Konuk Oyuncu

Konuk Oyuncu

Son dakika konuk oyuncu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan konuk oyuncu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını konuk oyuncu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Konuk Oyuncu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan konuk oyuncu gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.256 konuk oyuncu haberi bulunmuştur. Tüm konuk oyuncu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Turkcell 30’uncu yılını kutluyor
Turkcell 30’uncu yılını kutluyor Türkiye’nin Turkcell’i 30 yaşında. Şirketin gelecek stratejisinin ana ekseninde ‘yenilikçi teknolojiler’ olduğunu söyleyen Turkcell Genel Müdürü Dr. Ali Taha Koç, “Nasıl ki 30 yıl önce ‘İnsan İçin Teknoloji’ vizyonuyla ülkemizde yeni bir çağ başlattıysak ve döneminin ötesinde bir strateji ortaya koyduysak; 30’uncu yılımızda da yine bugünün ötesinde bir vizyonla, yeni bir stratejiyle ülkemizin toplumsal, ekonomik ve kültürel gelişimine katkı sağlayacağız. ‘Uçtan uca teknoloji sağlayıcısı’ pozisyonumuzu daha da büyüteceğiz” dedi.
19.04.2024 Ekonomi
Farah Zeynep Abdullah Kızıl Goncalar’da oynayacak mı? İddialara yanıt verdi
Farah Zeynep Abdullah Kızıl Goncalar’da oynayacak mı? İddialara yanıt verdi Farah Zeynep Abdullah'ın Kızıl Goncalar dizisine dahil olacağı söylentilerine sosyal medya hesabı üzerinden yanıt verdi.
29.03.2024 Magazin
İnci Taneleri’ne iki yeni isim geliyor
İnci Taneleri’ne iki yeni isim geliyor Kanal D’nin Yılmaz Erdoğan imzalı sevilen dizisi “İnci Taneleri” bu akşam yeni bölümüyle ekrana geliyor.
28.03.2024 Magazin
Yeşilçam’ın 'Bayan Bacak'ı Serpil Örümcer 'Arka Sokaklar'a konuk oluyor!
Yeşilçam’ın 'Bayan Bacak'ı Serpil Örümcer 'Arka Sokaklar'a konuk oluyor! Yeşilçam oyuncusu Serpil Örümcer 'Arka Sokaklar'a konuk oyuncu olarak katılıyor. Dizide 'Müjgan' karakteriyle izleyiciyle buluşacak Örümcer, geçen günlerde geçim sıkıntısı çektiğini ve yaşamını devam ettirebilmek için fotoğraflarını sattığını açıklamıştı.
16.02.2024 Magazin
İrem Derici'den İnci Taneleri açıklaması: Konuk oyuncu olarak yer almak istiyorum
İrem Derici'den İnci Taneleri açıklaması: Konuk oyuncu olarak yer almak istiyorum Kanal D’nin ilk bölümü perşembe günü yayınlanan “İnci Taneleri” dizisi gündeme damga vurdu. Önceki akşam bir etkinlikte sahneye çıkan İrem Derici, “Yılmaz Erdoğan’a çok teşekkür ediyorum. Dizide konuk oyuncu olarak yer almak istiyorum” dedi.
30.01.2024 Magazin
İnci Taneleri ilk bölümüyle nefes kesti! Dilber duygularını itiraf etti
İnci Taneleri ilk bölümüyle nefes kesti! Dilber duygularını itiraf etti Başrollerini Yılmaz Erdoğan ve Hazar Ergüçlü'nün paylaştığı 'İnci Taneleri' dizisi ilk bölümüyle ekranlara geldi. Soluksuz izlenen bu bölümde, Azem Yücedağ hapishaneden çıktı, çocuklarının peşine düştü. Dilber artık içine sığmayan duyguları ifade etti. Zahir ve yakınları Azem'e saldırdı. Sürükleyici ilk bölümün ardından 2. bölümün ilk fragmanı da yayınlandı. İşte detaylar...
