Komedyen

Komedyen

Son dakika komedyen haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan komedyen ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını komedyen haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Komedyen

haberleri sayfasında son dakika yaşanan komedyen gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.994 komedyen haberi bulunmuştur. Tüm komedyen haberleri aşağıda listelenmiştir.
Serenay Sarıkaya'nın eski ve yeni sevgilisinin fotoğrafı gündem oldu! İşte Cem Yılmaz ve Mert Demir'in o karesi...
Serenay Sarıkaya'nın eski ve yeni sevgilisinin fotoğrafı gündem oldu! İşte Cem Yılmaz ve Mert Demir'in o karesi... Son olarak 'Aile' dizisinde Devin karakterini canlandıran oyuncu Serenay Sarıkaya'nın 2021 yılında ayrıldığı komedyen Cem Yılmaz ile şimdilerde aşk yaşadığı şarkıcı Mert Demir'in aynı karede yer aldığı görüntüler aylar sonra magazin gündeminin en çok konuşulanları arasına girdi.
28.04.2024 Magazin
Hasan Can Kaya hastanelik oldu, ameliyat 5 saat sürdü
Hasan Can Kaya hastanelik oldu, ameliyat 5 saat sürdü Komedyen Hasan Can Kaya, halı saha maçında düşerek sakatlandı. Artan ağrılar üzerine hastaneye giden Kaya'nın omuzunda kırıklar tespit edildi.
21.04.2024 Magazin
Estetik yaptıran erkekleri tiye aldı! Tolga Güleç: Burnum ve dudaklarımda botoks var!
Estetik yaptıran erkekleri tiye aldı! Tolga Güleç: Burnum ve dudaklarımda botoks var! Oyuncu Tolga Güleç, komedyen Doğu Demirkol'un gösterisinde muhabirlerin de sorularını yanıtladı. Erkek sanatçı ve oyunların estetikleri hakkında da konuşan Güleç, yaptığı açıklamalarda estetik yapan erkekleri tiye aldı.
16.03.2024 Magazin
Pencereye çıkıp 'gasbediliyorum' diyerek yardım istedi
Pencereye çıkıp 'gasbediliyorum' diyerek yardım istedi Bahçelievler'de dövülerek gasbedildiğini iddia eden kişi, pencereye çıkarak yardım istedi. Çevredeki esnaf tarafından merdivenle birinci kattaki pencereden indirilen yabancı uyruklu kişi, polis merkezine götürüldü.
3.12.2023 Gündem
Doğu Demirkol'dan 'Yetenek Sizsiniz' itirafı!
Doğu Demirkol'dan 'Yetenek Sizsiniz' itirafı! Komedyen Doğu Demirkol, Hülya Koçyiğit'in sunduğu 'Film Gibi Hayatlar' programına konuk oldu. 2012 yılında 'Yetenek Sizsiniz'e katılan Doğu Demirkol, stand up gösterisi yaptığı sırada seyirciler tarafından yuhalanması ve jüri üyelerinden üç 'hayır' alarak yarışmaya veda etmesi hakkında da konuştu.
2.12.2023 Magazin
Hasan Can Kaya'nın 20 milyon TL'lik yeni oyuncağı! Aşk iddialarına da açıklık getirdi
Hasan Can Kaya'nın 20 milyon TL'lik yeni oyuncağı! Aşk iddialarına da açıklık getirdi 'Çok Aşk' filmindeki rol arkadaşı Büşra Pekin ile aşk yaşadığı iddialarıyla magazin gündemine gelen Hasan Can Kaya, önceki gün Etiler'deydi. Lüks aracına binen ünlü komedyen, kendisini görüntüleyen basın mensuplarına, "Yanımda da kimse yok" diyerek göndermede bulundu.
26.11.2023 Magazin
Yargı 51. Uluslararası Emmy Ödülleri'nde büyük bir başarıya imza attı!
Yargı 51. Uluslararası Emmy Ödülleri'nde büyük bir başarıya imza attı! 51. Uluslararası Emmy Ödülleri’nde Kanal D’nin, Ay Yapım imzalı reyting rekortmeni dizisi Yargı, “En İyi Telenovela” dalında ödül kazanarak büyük bir başarıya imza attı.
