Koton

Koton

Son dakika koton haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan koton ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını koton haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Koton

haberleri sayfasında son dakika yaşanan koton gelişmeleri de dahil olmak üzere 237 koton haberi bulunmuştur. Tüm koton haberleri aşağıda listelenmiştir.
Koton halka arz katılım endeksine uygun mu, Koton Mağazacılık halka arz ne zaman, kaç lot verir? Koton halka arz talep toplama tarihleri
Koton halka arz katılım endeksine uygun mu, Koton Mağazacılık halka arz ne zaman, kaç lot verir? Koton halka arz talep toplama tarihleri Koton Mağazacılık halka arz oluyor. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) onayı ile Koton Mağazacılık Tekstil San. ve Tic. A.Ş. halka arz haberini duyurdu. Peki, Koton Mağazacılık halka arz talep toplama ne zaman, kaç lot verir, hangi bankalarda var, katılım endeksine uygun mu?
27.04.2024 Ekonomi
KOTON halka arz ne zaman? Koton kaç lot verir, katılım endeksine uygun mu (helal mi), hangi bankalarda var, Koton halka arz fiyatı nedir?
KOTON halka arz ne zaman? Koton kaç lot verir, katılım endeksine uygun mu (helal mi), hangi bankalarda var, Koton halka arz fiyatı nedir? Hazır giyim sektöründe faaliyet gösteren Türk markası Koton halka arza hazırlanıyor. Koton Mağazacılık Tekstil San. ve Tic. A.Ş. taslak izahnamesini SPK onayına sunarak halka arz sürecini başlattı. Koton halka arz gelirini işletme sermayesinin finansmanı ve mağaza/depo/teknoloji yatırımları için kullanmayı planlıyor. Bireysel yatırımcılara eşit dağıtım yöntemi ile gerçekleşmesi planlanan halka arzın 2024 yılı ilk çeyreği içinde gerçekleşeceği tahmin ediliyor.
13.12.2023 Ekonomi
Türkiye’nin “En Etkin 50 CFO’su” belli oldu
Türkiye’nin “En Etkin 50 CFO’su” belli oldu DataExpert iş birliğinde BMI Business School tarafından CFO’ların şirketlerdeki önemine dikkat çekmek üzere hazırlanan “En Etkin 50 CFO” araştırmasının sonuçları açıklandı.
10.03.2023 Ekonomi
Türkiye Tek Yürek oldu! Rekor bağışlar 115 milyar 146 milyon 528 bin TL'ye ulaştı
Türkiye Tek Yürek oldu! Rekor bağışlar 115 milyar 146 milyon 528 bin TL'ye ulaştı Türkiye’nin yüreğinde derin yaralar açan, son yüzyılın en büyük deprem felaketinin yaşandığı günlerde, televizyon kanalları yardım için ortak yayında bir araya geldi. Sekiz kanalın katıldığı yayında 115 milyar 146 milyon 528 bin lirayı aşan nakdi yardım toplanırken, 9 milyonu aşan SMS gönderildi.
16.02.2023 Gündem
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank: Turcorn’lar yeni ekonomi modelinin başat aktörleri olacak
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank: Turcorn’lar yeni ekonomi modelinin başat aktörleri olacak Ar-Ge, tasarım ve teknoloji alanında Türkiye’nin en iyileri bir araya geldi. Ar-Ge ve Tasarım Merkezleri ile Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Zirvesi, İzmir’de yapıldı. Zirvede, Ar-Ge ve Tasarım Merkezleri için 10 kategoride 30, Teknoparklar için de 4 kategoride 12 olmak üzere toplamda 42 ödül sahiplerini buldu.
23.12.2022 Bilim ve Teknoloji
Destek veriliyor, kadın girişimcilere müjde! 200 bin lira...
Destek veriliyor, kadın girişimcilere müjde! 200 bin lira... Destek veriliyor, girişimci kadınlar için büyük fırsat! Dev banka resmen duyurdu, 200 bin liraya kadar çıkıyor, tarih verildi. Halkbank, Türkiye’de kadın girişimci ekosistemini büyütme hedefiyle Üreten Kadınlar Yarışması’nı başlatıyor. Türkiye’nin önde gelen iş kadınlarından oluşan bir jürinin belirleyeceği başarılı girişimciler, başta nakdi yardımlar olmak üzere girişimlerini büyütecek desteklerle ödüllendirilecek. Ödül töreni 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde gerçekleştirilecek.
6.01.2022 Ekonomi
Hem vücudu hem beyni etkiliyor
Hem vücudu hem beyni etkiliyor Genel popülasyona göre Türk kadınlarının daha erken menopoza girdiğini belirten Dr. Öğr. Üyesi Emine Zeynep Yılmaz, “Menopozun hem fiziksel hem psikolojik etkileri vardır. Ateş basması, gece terlemesi, uyku bozukluğu, saç ve deride değişiklikler, sindirim sistemi problemleri, gerginlik, depresif ruh hali görülebilir. Östrojen düzeyinde azalmayla bilişsel gerileme başlayabilir ve menopozun az bilinen semptomlarından biri olan beyin sisi veya bilinç bulanıklığı meydana gelebilir” dedi.
16.09.2021 Sağlık
Ve beklenen gün geldi! AVM’ler açılıyor
