Kredi Kartı Taksit

Kredi Kartı Taksit

Son dakika kredi kartı taksit haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kredi kartı taksit ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kredi kartı taksit haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kredi Kartı Taksit

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kredi kartı taksit gelişmeleri de dahil olmak üzere 662 kredi kartı taksit haberi bulunmuştur. Tüm kredi kartı taksit haberleri aşağıda listelenmiştir.
1 Nisan'da taksit kalkıyor mu? Kredi kartı taksitleri kalkıyor mu, 1 Nisan 2024 kredi kartı taksitlendirme kalkacak mı?
1 Nisan'da taksit kalkıyor mu? Kredi kartı taksitleri kalkıyor mu, 1 Nisan 2024 kredi kartı taksitlendirme kalkacak mı? Kredi kartı taksitleri kalkacak mı, 1 Nisan 2024 kredi kartı taksitlendirme kalkıyor mu? Kredi kartına taksitlendirme işlemi ile vatandaşlar sorgulamalarını arttırdı. Kredi kartı taksitlendirmelerinin kalkacağına yönelik sosyal medyada gündeme gelen iddiaların ardından vatandaşlar arama motorlarına yöneldi.
31.03.2024 Ekonomi
Kredi kartı taksit sayısı neden düştü? Kredi kartı taksit sayısı kaç oldu?
Kredi kartı taksit sayısı neden düştü? Kredi kartı taksit sayısı kaç oldu? Kredi kartlarına düzenleme konusu gündemdeki yerini koruyor. Kamu ve özel bankalarda kredi kartı nakit avanslarına uygulanan taksit sayısı 12’den 3’e düşürüldü, bazı bankaların yeni müşterilerine sunduğu faizsiz kredilerde ise vadenin 6 aydan 3 aya düştüğü belirtildi. Peki, Kredi kartı taksit sayısı neden düştü?
16.03.2024 Ekonomi
Vizesi olana indirim dönemi başladı! Özel promosyonlar var
Vizesi olana indirim dönemi başladı! Özel promosyonlar var Schengen vizesinde ret oranları artınca seyahat acenteleri turu doldurmak için yeşil pasaportlu ve vizeli müşteri arayışına girdi. Bazı acenteler hazırda vizesi bulunan veya yeşil pasaport sahibi kişilere özel promosyonlar yapmaya bile başladı.
4.08.2023 Ekonomi
BDDK'dan depremzedeler için yeni karar: 6 ay ertelendi
BDDK'dan depremzedeler için yeni karar: 6 ay ertelendi Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu, depremzedelere yönelik kredi kartı limitlerinin artırılması, asgari borçların ve kredi vadelerinin ötelenmesi dahil birçok ilave karar aldı.
11.02.2023 Ekonomi
Mobilya ve beyaz fiyatları ile ilgili flaş açıklama! Taksi sayısı...
Mobilya ve beyaz fiyatları ile ilgili flaş açıklama! Taksi sayısı... Mobilya ve beyaz eşya fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! TESK Genel Başkanı Palandöken, "Beyaz eşya ve mobilya gibi ürün gruplarını alırken kısa vadede ödemekte zorlanan vatandaşlar için düşük faizli ihtiyaç kredileri verilerek ülke ekonomisine katkı sağlanmalı" dedi.
21.05.2022 Ekonomi
Kredi kartlarıyla ilgili flaş gelişme! Rekor kırıldı, gıda ve market alışverişlerinde...
Kredi kartlarıyla ilgili flaş gelişme! Rekor kırıldı, gıda ve market alışverişlerinde... Kredi kartlarıyla ilgili flaş gelişme. Tüm zamanların en yüksek seviyesine çıktı. Gıda ve market alışverişlerinde sınır geçildi. Merkez Bankası verilerine göre 31 Aralık haftasında kredi kartı ile yapılan harcamalarda rekor kırıldı.
