Kos Adası

Kos Adası

Son dakika Kos Adası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kos Adası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kos Adası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kos Adası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kos adası gelişmeleri de dahil olmak üzere 210 kos adası haberi bulunmuştur. Tüm kos adası haberleri aşağıda listelenmiştir.
En güzel Yunan adaları sıralaması! 10 Yunan Adasına vize muafiyeti heyecan yarattı, gözler en güzel Yunan Adasına çevrildi!
En güzel Yunan adaları sıralaması! 10 Yunan Adasına vize muafiyeti heyecan yarattı, gözler en güzel Yunan Adasına çevrildi! Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ortak basın açıklaması düzenleyen Yunanistan Başbakanı Miçotakis, "Ege'deki bütün yıl boyunca 7 günlük süreyle vizeden muaf tutarak Türk vatandaşlarının Ege'deki Yunan adalarını ziyaret etme serbestisini ele aldık" ifadelerini kullandı. Söz konusu açıklama seyahat severlerde heyecan yaratırken en güzel Yunan Adasının hangisi olduğu sorgulanmaya başlandı. Peki, en güzel Yunan Adası hangisi? İşte en güzel Yunan adaları sıralaması…
7.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret mesajı: Bir kez verilecek zamla bu iş biter
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret mesajı: Bir kez verilecek zamla bu iş biter Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dubai'de, Birleşmiş Milletler İklim Değişikliği Çerçeve Sözleşmesi 28'inci Taraflar Konferansı kapsamında düzenlenen Dünya İklim Eylemi Zirvesi'ne katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan zirve sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtlayarak kritik asgari ücret mesajı verdi. Öte yandan Erdoğan gündemden düşmeyen fenomenlere soruşturma ve fon vurgunuyla ilgili de önemli açıklamalarda bulundu.
2.12.2023 Gündem
İstanköy’de korkunç cinayet! Detayları kan dondurdu
İstanköy’de korkunç cinayet! Detayları kan dondurdu Ege’de Bodrum’un karşısındaki Yunanistan’ın İstanköy (Kos) adasında, geçen hafta pazartesi günü kaybolan 27 yaşındaki otel çalışanı Polonyalı Anastazia Rubinska’nın cesedi, 6 gün sonra bir bataklıkta bulundu.
20.06.2023 Gündem
Oyuncu İnci Türkay 50'nci yaşını kutladı!
Oyuncu İnci Türkay 50'nci yaşını kutladı! 'Sihirli Annem' dizisinde 'Betüş' karakterine hayat veren İnci Türkay, 50 yaşına bastı. Eşi Atilla Saral ile Yunanistan’da tatil yapan güzel oyuncu, pasta üflediği anı takipçilerinin beğenisine sundu.
17.07.2022 Magazin
Ege Denizi'nde korkutan deprem!
Ege Denizi'nde korkutan deprem! Kandilli Rasathanesi'nden yapılan açıklamada, Ege Denizi'nde Kos Adası açıklarında 4.0 şiddetinde bir deprem meydana geldiği bildirildi. Açıklamada depremin derinliğinin 9 km olduğu belirtildi.
24.09.2021 Gündem
Prof. Dr. Sözbilir: Deprem fırtınası yaşanabilir
Prof. Dr. Sözbilir: Deprem fırtınası yaşanabilir İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi (DAUM) Müdürü ve Jeoloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hasan Sözbilir, Muğla'nın Datça ilçesinde meydana gelen Richter ölçeğine göre 5.3 büyüklüğündeki depremle ilgili, "Bu bölgede depremlerin bitme olasılığı yok. Deprem fırtınasına dönecek deprem yoğunluğu var" dedi.
22.06.2021 Gündem
'Datça açıklarındaki depremlerin İstanbul ve İzmir'le bağlantısı yok'
'Datça açıklarındaki depremlerin İstanbul ve İzmir'le bağlantısı yok' İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi (DAUM) Müdürü ve Jeoloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hasan Sözbilir, Ege Denizi'nde Muğla'nın Datça ilçesi açıklarında meydana gelen depremlerle ilgili olarak bölgede çok sayıda volkanik ada bulunduğunu, bunların tarihsel dönemlerde çok defa püskürüp insanlar için can ve mal kaybına yol açtığını belirtti. Prof. Dr. Sözbilir, bölgedeki hareketliliğin İzmir ve İstanbul'daki olası depremlerle bağlantısı olup olmadığına yönelik soruya, "İstanbul ve İzmir ile bu depremlerin bir bağlantısı yok" yanıtını verdi.
