Kktc Cumhurbaşkanı

Kktc Cumhurbaşkanı

Son dakika kktc cumhurbaşkanı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kktc cumhurbaşkanı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kktc cumhurbaşkanı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kktc Cumhurbaşkanı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kktc cumhurbaşkanı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.083 kktc cumhurbaşkanı haberi bulunmuştur. Tüm kktc cumhurbaşkanı haberleri aşağıda listelenmiştir.
KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar: Cumhurbaşkanı Erdoğan tarih yazmıştır
KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar: Cumhurbaşkanı Erdoğan tarih yazmıştır Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın BM kürsüsündeki KKTC açıklamasının ardından Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ersin Tatar CNN TÜRK ekranlarında Türkiye'ye teşekkür etti ve 'Cumhurbaşkanı Erdoğan tarih yazmıştır' ifadelerini kullandı.
20.09.2022 Siyaset
TBMM Başkanı Şentop, KKTC Başbakanı Üstel'i kabul etti
TBMM Başkanı Şentop, KKTC Başbakanı Üstel'i kabul etti Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Mustafa Şentop, ilk resmi ziyaretini Ankara'ya gerçekleştiren KKTC Başbakanı Ünal Üstel ve beraberindeki heyeti kabul etti. Şentop kabulde, "Kıbrıs Türklerinin haklı davasını sonuna kadar destekliyoruz ve katkı sunmaya devam ediyoruz" dedi.
31.05.2022 Siyaset
Orman yangınlarında son dakika gelişmesi! Hepsi tahliye edildi, yeniden başladı! Milas, Köyceğiz, Manavgat, Marmaris...
Orman yangınlarında son dakika gelişmesi! Hepsi tahliye edildi, yeniden başladı! Milas, Köyceğiz, Manavgat, Marmaris... Türkiye'de peş peşe çıkan orman yangınlarında son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Yangınların devam ettiği 5 kentin 15 ilçesindeki çalışmalar havadan ve karadan sürüyor. Sabah saatlerinde kontrol altına alınan Manavgat'ın Kızıldağ bölgesindeki yangında alevler etkisini yeniden artırdı. Milas'taki mücadelede ise alevler rüzgarın da etkisiyle termik santralinin teline kadar yaklaştı. Santralde tüm tedbirler alındı. Sabahın ilk saatlerinde hendekler kazıldı ve personel tahliye edildi. Termik santraldeki hidrojen tankları da boşaltıldı. Tüm noktalarda kıyasıya bir mücadele veriliyor... İşte orman yangınlarının devam ettiği bölgelerde son gelişmeler...
4.08.2021 Gündem
Kıbrıs'ta sınır kapılarının kapatılmasına yönelik eylemde olaylar çıktı
Kıbrıs'ta sınır kapılarının kapatılmasına yönelik eylemde olaylar çıktı Kıbrıs'ta Rum yönetiminin koronavirüsü gerekçe göstererek Güney ile Kuzey arasındaki 4 kapıyı kapatması sonrası olaylar çıktı. Rum polisi, sınırı geçmeye çalışan Kıbrıslı Türklere biber gazı sıktı. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, yaptığı açıklamayla yaşananlara tepki gösterdi.
7.03.2020 Dünya
Akıncı ve Anastasiadis tekrar bir araya gelecek
Akıncı ve Anastasiadis tekrar bir araya gelecek KKTC'deki önemli görüşme sona erdi.Kıbrıs'ta Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ile Rum Yönetimi Lideri Nikos Anastasiadis tekrar bir araya gelecekler.
9.08.2019 Dünya
KKTC'yi sarsan olay! Tüm etkinlikler iptal edildi
KKTC'yi sarsan olay! Tüm etkinlikler iptal edildi Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) dün aynı aileden 4 kişinin denizde boğulmasının ardından tüm resmi etkinlikler iptal edildi. Ölen 4 kişi için yarın cenaze töreni düzenleneceği belirtildi.
13.07.2019 Yaşam
‘Umarım kararlılığımız karşılıksız kalmaz...’
‘Umarım kararlılığımız karşılıksız kalmaz...’ Kıbrıs Konferansı’nda bugün kritik viraja girilecek. KKTC Cumhurbaşkanı Akıncı, “Bir bütün olarak adamızı barış içinde bir geleceğe taşımak için kararlılıkla buradayız” dedi
29.09.2021 Gündem
Akıncı'dan müzakere açıklaması
Akıncı'dan müzakere açıklaması KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Kıbrıs görüşmelerinin 11 Nisan'da yeniden başlayacağını açıkladı.
4.04.2017 Dünya
Akıncı meydan okudu!
Akıncı meydan okudu! KKTC Cumhurbaşkanı Akıncı, "Hodri meydan diyorum. Enosis kararın) düzeltsinler ertesi gün masadayım." dedi.