9.01.2022 Ekonomi
Cep telefonu taksit sayısı kaç, telefona taksit var mı? Cep telefonu kredi kartı taksit 2021
Cep telefonu taksit sayısı kaç, telefona taksit var mı? Cep telefonu kredi kartı taksit 2021 Cep telefonu taksit sayısı kaç, cep telefonuna taksit var mı? Sıfır ve yenilenmiş ikinci el telefon alımlarında uygulanan limit sınırı yükseltildi. Daha önce 3500 lira olan limit 5 bin liraya yükseltildi. Sıfır telefon alımlarında 3 ay ikinci el alımlarında 6 ay taksit yaptırılabilecek.
30.12.2021 Ekonomi
Kredi kartı taksitleriyle ilgili flaş açıklama!
Kredi kartı taksitleriyle ilgili flaş açıklama! Kredi kartı taksitleriyle ilgili son dakika açıklaması! Kredi kartı taksitleriyle ilgili flaş bir açıklama geldi. Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, "Dolar kurunda iniş çıkışlar maalesef yurtdışı bağlantılı birçok ürün grubunun da fiyatlarının artmasına neden oldu. Bu nedenle kredi kartına yapılan taksitte belirli kısıtlama olan ürün gruplarında taksit sayısı artırılmalı" dedi.
27.11.2021 Ekonomi
Kredilerle ilgili son dakika kararı! Resmen değişti, artık...
Kredilerle ilgili son dakika kararı! Resmen değişti, artık... Kredilerle ilgili son dakika kararı. Resmen değişti. Taksit sayısı düşürüldü. Resmi açıklama BDDK tarafından yapıldı. Yeni düzenleme ile taksit sayısında değişikliğe gidiliyor. 50 bin TL'nin üzerinde olan krediler için taksit sayısı 36'dan 24'e düşürüldü.
18.09.2021 Ekonomi
Kredi kartı taksit sayısı ile ilgili flaş karar! Resmen duyuruldu
Kredi kartı taksit sayısı ile ilgili flaş karar! Resmen duyuruldu Kredi kartı taksitlendirme süreleri ile ilgili flaş karar! BDDK resmen duyurdu. İki katına çıkarıldı. 1 Ocak 2022'ye kadar geçerli olacak. Kullandırılacak ve yapılandırılacak kredilere ilişkin de açıklama yapıldı. Düzce, Rize ve Artvin İllerinde yapılan alışverişlerde kredi kartı taksitlendirme süreleri iki katı olarak uygulanacak. İşte tüm detaylar...
29.07.2021 Ekonomi
Kredi ve kredi kartı ile ilgili son dakika kararı! 12 ay vade indirimi
Kredi ve kredi kartı ile ilgili son dakika kararı! 12 ay vade indirimi Kredi ve kredi kartı ile ilgili son dakika kararı! Taşıt kredilerinde 12'şer ay vade indirimine gidildi. Buna göre, kullandırılan taşıt kredilerde vade sınırı, nihai fatura değeri 120 bin lira ve altında olan taşıtlarda 60 aydan 48 aya, 120 bin liranın üzerinde olup 300 bin liranın üzerinde olmayan taşıtlar için 48 aydan 36 aya indirildi. Ayrıca kredi kartı kullanımında da birçok ürün ile ilgili taksit sınırı getirildi.
2.07.2021 Ekonomi
Kredi kartları için flaş karar! Resmen değişti, borç ödemesi ve taksit...
Kredi kartları için flaş karar! Resmen değişti, borç ödemesi ve taksit... Kredi kartı kullananları yakından ilgilendiriyor. Resmen değişti. Son dakika açıklaması geldi. Taksit sayılarıyla ilgili flaş karar verildi. BDDK, kredi kartı harcamalarında taksit sayılarını düşürdü. Mobilya ve beyaz eşyada taksit sayıları 12 aydan 9 aya indirilirken kuyum harcamalarında ise 6 ay olan azami taksit sayısı 3 aya düşürüldü. Kredi kartları ve ihtiyaç kredilerinde de risk ağırlıkları artırıldı.
1.07.2021 Ekonomi
Kredi kartı taksit sayısı kaç oldu? Kredi kartı düzenlemesi neleri kapsıyor?
