Köpekbalığı

Köpekbalığı

Son dakika köpekbalığı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan köpekbalığı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını köpekbalığı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Köpekbalığı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan köpekbalığı gelişmeleri de dahil olmak üzere 296 köpekbalığı haberi bulunmuştur. Tüm köpekbalığı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adana'da köpekbalığı yakalandı! Tam 3 metre boyunda, 200 kilo
Adana'da köpekbalığı yakalandı! Tam 3 metre boyunda, 200 kilo Adana’nın Karataş ilçesinde balıkçıların ağına 200 kiloluk köpek balığı takıldı.
1.04.2024 Adana
Köpekbalığı gerçeği ortaya çıktı! Uzmanlar açıkladı
Köpekbalığı gerçeği ortaya çıktı! Uzmanlar açıkladı Köpek balıkları neden insanlara daha çok saldırmaya başladı? Uzmanlar konuya açıklık getirdi.
14.07.2023 Dünya
Denizde panik anları! Köpek balığı sanılarak taşlandı, nesli tükenmekte olan tür çıktı
Denizde panik anları! Köpek balığı sanılarak taşlandı, nesli tükenmekte olan tür çıktı Antalya'nın Kemer ilçesindeki sahilde görülüp, köpek balığı sanılarak taşlanan türün, nesli tükenme tehlikesiyle karşı karşıya olan 'mavi yelken balığı' olduğu ortaya çıktı. Prof. Dr. Mehmet Gökoğlu, "Akdeniz'de çok nadir görülen bir balık. Kimseye zararı olmayan bir balık türü" dedi.
13.07.2023 Yaşam
Katil balinaların sıradaki planı ne?
Katil balinaların sıradaki planı ne? Katil balina ya da orka olarak adlandırılan siyah beyaz deniz memelileri, beklenmedik hareketler yapıyor gibi görünüyor; sayıları artıyor ve genellikle görülmedikleri yerlerde dolaşıyorlar.
18.06.2023 Dünya
Rus turisti katleden köpek balığı yakalandı! Kalıntıları içinden çıktı
Rus turisti katleden köpek balığı yakalandı! Kalıntıları içinden çıktı Mısır'da Rus turisti öldüren köpek balığı günler sonra karaya çıkartıldı. Söz konusu gelişmede talihsiz adamın parçalarının balığın içinde olduğu tespit edildi.
13.06.2023 Gündem
Köpekbalığı saldırısına uğrayan Rus turist öldü
Köpekbalığı saldırısına uğrayan Rus turist öldü Mısır'da tatil yapan Rus turist, uğradığı köpekbalığı saldırısı sonucu hayatını kaybetti.
8.06.2023 Dünya
3.5 milyon yıllık keşif! Küçük kız sahilde gezerken buldu
3.5 milyon yıllık keşif! Küçük kız sahilde gezerken buldu ABD’nin Maryland kentinin sahilinde ailesiyle birlikte fosil avcılığı yapan 9 yaşındaki Molly Sampson, nesli yaklaşık 3.5 milyon yıl önce tükenen ve boyu 20 metreyi geçen Megalodon köpekbalığının dişini buldu. Uzmanlar keşfi ‘hayatta bir kez bulunabilecek türden bir keşif’ olarak nitelendirdi.
11.01.2023 Dünya
Küçük kız, sahilde Megalodon köpekbalığının dişini buldu
Küçük kız, sahilde Megalodon köpekbalığının dişini buldu ABD’nin Maryland kentinin sahilinde ailesiyle birlikte fosil avcılığı yapan 9 yaşındaki Molly Sampson, nesli yaklaşık 3.5 milyon yıl önce tükenen ve boyu 20 metreyi geçen Megalodon köpekbalığının dişini buldu. Uzmanlar keşfi ‘hayatta bir kez bulunabilecek türden bir keşif’ olarak nitelendirdi.
11.01.2023 Dünya
Hamile kadına 3 hafta dehşeti yaşattı! Polis uyardı: Bu adam bir canavar
Hamile kadına 3 hafta dehşeti yaşattı! Polis uyardı: Bu adam bir canavar Sokakta kalan çaresiz hamile kadını kaçırıp 3 hafta boyunca kilit altında tutan adam polisin düzenlediği baskın ile yakalandı. Polis olayın ayrıntılarını kamuoyu ile paylaşırken saldırganın fotoğrafları günün en çok konuşulan konuları arasına girdi.
