Kpss Şartsız

Kpss Şartsız

Son dakika kpss şartsız haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kpss şartsız ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kpss şartsız haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kpss Şartsız

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kpss şartsız gelişmeleri de dahil olmak üzere 48 kpss şartsız haberi bulunmuştur. Tüm kpss şartsız haberleri aşağıda listelenmiştir.
KPSS şartı olmadan PTT personel alımı var mı? PTT personel alımı 2024'ün hangi ayında başlıyor? Şartlar güncellendi mi?
KPSS şartı olmadan PTT personel alımı var mı? PTT personel alımı 2024'ün hangi ayında başlıyor? Şartlar güncellendi mi? PTT bünyesinde çalışmak isteyen vatandaşlar, kurumun duyurusunu yaptığı personel alım ilanlarını pür dikkat takip ediyor. Geçen yıl 10 bin alım yapan, bu yıl da aynı sayıda personel alımının yapılacağı iddia edilen PTT'nin internet sitesinde yoğunluk yaşandı. Kurum hem kendisi hem iştirakleri için personel alımını duyurduğu ilanlara yapıyor. Peki KPSS şartı olmadan PTT alımı var mı? PTT personel alıımı 2024'ün hangi ayında olacak? İşte detaylar...
15.03.2024 Ekonomi
İlkokul mezunlarına Mart ayında alım var: KPSS şartı yok, İŞKUR alımları duyurdu! İstanbul, Bursa, Kocaeli'de işçi alımları başladı!
İlkokul mezunlarına Mart ayında alım var: KPSS şartı yok, İŞKUR alımları duyurdu! İstanbul, Bursa, Kocaeli'de işçi alımları başladı! İŞKUR Mart ayında ilkokul mezunlarına büyük bir alıma başlıyor. Depo yönetiminden büro memuruna kadar pozisyonlar belirlendi. Düzenli çalışma saatlerine uyacak adaylar için KPSS şartı istenmiyor. Firmalar tarafından gerekli evrakların sağlanacağı belirtildi. Forklift ehliyeti gibi detaylar işveren tarafından veriliyor.
29.02.2024 Çalışma Hayatı
Belediyeye tam zamanlı işçi alımı: KPSS şartı yok, 08.00 – 17.00 arası mesai var! Fırsat ilanda...
Belediyeye tam zamanlı işçi alımı: KPSS şartı yok, 08.00 – 17.00 arası mesai var! Fırsat ilanda... KPSS şartı olmadan personel arayan kamu kurumu ya da belediyelerde çalışmak bir fırsat olarak görülür. İŞKUR üzerinden yayınlanan birçok ilanda adaylar başvurularını, şartlarını ve detayları öğrenebilirler. Kamu sektöründe ve belediyelerde çalışmak isteyenler bu personel alım ilanları için internet sitesini ziyaret etmelidir. İlgili adaylar belirlenen tarihler arasında başvurularını tamamlamak zorundadır.
19.02.2024 Çalışma Hayatı
Dolgun maaş + KPSS şartı yok + İlkokul mezunu olmak yetiyor! Bu ay huzurevlerine hasta bakıcı alımı başladı
Dolgun maaş + KPSS şartı yok + İlkokul mezunu olmak yetiyor! Bu ay huzurevlerine hasta bakıcı alımı başladı İş arayanlar için önemli bir ilan İŞKUR internet sitesinde yayınlandı. Huzurevi ve yaşlı bakım evlerinde KPSS şartsız hasta bakıcı alımı yapılacağı duyuruldu. Özellikle bu alanlarda çalışmak isteyenler için maaş da dolgun... Pek çok aday için büyük bir fırsat olarak değerlendiriliyor.
9.02.2024 Çalışma Hayatı
KPSS şartsız kamuda istihdam imkanı! Atamalar 17 Mayıs'ta...