21.04.2021 Gündem
Ege'de şiddetli deprem!
Ege'de şiddetli deprem! AFAD tarafından aktarılan bilgilere göre Muğla Bodrum'da 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldiği belirtildi. Sarsıntı Ege Denizi'nde, 48 kilometre derinlikte gerçekleşti. Saatler 14.05'i gösterdiğinde gerçekleşen deprem, Muğla başta olmak üzere Ege ve Akdeniz'in kıyı bölgelerinde hissedildi.
1.10.2020 Gündem
Ekipler şaşkın! Lüks tekneden bakın kim çıktı?
Ekipler şaşkın! Lüks tekneden bakın kim çıktı? Muğla’nın Bodrum ilçesinden lüks yelkenli tekneyle Yunanistan’ın Kos Adası'na kaçmak isteyen 75 mülteci yakalandı. 5 mülteciyi süsleyip mavi tura çıkan tatilci gibi gösteren organizatörlerin planı ise suya düştü.
15.06.2020 Gündem
Yunanistan'a Navtex üzerinden mesaj!
Yunanistan'a Navtex üzerinden mesaj! Türk Deniz Kuvvetleri, eğitim sahası için Yunanistan açıklarındaki dört sahada ‘Navtex’ ilan ederek tatbikat duyurusu yaptı. Her bir saha için verilen kodlar “Ne, Mutlu, Türk’üm, Diyene” şeklinde oluştu.
30.05.2020 Gündem
Ege'de sıcak saatler! Yunan askerinden Türk yatına taciz ateşi açıldı
Ege'de sıcak saatler! Yunan askerinden Türk yatına taciz ateşi açıldı Yunan Sahil Güvenlik botlarının, Türk karasuları içerisinde bir Türk yatına taciz ateşinde bulunduğu ortaya çıktı. Yatın kaptanı Ferhat Koray (30), Datça Limanı'nda Sahil Güvenlik ekiplerine şikayette bulundu. Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar da yaşananlara tepki gösterdi.
24.05.2020 Gündem
28 Kasım Kandilli Rasathanesi ve AFAD verilerine göre son depremler listesi
28 Kasım Kandilli Rasathanesi ve AFAD verilerine göre son depremler listesi Kandilli Rasathanesi ve AFAD günlük deprem verilerini paylaşıyor. İşte 28 Kasım Kandilli Rasathanesi ve AFAD verilerine göre, son depremler listesi...
28.11.2019 Gündem
Son dakika: 21 Kasım Kandilli son depremler listesi! En son nerede deprem oldu?
Son dakika: 21 Kasım Kandilli son depremler listesi! En son nerede deprem oldu? Balıkesir'in Bigadiç ilçesinde saat 15.15'te 3.9, saat 15.27’de ise 3,4 şiddetinde yaşanan depremler sonrası vatandaşlar en son nerede deprem oldu? sorusunu sormaya başladı. İşte 21 Kasım Kandilli son depremler listesi…
21.11.2019 Yaşam
Ege Denizi'nde korkutan deprem!
Ege Denizi'nde korkutan deprem! Kos Adası'nın yedi kilometre açığında 3.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Sarsıntının merkez üssü, Bodrum'a 40 kilometre mesafede.
22.10.2019 Dünya
Komşuda alaram! Tanksavar füzeler, mayın, el bombası ve mühimmat...
Komşuda alaram! Tanksavar füzeler, mayın, el bombası ve mühimmat... Yunanistan Hükümet Sözcüsü Stelios Petsas, İleryoz (Leros) Adası'ndaki kaybolan bazı askeri silah ve mühimmata ilişkin, "İlk adımları attık, bu meseleyi çözeceğiz." dedi.
11.09.2019 Dünya
Ebru Polat kıyafetleriyle denize girdi
Ebru Polat kıyafetleriyle denize girdi Kos Adası’nda tatil yapan Ebru Polat denize elbiseyle atladı.
