Konuşan

Konuşan

Son dakika konuşan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan konuşan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını konuşan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Konuşan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan konuşan gelişmeleri de dahil olmak üzere 46.614 konuşan haberi bulunmuştur. Tüm konuşan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gaziantep'te 103 engelliye akülü ve manuel tekerlekli sandalye dağıtıldı! “Bir Gün Değil 365 gün Beraberiz”
Gaziantep'te 103 engelliye akülü ve manuel tekerlekli sandalye dağıtıldı! “Bir Gün Değil 365 gün Beraberiz” Şahinbey Belediyesi, engelliler haftası nedeniyle 103 adet akülü ve manuel tekerlekli sandalye dağıtım yaptı.
14.05.2024 Gündem
İnsanlarda işitme problemine neden oluyor! En çok 40-70 yaşları arasında görülüyor
İnsanlarda işitme problemine neden oluyor! En çok 40-70 yaşları arasında görülüyor Ses uyarısı olmaksızın kulaklarda ve kafa içinde algılanan ses olarak tanımlanan ‘Tinnitus’ yani kulak çınlaması hakkında konuşan Kulak Burun Boğaz Uzmanı Prof. Dr. Ünal Bayiz, sıkça görülen bir işitme sistemi problemi olduğunu söyledi. Yaş ilerledikçe daha sık görüldüğünü söyleyen Bayiz, "En çok da 40-70 yaşları arasında görülüyor" dedi.
13.05.2024 Yaşam
Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan ayrılık açıklaması! 'Kalma ya da gitme planım yok'
Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan ayrılık açıklaması! 'Kalma ya da gitme planım yok' Trendyol Süper Lig'in 36. haftasında Fenerbahçe sahasında Kayserispor'u konuk etti. Sarı-Lacivertli ekip, Kayseri ekibi karşısında 3-0'lık skorla mağlup etti. Müsabakanın ardından konuşan İsmail Kartal, yollarına devam ettiklerinin altını çizerken Galatasaray derbisi hakkında açıklamalarda bulundu. Kartal, geleceğine yönelik de konuştu.
13.05.2024 Şampiy10
Miçotakis'ten Türkiye ziyareti öncesi önemli mesaj: Gerilimsiz bir dönemi iki halka borçluyuz
Miçotakis'ten Türkiye ziyareti öncesi önemli mesaj: Gerilimsiz bir dönemi iki halka borçluyuz Yunanistan Başbakanı Kyriakos Miçotakis, yarın gerçekleşecek Türkiye ziyareti öncesinde önemli açıklamalarda bulundu. Pozitif olunması gerektiğine değinen Miçotakis; bölgesel konulardan ticarete, 'kapıda vize' uygulamasından 'Kariye Cami'si gibi stratejik birçok konuda soruları da yanıtladı.
12.05.2024 Dünya
sahibinden.com OTOBİD platformunu tanıttı
sahibinden.com OTOBİD platformunu tanıttı sahibinden.com, sektördeki 24 yıllık uzmanlığı ve müşteri ihtiyaçları doğrultusunda hayata geçirdiği Otobid, platformunun hizmetlerini ve getirdiği yenilikleri paylaşmak üzere, sahibinden.com CEO’su Burak Ertaş ve Otobid Genel Müdürü Sinan Barutçuoğlu ev sahipliğinde bir basın buluşması düzenlendi.
12.05.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yunan basınına konuştu: Önyargı duvarını yıkmak elimizde
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yunan basınına konuştu: Önyargı duvarını yıkmak elimizde Yunanistan'ın Kathimerini gazetesine konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yunanistan ile Türkiye arasındaki ilişkilere dair yeni mesajlar verdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Önyargı duvarını yıkmak elimizde. Ebedi huzur için çalışıyoruz." dedi.