Ve beklenen gün geldi! AVM’ler açılıyor Corona virüs salgınıyla kapanan AVM’lerin yüzde 80’i bugün kapılarını açıyor. AVM’lerde ilk günlerde yüzde 30 civarı bir trafik bekleniyor
11.05.2020 Ekonomi
Geri sayım başladı! 11 Mayıs'ta...
Geri sayım başladı! 11 Mayıs'ta... AVM’lerin 11 Mayıs’ta açılabileceği açıklamasının ardından perakende sektörü hazırlıklarını hızlandırdı. AVM’lerin tüm önlemleri almasıyla kapılar açılacak
6.05.2020 Ekonomi
Sevgililer günü için kritik uyarı! 'Asla inanmayın'
Sevgililer günü için kritik uyarı! 'Asla inanmayın' Sevgililer Günü’ne az bir süre kala piyasalarda hediye hareketi yaşanıyor. Bu yıl sevgililere yaklaşık 12 milyar TL’lik hediye alınması bekleniyor. Bu harcamanın 2.8 milyar TL’sinin kartla yapılacağı tahmin ediliyor.
11.02.2020 Ekonomi
Oğullarımdan ilham aldım
Oğullarımdan ilham aldım ARZU Sabancı ve Koton iş birliğinin ilk erkek koleksiyon tanıtımı iş, sanat ve cemiyet hayatının önde gelen isimlerini bir araya getirdi.
4.10.2018 Magazin
Gençleşip 5 kıtada olacak
Gençleşip 5 kıtada olacak Koton, gençleşmek için düğmeye bastı. Yeni reklam kampanyası başlatan, tasarımlarını yenileyen şirket, gençlik markası Ole’nin ciro içindeki payını yüzde 30’lara çıkarıp 2023’te 5 kıtada satış yapmayı hedefliyor.
20.09.2018 Ekonomi
Tam benim tarzım
Tam benim tarzım İKİ genç oyuncu Melisa Şenolsun (21) ile Burak Deniz (27), ünlü giyim markası Koton’un reklam yüzü oldu.
14.09.2018 Magazin
4 dakikada bir TV gittigidiyor
4 dakikada bir TV gittigidiyor Yüzde 42 ile sektörün üzerinde büyüme gösteren GittiGidiyor, 1.106 KOBİ’yi de e-ticaret ile buluşturdu. Platformda, 4 dakikada 1 televizyon, 5 dakikada 1 parfüm satıldı.
2.08.2018 Ekonomi
Serinleten Fahriye
Serinleten Fahriye Fahriye Evcen marka yüzü olduğu Koton’un 2018 Yaz Kampanyası için objektif karşısına geçti.
4.07.2018 Magazin
Kıyafetlere bahar geldi
Kıyafetlere bahar geldi Yeni başlangıçlar konseptiyle sezona mezuniyet, düğün ve özel davet tasarımları sunan Zeynep Tosun for Koton Koleksiyonu, ünlü isimlerin katıldığı partiyle önceki gün tanıtıldı.
11.04.2018 Magazin
Kışlıklar elde kaldı indirim erken başladı
Kışlıklar elde kaldı indirim erken başladı Stok hazırlığını geçtiğimiz yıl yaşanan sert kışa göre yapan giyim firmaları, beklenen soğuk havaların bir türlü gelmemesi üzerine Mart-Nisan aylarında yapacakları yüzde 80’e varan indirimleri erkene çekti. Yazlık ürünler de aylar öncesinden raflardaki yerini aldı
17.02.2018 Ekonomi
Ebru Şallı yine kendini rezil etti! Bu sefer...
Ebru Şallı yine kendini rezil etti! Bu sefer... Ebru Şallı, instagram’da photoshop’u sevdi. Şallı, önceki gün paylaştığı bu karede 1 metre 67 santimlik boyunu 1 metre 90 santimetreye çıkardı.
18.10.2017 Magazin
Kendi stilini de yansıttı
Kendi stilini de yansıttı Arzu Sabancı’nın Koton için hazırladığı ikinci koleksiyonu Arzu Sabancı for Koton’un özel alışveriş etkinliğinde moda ve cemiyet dünyasının önemli isimleri bir araya geldi, davetliler beğendikleri tasarımları gardıroplarına ekledi
17.10.2017 Magazin
Detaylar ortaya çıktı! Hande Soral...
Detaylar ortaya çıktı! Hande Soral... Geçtiğimiz cumartesi günü kendisi gibi oyuncu olan İsmail Demirci ile dünya evine giren Hande Soral'ın gelinlik detayları ortaya çıktı.
17.10.2017 Magazin
Bonomo’dan jean koleksiyonu
Bonomo’dan jean koleksiyonu Kendine özgü giyim tarzıyla dikkat çeken şarkıcı Can Bonomo, Koton ile iş birliği yaptı.
16.10.2017 Magazin
Fit Ebru
Fit Ebru Ebru Şallı, geçtiğimiz günlerde ‘Ebru Şallı Loves Koton Sport’ koleksiyonunun yeni sezon çekimleri için kamera karşısına geçti.
9.10.2017 Magazin
Özgür ruhlu Fahriye
Özgür ruhlu Fahriye Fahriye Evcen’in, Koton ile iş birliğinden doğan ‘Fahriye Evcen for Koton Jeans Koleksiyonu’ yeni sezonun jean trendini belirledi
7.09.2017 Magazin
7 bin TL'ye Kâbe örtüsü kokusu
7 bin TL'ye Kâbe örtüsü kokusu Ortadoğulu turistlerin etkisi önce hayatımıza düğünlerle girdi, ardından her yer nargileci oldu, Araplar şimdi de kozmetik sektörüne yön vermeye başladı. Nişantaşı’ndaki Abdul Samet Al Qurashi astronomik rakamlara Suud Kralları’nın kullandığı parfümleri satıyor.
22.07.2017 Arşiv
Geleceğe iz bıraktılar
Geleceğe iz bıraktılar ÇABA Derneği, görkemli bir törenle kuruluşunun 12. yılında 12 kadına ‘Geleceğe İz Bırakanlar’ ödülü verdi
24.05.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Koton ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki koton haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.