23.07.2019 Magazin
Yunanistan'ın Kos İslam Vakfının mallarını satmasına tepki
Yunanistan'ın Kos İslam Vakfının mallarını satmasına tepki Yunanistan'ın İstanköy ve Rodos'taki Müslüman Türk azınlığına ait Kos İslam Vakfının arazilerini birer birer satması tepkilere yol açıyor.
15.07.2019 Dünya
Jet-ski'ye tutunarak kaçmaya çalıştılar, yakalandılar
Jet-ski'ye tutunarak kaçmaya çalıştılar, yakalandılar Bodrum'dan Yunanistan'ın İstanköy (Kos) Adası'na jet-ski ile kaçmak isteyen 3 Filistin uyruklu kaçak göçmen, sahil güvenlik ekiplerince kıskıvrak yakalandı.
22.05.2019 Gündem
2 yıl aranın ardından yeniden başladı!
2 yıl aranın ardından yeniden başladı! Muğla'nın Bodrum ilçesinden Yunanistan'a, deniz süngeri ihracatı başladığı bildirildi.
7.01.2019 Gündem
SON DAKİKA: 30 kişiyi taşıyan tekne battı!
SON DAKİKA: 30 kişiyi taşıyan tekne battı! MUĞLA'nın Bodrum ilçesinde, yasa dışı yollardan Yunanistan’ın İstanköy (Kos) Adası'na gitmeye çalışan kaçak göçmenlerin içinde bulunduğu tekne battı. Teknede bulunan 19 kaçak göçmen kurtarılırken, hastaneye kaldırılan 5 kişiden 2 çocuk yaşamını yitirdi.
22.10.2018 Gündem
Çocuk can simidi ve 1 ekmekle yüzerek Yunanistan’a gidiyordu
Çocuk can simidi ve 1 ekmekle yüzerek Yunanistan’a gidiyordu Bodrum’dan, çocuk can simidi ve beline bağladığı bir poşetteki ekmekle yüzerek 7 mil uzaklıktaki, Yunanistan’ın İstanköy (Kos) Adası’na geçmeye çalışan Pakistan uyruklu 28 yaşındaki Nur Muhammet, denizde baygınlık geçirdi.
19.10.2018 Yaşam
Can simidi ve 1 ekmekle umuda yolculuk
Can simidi ve 1 ekmekle umuda yolculuk Bodrum'da, çocuk can simidi ve beline bağladığı bir poşetteki ekmekle yüzerek 7 mil uzaklıktaki, Yunanistan'ın İstanköy (Kos) Adası'na geçmeye çalışan Pakistan uyruklu 28 yaşındaki Nur Muhammet, denizde baygınlık geçirdi. Boğulmak üzere olan kaçak göçmen, bir tekne kaptanı tarafından kurtarıldı.
19.10.2018 Gündem
Bodrum’da kaçak  teknesi battı!
Bodrum’da kaçak teknesi battı! Bodrum’dan yasa dışı yollarla Yunanistan’ın İstanköy (Kos) Adası’na geçmek isteyen kaçak göçmenlerin içinde bulunduğu tekne battı.
23.09.2018 Gündem
Bodrum açıklarında ateş açılan Türk kaptan yaralandı
Bodrum açıklarında ateş açılan Türk kaptan yaralandı MUĞLA'nın Bodrum ilçesinden yasa dışı yollarla yurt dışına çıkan 7 Suriyeliyi sürat teknesiyle götürdüğü belirtilen Türk kaptanın, Yunan askerlerinin açtığı ateş sonucu yaralandığı belirtildi. Yakalanan Türk kaptanının, İstanköy Adası'ndaki (Kos Adası) hastanede tedaviye alındığı öğrenildi
23.06.2018 Gündem
FETÖ'cüler kayaya çarptı!
FETÖ'cüler kayaya çarptı! Teknede bulunan 16 kişiden 6'sının çocuk, 10'unun FETÖ üyesi olduğu, aralarında 2 eski hakim ve 1 TÜBİTAK çalışanının da bulunduğu belirlendi.
24.04.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kos Adası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kos adası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.