12.05.2024 Gündem
Adana talasemi ve orak hücre konusunda pilot bölge ilan edildi
Adana talasemi ve orak hücre konusunda pilot bölge ilan edildi Adana'da Türk Kızılay'ın öncülüğünde Kan Hastalıkları Federasyonu ile birlikte organize edilen 5. Uluslararası Kan Film Festivali kapsamında 1'nci Bölgesel Kan Hastalıkları Sempozyumu'nda konuşan Türk Kızılay Genel Başkan Yardımcısı Ramazan Saygılı, "Adana'yı talasemi ve orak hücre konusunda pilot bölge ilan ettik. Bilim insanlarımızın da katıldığı etkinliklerle bu konuyu öne çıkarıp sadık kan bağışçısı formatı içerisinde hazırladığımız projeyi diğer illere de örnek olarak sunacağız" dedi.
11.05.2024 Adana
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: “Önceliğimiz güven ortamını sağlamak"
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: “Önceliğimiz güven ortamını sağlamak" Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, “Önümüzdeki dönemde önceliğimiz ülkemizde yatırımcıların öncelik verdiği güven ortamını sağlamak, finansal istikrarı pekiştirmek, sürdürülebilir büyüme ve istihdam artışını sağlamaktır" dedi.
10.05.2024 Ekonomi
Hüseyin Yayman'dan dijital telif yasasıyla ilgili yeni açıklama: Haber, sanat eseri gibi fikir içeriği sayılmalı
Hüseyin Yayman'dan dijital telif yasasıyla ilgili yeni açıklama: Haber, sanat eseri gibi fikir içeriği sayılmalı Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı Hüseyin Yayman, TİKTOK, X ve Dijital Telif Yasası ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Topluma yönelik tehdit içerdiğini aktaran Yayman, TikTok temsilcilerinin Mayıs sonunda yeniden Meclis'e çağrılacağını söyledi. Yayman, X platformunun da Türkiye'de temsilcilik açması gerektiğini aktardı. Dijital Telif Yasası'nın yenilenmesi gerektiğini belirten Yayman, "Haberin de bir fikir eseri, telif olarak bir çalışmamız var. 22 Mayıs tarihinde tüm bileşenlerin olduğu komisyon toplantımızı yapacağız" ifadelerini aktardı.
10.05.2024 Gündem
Darüşşafaka giriş sınavı 26 Mayıs’ta yapılacak
Darüşşafaka giriş sınavı 26 Mayıs’ta yapılacak Annesi ve/veya babası hayatta olmayan, maddi olanakları yetersiz, yetenekli öğrencilere tam burslu, yatılı, kolej eğitimi fırsatı tanıyan Darüşşafaka Eğitim Kurumları’nın 2024 yılı Giriş Sınavı, 26 Mayıs Pazar günü saat 11.00’de, Türkiye’nin 41 ilinde düzenlenecek. Sınav için son başvuru tarihi ise 20 Mayıs 2024.
10.05.2024 Vitrin
Bakan Tunç'tan kira davalarıyla ilgili açıklama
Bakan Tunç'tan kira davalarıyla ilgili açıklama İstanbul'da düzenlenen Uzlaştırma Uluslararası Sempozyumu'nda konuşan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, kira davalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.
9.05.2024 Gündem
MEB'den yeni açıklama! Öğretmenler mülakatta sadece ders anlatacak
MEB'den yeni açıklama! Öğretmenler mülakatta sadece ders anlatacak Milli Eğitim Bakanlığı mülakatta sisteminde bir değişiklik yapacak. MEB, yönetmeliğin Resmi Gazete'de yayınlamaya hazırlanıyor.
9.05.2024 Gündem
Yaz diyetleriyle ilgili uzman psikologdan Adanalılara önemli uyarı! "Zamanla azalacak"
Yaz diyetleriyle ilgili uzman psikologdan Adanalılara önemli uyarı! "Zamanla azalacak" Yaz gelirken artan kilo kaygılarına dair konuşan Psikolog Tara Çapar, neden kilo vermek istediğimize dair bir liste hazırlamanın diyeti çok etkili bir hale getireceğini belirterek “Her yemekten önce bu listeye bakın. Bazı yiyeceklere duyulan aşırı isteğiniz zamanla azalacak” dedi.