21.11.2023 Magazin
Gupse Özay’dan yeni film müjdesi! Lohusa
Gupse Özay’dan yeni film müjdesi! Lohusa 'Deliha' serisi, 'Görümce' ve 'Eltilerin Savaşı' gibi birçok filme imza atan komedyen Gupse Özay, yeni filminin müjdesini verdi. Oyuncu ve senarist, yeni filminin adını da ilk kez açıkladı.
11.09.2023 Magazin
Ata Demirer: Emlak alan bir insan değilim, arabam bile yok
Ata Demirer: Emlak alan bir insan değilim, arabam bile yok Ata Demirer, “Ne Olursan Ol, Rahat Ol” adlı YouTube programında mala mülke önem vermediğini söyledi. Ünlü komedyen “Emlak alan bir insan değilim. Biz dost alıyoruz. Bize insan lazım. Bana ne araziden arabadan. Benim arabam bile yok” diye konuştu.
20.07.2023 Magazin
Berfu Yenenler’den bikinili pozlar! 'İki çocukla böyle fizik'
Berfu Yenenler’den bikinili pozlar! 'İki çocukla böyle fizik' Miss Turkey güzeli ve iki çocuk annesi Berfu Yenenler, sosyal medya hesabını aktif kullanan ünlüler arasında yer alıyor. Ünlü isim bu kez bikinili pozlarını yayınladı. İki çocuk doğurmasına rağmen kusursuz fiziğiyle dikkat çekti.
14.07.2023 Magazin
İrem Derici'den İbrahim Büyükak'a tehdit: Güzel oğlunu kaçırırım
İrem Derici'den İbrahim Büyükak'a tehdit: Güzel oğlunu kaçırırım Şarkıcı İrem Derici, oyuncu ve senarist İbrahim Büyükak'ın 'Mutluyuz' adlı yeni filminde oynamak istediğini söyleyip, yakın arkadaşına yönelik esprili sözleriyle dikkat çekti. Büyükak'tan ise Derici'ye cevap geldi.
29.06.2023 Magazin
Hasan Can Kaya'nın 10 milyon TL'lik yeni arabası! Özel plaka da aldı
Hasan Can Kaya'nın 10 milyon TL'lik yeni arabası! Özel plaka da aldı YouTube'da yayınlanan 'Konuşanlar' programıyla büyük bir çıkış yakaladıktan dijital platforma transfer olan komedyen Hasan Can Kaya, önceki gün Etiler'de yeni aldığı aracının içinde objektiflere yansıdı.
24.06.2023 Magazin
Hasan Can Kaya'dan deprem bölgesine 1 milyon TL yardım
Hasan Can Kaya'dan deprem bölgesine 1 milyon TL yardım Hasan Can Kaya, 6 şubatta yaşanan ve on bir ilimizi etkileyen iki büyük depr1 milyon TL’yi aşkın maddi destekte bulundu.
17.06.2023 Magazin
Zerrin Özer isyan etti!  'Bana yapılmış en büyük ayıp'
Zerrin Özer isyan etti! 'Bana yapılmış en büyük ayıp' Yılın en dikkat çeken müzik projeleri ve isimlerinin yarıştığı Power Müzik Ödülleri, 5 Haziran Pazartesi akşamı Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleşen törenle sahiplerini buldu. Davetliler arasında yer alan şarkıcı Zerrin Özer, basın mensuplarıyla tartışma yaşadı.
6.06.2023 Magazin
Sibel Can ve Yasemin Yalçın düeti çok konuşulacak!
Sibel Can ve Yasemin Yalçın düeti çok konuşulacak! Şarkılar Bizi Söyler’e konuk olan komedyen Yasemin Yalçın programda ‘’Bağdat Yolu’’ şarkısını söyleyecek.
25.05.2023 Televizyon
Emina Jahovic tepki gösterdi! 'Çocukların yanında böyle şeyler sormayın'
Emina Jahovic tepki gösterdi! 'Çocukların yanında böyle şeyler sormayın' Şarkıcı Mustafa Sandal'ın eski eşi ve iki çocuğunun annesi Emina Jahovic, Maldivler tatili dönüşü İstanbul Havalimanı'nda görüntülendi. Sırp şarkıcı, oğullarının yanında yöneltilen 'sevgili' sorusuna tepkisini dile getirdi. Jahovic'in büyük oğlu Yaman Sandal da basın mensubundan bu konuda ricada bulundu.