17.12.2022 Dünya
Ağa takılan balığı görünce inanamadılar! Tam yarım ton
Ağa takılan balığı görünce inanamadılar! Tam yarım ton Bursa'da balıkçıların ağlarına 5 metre uzunluğunda 500 kilo ağırlığında dev köpek balığı takıldı.
14.10.2022 Yaşam
Seslendirme Sanatçısı Ayhan Kahya kimdir, kaç yaşındaydı? Optimus Prime ve Thanos'u seslendiren Ayhan Kahya hakkında her şey!
Seslendirme Sanatçısı Ayhan Kahya kimdir, kaç yaşındaydı? Optimus Prime ve Thanos'u seslendiren Ayhan Kahya hakkında her şey! "Transformers"ta "Optimus Prime"ı, "Avengers" filmlerinde "Thanos"u ve daha birçok önemli karakteri Türkçe seslendiren Ayhan Kahya'nın 57 yaşında hayatını kaybettiği öğrenildi. Peki, Ayhan Kahya kimdir, kaç yaşında ve nereli? Seslendirme sanatçısı Ayhan Kahya neden öldü?
10.10.2022 Magazin
Seslendirme sanatçısı Ayhan Kahya hayatını kaybetti!
Seslendirme sanatçısı Ayhan Kahya hayatını kaybetti! "Transformers"ta "Optimus Prime"ı, "Avengers" filmlerinde "Thanos"u ve daha birçok önemli karakteri Türkçe seslendiren dublaj yönetmeni, seslendirme ve opera sanatçısı Ayhan Kahya 57 yaşında hayatını kaybetti.
10.10.2022 Magazin
7 deniz canlısının avlanması ve satışına yasak getirildi
7 deniz canlısının avlanması ve satışına yasak getirildi Rojda ALTINTAŞ- İSTANBUL, (DHA) - TÜRK Deniz Araştırmaları Vakfı'nın (TÜDAV) önerisiyle 7 deniz canlısı daha koruma altına alındı. Eylül ayı itibariyle bu türlerin avcılığı, toplanması ve satışı yasaklandı.
13.09.2022 Yaşam
Plajda dehşet veren olay! Güneşlenen kadının göğsüne şemsiye saplandı, hayatını kaybetti
Plajda dehşet veren olay! Güneşlenen kadının göğsüne şemsiye saplandı, hayatını kaybetti Plaja güneşlenmeye giden 63 yaşındaki kadın, rüzgardan havalanan plaj şemsiyesinin göğsüne saplanması nedeniyle hayatını kaybetti.
13.08.2022 Dünya
Matawan'ın İnsan Yiyen Canavarı! Denizde 12 gün süren dehşet: İnsanlar köpekbalığından neden korkuyor?
Matawan'ın İnsan Yiyen Canavarı! Denizde 12 gün süren dehşet: İnsanlar köpekbalığından neden korkuyor? Denize giren her insanın aklının bir köşesinde köpekbalığı korkusu vardır. Hollywood sinemasının da etkisiyle tüm dünyada denizde tehlike denince akla köpekbalıkları geliyor. Peki Amerikan kültürüne yerleşmiş olan bu köpekbalığı korkusunun kaynağının ne olduğunu biliyor musunuz? İşte bir asrı aşkın zaman önce yaşanmış o tüyler ürpertici olaylar...
30.07.2022 Dünya
Tatil beldesinde köpekbalığı dehşeti! Hayatını kaybetti
Tatil beldesinde köpekbalığı dehşeti! Hayatını kaybetti Mısır’ın önemli tatil bölgelerinden Şarm El-Şeyh can pazarına sahne oldu. 68 yaşındaki bir kadın gri köpekbalığı saldırısına uğradı. Sahildekilerin dehşet içinde izlediği o anlara ait görüntüler sosyal medyada yer aldı. Dünya Mısır'dan gelen görüntüleri konuşuyor...
3.07.2022 Siyaset
Dünyanın en büyük bitkisi! 200 kilometrekare büyüklüğünde, 4 bin 500 yıldır yaşıyor...