8.05.2024 Adana
Arda Turan'dan Seçil Erzan açıklaması! Yine çalışır yine kazanırım
Arda Turan'dan Seçil Erzan açıklaması! Yine çalışır yine kazanırım Futbolda büyük vurgun davasına ilişkin konuşan Arda Turan, Seçil Erzan hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
8.05.2024 Gündem
Su dükkanında cinsel istismar! Gizli odada yapılanlar dehşete düşürdü
Su dükkanında cinsel istismar! Gizli odada yapılanlar dehşete düşürdü Bağcılar’da 2019 ve 2023 yılları arasında 4 çocuğa cinsel istismarda bulunan Metin Şenay’ın 331 yıl 6 aya kadar hapis cezası talebiyle yargılandığı davada ara karar açıklandı. Duruşmada mütalaasını açıklayan cumhuriyet savcısı sanığın cezalandırılmasını talep ederken, mahkeme heyeti Şenay’ın tutukluluk halinin devamına hükmetti. Öte yandan alınan ifadeler kan dondurdu.
7.05.2024 Gündem
Papaza suikast yapıldı! Mehmet Ali Ağca'yı hatırlattı
Papaza suikast yapıldı! Mehmet Ali Ağca'yı hatırlattı Amerika Birleşik Devletleri'nin (ABD) Pensilvanya eyaletinde Glenn Germany adındaki papaz'ın kilisede vaaz verdiği sırada suikast girişimine uğradı. Saldırgan ateş açmak için silahını çekti ancak silah tutukluk yaptı. O anlar saniye saniye kilisede bulunan kamera sayesinde kaydedildi.
7.05.2024 Gündem
Acılı baba Özer Aci, CNN TÜRK'ten çağrı yaptı: Eylem Tok'a sesleniyorum, dönün
Acılı baba Özer Aci, CNN TÜRK'ten çağrı yaptı: Eylem Tok'a sesleniyorum, dönün Türkiye'nin konuştuğu kazada Eylem Tok ve 17 yaşındaki oğlu hala firari. Aci ailesinin kederli bekleyişi tam 68 gündür devam ediyor. Kazada hayatını kaybeden Oğuz Murat Aci'nin babası Özer Aci, 68 günde yaşananları CNN TÜRK Muhabiri Merve Tokaz'a anlattı. Eylem Tok'a seslenen Baba Aci, 'Senin oğlun torunumu babasız bıraktı." dedi.
7.05.2024 Gündem
MEB öğretmen branş dağılımı (20 bin öğretmen ataması): Din Kültürü, rehberlik, özel eğitim kontenjanları kaç oldu?
MEB öğretmen branş dağılımı (20 bin öğretmen ataması): Din Kültürü, rehberlik, özel eğitim kontenjanları kaç oldu? MEB'in 20 bin öğretmen ataması hakkında son dakika bilgisini Bakabn Yusuf Tekin verdi. Canlı yayında konuşan Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, en çok atam yapılacak branşın sınıf öğretmenliği olduğunu açıkladı. Tekin, 2024 yılında 20 bin öğretmen atamasının branş dağılımı ve kontenjan bilgisini de ayrıca paylaştı. Sürecin detayları 20 Mayıs'tan sonra belli olacak. Öğretmen atamalarında Din Kültürü öğretmenliği kontenjanı dikkat çekerken, özel eğitim ve rehberlik öğretmeliği branşları da ilgileri tarafından araştırılmaya başlandı. Peki 20 bin öğretmen ataması ne zaman yapılacak?
