Konservatuar

Konservatuar

Son dakika konservatuar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan konservatuar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını konservatuar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Konservatuar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan konservatuar gelişmeleri de dahil olmak üzere 232 konservatuar haberi bulunmuştur. Tüm konservatuar haberleri aşağıda listelenmiştir.
AK Parti Şişli Belediye Başkan Adayı Gökhan Yüksel projelerini anlattı
AK Parti Şişli Belediye Başkan Adayı Gökhan Yüksel projelerini anlattı AK Parti Şişli Belediye Başkan Adayı Gökhan Yüksel, düzenlediği basın toplantısıyla Şişli için gerçekleştireceği 37 projenin detaylarını anlattı. Yüksel, göreve geldiklerinde en fazla bütçeyi otopark yapımına ayıracaklarını belirterek, "Senelerdir Şişli'ye bütün aday olan arkadaşlarımız, seçilen ve aday olanların her birinin ortak söylemi 'otopark konusunu çözeceğim'. Fakat çivi çakılmadı. Ben bu konuda çok iddialıyım. Diyorum ki 5 yıl içerisinde İstanbul'un Şişli ilçesi en fazla zemin altı otoparkına sahip ilçemiz olacak" ifadelerini kullandı.
6.03.2024 Gündem
ÇÜ Konservatuvarı başarıya doymuyor: Üniversiteli dansçılar birinci oldu
ÇÜ Konservatuvarı başarıya doymuyor: Üniversiteli dansçılar birinci oldu Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuvarı öğrencileri ve öğretim elemanları dünya genelinde birçok yarışma ve festivale damga vurmaya devam ediyor.
4.03.2024 Adana
Taş Kağıt Makas'ın yeni tanıtımı yayınlandı.
Taş Kağıt Makas'ın yeni tanıtımı yayınlandı. KANAL D’nin yeni dizisi “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” ikinci bölümü ile ekrana gelmeye hazırlanıyor.
4.03.2024 Magazin
İrem Helvacıoğlu, ünlü olmadan önce yaptığı işi açıkladı!
İrem Helvacıoğlu, ünlü olmadan önce yaptığı işi açıkladı! 'Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi' dizisinde ilk kez izleyici karşısına çıkan İrem Helvacıoğlu, "Liseden mezun olduktan sonra kafede garsonluk yaptım. Daha sonra mağazada kasiyerlik yaptım, tezgahtarlık da yapıyordum. Kafede altı ay çalıştım, babam 'Bir hafta çalışırsın ancak' demişti" ifadelerini kullandı.
16.11.2023 Magazin
Murat Göğebakan'ın hayatı beyaz perdeye taşınıyor!
Murat Göğebakan'ın hayatı beyaz perdeye taşınıyor! 45 yaşında hayatını kaybeden Murat Göğebakan’ın hayatı film oldu. Burak Sevinç, Tuvana Türkay, Hande Soral, Kadir Bertan, Feride Çetin ve Necmi Yapıcı'nın rol aldığı 'Murat Göğebakan: Kalbim Yaralı'nın yönetmen koltuğunda Ali Ayyıldız oturuyor. Merhum sanatçının annesi Hatice Göğebakan'ın, "Oğlum kanseri yendi ama hasta yatağında eşinin ihanetine çok üzüldü" açıklaması gündem olmuştu.
5.10.2023 Magazin
Alişan Uğur kimdir? Özkan Uğur'un oğlu Alişan Uğur kaç yaşında, ne iş yapıyor, oyuncu mu?
Alişan Uğur kimdir? Özkan Uğur'un oğlu Alişan Uğur kaç yaşında, ne iş yapıyor, oyuncu mu? 69 yaşında hayatını kaybeden ünlü sanatçı Özkan Uğur'un hayatını kaybetmesinin ardından ailesinden ilk açıklama geldi. Sanatçının resmi sosyal medya hesabından açıklama yayınlayan eşi Aysun Aslan Uğur ve oğlu Alişan Uğur, "Özkan'ımızın uygulanan tedaviler sonucu hastalığı gerilemeye başlamıştı ve umutla güzel haberleri bekliyorduk ama maalesef vücudu tedavilere yeterli yanıt oluşturamamaya başladı ve çok üzülerek bildiriyoruz ki yaşam savaşı bugün sonlandı. Hepimizin başı sağ olsun" ifadelerini kullandı.
