Kocasinan

Kocasinan

Son dakika kocasinan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kocasinan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kocasinan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kocasinan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kocasinan gelişmeleri de dahil olmak üzere 852 kocasinan haberi bulunmuştur. Tüm kocasinan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kayseri'de 31 Mart'ta kazanan partiler ve isimler: Yerel seçim sonucu: İzmir Büyükşehir ve ilçelerde hangi partiler ve isimler kazandı?
Kayseri'de 31 Mart'ta kazanan partiler ve isimler: Yerel seçim sonucu: İzmir Büyükşehir ve ilçelerde hangi partiler ve isimler kazandı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bazı şehirlerde kıran kırana rekabete neden oldu. Kayseri Büyükşehir ve ilçelerde kazanan partiler ve isimler Kayserili vatandaşların merak konusu olmaya devam ediyor. Milyonlarca seçmenin oy kullandığı Türkiye'de 5 yıllık yerel yöneticiler bu seçimle belirlendi. Kayseri, Büyükşehir dahil ilçe belediyelerinde AK Parti'nin üstünlüğü görüldü. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı AK Partili Memduh Büyükkılıç kazandı. İşte Kayseri'de belediye başkanlığı kazanan partiler ve isimler...
2.04.2024 Gündem
Kayseri yerel seçim sonuçları 2024: Kayseri'da kim önde? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Kayseri'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Kayseri yerel seçim sonuçları 2024: Kayseri'da kim önde? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Kayseri'de hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Kayseri geldi. Kayseri yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Kayseri'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. İşte 31 Mart 2024 Kayseri yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
Yangın çıkan iş yerinde elleri arkadan bağlanmış erkeğe ait ceset bulundu
Yangın çıkan iş yerinde elleri arkadan bağlanmış erkeğe ait ceset bulundu Bahçelievler’e yanan iş yeri söndürüldüğünde elleri arkadan bağlanmış bir erkeğe ait yanmış ceset bulundu.
27.03.2024 Gündem
Kayseri yerel seçim sonuçları: 31 Mart Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? YSK Kayseri belediye başkan adayları listesi
Kayseri yerel seçim sonuçları: 31 Mart Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? YSK Kayseri belediye başkan adayları listesi Kayseri yerel seçim sonuçları için geri sayım başladı. 31 Mart 2024 Pazar günü milyonlarca seçmen sandık başına gidecek. Hızlı ve güvenilir sonuçlar gazetevatan'da takip edilebilecek. Oy kullanma saatinin bitmesinin ardından belediye başkanları, meclis üyeleri, belediye meclis üyelerine ait veriler açıklanmaya başlanacak. İl il, ilçe ilçe seçim sonuçlarını haberimizden takip edin. Kayseri iline ait seçim sonuçları da bu ekrandan aktarılacak. 11 ilçenin olduğu Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığının kazanan aday, partisi ve aldığı oy oranı haberimizde olacak. İşte Yüksek Seçim Kurulu Kayseri aday listesi
25.03.2024 Gündem
İstanbul'da minibüse binenler inanamadı! Genç kadın yolcuların içinde doğum yaptı
İstanbul'da minibüse binenler inanamadı! Genç kadın yolcuların içinde doğum yaptı Bahçelievler'de 32 haftalık hamile Mizgin Güçlü kontrol için hastaneye gittiği sırada yolcu minibüsünde doğum yaptı. Minibüsle hastaneye götürülen kadın ile bebeği tedavi altına alındı. Bebeğe Asmin adı verildi. Doğum yapan Mizgin Güçlü, "Minibüste bir anda sancım başlayınca kendimi yere attım. Minibüste bir sürü erkek vardı, ben de onlardan çekindiğim için bağıramadım. Minibüsün demirlerinden tutunarak sessizce kendimi sıktım. Sıkınca da zaten bebek geldi" dedi. Baba Murat Güçlü, "Herkes minibüsçüye seslendi hızlansın diye. O da sağ olsun ambulans şoförü gibi sürmeye başladı. Hızlandı ve yoldakilere seslenerek yolu açtı. Tam hastanenin önüne geldiğimizde eşim minibüsün içerisinde doğum yaptı" dedi. Sürücü Hakan Yücel de "Uçakta gördük, takside gördük de minibüsün içinde ilk defa böyle bir şeye şahit olduk" diye konuştu.
