Konutta Balon

Konutta Balon

Son dakika konutta balon haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan konutta balon ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını konutta balon haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Konutta Balon

haberleri sayfasında son dakika yaşanan konutta balon gelişmeleri de dahil olmak üzere 42 konutta balon haberi bulunmuştur. Tüm konutta balon haberleri aşağıda listelenmiştir.
Konut satışları ile ilgili son dakika açıklaması! Yüzde 31.4...
Konut satışları ile ilgili son dakika açıklaması! Yüzde 31.4... TÜİK rakamları bir defa daha gösterdi ki, vatandaşlar en güvenli yatırım olarak konutu görüyor. verilere göre yılın ilk altı ayında konut satışları bir önceki yıla göre yüzde 31,4 oranında artış gösterdi. Bu dönemde 726 bin 398 konut satıldı. Sektör temsilcileri tüketicilerin konut sektörüne güvendiğini belirterek rekor gelebileceğini belirtiyor.
24.07.2022 Ekonomi
Ev fiyatlarıyla flaş açıklama! Ev alacaklara kötü haber
Ev fiyatlarıyla flaş açıklama! Ev alacaklara kötü haber Ev almak isteyenlere kötü haber geldi. Ev fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması. Konut Gelişticileri ve Yatırımcıları Derneği (KONUTDER) Başkanı Altan Elmas, 3 yıldır temkinli olan birçok firmanın bu yıl üretime geçeceğini söyledi. Arz eksikliğini gören sektör oyuncularının yatırım için istekli olduğunu, ancak finansa erişim sorunu yaşandığını belirten Elmas, “Yeni konut üretimini desteklemek ve konut arzını bir miktar arttırmak için KGF destekli üretim kredilerine ihtiyaç var. Konuyu Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ile de görüştük” dedi. Maliyet artışlarına dikkat çeken Elmas, “2021’in ilk yarısında Dolar bazında maliyet 2 kat arttı, ekim itibarıyla dolar kaynaklı yüzde 400’e varan artış oldu. Dolayısıyla üretim arttı diye konutta fiyat düşmez. Sıfır konut fiyatı artarken 2. elde de gerilemez” dedi. Konut üretiminin ortalama 2 yıl olduğunu hatırlatan Elmas, arz sorununun çözümü için zaman gerektiğini söyledi.
16.01.2022 Ekonomi
Yurtdışından talep yağıyor! AB standartlarında yapılıyor
Yurtdışından talep yağıyor! AB standartlarında yapılıyor Türkiye dünyada ikinci... Fiyatlar Çin ile aynı seviyelerdeyken, kalite AB standartlarına uygun.
28.09.2020 Ekonomi
Konutta balon yok!
Konutta balon yok! Konutta balon tartışmalarına Emlak GYO’nun raporu noktayı koydu. Rapora göre, Türkiye’de fiyatlar Nisan 2011-Nisan 2016 döneminde yüzde 35 arttı. İstanbul’da artış ise yüzde 71 oldu
23.08.2016 Ekonomi
‘Dönüşüme giren ev’ 2. el fiyatını zıplattı
‘Dönüşüme giren ev’ 2. el fiyatını zıplattı Türkiye’de son 2 yılda ikinci el konut fiyatları yüzde 38 arttı. Bu artışta, dönüşüm sürecinde değeri yükselecek binaların getirisine ortak olmak isteyen yatırımcıların talebi rol oynadı.
27.06.2016 Ekonomi
Konut alacaklar dikkat: Ucuzu yok
Konut alacaklar dikkat: Ucuzu yok Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, ucuz arsanın kalmadığını, devlet desteği olmadan da ucuz konut üretmenin mümkün olmadığını söyledi ve şöyle devam etti: Konuta talep artıyor ancak satın alma gücü artıyor mu? İhtiyaç tamam da bu ihtiyaca göre konut üretebiliyor muyuz? 'İstersen al' devri bitti. Biz üretim yaparken satın alma gücüne göre talebi göz önünde bulundurmalıyız.
10.05.2016 Ekonomi
Bitmeyen tartışma: konut balonu
Bitmeyen tartışma: konut balonu Konutta balon var mı? yok mu? tartışması konut sektöründe devam ediyor.
28.01.2016 Arşiv
Ev alacaklara kötü haber!