22.04.2023 Magazin
Nilgün Belgün takipçilerini geçmişe götürdü: O zaman gelin maaşım yok...
Nilgün Belgün takipçilerini geçmişe götürdü: O zaman gelin maaşım yok... Oyuncu Nilgün Belgün, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla takipçilerini geçmişe götürdü.
15.04.2023 Magazin
Jamie Foxx hastaneye kaldırıldı!
Jamie Foxx hastaneye kaldırıldı! Amerikalı oyuncu Jamie Foxx'un sette rahatsızlanması sonucu ambulansla hastaneye kaldırdığı ve şu anda tedavi gördüğü açıklandı.
13.04.2023 Magazin
Ata Demirer'den gündem olan poz! Beğeni yağdı
Ata Demirer'den gündem olan poz! Beğeni yağdı Ünlü komedyen Ata Demirer, son günlerde verdiği kilolarla gündemde... 18 kilo veren Ata Demirer, sosyal medya hesabından yeni bir fotoğraf paylaştı. Demirer'in son haline beğeni yağdı.
31.03.2023 Magazin
Ata Demirer'den Şener Şen paylaşımı: Ne kadar şanslıyım
Ata Demirer'den Şener Şen paylaşımı: Ne kadar şanslıyım Ata Demirer, usta oyuncu Şener Şen ile fotoğrafını Instagram'da paylaştı.
31.03.2023 Magazin
Hollywood yıldızlarından yeni hamle! Lüks malikanelerini satışa çıkardı
Hollywood yıldızlarından yeni hamle! Lüks malikanelerini satışa çıkardı Aralarında pop müziğin ünlü ismi Britney Spears ve ünlü ABD'li komedyen Jim Carrey'nin olduğu bir grup Hollywood yıldızının, Los Angeles'ta yürürlüğe girecek yeni vergi düzenlemeleri nedeniyle milyon dolarlık malikanelerini satışa çıkardığı ortaya çıktı.
29.03.2023 Magazin
Hasan Can Kaya: O kadar düşük zekalı bir eleştiri ki!
Hasan Can Kaya: O kadar düşük zekalı bir eleştiri ki! 'Konuşanlar' programı ile adından sıkça söz ettiren Hasan Can Kaya, Armağan Çağlayan'ın programında hakkında merak edilenleri anlattı. Ünlü komedyen, çok küfür ettiğine dair yorumlara tepki gösterdi ve 17 Temmuz 2020 tarihinde vefat eden Seyfi Dursunoğlu'nun unutulmaz 'Huysuz Virjin' karakterini örnek gösterdi.
3.03.2023 Magazin
Eser Yenenler: Hayatımızın en anlamlı oyununu oynadık
Eser Yenenler: Hayatımızın en anlamlı oyununu oynadık Oyuncu Eser Yenenler, 'Çok Güzel Hareketler 2' gösterisi ile Ankara'da izleyici karşısına çıktı. Komedyen, geliri depremzedelere bağışlanacak oyundan fotoğrafları sosyal medya hesabından yayınladı.
28.02.2023 Magazin
Depremzedeler için sahaya çıktılar maçta kavga çıkardılar
Depremzedeler için sahaya çıktılar maçta kavga çıkardılar Deprem bölgesine gelirleri bağışlanmak üzere oynanan Kocaelispor-Sakaryaspor maçında tatsız anlar yaşandı. Sakaryasporlu bir taraftarın sahaya atladıktan sonra Kocaelispor tribünlerine doğru gidip atkı açmasının ardından ortalık karıştı. İki takım seyircisi arasında gerginlik yaşandı.
23.02.2023 Futbol
Nijeryalı ünlü komedyen Atsu'nun yaptığı iyilikleri açıkladı
Nijeryalı ünlü komedyen Atsu'nun yaptığı iyilikleri açıkladı Kahramanmaraş'ta yaşanan deprem felaketinde yakından etkilenen illerden biri olan Hatay'da enkaz altında kalan ve yaşamını yitiren Christian Atsu'nun ölümü Gana'yı yasa bağladı.
23.02.2023 Süper Lig

Benzer Haber Etiketleri

Komedyen ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki komedyen haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.