KPSS şartsız kamuda istihdam imkanı! Atamalar 17 Mayıs'ta... Kamuda çalışmak isteyenleri ilgilendiriyor. KPSS şartı olmadan 1.121 kişinin ataması yapılacak. Detaylar bakanlık tarafından açıklandı. Memur adaylarının heyecanla beklediği atamalar 17 Mayıs'ta noter huzurunda gerçekleştirilecek. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının bakım ve korumasında yetişen 1.121 gencin kamu kurum ve kuruluşlarına ataması yapılacak.
11.05.2022 Personel Alımı
KPSS şartı yok, maaşları 8000 lirayı buluyor! 81 ilde başvurular başladı...
KPSS şartı yok, maaşları 8000 lirayı buluyor! 81 ilde başvurular başladı... Binlerce bekçi alımı yapılacak. KPSS şartı bulunmuyor, en az lise ve dengi okul mezunu olmak gerekiyor. 81 ile 3.250 erkek bekçi alımı yapılacak. Başvurular bugünden itibaren alınmaya başlandı. 2022 bekçi alımı şartları ve süreç tek tek açıklandı. 2022 yılı bekçi alımı için Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) yeni ilan ile duyurdu. Başvurular e-Devlet üzerinden yapılacak. İl il kontenjan sayısı da belli oldu. Sınavlar ise yazılı sınav, fiziki yeterlilik sınavı ve sözlü sınav şeklinde yapılacak. Söz konusu sınav sonuç listeleri Polis Akademisi Başkanlığı internet sayfasından ilan edilecek. Ön başvurular için son tarih 13 Mayıs. 2022 bekçi alımı ile ilgili tüm bilgiler...
29.04.2022 Personel Alımı
İSKUR resmen duyurdu, 100 bin kişi alınacak, KPSS şartsız...
İSKUR resmen duyurdu, 100 bin kişi alınacak, KPSS şartsız... KPSS şartı aranmıyor. Başvurular İŞKUR üzerinden yapılıyor. 100 bin kişiye istihdam sağlanacak. Birçok farklı iş alanını kapsıyor. Muhasebeciden özel güvenlik görevlisine, büro memurundan bulaşıkçıya, depo görevlisinden elektrik teknisyenine kadar birçok meslek sahibi başvuruda bulunabilecek. Peki İŞKUR KPSS şartsız iş ilanlarına kimler nasıl başvuruda bulunabilir? En çok hangi mesleklerde açık kadro bulunuyor? İşte merak edilen tüm detaylar...
18.04.2022 Personel Alımı
Kamuda istihdam fırsatı! KPSS şartı yok, ilkokul mezunları da başvurabiliyor, bugün son gün...
Kamuda istihdam fırsatı! KPSS şartı yok, ilkokul mezunları da başvurabiliyor, bugün son gün... 5 bin kişi için istihdam fırsatı! Kamuya KPSS şartı olmaksızın personel alımı yapılacak. Başvuru süreci bugün sona eriyor. İnternet üzerinden hemen başvuruda bulunabilirsiniz. Tarım ve Orman Bakanlığına bağlı Orman Genel Müdürlüğü (OGM), taşra teşkilatında istihdam etmek üzere 5 bin geçici işçi alımı yapacak. İş arayanlar "OGM 5 bin işçi alımı başvuruları ne zaman bitiyor? Şartlar nelerdir?" sorularına yanıt arıyor. İşte 2022 Tarım ve Orman Bakanlığı işçi alımı başvuru şartları, tarihi ve OGM başvuru detayları...
15.04.2022 Personel Alımı
KPSS şartı yok! Başvurular bugün başladı, 10 bin kişi alınacak, İŞKUR'dan hemen...
KPSS şartı yok! Başvurular bugün başladı, 10 bin kişi alınacak, İŞKUR'dan hemen... Kamuya personel alımı yapılacak. Kamu Personel Seçme Sınavı sonuçları dikkate alınmayacak. KPSS'ye girmeyen adayların başvuruları da değerlendirilecek. Toplam 10 bin kişi için kadro açıldı. Başvuru süreci bugün başladı, 21 Mart tarihine kadar devam edecek. Kamuda çalışmak isteyenler başvurularını İŞKUR üzerinden yapabilecek. Peki 10 bin kamu işçisi alımına kimler başvurabilecek? Sağlık Bakanı Fahrettin Koca duyurmuştu. 10 bin sürekli işçi ve 10 bin sağlık bakanlığı personel alımı yapılacak.
