Kontrat

Kontrat

Son dakika kontrat haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kontrat ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kontrat haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kontrat

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kontrat gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.165 kontrat haberi bulunmuştur. Tüm kontrat haberleri aşağıda listelenmiştir.
Muslera elinin tersiyle itmişti! Dursun Özbek kesenin ağzını açtı, işte yeni maaşı
Muslera elinin tersiyle itmişti! Dursun Özbek kesenin ağzını açtı, işte yeni maaşı Galatasaray'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Muslera, Galatasaray’daki geleceğiyle ilgili belirsizliğe son noktayı koydu. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan 37 yaşındaki file bekçisi, “Amacım, fiziğim elverdiğince oynayabilmek. Kendimi çok iyi hissediyorum. Önümüzdeki birkaç yıl daha burada olmak isterim” dedi. Yönetimle de yeni kontrat konusunda anlaşan Uruguaylı eldivenin yeni maaşı da belli oldu.
14.04.2024 Galatasaray
Alman öğretmenden tahliye taahhütnamesine itiraz!
Alman öğretmenden tahliye taahhütnamesine itiraz! Ankara'daki Alman Okulu'nda öğretmen olarak görev yapan Almanya vatandaşı Denissa Appel (29), fahiş kira artışını kabul etmeyince, ev sahibinin talebi üzerine icra müdürlüğü tarafından gönderilen tahliye emrine itiraz etti.
30.03.2024 Gündem
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Dursun Özbek ve Erden Timur'a videolu gönderme!
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Dursun Özbek ve Erden Timur'a videolu gönderme! Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Sarı - lacivertli kulübün başkanı, Dursun Özbek ve Erden Timur'a sert yanıt verdi.
13.03.2024 Fenerbahçe
Ev sahibi şikayetçi oldu! Şoke eden gerçek ortaya çıktı
Ev sahibi şikayetçi oldu! Şoke eden gerçek ortaya çıktı Avcılar'da bir ev sahibi 4 katlı binanın 2. katındaki daireyi kaçak çalıştığı iddia edilen emlakçı aracılığıyla kiraya verdi. Daireyi kiralayan kişi ise başka bir kiracı buldu. Daireyi son kiralayan, her odaya 10 yatak koyarak günlük kiralık daireden para kazanmaya başladı. Şikayetlerin artması üzerine ev sahibi İstanbul Emlakçılar Odası'ndan yardım istedi. Haber verilmesi üzerine daireye gelen polis ekipleri, 27 yatak konulan evde çok sayıda yabancı uyruklunun kaldığını tespit etti.
4.03.2024 Gündem
Ev sahibi - kiracı milyonları ilgilendiriyor! Kira zam oranları belli oldu
Ev sahibi - kiracı milyonları ilgilendiriyor! Kira zam oranları belli oldu Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre Şubat ayında enflasyon yüzde 67.07 oldu. Kira artış oranı ise yüzde 55.91 olarak belirlendi.
4.03.2024 Ekonomi
Kiracılar farkında olmadan yapıyor! Haklı tahliye sebebi sayılıyor
Kiracılar farkında olmadan yapıyor! Haklı tahliye sebebi sayılıyor Kiralardaki fahiş artış sürerken ev sahibi -kiracılar arasındaki en büyük sorun da kira artışlarından kaynaklanıyor. Pek çok ev sahibi de evini yüksek bedel karşılığı kiraya vermek için mevcut kiracısını çıkarmanın yollarını arıyor. Bu durumda kiracıların yaptığı bazı hatalar haklı sebeple tahliyeye neden oluyor.
29.02.2024 Gündem
Beşiktaş'ta 3 ayrılık birden! Golcü transferinde kesenin ağzı açıldı
Beşiktaş'ta 3 ayrılık birden! Golcü transferinde kesenin ağzı açıldı Gelecek sezon için çalışmalarına şimdiden başlayan Beşiktaş'ta hücum hattı tamamen değişiyor. 3 futbolcusuyla yolları ayırması beklenen siyah-beyazlı ekip, golcü transferi için de kesenin ağzını açtı.
24.02.2024 Beşiktaş
Erden Timur teklif etti, Muslera resti çekti: Konuşmak istemiyorum
Erden Timur teklif etti, Muslera resti çekti: Konuşmak istemiyorum Galatasaray’da yönetim yeni kontrat önerdi, Uruguaylı file bekçisi ise adres olarak sezon sonunu gösterdi. Fernando Muslera’nın sözleşme için yapılan teklife beklenmedik cevap verdi. İşte detaylar...
17.02.2024 Galatasaray
Hasan Arat'tan transfer açıklaması: Popülist olmayacağız
Hasan Arat'tan transfer açıklaması: Popülist olmayacağız Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, transfer döneminde sona yaklaşılırken önemli açıklamalarda bulundu.
