Köşe Yazısı

Köşe Yazısı

Son dakika köşe yazısı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan köşe yazısı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını köşe yazısı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Köşe Yazısı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan köşe yazısı gelişmeleri de dahil olmak üzere 586 köşe yazısı haberi bulunmuştur. Tüm köşe yazısı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Melek Zeynep Bulut'un AKM'de sergilenen eseri 'Açık Yapıt'a yoğun ilgi
Melek Zeynep Bulut'un AKM'de sergilenen eseri 'Açık Yapıt'a yoğun ilgi Mimar ve sanatçı Melek Zeynep Bulut'un performatif, deneysel bir mekan kurgusu olan ödüllü eseri 'Açık Yapıt ' Cumhuriyetin 100'üncü yılı kutlamaları kapsamında özel davetle Atatürk Kültür Merkezi'nde sergilenmeye başlanmıştı. Eserin yoğun ilgi gördüğünü söyleyen Bulut, "Taksim'in çok güçlü bir duygusu var. Türkiye'de ilk günden beri çok beklenen bir sergiydi. Biz Londra'da işi duyurduğumuz andan itibaren insanlar 'Açık Yapıt Türkiye'ye ne zaman gelecek' diye soruyorlardı. Dolayısıyla ilk gün bir izdihamla karşılaştık. Açılışı yaptık ve dışarıya çıktığımızda dev bir insan kitlesi vardı. Bizim için çok büyük bir mutluluk şu anda da ziyaretçilerimiz gelmeye devam ediyor. Ben de buradayım, insanları ağırlamaya özen gösteriyorum" dedi. 'Açık Yapıt' Atatürk Kültür Merkezi (AKM) önünde 19 Kasım'a kadar ziyaret edilebilecek.
1.11.2023 Kültür Sanat
TOKİ’den ‘TOKİ’nin kasasındaki şüpheli işler’ köşe yazısına ilişkin açıklama
TOKİ’den ‘TOKİ’nin kasasındaki şüpheli işler’ köşe yazısına ilişkin açıklama Toplu Konut İdaresi’nden (TOKİ) yapılan açıklamada, “TOKİ, 2022 yılı ilk sekiz ayında toplam 40 milyar lira ödeme yapmış olup bu tutar yılsonu itibariyle 75 milyar liraya ulaşacaktır. Bu doğrultuda yazıda iddia edilen 99 bin 845 lira borcun ödenememesi söz konusu değildir” denildi.
24.09.2022 Gündem
Mehmet Demirkol açıkladı! 'Eğer Abdülkadir ve Uğurcan bu sene Trabzon'da kalırsa...'
Mehmet Demirkol açıkladı! 'Eğer Abdülkadir ve Uğurcan bu sene Trabzon'da kalırsa...' Ünlü futbol yorumcusu Mehmet Demirkol, Trabzonspor hakkında çarpıcı bir köşe yazısı yazdı. İşte Demirkol'un o ifadeleri...
3.07.2022 Trabzonspor
Memurlara kötü haber! Bunu yapan yanar, meslekten atılma nedeni...
Memurlara kötü haber! Bunu yapan yanar, meslekten atılma nedeni... Milyonlarca memuru çok yakından ilgilendiren karar. Bunu yapan tüm çalışanlar memuriyetten atılır. Danıştay kararı var. Memurlar köşe yazarlığı yaparak fikirlerini köşelerinde ifade ediyorlar. Bu şekilde köşe yazarlığı yapanlardan bazıları, yazılarından dolayı disiplin cezası alabiliyor. Ancak özellikle kritik bir detay daha bulunuyor ve çalışanların çok dikkat etmesi gerekiyor. Eğer memur bunu yaparsa direk işten çıkarılıyor. Danıştay tarafından verilen bir karar memurlara kötü haber oldu.
1.05.2022 Memur
Bakan Soylu: Kılıçdaroğlu'nun göç bilgisi yok mesabesindedir
Bakan Soylu: Kılıçdaroğlu'nun göç bilgisi yok mesabesindedir İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Kılıçdaroğlu'nun göç meselesindeki bilgisi yok mesabesindedir, cehalet düzeyindedir. Bugün onları ölüme, yokluğa, oradaki sefalete, Esad'ın katliam rejimine teslim etmek, insanlıkla bağdaşmaz" dedi.