15.03.2022 Personel Alımı
KPSS şartı yok! Kamuda istihdam fırsatı, yarın başlıyor, e-Devlet'ten...
KPSS şartı yok! Kamuda istihdam fırsatı, yarın başlıyor, e-Devlet'ten... KPSS şartı aranmıyor! Bakanlık harekete geçti. Kamu için personel alımı yapılıyor. Başvurular yarın başlıyor. Kamuda iş fırsatını değerlendirmek isteyenler e-Devlet üzerinden başvuruda bulunabiliyor. İş arayanlar için kamuda sınavsız ve KPSS puanlarına bakılmaksızın atama yapılıyor. Bazı şartların bulunduğu atama takvimi belli oldu. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı açıkladı. Devlet korumasında yetişen 985 genç kamuda istihdam edilecek.
12.12.2021 Personel Alımı
KPSS şartı yok, 150 bin kişi işe alınacak!
KPSS şartı yok, 150 bin kişi işe alınacak! 150 bin kişi acil işe alınacak. KPSS şartı bulunmuyor. Talebe yetişebilmek için işe alacak 150 bin kişi aranıyor. Son 3 yılı sıkıntılı geçiren ayakkabı sektörü, bu yıl yaz aylarında normalleşmeyle birlikte zirveye koşuyor. Türk ayakkabı sektörü iç piyasanın yanı sıra Avrupa başta olmak üzere dış pazarlardan da yoğun talep alıyor.
11.10.2021 Ekonomi
KPSS şartsız İŞKUR üzerinden 125 bin personel aranıyor!
KPSS şartsız İŞKUR üzerinden 125 bin personel aranıyor! İş arayanlar için Türkiye genelinde sınavsız ya da KPSS şartsız bir çok iş fırsatı var. İşverenle işçiyi buluşturan Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden kamu ve özel sektöre ait pek çok ilan bulunuyor. İŞKUR’un güncel listelerine göre, ülke genelinde binlerce iş alanında 125 bin personel aranıyor. Peki, İŞKUR iş başvurusu nasıl yapılır? İşte detaylar...
21.08.2021 Personel Alımı
Türkiye Sağlık Enstitüleri (TUSEB) KPSS'siz en az ilkokul mezunu personel alacak!
Türkiye Sağlık Enstitüleri (TUSEB) KPSS'siz en az ilkokul mezunu personel alacak! Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere KPSS şartsız en az ilkokul mezunu personel alacak. Başvurular 13 Ağustos'ta sona erecek. Peki, Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte hizmetli alımı başvuru şartları...
9.08.2021 Personel Alımı
KPSS şartı yok! Çok sayıda personel alınacak, işte detaylar...
KPSS şartı yok! Çok sayıda personel alınacak, işte detaylar... Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, 130 personel alımı yapacak. Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı personel alımını farklı şehirlerde olmak üzere yapacak ve KPSS şartsız gerçekleştirecek. Adaylar başvurularını ise internet üzerinden yapabilecek.
4.04.2021 Personel Alımı
İstanbul Üniversitesi İŞKUR aracılığıyla sürekli işçi alıyor! KPSS şartı yok!
İstanbul Üniversitesi İŞKUR aracılığıyla sürekli işçi alıyor! KPSS şartı yok! İstanbul Üniversitesi 11 sürekli işçi alıyor. İstanbul Üniversitesi işçi alımı ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı. Başvurular 6 Kasım'da sona erecek. Peki, İstanbul Üniversitesi işçi alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte İstanbul Üniversitesi işçi alımı İŞKUR başvuru ekranı...
2.11.2020 Personel Alımı
TRT KPSS şartsız personel alımı yapacak! TRT personel alımı şartları ve başvuru koşulları nelerdir?
