28 Şubat 2022 koronavirüs tablosu belli oldu! İşte ölü ve yeni hasta sayısı
28 Şubat 2022 koronavirüs tablosu belli oldu! İşte ölü ve yeni hasta sayısı Sağlık Bakanlığı, 'Günlük Kovid- 19 Tablosu' verilerini açıkladı. Son 24 saatte yapılan 410 bin 435 testte 64 bin 275 vaka tespit edildi. 213 kişi hayatını kaybederken, 76 bin 832 kişinin de tedavisi ve karantinası sona erdi.
28.02.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Corona Virüsü açıklaması!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Corona Virüsü açıklaması! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Corona Virüsü hakkında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan; "Avrupa'dan gelen bir vatandaşımızda tetkikler sonucunda Corona Virüsü tespit edildi. Ailesi ve yakın çevresi de yakın izlemeye alınmıştır. Gereken her türlü önlemi vakitlice aldık. Yakın çevremizde bu kadar yaygınlaşmış bir virüsten korunmak maalesef olamadı. Türkiye inşallah bu sıkıntıyı herhangi bir kayıp vermeden atlatacaktır" dedi. İdlib mutabakatına ilişkin de konuşan Erdoğan, "Yapılacak en küçük saldırıya sadece karşılık vermekle kalmayacağız." diye konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstiklal Marşı'nın 10 kıtasını okuyarak konuşmasını sona erdirdi.
11.03.2020 Siyaset
İstanbul’dan kalkan uçakta 'coronavirüs' çıktı iddiasına Bakan Koca'dan açıklama
İstanbul’dan kalkan uçakta 'coronavirüs' çıktı iddiasına Bakan Koca'dan açıklama Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Singapur'da koronavirüs tanısı konan yolcunun Fransa vatandaşı olduğunu açıkladı. Bakan Koca; "Devreye aldığımız etkili önlemlerle bugüne kadar hastalığı ülkemizden uzak tutmayı başardık" dedi.
5.03.2020 Gündem
FIFA Başkanı Gianni Infantino'dan koronavirüs açıklaması!
FIFA Başkanı Gianni Infantino'dan koronavirüs açıklaması! FIFA Başkanı Gianni Infantino, turnuvaların iptalini bile gündeme getiren koronavirüs salgını hakkında bir açıklamada bulundu.
1.03.2020 Futbol