Ev alacaklara kötü haber! Ağaoğlu Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Önder Halisdemir, İstanbul’da emlak fiyatlarının diğer Avrupa ülkelerine göre oldukça ucuz olduğunu belirterek, “Hem iç piyasa hem de yabancı ilgisi nedeniyle 15 yıl daha fiyatlar sadece yukarı gider” diye konuştu
18.12.2015 Ekonomi
TOKİ'ye göre balon var mı?
TOKİ'ye göre balon var mı? TOKİ Başkanı inşaat sektöründeki balon söylentilerine yanıt verdi.
27.04.2015 Arşiv
FerYapı'dan yıl sonuna kadar 3 proje teslim
FerYapı'dan yıl sonuna kadar 3 proje teslim 2015 sonuna kadar 3 projesinin teslim etmeyi hedefleyen FerYapı'dan kentsel dönüşüm projesi için yeşil ışık.
27.04.2015 Arşiv
Avrupark Bahçekent satışa çıkıyor
Avrupark Bahçekent satışa çıkıyor Cihan İnşaat'ın hayata geçireceği Avrupark Bahçekent 11 Nisan’da satışa çıkıyor
8.04.2015 Arşiv
En hızlısı Halkalı en yavaşı Göktürk!
En hızlısı Halkalı en yavaşı Göktürk! Konutta arz fazlası tartışılırken, İstanbul’da bazı ilçelerde peynir-ekmek gibi konut satılıyor. Halkalı’da bir konut ortalama 1.3 günde satılırken, Kemerburgaz’da ayda bir işlem yapılıyor.
7.03.2015 Ekonomi
Konutta balon var mı?
Konutta balon var mı? Finansal stratejist Mustafa Aşkın, konutta balon yaşanma ihtimalinin uzak olduğunu söyledi...
24.01.2015 Ekonomi
Parayı eve yatırdık!
Parayı eve yatırdık! Geçen yıl konut satışları 1 milyon 165 binle tarihi zirvesine ulaştı. İNDER Başkanı Nazmi Durbakayım, “2015 yılında geçen yıla göre satışlarda en az % 15-20 artış olacak” dedi.
23.01.2015 Ekonomi
Balon var diyemeyiz
Balon var diyemeyiz KONUTDER Başkanı Ömer Faruk Çelik, konutta balon oluştuğunun söylenemeyeceğini belirtti.
31.12.2014 Arşiv
Türkiye son 10 yılda gayrimenkul pazarı oldu
Türkiye son 10 yılda gayrimenkul pazarı oldu Yabancılar için Türkiye güvenli yatırım limanı haline geldi.
15.12.2014 Arşiv
Konutta balon etkisi yok
Konutta balon etkisi yok Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği, "İnşaat Sektöründe Türkiye’nin Dünyadaki Konumu ve Gelecek Projeksiyonu" raporunu sundu
11.12.2014 Arşiv
Sektörde balon var mı yok mu?
Sektörde balon var mı yok mu? GYODER Zirvesi'nde konut balonu tartışılacak.
3.12.2014 Arşiv
Kentsel dönüşüm isyanı
Kentsel dönüşüm isyanı Artaş Yönetim Kurulu Başkanı, müteahhide gelen garip taleplerden dem vurdu.
3.12.2014 Arşiv
Gayrimenkulde fiyatlar artacak mı?
Gayrimenkulde fiyatlar artacak mı? Türkiye gayrimenkul sektörü önümüzdeki dönemde fiyat artışı bekliyor.
14.11.2014 Arşiv
Konut satışları ne zaman artacak?
Konut satışları ne zaman artacak? Keller Williams Türkiye Ülke Direktörü Emre Erol konut satış istatistiklerini değerlendirdi.
26.09.2014 Arşiv
Konutta balon var mı yok mu?
Konutta balon var mı yok mu? Konut pazarında balon mu var? Fiyatlar ne kadar güvenilir?
8.09.2014 Arşiv
Konutta Balon Riski Artıyor mu?
Konutta Balon Riski Artıyor mu? Türkiye’de satışların düşmesine rağmen konut fiyatlarının yükselmesi balon riskini artırıyor.
13.08.2014 Arşiv
'HER EŞE  BİR DAİRE ALSINLAR'
'HER EŞE BİR DAİRE ALSINLAR' İşadamı Ali Ağaoğlu, Türkiye’de ev sahibi olup tek eşi için oturma izni alabilen Arapların istedikleri kadar ev alıp eşlerinin üzerine yapabileceklerini söyledi...
29.09.2021 Gündem
Konutta Balon mu Var?
Konutta Balon mu Var? İnşaat sektöründe balon olmasa ne olurdu?
29.11.2013 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Konutta Balon ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki konutta balon haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.