Gazete Vatan Logo

TRT KPSS şartsız personel alımı yapacak! TRT personel alımı şartları ve başvuru koşulları nelerdir?

TRT KPSS şartsız personel alımı yapacağını duyurdu. Türkiye Radyo Televizyon Kurumu (TRT) İstanbul'da görev yapacak Kıdemli Ürün Yöneticisi alımı ilanı verdi. TRT tarafından yayımlanan personel alım ilanında başvuru yapacak adayların tecrübeli olması gerektiği belirtilirken, başvuru koşulu detayları da verildi.

TRT KPSS şartsız personel alımı yapacak! TRT personel alımı şartları ve başvuru koşulları nelerdir?

Türkiye Radyo Televizyon Kurumu (TRT) KPSS şartsız personel alım ilanı verdi. TRT Kıdemli Ürün Yöneticisi personel alımı yapacak. TRT tarafından yayınlanan iş ilanında, "Bilgi Teknolojileri Dairesi Başkanlığı bünyesinde İstanbul’da görevlendirilmek üzere Kıdemli Ürün Yöneticisi olarak çalışacak takım arkadaşları aramaktayız. " ifadeleri yer aldı. İşte TRT Kıdemli Ürün Yöneticisi personel alım ilanı detayları...

TRT PERSONEL ALIM İLANI YAYINLADI

İş arayanların başvuru yapacağı personel alımında başvuru yapacak adayların üstleneceği görevler arasında ilk olarak, Ürün vizyonunu müşteri beklentileri, pazar, rekabet durumu ve maliyet değerlendirmeleri ile yönlendirmek ve aktif olarak geliştirmek, Ürün yönetimi, dizayn, yazılım geliştirme, yayın sorumluları gibi farklı ve yetenekli ekiplerle uzun vadeli başarı için yakın çalışmak, Teknik yöneticiler ve mimarlar ile birlikte kaliteli teknik dizaynlar oluşturmak, İç ve dış müşteriler için sağlanabilecek değer odaklı planlar ve uygulamalar geliştirmek, Ekipler arası koordinasyon ile bağımlılıkları doğru yönetmek, Kısa, orta ve uzun vadeli işler için isabetli planlamalar yapmak, Yeni fırsatları sürekli takip etmek, ürün önceliklerini güncel tutmak, Ürünün tüm safhalarında hedeflerin proje planına uygunluğunun takibini yapmak, Ürün başarı metriklerini belirlemek ve takibini yapma görevleri yerine getirmesi gerektiği aktarıldı.

Haberin Devamı

TRT PERSONEL ALIM İLANI BAŞVURU ŞARTLARI

TRT personel alım ilanı başvuru şartları şöyle:

Tercihen üniversitelerin bilgisayar mühendisliği bölümünden mezun

8+ yıllık çevik proje yönetimi tecrübesine sahip

Yeni teknolojileri öğrenme konusunda motivasyonu yüksek

Belirsizlikten karar çıkarma yeteneğine sahip

Kalite odaklı ve detaycı

Teknik problem çözme kabiliyetine sahip

Fikir safhasından ürün çıktısı oluşturma ve destek safhalarına kadar olan süreç tecrübesi

Fikirleri aksiyon planına dökebilecek ileri yazılı ve sözlü iletişim becerisi

Takım çalışmasına yatkın

İyi düzeyde İngilizce bilgisine sahip

Tercihen medya storage / streaming konularında çalışmış

Haberin Devamı

Tercihen bulut üzerinde çalışan ürünlerin yönetiminde yer almış

BAŞVURU YAPMAK İÇİN TIKLAYIN