26.01.2024 Magazin
Cansu Dere'den milyonluk reklam anlaşması
Cansu Dere'den milyonluk reklam anlaşması Sadakatsiz dizisindeki performansıyla çok sevilen oyuncu Cansu Dere şimdilerde online bir platforma yayınlanan dizide konuk oyuncu olarak rol alıyor. Başarılı performansıyla adından sıklıkla söz ettiren Cansu Dere şimdi ise yaptığı milyonluk reklam anlaşmasıyla gündemde.
25.11.2023 Magazin
Rocky filminin yıldız karakter oyuncusu Burt Young 83 yaşında hayatını kaybetti
Rocky filminin yıldız karakter oyuncusu Burt Young 83 yaşında hayatını kaybetti Sinema dünyasının efsane film serisi Rocky'de Rocky Balboa'nın en iyi arkadaşı Paulie rolüyle tanınan ve Oscar'a aday gösterilen usta karakter oyuncusu Burt Young 83 yaşında hayatını kaybetti.
19.10.2023 Magazin
'Aşk-ı Memnu' uyarlaması 'Bihter' filminden yeni görüntüler! Yeni Bihter tartışmaları yine gündemde!
'Aşk-ı Memnu' uyarlaması 'Bihter' filminden yeni görüntüler! Yeni Bihter tartışmaları yine gündemde! Kıvanç Tatlıtuğ, Beren Saat, Selçuk Yöntem ve Hazal Kaya'nın başrollerinde yer aldığı, Kanal D'nin fenomen dizisi 'Aşk-ı Memnu' dizisinin hikayesi film olarak uyarlandı. Dijital platformda yayınlanacak 'Bihter'den yeni kareler yayınlanınca, izleyiciler ikiye bölündü.
17.08.2023 Magazin
Özkan Uğur neden öldü? Özkan Uğur lenf kanseri miydi, hastalığı neydi, ne kanseri, kaç yaşında ve neden öldü?
Özkan Uğur neden öldü? Özkan Uğur lenf kanseri miydi, hastalığı neydi, ne kanseri, kaç yaşında ve neden öldü? "Özkan Uğur öldü mü, neden öldü?" sorusunun yanıtı sorgulanmaya başlandı. Şarkıcı Özkan Uğur'un kısa süre önce hastaneye kaldırıldığı haberi kamuoyu ile paylaşılmıştı. Uğur’un sağlık durumu merak edilirken, ölüm haberi geldi. Peki, Özkan Uğur neden öldü? Özkan Uğur ne hastasıydı, sağlık durumu nasıl?
8.07.2023 Sağlık
Badıkan ne demek, Badıkan isminin anlamı nedir? Nihat Doğan’ın oğlunun isminin anlamı…
Badıkan ne demek, Badıkan isminin anlamı nedir? Nihat Doğan’ın oğlunun isminin anlamı… İranlı hayranı Arezoo Doğan ile nikah masasına oturan Nihat Doğan baba oldu. Ünlü türkücü oğluna ''Amin Badıkan'' ismini verdiklerini açıkladı. Peki, Badıkan ne demek, Badıkan isminin anlamı nedir?
16.01.2023 Gündem
Mine Tugay'dan 'estetik' açıklaması! Son görüntüsü çok konuşulmuştu
Mine Tugay'dan 'estetik' açıklaması! Son görüntüsü çok konuşulmuştu Ünlü oyuncu Mine Tugay, konuk oyuncu olarak katıldığı bir dizideki görüntüsüyle çok konuşulmuştu. Sosyal medya kullanıcılarının estetik yaptırdığını iddia ettiği Tugay, hakkındaki söylentilere kayıtsız kalamadı; Instagram'dan açıklama yayınladı.
7.01.2023 Magazin
Ümit Erdim kimdir, kaç yaşında, nereli? Survivor 2023 ikinci yarışmacısı oyuncu Ümit Erdim'in filmleri ve TV dizileri neler?
Ümit Erdim kimdir, kaç yaşında, nereli? Survivor 2023 ikinci yarışmacısı oyuncu Ümit Erdim'in filmleri ve TV dizileri neler? Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şarkıcı Berdan Mardini'nin ardından Survivor 2023'ün 2. yarışmacısının oyuncu Ümit Erdim olduğunu açıkladı. Peki, Ümit Erdim kimdir? Survivor 2023 ikinci yarışmacısı oyuncu Ümit Erdim kaç yaşında, nereli, filmleri ve TV dizileri neler?