7.05.2024 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hamas'ın ateşkes kararı sonrası ilk açıklama: Aynı adımı İsrail de atmalı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hamas'ın ateşkes kararı sonrası ilk açıklama: Aynı adımı İsrail de atmalı Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe’de toplandı. Toplantının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, açıklamalarda bulundu.
6.05.2024 Gündem
Divriği Ulu Cami 9 yıllık restorasyonun ardından ibadete açıldı!
Divriği Ulu Cami 9 yıllık restorasyonun ardından ibadete açıldı! United Nations Educational Scientific and Cultural Organization (UNESCO) Dünya Kültür Miras Listesi'ndeki Divriği Ulu Cami ve Darüşşifası, 9 yıl süren restorasyonun ardından, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın video konferansla katıldığı törenle yeniden ibadete açıldı.
6.05.2024 Gündem
Galatasaray’ın kutlamasına katılan Simge Sağın: Ben artık fanatik Beşiktaşlı değilim
Galatasaray’ın kutlamasına katılan Simge Sağın: Ben artık fanatik Beşiktaşlı değilim Icardi ile özdeşleşen “Aşkın Olayım” şarkısı hakkında konuşan Simge Sağın’dan Beşiktaş taraftarını kızdıran açıklamalar geldi. Galatasaray’ın şampiyonluk törenine katılan ünlü popçu, “Ben çok fanatik Beşiktaşlıydım, artık değilim” ifadesini kullandı.
6.05.2024 Magazin
At suratlı kadın gerçek mi, Stella’nın eski hali nasıl? At kadın Stella kimdir?
At suratlı kadın gerçek mi, Stella’nın eski hali nasıl? At kadın Stella kimdir? Yüzünün ata benzemesi için çok sayıda ameliyat olan Stella isimi kadın görüntüsüyle şaşırtırken, At suratlı kadın gerçek mi, Stella’nın eski hali nasıl? Gibi soruları da beraberinden getirir.
4.05.2024 Yaşam
Yalı Çapkını Seyran’ın hastalığı nedir, Seyran’a ne oldu? Seyran ölecek mi 2024, Afra Saraçoğlu diziden ayrılıyor mu?
Yalı Çapkını Seyran’ın hastalığı nedir, Seyran’a ne oldu? Seyran ölecek mi 2024, Afra Saraçoğlu diziden ayrılıyor mu? Yalı Çapkını Seyran hastalığı nedir? Star TV'de her hafta cuma akşamı yayınlanan Yalı Çapkını dizisinde Seyran’ın durumu merak konusu oldu. Fragmanda doktor ile konuşan Seyran'ın konuşması sonrası dizisin izleyicileri "Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu, Afra Saraçoğlu diziden ayrılacak mı?" sorularına yanıt aramaya başladı.
4.05.2024 Magazin
Hatayspor'un teknik direktörü belli oldu! Volkan Demirel'in yerine...
Hatayspor'un teknik direktörü belli oldu! Volkan Demirel'in yerine... Trendyol Süper Lig ekibi Hatayspor'da Teknik Direktör Volkan Demirel'in istifasının ardından hoca arayışları çok uzun sürmedi. Bordo-beyazlı kulüp, yeni hocasını buldu ve ilk açıklama geldi. İşte detaylar...
3.05.2024 Süper Lig
Türkiye'nin kararı İsrail'i çileden çıkardı: Bu sadece bir cephe Ankara'nın tavrı sertleşiyor
Türkiye'nin kararı İsrail'i çileden çıkardı: Bu sadece bir cephe Ankara'nın tavrı sertleşiyor Türkiye'nin İsrail ile olan tüm ticaretini durdurması dünya gündemine birinci sıradan giriş yaptı. İsrail'den Türkiye'ye ilk tepki gelirken İsrail medyası acı bir itirafta bulundu ve Türkiye'nin hamlesinin İsrail ekonomisi için ağır sonuçları olacağını yazdı.
3.05.2024 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Konuşan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki konuşan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.