8.02.2024 Beşiktaş
Kira zam oranları belli oldu! Ev sahibi ve kiracıları doğrudan ilgilendiriyor
Kira zam oranları belli oldu! Ev sahibi ve kiracıları doğrudan ilgilendiriyor Ev sahibi kiracı milyonları yakından ilgilendiriyor. Enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından kira artış oranları da belli oldu. İş yerleri ve konutlarda kira artışları farklı oluyor. Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre Ocak ayında enflasyon yüzde 64,86 oldu. Kira artış oranı ise yüzde 54,72 olarak belirlendi. Ancak getirilen düzenleme ile konut kiralarındaki artış oranı 2 Temmuz tarihine kadar yüzde 25 olacak.
5.02.2024 Ekonomi
Hiç gitmediği Almanya’dan sınır dışı edilmiş
Hiç gitmediği Almanya’dan sınır dışı edilmiş Mekatronik mühendisi Mustafa Aydın (41), Almanya'da dünyanın önde gelen savunma ve havacılık şirketi ile iş başvurusunun kabul edilmesiyle kontrat imzaladı ve vize başvurusu yaptı. Ancak Alman makamları, daha önce hiç Almanya'ya gitmeyen ve ilk pasaportunu 2006'da alan Aydın'a, "Sizi 2001 yılında sınır dışı ettiğimizi tespit ettik" diyerek, vize vermedi. Aydın, "2001 yılında 18 yaşındaydım. O sırada üniversitede burslu okuyordum" dedi.
27.01.2024 Gündem
Yunus Emre Konak depremi! 4-5 ay sahalardan uzak kalacak
Yunus Emre Konak depremi! 4-5 ay sahalardan uzak kalacak Sivasspor'dan Premier Lig ekibi Brentford'a transfer olan Yunus Emre Konak antrenmanda aldığı darbe sonrası sakatlandı.
17.01.2024 Süper Lig
Sergen Yalçın Antalyaspor'a imza attı!
Sergen Yalçın Antalyaspor'a imza attı! Antalyaspor'da Sergen Yalçın dönemi resmen başladı. Kırmızı-beyazlı ekip, tecrübeli teknik adam için imza töreni düzenledi.
2.01.2024 Antalyaspor
Fatih Terim ve Beşiktaş transferde rakip oldu!
Fatih Terim ve Beşiktaş transferde rakip oldu! Trabzonspor'da forma giyen Anastasios Bakasetas için Panathinaikos ve Beşiktaş'ın devrede olduğu öne sürüldü.
30.12.2023 Beşiktaş
Sergen Yalçın'dan Beşiktaş patlaması: Böyle bir durumu kabul etmem
Sergen Yalçın'dan Beşiktaş patlaması: Böyle bir durumu kabul etmem Teknik direktör arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ta adaylar arasında yer alan Sergen Yalçın'dan açıklama geldi.
28.12.2023 Beşiktaş
5 kadro dışından sonra Beşiktaş'ta 3 yıldız daha ayrılıyor
5 kadro dışından sonra Beşiktaş'ta 3 yıldız daha ayrılıyor Trendyol Süper Lig'de yeni yönetimi ile yoluna devam eden Beşiktaş'ta flaş gelişmeler yaşanıyor... Siyah beyazlılarda alınan kadro dışı kararı sonrası oyuncular takıma geri dönmüştü. Tüm bu gelişmeler sonrası bir büyük şok daha yaşandı. Kartal, yıldız golcü Aboubakar ile birlikte 3 yerli oyuncuyla vedalaşmaya hazırlanıyor.
21.12.2023 İddaa
Depoda yükleme elemanından mühendisine kadar ihtiyaç var! 200 bin kişiye çalışma kapısı
Depoda yükleme elemanından mühendisine kadar ihtiyaç var! 200 bin kişiye çalışma kapısı İndirim yarışının yaşandığı yılın bu son dönemlerinde lojistik ve e-ticaret sektöründe depoda yükleme elemanından mühendis seviyesine kadar hemen her alanda kalifiye elemana ihtiyaç var. Ücretler de tavan yaptı. 1 milyon kişinin istihdam edildiği sektörde eleman açığı 200 bine dayandı.
20.12.2023 Ekonomi
Ev sahibi ve kiracılar için yeni dönem! Detaylar ortaya çıktı: 3 ayda bir ödeme talebi kabul edildi
Ev sahibi ve kiracılar için yeni dönem! Detaylar ortaya çıktı: 3 ayda bir ödeme talebi kabul edildi Kiracı ve ev sahibi milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor. Kira uyuşmazlıklarında yeni dönem 1 Eylül'de başladı. Kira tespit, tahliye, uyarlama, kontrat kaynaklı sorunlar, taşınmaz paylaşımı, kat mülkiyetinden kaynaklı uyuşmazlıklar, aidata ilişkin davalar artık zorunlu arabuluculuk sürecine tabi. Peki arabuluculuk sistemi kira anlaşmazlıklarına çözüm oldu mu? İşte yeni sistem ile ilgili detaylar...