15.04.2022 Siyaset
Uğur Mumcu, ölümünün 29'uncu yılında anıldı
Uğur Mumcu, ölümünün 29'uncu yılında anıldı Araştırmacı gazeteci Uğur Mumcu, 24 Ocak 1993'te evinin önündeki aracına konulan bombayla alçak bir suikasta kurban gitti. Türk basınının duayen ismi Uğur Mumcu'nun ölümünün üzerinden tam 29 yıl geçti. Mumcu, katledilişinin 29’uncu yılında bugün törenlerle anılıyor.
24.01.2022 Gündem
Afrika'dan dikkat çeken Türkiye hamlesi! Nijer, Kongo, Kenya...
Afrika'dan dikkat çeken Türkiye hamlesi! Nijer, Kongo, Kenya... Son dakika haberi... Türkiye’nin en büyük tekstil pazarlama organizasyonu olan Dosso Dossi Fashion Show, İstanbul’da başladı. 23–25 Ağustos tarihleri arasında düzenlenen etkinlik, 100 tekstil markasıyla çoğunluğu Rusya, Ukrayna, Azerbaycan, Kazakistan ve Orta Doğu ülkelerinden gelen yaklaşık bin alıcının buluşmasına ev sahipliği yaptı. Ancak bu yıl dikkat çeken şekilde Afrika ülkelerinden gelen alım heyetleri öne çıktı.
25.08.2021 Ekonomi
AK Parti ve MHP uzlaştı seçim barajı düşüyor!
AK Parti ve MHP uzlaştı seçim barajı düşüyor! AK Parti ile MHP arasında bir süredir devam eden Seçim Yasası ve Siyasi Partiler Yasası konusunda önemli adımlar atıldığı ve ikinci aşamaya geçildiği ortaya çıktı.
18.08.2021 Siyaset
2023 seçimlerinde Millet İttifakı'nda Kemal Kılıçdaroğlu cumhurbaşkanı adayı, Meral Akşener başbakan adayı...
2023 seçimlerinde Millet İttifakı'nda Kemal Kılıçdaroğlu cumhurbaşkanı adayı, Meral Akşener başbakan adayı... 2023 seçimlerinde Millet İttifakı'ndan Cumhurbaşkanı adayının kim olacağı merak konusu olurken Kemal Kılıçdaroğlu'nun aday olması muhtemel gözüküyor. Meral Akşener'le ilgili ise sürpriz bir senaryo ortaya çıktı.
6.08.2021 Siyaset
Bakan Soylu'dan Cumhuriyet Gazetesine 1 milyon liralık tazminat davası
Bakan Soylu'dan Cumhuriyet Gazetesine 1 milyon liralık tazminat davası İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Cumhuriyet Gazetesi hakkında kendisine yönelik kişilik haklarını hedef aldığını iddia ettiği yayımlar nedeniyle 1 milyon liralık manevi tazminat davası açtı.
5.07.2021 Siyaset
Hafta sonu sokağa çıkma yasağı ile ilgili son dakika açıklaması! Bakan duyurdu, iptal edilecek...
Hafta sonu sokağa çıkma yasağı ile ilgili son dakika açıklaması! Bakan duyurdu, iptal edilecek... Sokağa çıkma yasakları ile ilgili son dakika açıklaması geldi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu duyurdu. Bakan Soylu "Valilerimiz, kaymakamlarımız için yeni bir seferberlik başlatıyoruz. Tüm gücümüzle sahada olacağız. Gerekirse tek tek arkadaşlarımız kontrol edecek. Sokağa çıkma kısıtlamasıyla ilgili kimsenin genel bir muafiyeti söz konusu değildir. Muafiyetler zaman ve güzergahla sınırlıdır" diye konuştu. İçişleri Bakanı Soylu ikamet sahibi yabancıların pasaportlarıyla kısıtlamada dışarı çıkmaları ile ilgili de açık söylüyorum, kim ikamet sahibi ve pasaportuyla bu işi istismar etmeye kalkarsa ikametini iptal ederim hemen. Elimde böyle bir yetki var. İptal ederim, acımam da" ifadelerini kullandı.