TRT KPSS şartsız personel alımı yapacak! TRT personel alımı şartları ve başvuru koşulları nelerdir? TRT KPSS şartsız personel alımı yapacağını duyurdu. Türkiye Radyo Televizyon Kurumu (TRT) İstanbul'da görev yapacak Kıdemli Ürün Yöneticisi alımı ilanı verdi. TRT tarafından yayımlanan personel alım ilanında başvuru yapacak adayların tecrübeli olması gerektiği belirtilirken, başvuru koşulu detayları da verildi.
13.05.2020 Personel Alımı
Kamu personeli ve memur alımı yapılacak! İŞKUR üzerinden 18 kamu kurumu KPSS şartsız personel alımı yapacağını duyurdu (Başvuru şartları nelerdir?)
Kamu personeli ve memur alımı yapılacak! İŞKUR üzerinden 18 kamu kurumu KPSS şartsız personel alımı yapacağını duyurdu (Başvuru şartları nelerdir?) Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden Kurum Dışı Kamu İşçi Alımı İlanı sayfasında KPSS şartsız 18 kamu kurumu tarafından personel alım ilanı verdi. Türkiye genelinde 18 kamu kurumu tarafından yayımlanan personel alımı ilanında başvuru şartları da açıklandı. İŞKUR kamu personeli ve memur alımı ilanı detayları haberimizde...
16.04.2020 Personel Alımı
Jandarma Astsubay alımı başladı! JSGA astsubay alımları KPSS ve KPSS şartsız olacak! (3550 jandarma astsubay alımı başvuru şartları nelerdir?)
Jandarma Astsubay alımı başladı! JSGA astsubay alımları KPSS ve KPSS şartsız olacak! (3550 jandarma astsubay alımı başvuru şartları nelerdir?) Jandarma ve Sahil Güvenlik Astsubay alımı başladı. JSGA Başkanlığı KPSS ve KPSS şartsız 3550 kadın erkek Jandarma astsubay alımı yapacağını duyurdu. Resmi Gazete yayımlanan duyuruda, 2020 Yılı Jandarma Genel Komutanlığına ve Sahil Güvenlik Komutanlığına muvazzaf/sözleşmeli astsubay alınacak. Jandarma Başkanlığı ilanında başvuru şartları ve başvuru tarihi de belli oldu. Jandarma astsubay alımı başvuruları bugün başladı, 21 Şubat saat 16.00’da sona erecek. Jandarma Genel Komutanlığında ve Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığında sözleşmeli muvazzaf astsubay personel alımına için kimler başvuru yapabilir? Jandarma personel alımı kontenjan dağılımı ve başvuru şartları nelerdir? Jandarma astsubay alımı 2020 başvurusu nasıl yapılır? JSGA astsubay alımı başvuru yeri ve şekli...
4.02.2020 Personel Alımı
80 belediye İŞKUR üzerinden KPSS şartsız 960 personel alınacak! (Şartları ve başvuru tarihleri)
80 belediye İŞKUR üzerinden KPSS şartsız 960 personel alınacak! (Şartları ve başvuru tarihleri) 80 belediye İŞKUR üzerinden 690 memur-işçi alımı yapacağını duyurdu. İŞKUR’un ‘’kurum dışı kamu işçi alımı’’ kategorisinde yayınlanan iş ilanında, il/ilçe belediyelerine KPSS’siz en az ilköğretim, lise, önlisans ve lisans mezunu öğrenim düzeylerinden 960 memur-işçi alımı yapılacağı bildirildi.
31.01.2020 Personel Alımı
14 Kamu Kurumu KPSS’li ve KPSS şartsız personel alımı yapacak! (Başvuru tarihi ve başvuru şartları)
14 Kamu Kurumu KPSS’li ve KPSS şartsız personel alımı yapacak! (Başvuru tarihi ve başvuru şartları) 14 Kamu Kurumu KPSS’li ve KPSS şartsız personel alımı yapacak. İŞKUR üzerinden yayınlanan duyuruda, 14 kamu kurumu, daimi olarak istihdam edilmek üzere KPSS’li ve KPSS şartsız en az ilköğretim, lise, önlisans ve lisans mezunu öğrenim düzeylerinden personel alımı yapacak. Peki Başvuru şartları nelerdir? Kamu kurum personel alımı başvuruları nereye yapılacak? Hangi mesleklerden personel alımı yapılacak?