11.07.2023 Magazin
Tan Taşçı konservatuar öğrencileriyle sahnede!
Tan Taşçı konservatuar öğrencileriyle sahnede! Sezonun üçüncü konseri için önceki gece Harbiye Açıkhava sahnesine çıkan Tan Taşçı, kendi parçaları ile hit olmuş cover'larından oluşan şarkılarını müzikseverlerle birlikte söyledi.
29.05.2023 Magazin
Ferhat Göçer'den itiraf geldi: Param yok diye Alpay'ı dinleyememiştim
Ferhat Göçer'den itiraf geldi: Param yok diye Alpay'ı dinleyememiştim Şarkıcı Ferhat Göçer, ‘Alpay’a Saygı 2’ albümünde, 87 yaşındaki usta sanatçının ‘Gözlerin’ parçasını yeniden yorumladı. Alpay'ı gençlik yıllarından beri çok severek dinlediğini belisten Ferhat Göçer, pop müziğk efsanesi ile ilgili bir anısını da anlattı.
9.05.2023 Magazin
Salih Bademci: Önce arkadaştık, mezun olduktan sonra sevgili olduk
Salih Bademci: Önce arkadaştık, mezun olduktan sonra sevgili olduk Oyuncu Salih Bademci, 2015 yılında hayatını birleştirdiği meslektaşı İmer Özgün ile 'Fikret' karakterine hayat verdiği 'İstanbullu Gelin' (2017-2019) dizisinde kamera karşısına geçmişti. Mutlu bir evlilikleri olan ve İklim adında kız çocukları dünyaya gelen çiftten Bademci, "Eşinizle birlikte daha önce aynı projede yer aldınız. Nasıl bir duyguydu?" sorusunu cevapladı.
6.05.2023 Magazin
Hazım Körmükçü: Başarısız olmak gibi bir lüksüm yok!
Hazım Körmükçü: Başarısız olmak gibi bir lüksüm yok! Hazım Körmükçü, Yeşilçam efsanelerinden Hülya Koçyiğit'in sunumuyla TRT 2'de ekranlara gelen 'Film Gibi Hayatlar' programında konuk oldu. Dedesi Türk Tiyatrosu’nun usta isimlerinden Hazım Körmükçü ile aynı ismi taşıyan ünlü oyuncu, Körmükçü soyadının taşımanın hem onurunu hem de zorluğunu yaşadığını söyledi.
11.03.2023 Magazin
Biran Damla Yılmaz kaç yaşında, nereli, hangi film ve dizilerde oynadı? Biran Damla Yılmaz Amerikan dizisi Dr. Death’ten teklif mi aldı, boyu ve kilosu kaç?
Biran Damla Yılmaz kaç yaşında, nereli, hangi film ve dizilerde oynadı? Biran Damla Yılmaz Amerikan dizisi Dr. Death’ten teklif mi aldı, boyu ve kilosu kaç? Ünlü oyuncu Biran Damla Yılmaz, dünyaca ünlü “Dr. Death” dizisinin ikinci sezonu için teklif aldı. Söz konusu olayın ardından Biran Damla Deniz hakkında yapılan aramalar arttı. Peki, Biran Damla Yılmaz kaç yaşında, nereli, hangi film ve dizilerde oynadı, boyu ve kilosu kaç?
30.09.2022 Magazin
Ufuk Özkan'dan boşanma sonrası itiraf: Gelin olarak çıktığım eve tekrar geldim!
Ufuk Özkan'dan boşanma sonrası itiraf: Gelin olarak çıktığım eve tekrar geldim! 17 yıllık eşi Nazan Güneş ile geçtiğimiz haftalarda boşanan Ufuk Özkan, annesinin evine yerleşti. Oyuncu, "Gelin olarak çıktığım eve tekrar gelin olarak geldim." diyerek, espri yaptı
26.08.2022 Magazin
Ufuk Özkan'dan boşanma sonrası kafa karıştıran paylaşım!