27.01.2024 Gündem
İki kardeşi uyuşturucu parası için öldürmüş
İki kardeşi uyuşturucu parası için öldürmüş Kayseri'de, iki grup arasındaki silahlı kavgada Suriye uyruklu Ahmed (29) ile kardeşi Muhammed Alhalaf'ı (26) öldürdüğü suçlamasıyla tutuklanan ve ifadelerinde cinayeti işlemediğini öne süren Hüseyin El Hammud (20), cezaevinden itirafçı olmak istediğine dair mektup yazdı. Savcılıkça yeniden ifadesi alınan Hammud, olaydan önce Alhalaf’tan kullanmak için 150 TL karşılığında uyuşturucu aldığını ama parasını vermediğini belirterek, “Beni arayıp, '150 TL, bin TL oldu' dedi. Küfretti. 15 dakika sonra da eve 5-6 kişi geldi. Beni dövmeye başladılar. Öldürecekler diye korktum. Tüfek ile 1 el ateş ettim. Ama, korkmadılar. Üzerime gelmeye devam ettiler. 2 el daha ateş ettim. Sonra da korkumdan olay yerinden kaçtım. Daha önce koktuğum için farklı ifade verdim" dedi.
15.01.2024 Gündem
Huusmetlisini bulamadı arkadaşını öldürdü: Biri size yanlış yapıyorsa ve onu bulamıyorsanız; onun en yakın arkadaşını öldürürsünüz
Huusmetlisini bulamadı arkadaşını öldürdü: Biri size yanlış yapıyorsa ve onu bulamıyorsanız; onun en yakın arkadaşını öldürürsünüz Husumetlisinin arkadaşını öldürdü, mahkemedeki ifadesi kan dondurdu. Kayseri'de borç meselesi nedeniyle tartıştığı M.K.'yi bulmak için aracına bindiği onun taksi şoförü arkadaşı Mustafa Kılıçaslan'ı (25) öldüren Emre Kiremitçi (27), 'tasarlayarak adam öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Kiremitçi son savunmasında, "Manifestonun katı kuralları vardır. Biri size yanlış yapıyorsa ve onu bulamıyorsanız; onun en yakın arkadaşını öldürürsünüz. Ben de öyle yaptım" dedi.
28.12.2023 Gündem
Kadın cinayetleri için mahkemeden emsal karar! Eski sevgilisinin ölümüne sebep oldu, cezası açıklandı
Kadın cinayetleri için mahkemeden emsal karar! Eski sevgilisinin ölümüne sebep oldu, cezası açıklandı Kayseri'de, eski sevgilisi Şeyda Kocaoğlu'nu (19) takip edip, şerit ihlali yaparak aracını sıkıştırmasıyla ölümüne neden olduğu suçlamasıyla tutuklu yargılanan Enes Satılmış'a (19) verilen 8 yıl 9 ay hapis cezası, Kayseri Bölge Adliye Mahkemesi'nin bozma kararının ardından yeniden yargılamada 'müebbet'e çıktı. Karar sonrası DHA'ya konuşan Şeyda Kocaoğlu'nun babası Serkan Kocaoğlu, "Bu karar evladımı geri getirmeyecek belki ama adalet sonunda yerini buldu" dedi.
21.11.2023 Gündem
Aynı aileden 7 kişinin ölümüne neden olan sürücünün cezası belli oldu!
Aynı aileden 7 kişinin ölümüne neden olan sürücünün cezası belli oldu! Kayseri'de aynı aileden 7 kişinin ölümüne neden olduğu gerekçesiyle 16 yıl hapse mahkum edilen otomobil sürücüsü Adnan Özdemir'in (50) cezası, Kayseri Bölge Adliye Mahkemesi 3'üncü Ceza Dairesi'nce de onandı.