Dünyanın en büyük bitkisi! 200 kilometrekare büyüklüğünde, 4 bin 500 yıldır yaşıyor... Avustralya’da bilim insanları, dünyanın bilinen en büyük bitkisi olduğu kabul edilen 4500 yaşındaki deniz otunun 200 kilometrekarelik bir alanı kapladığını açıkladı. Bilim insanları, bitkinin tek bir tohumdan Avustralya’nın Köpekbalığı Körfezi’nde kendi kendine büyüdüğünü ifade etti.
1.06.2022 Dünya
Pasifik’te yıllarca balıkçı gemilerinde köpekbalığı yüzgeci tespit edildi, soruşturma dün açıldı
Pasifik’te yıllarca balıkçı gemilerinde köpekbalığı yüzgeci tespit edildi, soruşturma dün açıldı İngiltere merkezli köpekbalığını koruma derneğinin araştırmacıları, Pasifik Okyanusu’nda balıkçılık yapan gemilerde son yıllarda avlanması yasak olan köpekbalığı yüzgeci tespit etti. Son iki yılda 24 farklı tespitin ardından balıkçılık ve denizcilik otoritesi Denizcilik Koruma Konseyi (MSC), dün soruşturma başlattığını açıkladı. Köpekbalığı yüzgeci, en pahalı deniz ürünü olarak biliniyor ve yüzgecini kaybeden köpekbalığı, denize dibine batarak yavaş ve acı verici bir şekilde hayatını kaybediyor.
26.05.2022 Dünya
Hatay'da sahile yakın noktada köpekbalığı sürüsü görüldü
Hatay'da sahile yakın noktada köpekbalığı sürüsü görüldü Hatay'ın Samandağ ilçesinde, sahilde kıyıya çok yakın mesafeye gelen köpekbalıkları şaşkınlık oluşturdu.
24.04.2022 Yaşam
Dünya tarihi böyle bir şey görmedi! 100 yıllık köpek balığının içini açan uzmanlar şok oldu...
Dünya tarihi böyle bir şey görmedi! 100 yıllık köpek balığının içini açan uzmanlar şok oldu... Uzmanlar kıyıya vuran köpek balığına otopsi yaptı. Otopsi sonucunda köpek balığının 100 yaşında olmasına rağmen hala bir çocuk olduğunu tespit etti. Balığın, menenjit nedeniyle gelişiminin durduğu öğrenildi. Ayrıca uzmanlar, "Dünya üzerinde böyle bir şey yok, o çok özel bir balık" sözleriyle de araştırmanın boyutunu gözler önüne serdi.
9.04.2022 Dünya
Köpek balığının saldırdığı ABD’li sörfçü hayatını kaybetti
Köpek balığının saldırdığı ABD’li sörfçü hayatını kaybetti Kaliforniya’da bir sörfçü, köpek balığı tarafından uğradığı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Yetkililer, sörfçüye Büyük Beyaz Köpek Balığının saldırmış olabileceği üzerinde durduklarını belirtti.
25.12.2021 Dünya
Böylesi ilk kez gerçekleşti! 'Bakire doğum' yapıldı, 2 yaşında...
Böylesi ilk kez gerçekleşti! 'Bakire doğum' yapıldı, 2 yaşında... ABD’de yayımlanan bir araştırmada Kaliforniya kondorlarının "bakire doğum" olarak anılan biçimde, eşeysiz üreyebildiği açıklandı.
29.10.2021 Bilim ve Teknoloji
Çin geliştirdi! 'Köpekbalığı robot'lardan yeni görüntüler
Çin geliştirdi! 'Köpekbalığı robot'lardan yeni görüntüler Çin'in özellikle 'düşman' denizaltılarını hedef almak için köpekbalığı şeklinde tasarladığı insansız sualtı aracına ait yeni fotoğraflar sosyal medya üzerinden paylaşıldı.
17.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Bodrum'da sahile vurdu! 'Gördüğümde ürperdim'
Bodrum'da sahile vurdu! 'Gördüğümde ürperdim' Muğla'nın Bodrum ilçesinde, sahile 1 metre boyunda, 'camgöz' cinsi ölü köpek balığı vurdu.
1.03.2021 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Köpekbalığı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki köpekbalığı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.