14.12.2022 Magazin
Yasemin Özilhan'a Kerem Bürsin-Hande Erçel sorusu!
Yasemin Özilhan'a Kerem Bürsin-Hande Erçel sorusu! Oyuncu Yasemin Özilhan, önceki gün Etiler'deydi. Sosyetik güzel, yakın arkadaşı Kerem Bürsin'in, Hande Erçel'den ayrıldıktan sonra eski sevgilisini Instagram'dan takipten çıkması konusunu geçiştirmeye çalıştı. Özilhan, basın mensuplarının konu hakkında ısrarlı soruları üzerine hande Erçel hakkında açıklama yaptı.
24.11.2022 Magazin
Rap şarkıcısı Aaron Carter küvette ölü bulundu!
Rap şarkıcısı Aaron Carter küvette ölü bulundu! 90'lı yılların ünlü grubu Backstreet Boys'un üyelerinden Nick Carter'ın kardeşi, rap şarkıcısı Aaron Carter, Los Angeles yakınlarında evinde ölü bulundu. LA County Şerif Departmanı'nın yaptığı açıklamaya göre saat 11:00 civarlarında bir yardım çağrısı alındı. Carter, 1997 yılında henüz 9 yaşındayken "çocuk yıldız" olarak şöhrete kavuşmuştu.
6.11.2022 Magazin
Ata Demirer girdiği mekanda 15 saat kaldı! Kadın arkadaşlarıyla görüntülendi
Ata Demirer girdiği mekanda 15 saat kaldı! Kadın arkadaşlarıyla görüntülendi 'Eyvah Eyvah' serisi, 'Berlin Kaplanı', 'Niyazi Gül Dörtnala', 'Olanlar Oldu', 'Hedefim Sensin' ve konuk oyuncu olarak 'Organize İşler: Sazan Sarmalı' filmlerinde kamera karşısına geçen Ata Demirer, senaryosunu yazdığı ve başrolünde yer aldığı yeni filmi 'Bursa Bülbülü' ile sinemaseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. Ünlü komedyen, önceki gece Cihangir'de bir mekanda kadın arkadaşlarıyla görüntülendi. Mekanda tam 15 saat kalan Ata Demirer, ilginç bir rekora imza attı.
4.11.2022 Magazin
Berrak Tüzünataç: Bu soruya cevap vermeyeceğim!
Berrak Tüzünataç: Bu soruya cevap vermeyeceğim! Berrak Tüzünataç, önceki gün Bebek'te objektiflere yansıdı. 2019'da yayınlanan 'Kurşun' dizisinden sonra televizyondan uzak kalan güzel oyuncu, özel hayat sorusu üzerine gerildi.
24.10.2022 Magazin
Hande Soral'dan anne-oğul pozu!
Hande Soral'dan anne-oğul pozu! 'Müstakbel Damat' adlı filmde rol alan Hande Soral, geçtiğimiz mayıs ayında ilk kez anne olmanın mutluluğunu yaşamıştı. Oğluyla verdiği pozları sık sık sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşan 35 yaşındaki güzel oyuncu, anne-oğul pozlarına bir yenisini daha ekledi.
24.10.2022 Magazin
Dağhan Külegeç evleniyor mu? Dağhan Külegeç’in nişanlısı Tuğba Aytaş kimdir?
Dağhan Külegeç evleniyor mu? Dağhan Külegeç’in nişanlısı Tuğba Aytaş kimdir? Kavak Yelleri dizisiyle tanınan, geçmiş yıllarda Survivor’da da yarışan ünlü oyuncu Dağhan Külegeç nişanlandı. Ünlü oyuncu, nişanda çekilmiş pozunu "Söz, isteme, nişan" notuyla sosyal medya hesabından yayınladı. Peki, Dağhan Külegeç kimdir, kaç yaşında? Dağhan Külegeç’in nişanlısı Tuğba Aytaş kimdir? İşte detaylar…
17.10.2022 Ünlüler Dünyası
Tünel filmi konusu nedir, oyuncuları kim? Tünel filmi hangi ülkenin?