29.09.2021 Gündem
BM Genel Sekreter Ban'dan Akıncı'ya mektup
BM Genel Sekreter Ban'dan Akıncı'ya mektup Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Ban Ki-mun, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı'ya Kıbrıs sorununun çözümü yönünde ortaya koyduğu çaba, iş birliği ve kişisel katkılarından dolayı teşekkür etti.
17.06.2021 Dünya
Kıbrıs’ta First lady’ler devrede
Kıbrıs’ta First lady’ler devrede KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı’nın eşi Meral Akıncı, geçtiğmiz gün Kıbrıs Rum Kesimi lideri Nikos Anastasiadis’in eşi Andri Anastasiadis ile birlikte, İki Toplumlu Kültür Komitesi’nin düzenlediği klasik müzik konserini izledi.
7.05.2016 Dünya
Adada 25 milyar $’lık çözüm seferberliği
Adada 25 milyar $’lık çözüm seferberliği Davos’ta, Kıbrıs’ta bir çözüm sonrası tazminatlar için gerekecek 25 milyar dolarlık kaynak gündeme geldi. KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı da özel olarak zirveye davet edildi.
30.01.2016 Ekonomi
Dışişleri Bakanlığı: Barış Gücü’nün görev süresi uzatılırken, Kıbrıs Türk tarafının onayı bu defa da alınmamıştır
Dışişleri Bakanlığı: Barış Gücü’nün görev süresi uzatılırken, Kıbrıs Türk tarafının onayı bu defa da alınmamıştır Dışişleri Bakanlığı, Kıbrıs Adası’nda konuşlu olan Birleşmiş Milletler Barış Gücü’nün (BMBG) görev süresinin uzatılmasına ilişkin Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamayı destekledi.
30.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsrail'in saldırılarına sert tepki: Dünya sadece seyretti
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsrail'in saldırılarına sert tepki: Dünya sadece seyretti Cumhurbaşkanı Erdoğan, kritik Kabine toplantısının ardından açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Gazze'nin en büyük sağlık tesisi olan Şifa Hastanesi'nde olan vahşeti hepimiz takip ettik. Medeni dünya bu hastane saldırılarını sessizce seyretti. Hatta İsrail'in kendini savunma hakkı diyenleri gördük." dedi.
20.11.2023 Gündem
MGK'dan Azerbaycan mesajı: Kalıcı barışa giden yol toprak bütünlüğüdür
MGK'dan Azerbaycan mesajı: Kalıcı barışa giden yol toprak bütünlüğüdür Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleşen Milli Güvenlik Kurulu (MGK) Toplantısının ardından yayımlanan bildiride, ''Güney Kafkasya’da kalıcı barışa giden yolun ancak Azerbaycan’ın toprak bütünlüğünün ve egemenliğinin kayıtsız şartsız tesisi ve bölgemizdeki tüm ülkelerin refahına katkı sağlayacak ahdî yükümlülüklerin gereğinin yerine getirilmesiyle açılabileceği hususu, başta Ermenistan olmak üzere tüm taraflara hatırlatılmış; Türkiye’nin bölgede kalıcı barışın ve istikrarın sağlanmasına yönelik çabaları desteklemeyi sürdüreceği belirtilmiştir'' denildi.
28.09.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyonla mücadelemize güç aktaracağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyonla mücadelemize güç aktaracağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'in daveti üzerine Nahçıvan’a günübirlik çalışma ziyaretinde bulundu. Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev ile baş başa görüşen Cumhurbaşkanı Erdoğan önemli açıklamalarda bulundu. Kritik ziyaret sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı.
26.09.2023 Gündem
Erdoğan’dan emeklilerin beklediği mesaj: Fazla uzamaz, en kısa zamanda!
Erdoğan’dan emeklilerin beklediği mesaj: Fazla uzamaz, en kısa zamanda! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, New York'ta düzenlenen 78'inci Birleşmiş Milletler Genel Kurulu sonrası Türkevi'nde gazetecilerin gündeme dair sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, emeklilerin ücretlerinde ne zaman artış olacağıyla ilgili olarak, "Fazla uzamaz. Yani en kısa zamanda. Uyguladığımız Orta Vadeli Programın başarıya ulaşmasıyla birlikte oluşacak refah artışında toplumun tüm kesimleri gibi tabii ki emeklilerimiz de payını alacaktır" ifadelerini kullandı.
21.09.2023 Gündem
Erdoğan'ın mesajları dünyada manşet oldu! BM Genel Kurulu'nda tarihi konuşma
Erdoğan'ın mesajları dünyada manşet oldu! BM Genel Kurulu'nda tarihi konuşma Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmayı dünya basını yakından takip etti. Erdoğan'ın Avrupa'ya yaptığı uyarı Fransız medyasında gündem olurken Yunan basını 'KKTC'yi tanıyın' mesajını öne çıkardı. İsrail basını Erdoğan - Netanyahu zirvesini sayfalarına taşıdı. Arap basını ise bu görüşme için 'önemli bir dönüm noktası' yorumunda bulundu.