Ufuk Özkan'dan boşanma sonrası kafa karıştıran paylaşım! Son olarak TRT1'de 'Kalk Gidelim' adlı dizide rol alan Ufuk Özkan, Anadolu Ateşi'nde dansçı olarak görev yapan Nazan Güneş ile 2005'te nikâh masasına oturmuştu. 17 yıllık evlilik, geçtiğimiz haftalarda tek celsede bitmişti. Boşanma sonrası 'Sadece evleri ayırdık" diyen Özkan, sosyal medya hesabından yayınladığı son fotoğraf ile kafaları karıştırdı. Yıllar öncesine ait bir kareyi paylaşan oyuncu, kendine nasihatte bulundu.
23.08.2022 Magazin
Burcu Özberk, 32 yaşında üniversiteden mezun oldu!
Burcu Özberk, 32 yaşında üniversiteden mezun oldu! 32 yaşındaki Burcu Özberk, Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı’nı bitirdi. Diplomasını alan güzel oyuncu kep fırlattı. O anları sosyal medya hesabından paylaştı.
30.06.2022 Magazin
Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan'ın oğulları Can büyüdü! İşte yeni mesleği...
Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan'ın oğulları Can büyüdü! İşte yeni mesleği... Magazin dünyasında evlilikleriyle örnek teşkil eden Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan çiftinin 21 yaşındaki oğulları Can Aslantuğ büyüdü! Koç Üniversitesi Konservatuar bölümünde Piyano üzerine müzik eğitimi alan Can'ın meslek seçimi belli oldu.
11.03.2022 Magazin
Deniz Kızı Eftalya’nın Anıları 88 yıl sonra gün yüzüne çıktı!
Deniz Kızı Eftalya’nın Anıları 88 yıl sonra gün yüzüne çıktı! Cumhuriyetin ilk yıllarında sesi ve eşsiz yorumuyla, Deniz Kızı Eftalya namıyla tanınan ve Müzeyyen Senar'a el veren, ses sanatçısı Atanasia Yeorgiadu’nun anıları 88 yıl sonra gün yüzüne çıktı.
10.12.2021 Kültür Sanat
İyi bir tercih nasıl olmalı? Üniversite seçerken 7 adımda doğru tercih!
İyi bir tercih nasıl olmalı? Üniversite seçerken 7 adımda doğru tercih! Üniversite hayali kuran yüz binlerce aday için tercih maratonu başladı. Ancak yerleşebilmek için bazı kritik ipuçlarını bilmek gerekiyor. Rehberlik Koordinatörü Nevin Çiftel doğru tercih için kritik ipuçları verdi. İşte üniversite seçerken yedi adımda doğru tercih…
7.08.2021 Eğitim
Selçuk Tekay öldü mü? Selçuk Tekay kimdir, kaç yaşında neden vefat etti? Tekay'ın besteleri ve yaşam öyküsü…
Selçuk Tekay öldü mü? Selçuk Tekay kimdir, kaç yaşında neden vefat etti? Tekay'ın besteleri ve yaşam öyküsü… Selçuk Tekay kimdir, öldü mü, neden öldü? Soruları usta ismin hayatını kaybetmesinin ardından hayatını merak edenler tarafından sorgulanmaya başladı. Selçuk Tekay'ın ölüm haberinin ardından biyografisi, hayatı ve besteleri gündeme geldi. Besteci ve keman virtüözü Selçuk Tekay'ın ölüm haberini aldıktan sonra birçok ünlü isim kendisine baş sağlığı diledi. "Beraber yürüdük biz bu yollarda", "Vurgun" gibi çok sayıda unutulmaz şarkılara imza atan Selçuk Tekay Müzeyyen Senar, Emel Sayın, Adnan Şenses, Bülent Ersoy, Ebru Gündeş, Muazzez Abacı, Ahmet Özhan, Sibel Can gibi isimlerle çalıştı. Peki, Selçuk Tekay kimdir, kaç yaşında? Selçuk Tekay neden öldü? İşte, keman virtüözü Selçuk Tekay'ın yaşam öyküsü ve besteleri…
14.06.2021 Gündem
Mehmet Ali Erbil gözyaşları içinde anlattı! 'Annemi sevemedim'
Mehmet Ali Erbil gözyaşları içinde anlattı! 'Annemi sevemedim' Usta oyuncu Mehmet Ali Erbil, katıldığı programda yaptığı açıklamalarla magazin gündemine damga vurdu. Mehmet Ali Erbil’den yıllar sonra gelen itiraflar adeta bomba etkisi yarattı. Gözyaşlarına hakim olamayan Mehmet Ali Erbil’in annesi hakkında söylediği sözler çok konuşuldu. İşte Mehmet Ali Erbil’in hayatına dair anlattığı çok özel açıklamaları...