17.04.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kulisleri sallayan MHP lideri Bahçeli ziyareti!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kulisleri sallayan MHP lideri Bahçeli ziyareti! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye sürpriz bir ziyarette bulununca Ankara’da senaryolar havada uçuşmaya başladı. İki lider iki gün önce bir araya gelmişlerdi.
5.03.2021 Siyaset
İtirafçı her şeyi anlattı! Muhsin Yazıcıoğlu suikastında gerçeğe bir adım daha...
İtirafçı her şeyi anlattı! Muhsin Yazıcıoğlu suikastında gerçeğe bir adım daha... 2021’in ilk yazısında da Yazıcıoğlu dosyasına devam edeceğim. Çünkü 25 Mart 2009 günü kendisini taşıyan helikopterin düşmesi, iddialara göre düşürülmesi sonucu yanındaki beş kişiyle hayatını kaybeden BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu dosyasında 11 yıl sonra yeni bir boyuta geçildi.
1.01.2021 Gündem
FETÖ elebaşı Fetullah Gülen mağaraya değil tedaviye çekilmiş!
FETÖ elebaşı Fetullah Gülen mağaraya değil tedaviye çekilmiş! Hürriyet Gazetesi yazarı Nedim Şener bugünkü köşe yazısında FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in geçirdiği koronavirüs sebebi ile kısmi felç olduğunu yazdı...
21.12.2020 Gündem
Sağlık Bakanı Koca'dan flaş açıklamalar! 'Depolarda hazır'
Sağlık Bakanı Koca'dan flaş açıklamalar! 'Depolarda hazır' Sağlık Bakanı Koca, koronavirüs aşısında son durumu ve merak edilenleri tek tek açıkladı. Bakan Koca, aşının şu an depolarda hazır beklediğini, birkaç günlük prosedürden sonra Türkiye'ye geleceğini söyleyerek, "İlk parti 3 milyon. 14 günlük bir incelemeden geçmiş olacak. Muhtemelen ay sonu veya yılın ilk haftası uygulama başlayabilir." dedi. Öte yandan Koca, otellerde ve eğlence merkezlerindeki yılbaşı eğlenceleri ile ilgili soruya da yanıt verdi. İşte tüm merak edilenler...
17.12.2020 Gündem
Nahçıvan Azerbaycan koridoru nedir? Türkiye Kafkasya ve Orta Asya'ya açılıyor!
Nahçıvan Azerbaycan koridoru nedir? Türkiye Kafkasya ve Orta Asya'ya açılıyor! Azerbaycan ordusunun 44 gün süren Dağlık Karabağ harekatından zaferle çıkması masada da büyük bir galibiyete neden oldu. Azerbaycan-Ermenistan arasında yapılan anlaşmaya göre Azerbaycan’la Nahçıvan’ı birleştiren yeni bir koridor oluşturulacak. Stratejistlere göre Nahçıvan Azerbaycan koridoru Türkiye'nin Kafkasya ve Orta Asya’ya ticaret yapması açısından büyük bir gelişme. Peki, Nahçıvan Azerbaycan koridoru nedir? Nahçıvan Azerbaycan koridoru Türkiye'ye ne kazandıracak? İşte Nahçıvan Azerbaycan koridoru hakkında merak edilenler...
11.11.2020 Gündem
Sular durumuyor! Johnny Depp vazgeçmeyecek
Sular durumuyor! Johnny Depp vazgeçmeyecek Johnny Depp'in, kendisini eski eşi Amber Heard'a şiddet uygulamakla damgaladığı iddiasıyla The Sun gazetesine karşı açtığı davada sonuç ne olursa olsun, Depp'in vazgeçmeyeceği konuşuluyor.
31.08.2020 Magazin
AK Parti İl Kadın Kolları Başkanlıklarından Dilipak'a suç duyurusu
AK Parti İl Kadın Kolları Başkanlıklarından Dilipak'a suç duyurusu AK Parti İl Kadın Kolları Başkanlıkları, Yeni Akit Gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak'ın kadınlara yönelik hakaret içeren köşe yazısı nedeniyle 81 ilde suç duyurusunda bulundu. AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Av. Dr. Rabia İlhan, "19 yıldır liderimizin kadınlara yönelik duruşu, özel destekleri ve ayrımcılıkla mücadelesi samimi ve güçlü bir şekilde devam etmektedir. 'Kadınlara yönelik ayrımcılık ırkçılıktan beterdir' diyen AK Parti Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan bu inanç ve gayretleri neticesinde dünyanın en büyük kadın örgütünü kurarak, yıldan yıla büyütmeyi başarabilen bir lider olmuştur" dedi.
