Kral Selman

Kral Selman

Son dakika kral selman haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kral selman ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kral selman haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kral Selman

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kral selman gelişmeleri de dahil olmak üzere 390 kral selman haberi bulunmuştur. Tüm kral selman haberleri aşağıda listelenmiştir.
Biden: Orta Doğu'da Rusya veya Çin'in dolduracağı bir boşluk bırakmayacağız
Biden: Orta Doğu'da Rusya veya Çin'in dolduracağı bir boşluk bırakmayacağız ABD Başkanı Joe Biden, Orta Doğu ziyaretinin son durağı olan Suudi Arabistan'da düzenlediği bir basın toplantısında, "Ortadoğu'da Rusya veya Çin'in dolduracağı bir boşluk bırakmayacağız" dedi.
15.07.2022 Dünya
ABD'den Suudi Arabistan'a kritik ziyaret! Biden, Suudi Kral Selman ile görüştü
ABD'den Suudi Arabistan'a kritik ziyaret! Biden, Suudi Kral Selman ile görüştü ABD Başkanı Joe Biden, Ortadoğu ziyareti çerçevesinde Filistinden sonra Suudi Arabistana geldi.
15.07.2022 Dünya
Prens Selman kimdir, kaç yaşında, serveti ne, eşi kim? Suudi Arabistan veliaht prensi Muhammed Bin Selman’ın Türkiye ziyareti!
Prens Selman kimdir, kaç yaşında, serveti ne, eşi kim? Suudi Arabistan veliaht prensi Muhammed Bin Selman’ın Türkiye ziyareti! Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman resmi ziyaret kapsamında Ankara'ya geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'ye resmi ziyarette bulunan Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman'ı resmi törenle karşıladı. Baş başa görüşmeye geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Veliaht Prens Muhammed bin Selman'ın Beştepe'deki görüşmesi yaklaşık 2 saat sürdü. Görüşmenin ardından ortak bildiri yayımlandı. Söz konusu görüşmenin ardından Prens Selman kimdir, kaç yaşında, serveti ne, eşi kim? sorularına yanıt aranmaya başlandı.
23.06.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan - Selman görüşmesi sona erdi! İki ülke ortak bildiri, anlaşma sağlandı
Cumhurbaşkanı Erdoğan - Selman görüşmesi sona erdi! İki ülke ortak bildiri, anlaşma sağlandı Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman, resmi ziyareti çerçevesinde Ankara'ya geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Muhammed bin Selman resmi törenle karşıladı. Karşılama töreninin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Veliaht Prens bir araya geldi. Baş başa yapılan görüşme yaklaşık 2 saat 10 dakika sürdü. Görüşme sonrası iki ülke ortak bildiri yayınladı. Bildiride "Resmi görüşmeler iki ülke arasındaki mükemmel ilişkilerin derinliğini bünyesinde barındıran samimiyet ve kardeşlik ortamında gerçekleşti. Taraflar, iki ülke arasındaki karşılıklı ticaretin kolaylaştırılmasını ve yatırım fırsatlarının araştırılmasını el aldı. " ifadeleri kullanıldı.
22.06.2022 Siyaset
BAE Devlet Başkanı Al Nahyan'ın cenazesi toprağa verildi! Yeni devlet başkanı belli oldu
BAE Devlet Başkanı Al Nahyan'ın cenazesi toprağa verildi! Yeni devlet başkanı belli oldu 73 yaşında hayatını kaybeden Birleşik Arap Emirlikleri Devlet Başkanı Şeyh Halife bin Zayid Al Nahyan'ın cenazesi, Abu Dabi'deki El-Batin Kabristanı'nda toprağa verildi. Öte yandan Abu Dabi emirliğinin veliaht prensi ve Birleşik Arap Emirlikleri Silahlı Kuvvetleri'nin başkomutan yardımcısı olan Muhammed bin Zâyid bin Sultan en-Nehyan dün hayatını kaybeden Halife Bin Zayed Al Nahyan'dan boşalan devlet başkanlığı koltuğuna oturacak.