Tünel filmi konusu nedir, oyuncuları kim? Tünel filmi hangi ülkenin? “Seong-Hun Kim’in yönettiği ‘Tünel’, filmi bu akşam Star TV yabancı sinema film kuşağında yayınlanacak. Filmin detaylarını merak edenler ise arama motorlarına yöneldi. Peki, Tünel filmi konusu nedir, oyuncuları kim? Tünel filmi hangi ülkenin?
10.09.2022 Televizyon
Hazal Kaya 2. kez hamile mi? Fikret Ali kaç yaşında, Hazal Kaya kaç aylık hamile?
Hazal Kaya 2. kez hamile mi? Fikret Ali kaç yaşında, Hazal Kaya kaç aylık hamile? 2019'da kendisi gibi oyuncu olan Ali Atay ile evlenen Hazal Kaya, aynı yıl oğlu Fikret Ali'yi kucağına aldı. İhanet iddialarıyla gündeme gelen Hazal Kaya-Ali Atay cephesinden mutlu haber geldi. Peki, Hazal Kaya 2. kez hamile mi? Fikret Ali kaç yaşında, Hazal Kaya kaç aylık hamile?
25.07.2022 Magazin
Burcu Kara'dan aile pozu! 'Büyük oğlumuz mezun oldu'
Burcu Kara'dan aile pozu! 'Büyük oğlumuz mezun oldu' Burcu Kara, eşi Fırat Parlak'ın ilk evliliğinden dünyaya gelen oğlu Ömer'in mezuniyet törenine katıldı. Törende ailece verdikleri pozu Instagram hesabından takipçileriyle paylaşan güzel oyuncu, duygularını da dile getirdi.
14.06.2022 Magazin
Kadim Yaşar kariyerinin nasıl değiştiğini anlattı: “O gözlerden sonrası kendi kendine geldi”
Kadim Yaşar kariyerinin nasıl değiştiğini anlattı: “O gözlerden sonrası kendi kendine geldi” Kadim Yaşar, Hülya Koçyiğit'in sunumuyla TRT'de yayınlanan 'Film Gibi Hayatlar' programına konuk oldu. 2002 yılında 'Ekmek Teknesi' dizisi ile oyunculuğa adım atan Yaşar, başrolde Türkan Şoray ve Haluk Bilginer'in yer aldığı 'Tatlı Hayat'a (2001-2004) konuk oyuncu olarak katılacağı haberi gelince yaşadıklarını ve kariyerinin nasıl değiştiğini anlattı.
10.04.2022 Magazin
Survivor’da kim elendi? Survivor 3. Eleme adayı kim oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? İşte Survivor yeni bölüm fragmanı
Survivor’da kim elendi? Survivor 3. Eleme adayı kim oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? İşte Survivor yeni bölüm fragmanı Survivor All Star’da heyecan devam ediyor. Survivor’ın dün akşam yayınlanan yeni bölümünde Ünlüler ve Gönüllüler dokunulmazlık mücadelesi verdi. Yarışmacılar kıyasıya mücadele verirken gecenin sonunda dokunulmazlığı kaybeden takımdan sürpriz isim eleme adayı oldu. Üç dokunulmazlığın akabinde eleme adayları arasından bir isim daha Survivor hayallerine veda etti. Peki, Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor 3. Eleme adayı kim oldu? Survivor eleme adayları kimler oldu? Survivor’da kim elendi? İşte Survivor yeni bölüm fragmanı…
21.03.2022 Gündem
'Aziz' dizisine sürpriz konuk!
'Aziz' dizisine sürpriz konuk! Yılların sevilen ismi Hamdi Alkan, her cuma akşamı saat 20.00’de Show TV’de yayınlanan 'Aziz' dizisine Peder Leo rolüyle konuk oluyor.
2.03.2022 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Konuk Oyuncu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki konuk oyuncu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.