11.08.2020 Gündem
Türkiye dünyaya mesaj verdi! Hafter’in İHA’larını nasıl düşürdük?
Türkiye dünyaya mesaj verdi! Hafter’in İHA’larını nasıl düşürdük? Türkiye Akdeniz'de Libya'ya yönelik gerçekleştirdiği atak ile dünyaya mesaj verdi. TSK denizden gerçekleştirdiği atışlarla Hafter’in kullandığı 3 İHA ile 1 dronenu düşürdü.
19.06.2020 Gündem
Bakan Soylu'dan çok sert tepki: Saygı Öztürk'ün bu yazısı namussuzluktur
Bakan Soylu'dan çok sert tepki: Saygı Öztürk'ün bu yazısı namussuzluktur İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, gazeteci Saygı Öztürk'e bugünkü yazısı nedeniyle çok sert tepki gösterdi. Bakan Soylu, "İnsanlık görevimi yapıyorum. Saygı Öztürk’ün bu yazısı namussuzluktur. Bugünden sonra bu namus düşmanını kim muhatap alırsa, gözümde aynı namussuzluğun ortağıdır, haysiyet celladıdır" dedi.
18.06.2020 Gündem
Ali Babacan'ın o sözleri eleştirildi! 'Medeniyetsizlik alameti'
Ali Babacan'ın o sözleri eleştirildi! 'Medeniyetsizlik alameti' AK Parti'den istifa ederek yeni parti kuran Ali Babacan'ın gerçekleştirdiği söyleşi eleştiri konusu oldu. Babacan AK Parti ile ilgili kendisine yöneltilen soruları geçiştirmekle yetindi.
29.05.2020 Gündem
Babacan hakkında flaş iddia: CHP tabanını Gül'e ısındırıyor
Babacan hakkında flaş iddia: CHP tabanını Gül'e ısındırıyor AK Parti'den istifa ederek yeni parti kuran Ali Babacan hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı. Babacan'ın yeni parti kurmasındaki altında yatan sebebin CHP tabanını Abdullah Gül’ün çatı adaylığına ısındırmak olduğu iddia edildi.
28.05.2020 Gündem
Dünya yeniden şekilleniyor! Erdoğan'dan yoğun mesai!
Dünya yeniden şekilleniyor! Erdoğan'dan yoğun mesai! Corona virüs sonrası dünyada güç dengesi yeniden şekilleniyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bir süredir kriz sonrası senaryolar üzerinde çalıştığı söyleniyor.
11.05.2020 Gündem
Meclis'in yüzüncü yılında özel an! Cumhurbaşkanı İstiklal Marşı okuyacak
Meclis'in yüzüncü yılında özel an! Cumhurbaşkanı İstiklal Marşı okuyacak Türkiye Büyük Millet Meclisi bu yıl yüzüncü yaşını kutlayacak. Meclis Başkanı Mustafa Şentop, yüzüncü yıla ilişkin özel bir anın yaşanacağını ifade ederek, "Meclis’in yüzüncü yaşına özel olarak o an televizyonlar canlı yayına geçecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan, tam saat 21.00’de İstiklal Marşı’nı okuyacak." ifadelerini kullandı.
20.04.2020 Gündem
'Süleyman Soylu’nun istifası tiyatro muydu?' iddiaları cevabını buldu
'Süleyman Soylu’nun istifası tiyatro muydu?' iddiaları cevabını buldu İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, cuma akşamı alınan sokağa çıkma yasağı kararının ardından ortaya çıkan görüntülerin sorumlusu olduğunu belirterek istifa kararı almıştı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan istifayı kabul etmemişti ve Soylu göreve geri dönmüştü. Olay sonrası ise ortaya atılan birtakım iddialar ortaya atılmıştı.
14.04.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Köşe Yazısı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki köşe yazısı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.