20.09.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan KKTC mesajı: Dünyayı siyasi ve ekonomik bağlar kurmaya davet ediyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan KKTC mesajı: Dünyayı siyasi ve ekonomik bağlar kurmaya davet ediyoruz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Birleşmiş Milletler Genel Kurulu’na hitap etti. 'Teröre göz yumanlar var' diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Suriye, Kuzey Afrika ve Sahel bölgesinde vekalet savaşlarının aracı haline dönüştürülen terörizm, kırılganlığı hızla artan uluslararası güvenlik iklimine onarılamaz zararlar veriliyor" ifadelerini kullandı. 'Dünya 5'ten büyüktür' diyerek BM'deki reform çağrısını yineleyen Erdoğan, "Güvenlik Konseyi artık dünya güvenliğinin teminatı olmaktan çıkmış, 5 ülkenin siyasi stratejilerin çarpışma haline gelmiştir" dedi. KKTC mesajı da veren Erdoğan, "Uluslararası toplumu, KKTC'nin bağımsızlığını tanımaya, bu ülkeyle diplomatik, siyasi ve ekonomik bağlar kurmaya davet ediyoruz." diye konuştu.
19.09.2023 Gündem
TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı Fuat Oktay: İsveç konusunda henüz ikna olmadık
TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı Fuat Oktay: İsveç konusunda henüz ikna olmadık TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı Fuat Oktay, CNN TÜRK'te Dicle Canova'nın sorularını yanıtladı. Tahıl koridorunun yeniden açılmasına ilişkin konuşan Fuat Oktay, 'Sonuç çıkabilir, dünyanın tamamı için önemli. Türkiye olarak çok yoğun çalışıyoruz. Bir çözüm olabilir' dedi. İsveç'in NATO üyeliği ile ilgili olarak çalışmaların sürdüğünü belirten Oktay, 'İsveç konusunda henüz ikna olmadık. İsveç’in NATO üyeliği için çok ciddi çalışıyoruz. Komisyon olarak vereceğimiz karar Türkiye’nin çıkarına.' ifadelerini kullandı.
19.09.2023 Gündem
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Seçim sonucunu algılamayan tek kişi Kılıçdaroğlu
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Seçim sonucunu algılamayan tek kişi Kılıçdaroğlu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Milletimiz açısından, milli irade açısından seçimin nihai neticesi o gün tecelli etti. Seçim sonucunu bütün dünya ve Türkiye’deki herkes net bir şekilde algılamışken seçim sonucunu algılamayan tek kişi Kemal Kılıçdaroğlu'' dedi.
28.08.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyondaki yükseliş geçici
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyondaki yükseliş geçici Kabine toplantısı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Kritik toplantı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamalarda bulundu. Enflasyona ilişkin ise "Enflasyonu vatandaşın günlük hayatından çıkaracağız, biraz sabır bekliyoruz." ifadelerini kullandı.
21.08.2023 Gündem
Kabine toplantısı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde başladı
Kabine toplantısı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde başladı Kabine toplantısı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Toplantıda iç ve dış politikadaki gelişmeler ve ekonomi sıcak başlıklar arasın yer alıyor.
21.08.2023 Gündem
Devlet Bahçeli'den Kıbrıs Türk'tür videosu! Körüklü çizmeler ve Zeki Müren şarkısının şifreleri...
Devlet Bahçeli'den Kıbrıs Türk'tür videosu! Körüklü çizmeler ve Zeki Müren şarkısının şifreleri... Kıbrıs'ta yol yapım projesine BM askerlerinin araçlarla engel olmaya çalışması tansiyonu yükseltmiş, tepkileri çekmişti. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yol inşaatına BM Barış Gücü askerlerinin müdahalesine körüklü çizmeyle yürüdüğü bir videoyla tepki göstermişti. Arka fonda çalan Zeki Müren şarkının hikâyesi ise 1963 yılına dayanıyordu.
21.08.2023 Gündem
Kabine toplanıyor! Kritik konular görüşülecek
Kabine toplanıyor! Kritik konular görüşülecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün kabine toplantısına başkanlık edecek. Toplantıda iç ve dış politikadaki gelişmelerin yanı sıra ekonomi yine en önemli başlıklar arasında yer alacak. Milyonlarca memurun mali ve sosyal haklarının belirleneceği toplu sözleşme görüşmelerinde gelinen son durum, enflasyon ile mücadelede atılan adımlar masada olacak.
21.08.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kktc Cumhurbaşkanı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kktc cumhurbaşkanı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.