14.05.2022 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İBB'nin bunun hesabını vermesi lazım
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İBB'nin bunun hesabını vermesi lazım Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suudi Arabistan ziyareti dönüşü basın mensuplarına önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, 'Halkımız müsterih olsun, bu meselenin üstesinden geleceğiz.' mesajını verdi. Teröristlerle fotoğrafı ortaya çıkan İBB çalışanıyla ilgili de konuşan Erdoğan, 'Bu fotoğraf bir delildir, bir ispattır. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin bunun hesabını vermesi lazım' dedi.
30.04.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suudi Arabistan'da
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suudi Arabistan'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bir dizi temaslarda bulunmak üzere Suudi Arabistan'ın Cidde şehrine geldi. Erdoğan'ı, Cidde Kral Abdulaziz Uluslararası Havalimanında Mekke Emiri Prens Halid el-Faysal karşıladı.
28.04.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Rusya'ya ilk tepki: Bu kararını kabul edilemez olarak değerlendiriyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Rusya'ya ilk tepki: Bu kararını kabul edilemez olarak değerlendiriyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya’nın sözde Donetsk ve Luhansk'ı tanımasıyla ilgili "Biz Rusya’nın bu kararını kabul edilemez olarak değerlendiriyoruz. Taraflara sağduyu ve uluslararası hukuka riayet çağrımızı yineliyoruz." dedi.
22.02.2022 Siyaset
Suudi Arabistan'dan flaş karar: 'Bayrak, arma ve milli marş' değişikliği tasarısı onaylandı
Suudi Arabistan'dan flaş karar: 'Bayrak, arma ve milli marş' değişikliği tasarısı onaylandı Suudi Arabistan'da "danışma konseyi" niteliğindeki Şura Meclisi, ülkenin 1973 yılında kraliyet tarafından yayımlanan kararnameyle kabul edilen “bayrak, arma ve milli marş” sisteminde güncel değişikliğe gidilmesi yönünde karara vardı.
1.02.2022 Dünya
Suudi Arabistan Kralı Selman'dan Filistin halkına destek
Suudi Arabistan Kralı Selman'dan Filistin halkına destek Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdulaziz, İsrail'in işgal altındaki Doğu Kudüs'te bulunan Mescid-i Aksa çevresindeki şiddet eylemlerine tepki göstererek, Filistin halkına destek mesajı verdi.
12.05.2021 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan Kral Selman ile görüştü!
Cumhurbaşkanı Erdoğan Kral Selman ile görüştü! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdülaziz El Suud ile telefonda görüşme yaptı.
4.05.2021 Siyaset
Katar Emiri, 3,5 yıl sonra ilk kez Suudi Arabistan Kralı'nı telefonla aradı
Katar Emiri, 3,5 yıl sonra ilk kez Suudi Arabistan Kralı'nı telefonla aradı Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani, Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdulaziz'i telefonla arayarak ramazan ayını kutladı.
13.04.2021 Dünya
Suudi Arabistan'dan teravih namazı kararı! Kral Selman onayladı
Suudi Arabistan'dan teravih namazı kararı! Kral Selman onayladı Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdulaziz, Ramazan ayında Mescid-i Haram ve Mescid-i Nebevi’de teravih namazlarının 10 rekat kılınacağını onayladı.
11.04.2021 Dünya
Suudi Arabistan'da Hac ve Umre Bakanı görevden alındı
Suudi Arabistan'da Hac ve Umre Bakanı görevden alındı Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdulaziz, Hac ve Umre Bakanı Muhammed Salih bin Tahir Benten'i görevinden aldı.
12.03.2021 Dünya
ABD Başkanı Biden, Suudi Arabistan Kralı Selman ile görüştü
ABD Başkanı Biden, Suudi Arabistan Kralı Selman ile görüştü ABD Başkanı Joe Biden, Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdülaziz ile yaptığı telefon görüşmesinde ikili ilişkileri ele aldı.
25.02.2021 Dünya
ABD'den flaş 'Kaşıkçı cinayeti raporu' açıklaması!