20.11.2023 Gündem
Uyurken eşini öldürdü! Kendini böyle savundu
Uyurken eşini öldürdü! Kendini böyle savundu Kayseri'de, şiddet gördüğünü öne sürdüğü eşi Ahmet Uluyol'u (31) bıçaklayarak öldüren Mervenur Uluyol'un (27) ifadesi ortaya çıktı. Eşinden sürekli şiddet gördüğünü iddia eden Uluyol, "Olay günü beni darbetti. Ardından uyudu. Uyumadan önce de tehdit etti. 'Seninle yarın görüşeceğiz' dedi. Uyurken göğsüne 2 kez bıçak vurdum. Keşke böyle olmasaydı. Ben onu öldürmesem o beni öldürecekti" dedi.
7.11.2023 Yaşam
Yargıtay, boşanma aşamasındaki eşini yaralayan sanığa verilen 11 yıl hapsi fazla buldu
Yargıtay, boşanma aşamasındaki eşini yaralayan sanığa verilen 11 yıl hapsi fazla buldu Kayseri'de, boşanma aşamasındaki eşi Sinem Karadeniz'i (26) sokak ortasında bıçaklayıp ağır yaraladığı gerekçesiyle 15 yıl hapse çarptırılan Ali Karadeniz'e (30), istinafın cezayı yüksek bulmasının ardından yeniden yargılandığı davada 'haksız tahrik' indirimi uygulanıp verilen 11 yıl 3 ay hapis cezası, bu kez Yargıtay tarafından bozuldu. Yargıtay, kadının, eşiyle evlilik birliği devam ederken başkasıyla ilişkisi olduğu, bu yüzden de sadakat yükümlülüğüne aykırı davrandığı gerekçesiyle sanık Ali Karadeniz'e fazla ceza verildiğini belirterek dosyada bozma kararı verdi.
3.11.2023 Gündem
İkinci el araç galerisinde yangın! 6 arabada maddi hasar var
İkinci el araç galerisinde yangın! 6 arabada maddi hasar var Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde ikinci el araç galerisinde çıkan yangında 6 araçta maddi hasar meydana oluştu.
28.06.2023 Yaşam
22 ilde 68 suçtan aranan şahıs Kayseri'de yakalandı
22 ilde 68 suçtan aranan şahıs Kayseri'de yakalandı Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekiplerince düzenlenen operasyonla, 22 ilde toplam 68 dosyadan yakalama kararı bulunan şahıs gözaltına alındı.
4.06.2023 Gündem
15 yıl hapisle aranan kadın hükümlü, bazanın altında yakalandı
15 yıl hapisle aranan kadın hükümlü, bazanın altında yakalandı Kayseri’de ‘hırsızlık’ ve ‘konut dokunulmazlığını ihlal’ suçlarından hakkında kesinleşmiş 15 yıl hapis cezası bulunan A.U. (34) isimli kadın, bazanın altında yakalandı.
23.05.2023 Yaşam
Mezarlıkta bir garip olay: "İnsan kemiği" dedi, hayvan kemiği çıktı
Mezarlıkta bir garip olay: "İnsan kemiği" dedi, hayvan kemiği çıktı Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde mezarlık ziyaretine giden kadın, bir mezarlığın içerisinde insan kemiği bulduğunu söyleyerek polis ekiplerini harekete geçirdi. Yapılan çalışmalarda kemiğin bir hayvana ait olduğu tespit edildi.
15.05.2023 Gündem
AK Parti binasına ateş edilmesiyle ilgili 2 kişi tutuklandı
AK Parti binasına ateş edilmesiyle ilgili 2 kişi tutuklandı Bahçelievler’de AK Parti Seçim İrtibat Bürosu önünde, silahla havaya ateş edilmesi olayına ilişkin gözaltına alınıp adliyeye sevk edilen 2 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.
25.04.2023 Gündem
Bahçelievler AK Parti seçim irtibat bürosu önünde ateş açanlar yakalandı
Bahçelievler AK Parti seçim irtibat bürosu önünde ateş açanlar yakalandı İstanbul Valiliği, Bahçelievler Kocasinan Mahallesindeki AK Parti Seçim İrtibat Bürosu önünde motosikletten silahla havaya ateş edilmesiyle ilgili 2 kişinin gözaltına alındığını açıkladı.
25.04.2023 Gündem
Numan Kurtulmuş: Saldırılar Türkiye demokrasisine yapılmıştır
Numan Kurtulmuş: Saldırılar Türkiye demokrasisine yapılmıştır AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, İstanbul'da AK Parti bürosuna yapılan saldırıyla ilgili, "Saldırılar sadece AK Parti’ye yapılmış bir saldırı değildir, Türkiye demokrasisine karşı yapılmış bir saldırıdır." dedi.