Kredi kartı taksit sayısı kaç oldu? Kredi kartı düzenlemesi neleri kapsıyor? Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu tüm tüketicileri ilgilendiren bir karar imza attı. BDDK kredi kartına taksit süresiyle ilgili yeni düzenlemeye gitti. Kredi Düzenlemenin detayları merak ediliyor. Peki, Kredi kartı taksit sayısı kaç oldu? Kredi kartı düzenlemesi neleri kapsıyor? Taşıt kredisi vade sayısı indirildi mi? İşte BDDK'nın kredi kartı taksit düzenlemesinin detayları...
1.07.2021 Ekonomi
Kredi kartı kullanan herkesi ilgilendiriyor! Resmen değişti, 9 ay...
Kredi kartı kullanan herkesi ilgilendiriyor! Resmen değişti, 9 ay... Kredi kartı kullanan herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Değişti ve resmen duyuruldu. Taksit sayıları ile ilgili açıklama geldi. BDDK, kredi kartı harcamalarında taksit sayılarını düşürdü. Mobilya ve beyaz eşyada taksit sayıları 12 aydan 9 aya indirilirken kuyum harcamalarında ise 6 ay olan azami taksit sayısı 3 aya düşürüldü. Kredi kartları ve ihtiyaç kredilerinde de risk ağırlıkları artırıldı
1.07.2021 Ekonomi
Bankalar duyurdu! Ve başladı, son gün 31 Ocak
Bankalar duyurdu! Ve başladı, son gün 31 Ocak Milyonlarca kişi bekliyordu. Bankalar tek tek açıkladı. Bankaların sunduğu avantajlı kampanyalar ile vatandaşlara ödeme kolaylığı sunuluyor. Bankaların müşterilerine duyurduğu kampanyalarda ücretsiz ve indirimli hizmetler de bulunuyor. Kredi kartı taksit imkanı da sunuluyor. Arabası olan milyonlarca kişiyi çok yakından ilgilendiren banka kampanyaları ile MTV ödemesi yapılabiliyor. Motorlu Taşıtlar Vergisi’ni ödemek için sayılı günler kala bankalar kredi kartlarına taksit miktarlarını duyurdu. Araç sahibi herkesin ödemesi gereken Motorlu Taşıtlar Vergisi için son tarih 31 Ocak! MTV ödemesi yapılmaması durumunda vergi dairesi mükellefi takibe alır, banka hesabına haciz koyabilir ya da aracın üzerine haciz işletebilir. Bununla birlikte aracın satış işlemi MTV ödenmeden yapılamaz. Araç muayeneye gittiğinde MTV borcu varsa muayene işlemi gerçekleştirilemez.
18.01.2021 Ekonomi
Taşıt kredisi vade sayısı düştü mü? Taşıt teminatlı kredilerde vade sınırı!
Taşıt kredisi vade sayısı düştü mü? Taşıt teminatlı kredilerde vade sınırı! Taşıt kredisi vade sayısı düştü mü? BDDK, basılı ve külçe halinde olmayan kuyumla ilgili harcamalarda kredi kartlarında taksitlendirme süresini 6 aya indirdi. Fiyatı 3 bin 500 TL'ye kadar olan televizyon alımları hariç elektronik eşya alımlarında kredi kartlarında taksitlendirme süresi 4 aya çekilirken, taşıt teminatlı kredilerde vade sınırının 48 aydan 36 aya indirilmesine karar verildi.
18.12.2020 Gündem
BDDK taksit düzenlemesi! Elektronik eşya alımlarında taksit sayısı düştü mü?