ABD'den flaş 'Kaşıkçı cinayeti raporu' açıklaması! Beyaz Saray Sözcüsü Jen Psaki, Suudi Arabistanlı Gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayetine ilişkin hazırlanan raporun kısa süre içinde açıklanacağını duyurdu.
24.02.2021 Dünya
Amerikan’ın istemediği adam: Prens Selman!
Amerikan’ın istemediği adam: Prens Selman! Suudi Arabistan Prensi Selman'ın makamı tehlikede mi? Amerika'dan gelen son haber, bu olasılığı artırdı. İddiaya göre, Amerikan Başkanı Biden, Suudi veliaht prensi muhatab almayacak. Prensin Cemal Kaşıkçı cinayetinden sorumlu tutulması gündemde... Peki veliaht prens nasıl biri? onun döneminde ne oldu? CNN Türk, Vizör'de Selman'ı yakın plana aldı.
21.02.2021 Dünya
Suudi Arabistan'da flaş gelişme! Görevden alındı
Suudi Arabistan'da flaş gelişme! Görevden alındı Suudi Arabistan Merkez Bankası Başkanı Ahmed el-Halifi görevden alınarak, yerine Fehd el-Mubarek atandı.
24.01.2021 Dünya
Suudi Arabistan'dan geri adım  geldi! Türkiye ile yeni dönem...
Suudi Arabistan'dan geri adım geldi! Türkiye ile yeni dönem... Bir süredir çeşitli meseleler üzerinden Türkiye'ye yönelik agresif bir siyaset yürüten Suudi Arabistan, önümüzdeki dönemde Ankara'yla yakınlaşma politikası izleyeceğinin sinyallerini verdi. İlk adım geldi. Öte yandan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Faysal bin Ferhan Al Suud ile görüştü.
27.11.2020 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kral Selman ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kral Selman ile görüştü Cumhurbaşkanı Erdoğan Suudi Arabistan Kralı Selman ile G-20 toplantısına ilişkin görüştü.
20.11.2020 Gündem
Suudi Arabistan'tan ABD'nin yeni Başkanı Biden'e mesaj
Suudi Arabistan'tan ABD'nin yeni Başkanı Biden'e mesaj Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdulaziz ve Veliaht Prensi Muhammed bin Selman ABD'nin yeni Başkanı Joe Biden ve yeni Başkan Yardımcısı Kamala Harris'i tebrik etti.
8.11.2020 Dünya
Suudi Arabistan Kralı Selman'dan flaş Türkiye talimatı
Suudi Arabistan Kralı Selman'dan flaş Türkiye talimatı Suudi Arabistan, İzmir'deki depremzedelere yardım göndermeyi planladıklarını açıkladı.
6.11.2020 Dünya
Trump'ın damadı Kushner için bomba iddia
Trump'ın damadı Kushner için bomba iddia ABD Başkanı Donald Trump'ın damadı ve danışmanı Jared Kushner'in, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman'a İsrail ile Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) arasında ilişkilerin normalleştirilmesi anlaşmasının imza törenine katılması için baskı yaptığı iddia edildi.
30.08.2020 Dünya
Suudi Veliaht Prens'ten 150 modelle 50 milyon dolarlık parti!
Suudi Veliaht Prens'ten 150 modelle 50 milyon dolarlık parti! Wall Street Journal gazetesi çalışanları tarafından yazılan Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman'ın iktidara yükseliş sürecinin anlatıldığı kitapta, 2015'te MbS'nin iktidara yükselişini kutlamak için gizli bir parti organize edildiği iddia edildi
22.08.2020 Dünya
Suudi Arabistan Kralı Selman hastaneye kaldırıldı
Suudi Arabistan Kralı Selman hastaneye kaldırıldı 84 yaşındaki Kral'ın safra kesesindeki iltihap nedeniyle başkent Riyad'daki hastaneye yatırıldığı, uluslararası haber ajansları tarafından 'son dakika' koduyla duyurdu.
20.07.2020 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Kral Selman ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kral selman haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.