22.04.2023 Gündem
Ömer Çelik'ten AK Parti seçim bürosuna silahlı saldırıya ilişkin açıklama
Ömer Çelik'ten AK Parti seçim bürosuna silahlı saldırıya ilişkin açıklama İstanbul Bahçelievler AK Parti seçim bürosuna yönelik düzenlenen saldırı ile ilgili olarak paylaşım yapan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Lanetliyoruz, her türlü taciz, provokasyon ve saldırının karşısındayız." dedi.
22.04.2023 Gündem
AK Parti Seçim İrtibat Bürosu önünde silahlı saldırı girişimi
AK Parti Seçim İrtibat Bürosu önünde silahlı saldırı girişimi AK Parti'nin Bahçelievler'de bulunan Seçim İrtibat Bürosu'nun önünde silah sesleri yükseldi. Kocasinan Merkez Mahallesi, Yenibosna Kocasinan Yolu Caddesi'nde bulunan Seçim İrtibat Bürosu'nun önünden motosikletle geçen iki kişiden biri havaya ateş etti. İlk belirlemelere göre binada her hangi bir isabet olmazken polis, havaya ateş eden şahısların yakalanması için çalışma başlattı.
21.04.2023 Gündem
Nafaka tartışması vahşetle bitti! Yargıtay cezayı onayladı
Nafaka tartışması vahşetle bitti! Yargıtay cezayı onayladı Kayseri'de, nafaka tartışmasında eski eşi Fatma Abravcı'yı (43) 25 bıçak darbesiyle öldüren Yasin Tatay'a (40) 'kasten öldürme' suçundan verilen ömür boyu hapis cezası, Yargıtay tarafından onandı.
15.04.2023 Gündem
Birlikte yaşadığı kadını öldürüp parçalara ayırdı! İfadesi dehşete düşürdü
Birlikte yaşadığı kadını öldürüp parçalara ayırdı! İfadesi dehşete düşürdü İstanbul Bahçelievler'de, birlikte yaşadığı Özbekistanlı uyruklu Umıda Tulyaganova'yı taşla öldürüp vücudunu parçalara ayırdıktan sonra buzdolabına koyan Rıza Beler, gözaltına alındı. Dehşete düşüren olay sonra Beler, ifadesi ortaya çıkan Beler’in sözleri kan dondurdu.
24.03.2023 Yaşam
Birlikte yaşadığı kadını öldürüp vücudunu parçalara ayırdı! Ceset buzdolabından çıktı
Birlikte yaşadığı kadını öldürüp vücudunu parçalara ayırdı! Ceset buzdolabından çıktı İstanbul Bahçelievler'de, birlikte yaşadığı Özbekistanlı uyruklu Umıda Tulyaganova (40)'yı taşla öldürüp vücudunu parçalara ayırdıktan sonra buzdolabına koyan Rıza Beler'in (61) gözaltına alındı.
24.03.2023 Yaşam
Oy kullanılacak gümrük kapılarına ilişkin YSK kararı Resmi Gazete'de yayımlandı
Oy kullanılacak gümrük kapılarına ilişkin YSK kararı Resmi Gazete'de yayımlandı Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) gümrük kapılarındaki oy verme işlemlerine ilişkin kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.
19.03.2023 Gündem
Prof. Dr. Şükrü Ersoy depreme karşı bölge bölge uyardı! İşte İstanbul'da en riskli ilçeler
Prof. Dr. Şükrü Ersoy depreme karşı bölge bölge uyardı! İşte İstanbul'da en riskli ilçeler Kahramanmaraşlı depremlerden sonra İstanbul'un ilçelerinin depreme ne kadar hazırlıklı ve dayanıklı olduğu tartışılıyor. AFAD tarafından yayınlanan 'kırmızı eylem' planıyla birlikte İstanbul'da meydana gelebilecek olası deprem öncesinde 'En riskli ilçeler' ve 'En riskli mahalleler' belli oldu. CNN Türk Deprem Danışmanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy, konuyla ilgili çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.
14.03.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kocasinan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kocasinan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.