BDDK taksit düzenlemesi! Elektronik eşya alımlarında taksit sayısı düştü mü? Elektronik eşya alımlarında taksit sayısı düştü mü? BDDK, basılı ve külçe halinde olmayan kuyumla ilgili harcamalarda kredi kartlarında taksitlendirme süresini 8 aydan 6 aya indirdi. Fiyatı 3 bin 500 TL'ye kadar olan televizyon alımları hariç elektronik eşya alımlarında kredi kartlarında taksitlendirme süresi 6 aydan 4 aya çekildi. Taşıt teminatlı kredilerde vade sınırı 48 aydan 36 aya indi. İşte BDDK taksit düzenlemesi…
18.12.2020 Gündem
Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor! Bankalar o parayı iade ediyor
Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor! Bankalar o parayı iade ediyor Milyonlarca kişiyi çok yakından ilgilendiriyor. Talep eden parasını geri alıyor. Birçok kişi para iadesi olduğunu bildiği halde sürecin karmaşık olduğunu düşündüğü için uğraşmıyor. Kredi kartı kullanan herkes ödemiş olduğu ücretin geri verilmesini talep edebilir. Çünkü herkes ödediği yıllık aidattan şikayetçi. Ortalama 100 lira olarak ödenen bu parayı nasıl geri alabileceğinizi merak ediyorsanız, tüm detaylar haberimizde...
3.08.2020 Ekonomi
1 Haziran'da başladı! Talep ikiye katlandı
1 Haziran'da başladı! Talep ikiye katlandı 1 Haziran itibariyle seyahat kısıtlamalarının kalkmasıyla birlikte sektörde hızlı bir canlanma yaşandı. Nisan ve Mayıs ayına oranla artan otobüs ve uçak bilet satışları dikkate alındığında ulaşım sektörü hızla toparlanıyor. Yeni dönemde yolcu taşımacılığı ile ilgili merak edilen tüm detayları online otobüs ve uçak bileti satış platformu obilet.com açıkladı.
18.06.2020 Ekonomi
Turizm harcamasında taksit 18 aya çıkarıldı
Turizm harcamasında taksit 18 aya çıkarıldı Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu (BDDK), koronavirüs sonrası normalleşme sürecinde vatandaşa finansman kolaylığı sağlamak ve yurt içi turizmi desteklemek amacıyla yeni bir karar aldı.
10.06.2020 Ekonomi
BDDK’dan kredi kartı taksit sınırı kararı!
BDDK’dan kredi kartı taksit sınırı kararı! Milyonları ilgilendiren karar açıklandı. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu (BDDK), corona virüsü sonrası normalleşme sürecinde vatandaşa finansman kolaylığı sağlamak ve yurt içi turizmi desteklemek amacıyla yeni bir karar aldı. 9 Haziran tarihli karar ile yurt içi havayolu, seyahat acenteleri ve konaklama harcamalarında kredi kartı taksit sınırı 12 aydan 18 aya yükseltildi.
9.06.2020 Ekonomi
Kredi kartı kullananlar dikkat! Bu tuzaklara düşmeyin...
Kredi kartı kullananlar dikkat! Bu tuzaklara düşmeyin... Günümüzde neredeyse kredi kartı kullanmayan kimse kalmadı. Özellikle fiyatı yüksek ürünlere taksit seçeneğinin sunulması kredi kullanımının en önemli nedenlerinden. Nakit sıkıntısı çekilen zamanlarda ilk başvurulan kredi kartının bilinçsiz kullanılması ise daha sonraki süreçte vatandaşların mağdur olmasına neden oluyor.
28.05.2020 Ekonomi
TESK'ten flaş talep! Bireysel kartlara taksit...
TESK'ten flaş talep! Bireysel kartlara taksit... Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle gıda alışverişlerinde bireysel kartlara da geçici süreliğine taksit imkanı sağlanmasını istedi.
21.04.2020 Ekonomi
Kritik uyarı geldi! 'Satış yüzde 10 düşer'
Kritik uyarı geldi! 'Satış yüzde 10 düşer' Bankalar, Merkez Bankası'nın kredi kartı komisyonuna tavan getirmesinin ardından harekete geçti. Alışverişlerde tüketiciye sundukları ekstra taksitleri kaldırdılar. Perakendeciler , “Satış yüzde 10 düşer” diyor.
19.11.2019 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Kredi Kartı Taksit ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kredi kartı taksit haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.