4.06.2021 Magazin
Derya Uluğ: Erkek çocuğu gibi büyüdüm
Derya Uluğ: Erkek çocuğu gibi büyüdüm Derya Uluğ, dokuz yaşındayken babasının çalışmak için yurt dışına gitmesini, "Babamdan uzak büyümenin bende nasıl etkiler yarattığını çok sonradan fark ettim" dedi. Ünlü şarkıcı, "Neydi o etkiler?" sorusuna dikkat çeken bir cevap verdi.
15.05.2021 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ülkemiz adına büyük kazanımdır
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ülkemiz adına büyük kazanımdır Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe'deki Mehmet Akif Ersoy'u anma programında konuştu. Erdoğan, görüşleri, politik tavırları, duruşları farklı olan siyasi partilerin milli bir meselede ortak tutum almasının ülke adına büyük bir kazanım olduğunun altınız çizerek, 'İstiklal Marşı, Türküyle, Kürdüyle, Çerkeziyle, Arabıyla, Alevisi, Sünnisi, Lazıyla 84 milyonun ortak değeri, ortak paydasıdır. Bu vatanın ekmeğini yiyen, havasını soluyan, bugün bu topraklar üzerinde özgürce yaşayan hiç kimsenin İstiklal Marşı ile sorunu olamaz. dedi.'
11.03.2021 Gündem
Sadakatsiz'e veda etti! Eren Vurdem neden ayrıldı?
Sadakatsiz'e veda etti! Eren Vurdem neden ayrıldı? Çarşamba akşamlarının en çok izlenen dizilerinden biri olan Sadakatsiz’de bir veda yaşandı. Eşini defalarca aldatmasıyla sosyal medyada çokça tepki çeken Mert karakterini canlandıran Eren Vurdem, diziye veda etti. Eren Vurdem, veda mesajını da sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. Peki, Eren Vurdem diziden neden ayrıldı?
28.01.2021 Televizyon
Muammer Palamut hayatını kaybetti!
Muammer Palamut hayatını kaybetti! Günler önce belgeseli çekilen usta müzisyen Muammer Palamut korona virüse yenik düşerek hayatını kaybetti.
7.11.2020 Yaşam
Elçin Hatun kimdir? Uyanış Büyük Selçuklu karakterlerinden Elçin Hatun’un tarihteki yeri nedir?
Elçin Hatun kimdir? Uyanış Büyük Selçuklu karakterlerinden Elçin Hatun’un tarihteki yeri nedir? Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin yayın hayatına girmesinden sonra Selçuklu Devleti ve Selçuklu Devleti’ndeki karakterlerin hayatı merak edilip, araştırılmaya başlandı. Uyanış Büyük Selçuklu dizisiyle birlikte Selçuklu döneminde merak edilen şahsiyetlerden biri de Leyla Lydia Tuğutlu'nun canlandırdığı Elçin Hatun oldu. Tarihteki Elçin Hatun kimdir? Elçin Hatun'un tarihteki yeri ve önemi nedir?
5.10.2020 Gündem
6,5 yıldır gözlerini kırpamıyor
6,5 yıldır gözlerini kırpamıyor Antalya’da dans okulu açmayı planlarken ölümcül SSPE (Subakut Sklerozan Panensefalit) hastalığına yakalanan 29 yaşındaki Halil Özçelik, 6,5 yıldır göz kapakları kapanmadan yatağa mahkum bir şekilde yaşam savaşı veriyor. Gözleri kan çanağına dönen oğluna bir bebek gibi bakan anne Gülsüm Özçelik ise, onun uyuduğunu ancak horlama sesiyle anlayabiliyor.
28.09.2020 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Konservatuar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki konservatuar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.