6.12.2023 Ekonomi
Trabzonspor'da Bakasetas bombası! Abdullah Avcı devreye girdi
Trabzonspor'da Bakasetas bombası! Abdullah Avcı devreye girdi Anastasios Bakasetas'a daha önce yeni kontrat teklifi yapan ve olumsuz yanıt alan Trabzonspor’da, bu kez Abdullah Avcı oyuncusuyla konuşacak. Bu görüşmenin ardından Bakasetas’ın takımdaki geleceği belli olacak.
20.11.2023 Trabzonspor
Beşiktaş'ta kritik görüşmenin detayları ortaya çıktı! Çebi, Burak Yılmaz'a söz verdi
Beşiktaş'ta kritik görüşmenin detayları ortaya çıktı! Çebi, Burak Yılmaz'a söz verdi Beşiktaş'ta Antalyaspor yenilgisi sonrası antrenör Burak Yılmaz ile başkan Ahmet Nur Çebi görüşme gerçekleştirdi. Ahmet Nur Çebi, yapılan görüşmede Burak Yılmaz'a söz verdi.
7.11.2023 Beşiktaş
Kiracı milyonlarca vatandaşı ilgilendiren taahhütname detayı! Geçersiz sayılıyor
Kiracı milyonlarca vatandaşı ilgilendiren taahhütname detayı! Geçersiz sayılıyor Son dönemde tartışmaların ana başlıklarından birini de tahliye taahhütnameleri oluşturuyor. Peki nedir bu taahhütname? Tahliye taahhütnameleriyle ilgili dikkat çeken detaylar ortaya çıktı.
20.10.2023 Ekonomi
Kiracı ve ev sahibi milyonları ilgilendiriyor! 1 ay süresi var, yeni sistemin detayları belli oldu
Kiracı ve ev sahibi milyonları ilgilendiriyor! 1 ay süresi var, yeni sistemin detayları belli oldu Kiracı ve ev sahibi milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor. Kira uyuşmazlıklarında yeni dönem 1 Eylül'de başladı. Artık kira tespit, tahliye, uyarlama, kontrat kaynaklı sorunlar, taşınmaz paylaşımı, kat mülkiyetinden kaynaklı uyuşmazlıklar, aidata ilişkin davalar zorunlu arabuluculuk sürecine tabi olacak. Peki adliyelerdeki dava dosyaları ne durumda? Arabuluculuk sistemi nasıl işliyor? İşte detaylar...
19.10.2023 Ekonomi
Ev sahibi - kiracı ilişkilerinde yeni dönem! 1 ay süre sınırı var, yıl sonu detayı belli oldu
Ev sahibi - kiracı ilişkilerinde yeni dönem! 1 ay süre sınırı var, yıl sonu detayı belli oldu Kiracı ve ev sahibi milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor. Kira uyuşmazlıklarında yeni dönem 1 Eylül'de başladı. Artık kira tespit, tahliye, uyarlama, kontrat kaynaklı sorunlar, taşınmaz paylaşımı, kat mülkiyetinden kaynaklı uyuşmazlıklar, aidata ilişkin davalar zorunlu arabuluculuk sürecine tabi olacak. Yasanın yürürlüğe girmesinde bu yana 6 haftalık sürede Türkiye genelinde aylık kira davası sayısı 20 binden 3 bine gerilerken, yüzde 60'lık anlaşma oranına ulaşıldı. Arabuluculukta toplam anlaşma rakamı 7 bine yaklaştı.
18.10.2023 Ekonomi
Kiracı ve ev sahipleri için yeni dönem! Yüzde 133'lük zamda anlaştılar
Kiracı ve ev sahipleri için yeni dönem! Yüzde 133'lük zamda anlaştılar Kiracı ve ev sahibi milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor. Kira uyuşmazlıklarında yeni dönem 1 Eylül'de başladı. Artık kira tespit, tahliye, uyarlama, kontrat kaynaklı sorunlar, taşınmaz paylaşımı, kat mülkiyetinden kaynaklı uyuşmazlıklar, aidata ilişkin davalar zorunlu arabuluculuk sürecine tabi oluyor. Bir ev sahibi ile kiracı yüzde 133'lük zamda anlaştılar. Süreç nasıl mı işledi? İşte ayrıntılar
11.10.2023 Ekonomi
Ucuz otel rezervasyonu dolandırıcılığı! Müşteriler kapıda kaldı
Ucuz otel rezervasyonu dolandırıcılığı! Müşteriler kapıda kaldı Marmaris'te lüks otel odalarını ucuz rezervasyonla satın alıp kar vaadiyle turist gruplarına satmak için anlaştığı yakın çevresini kar payı vermeyerek dolandırdığı iddia edilen turizm acentası çalışanı Zeynep A. hakkındaki soruşturma tamamlandı. Zeynep A'nın "Zincirleme şekilde nitelikli dolandırıcılık" suçundan 17 yıl 6 aya kadar hapsi istendi. Zeynep A'nın 22 kişiyi toplam 8,5 milyon TL ve 90 bin dolar dolandırdığı ileri sürülüyor. 
12.09.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kontrat ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kontrat haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.