30.01.2020 Personel Alımı
TRT KPSS'siz tesis sorumlusu alacak! (Başvuru şartları nelerdir?)
TRT KPSS'siz tesis sorumlusu alacak! (Başvuru şartları nelerdir?) TRT personel alımı yapacak. KPSS şartsız tesis sorumlusu alacağını duyuran TRT tesis sorumlusu başvuru şartları da açıklandı. Türkiye Radyo Televizyon Kurumu (TRT) bünyesinde İstanbul'da görev yapacak Tesis Sorumlusu personel alımı yapılacak. TRT tarafından yayınlanan personel alım ilanına başvuru şartları da açıklandı. İşte TRT tesis sorumlusu alımı şartları…
26.01.2020 Personel Alımı
KPSS şartsız Türkiye genelinde 241 sağlık personeli alınacak!  (Kadro ve başvuru şartları nelerdir?)
KPSS şartsız Türkiye genelinde 241 sağlık personeli alınacak! (Kadro ve başvuru şartları nelerdir?) KPSS şartız İŞKUR üzerinden KPSS şartsız toplamda 241 sağlık personeli alımı yapacak. Kamu ve özel hastanelere görev yapacak personel alımı yapılacak. İşte sağlık personeli alımı kadro ve başvuru şartları hakkında merak edilenler.
22.01.2020 Personel Alımı
61 Belediye KPSS’siz 760 personel alımı yapacak! (Belediye personel alımı başvuru şartları ve tarihleri)
61 Belediye KPSS’siz 760 personel alımı yapacak! (Belediye personel alımı başvuru şartları ve tarihleri) 61 belediye KPSS’siz 760 personel alımı yapacak. İŞKUR üzerinden ‘’kurum dışı kamu işçi alımı’’ kategorisinde yayınlanan ilanda KPSS şartsız, en az ilköğretim, lise, önlisans ve lisans mezunu öğrenim düzeylerinde 760 personel alınacağı belirtildi.
18.01.2020 Personel Alımı
İŞKUR en az ilköğretim mezunu KPSS'siz 80 sağlık personeli alınacağını duyurdu!
İŞKUR en az ilköğretim mezunu KPSS'siz 80 sağlık personeli alınacağını duyurdu! İŞKUR üzerinden en az ilköğretim mezunu KPSS’siz 80 sağlık personeli alınacak. İŞKUR Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) puanı olmayan adayların başvuru yapacağı, Hasta ve Yaşlı Bakımı görevlisi olarak çalışacağı sağlık personeli alımı ilanı yayınladı. İŞKUR üzerinden yayınlanan ilanda adaylardan aranan başvuru şartları da açıklandı. İŞKUR KPSS'siz sağlık personeli alım ilanı hakkındaki detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.
15.01.2020 Personel Alımı
KPSS şartlı ve şartsız 2020 Ocak ayı personel alımı başvuru şartları nedir?
KPSS şartlı ve şartsız 2020 Ocak ayı personel alımı başvuru şartları nedir? 2020’nin ilk günlerinde Kamu kurumları KPSS şartlı ve KPSS şartsız 800 personel alımı yapacağını duyurdu. JGK tarafından 60 KPSS puanı ile 94 personel alımı yapılacak olup adayların ilgili ilana 5 Ocak 2020 tarihine kadar başvurmaları gerekmekte. Sağlık Bakanlığı tarafından yayınlanan ilanda ise 24 sağlık personeli alımı gerçekleştirilecek olup adayların 15 ile 27 Ocak 2020 tarihine kadar başvurmaları gerekiyor. İşte KPSS şartlı ve şartsız 2020 Ocak ayı yüzlerce personel alım başvuru şartları…
4.01.2020 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Kpss Şartsız ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kpss şartsız haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.