Kızlı-Erkekli

Kızlı-Erkekli

Son dakika kızlı-erkekli haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kızlı-erkekli ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kızlı-erkekli haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kızlı-Erkekli

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kızlı-erkekli gelişmeleri de dahil olmak üzere 179 kızlı-erkekli haberi bulunmuştur. Tüm kızlı-erkekli haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kızı Dilan'ı öldüren babası yakalandı! Sevgilisini de otoparkta öldürmüşler
Kızı Dilan'ı öldüren babası yakalandı! Sevgilisini de otoparkta öldürmüşler Adana’da kızını uyuşturucu kullandığı ve "kötü yola düştüğü" için öldürdüğünü söyleyen baba tutuklandı. Otoparkta öldürülen gencin ise babası tarafından katledilen Dilan'ın sevgilisi olduğu ortaya çıktı.
28.02.2024 Adana
İstanbul'da art arda 'darpçı' dehşeti! Aniden saldırıp kaçtılar
İstanbul'da art arda 'darpçı' dehşeti! Aniden saldırıp kaçtılar İstanbul’da dehşet veren olaylar art arda yaşanmaya başlandı. Geçen hafta Beşiktaş’ta sokaktan geçenleri durduran bir grup, para vermeyen biri kadın 4 kişiyi darbedip, bıçakladı. Korkunç anlar sonrası yeni bir haber de Silivri’den geldi. İşinden evine dönen Aykut Güner isimli vatandaş, darbedildi. Neye uğradığını şaşıran Güner’in şüpheliler ile ilgili söyledikleri ise şoke etti.
30.11.2022 Yaşam
Beşiktaş'ta gaspçı dehşeti! Eğlence çıkışı kabusu yaşadılar
Beşiktaş'ta gaspçı dehşeti! Eğlence çıkışı kabusu yaşadılar Beşiktaş'ta, sokaktan geçenleri durdurup para isteyen bir grup, para vermeyen biri kadın 4 kişiyi darbedip, bıçakladı. Çocuk yaştaki kızlı erkekli grubun, eğlenceden çıkarak evlerine gitmeye çalışan kişilere sokak ortasında saldırıp, bıçakladığı anlar güvenlik kamerasına anbean yansıdı.
26.11.2022 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'vurucu güç olarak yerini alacak' dedi ve tarihi resmen açıkladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'vurucu güç olarak yerini alacak' dedi ve tarihi resmen açıkladı Cumhurbaşkanı Erdoğan, Milli Teknolojiler ve Yeni Yatırımlar Toplu Açılış ve Tanıtım Töreni'nde açıklamalarda bulundu. Erdoğan burada yaptığı konuşmada, "Milli Muharip Uçağımızı 2023 yılında hangardan çıkarıp, bütün dünyaya göstereceğiz. 2025'te ilk uçuşunu gerçekleştireceğimiz uçağımız testlerinin ardından 2029'da TSK'da vurucu güç olarak yerini alacaktır." ifadelerini kullandı.
6.01.2022 Siyaset
8 öğrenci okul bastı! Sınıfta dakikalarca dövdüler
8 öğrenci okul bastı! Sınıfta dakikalarca dövdüler Yağmur S. P., Gülşen M. ve İnönü Meslek Lisesi öğrencisi İrem K. arasında yaşanan ‘WhatsApp mesajı’ tartışmasında Gülşen M.’yi sevgilisine mesaj atmakla suçlayan İrem K., 3’ü erkek 7 arkadaşıyla Kepez Hacı Ekrem Şerife Yazaroğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni bastı. Grup, sınıfa kapattıkları iki öğrenciyi dövdü.
27.02.2019 Yaşam
İki kıza işkence! Önce dövdüler sonra soyarak cinsel istismarda bulundular
İki kıza işkence! Önce dövdüler sonra soyarak cinsel istismarda bulundular Erzurum'da iki kıza yapılan işkencenin görüntüleri dehşete düşürdü. Palandöken Dağı'na getirdikleri iki kızı dakikalarca döven kızlı-erkekli grup daha sonra kızları bıçak tehdidiyle soyarak cinsel istismarda bulundu. 1'i tutuklu 4 sanığın yargılanmasına başlanırken, korkunç görüntüleri mahkeme heyeti ve duruşma salonundakiler tarafından dehşet içerisinde izlendi.
7.01.2019 Yaşam
Mahalleli isyan etti! Balkona çıplak çıkan kızlı erkekli...
Mahalleli isyan etti! Balkona çıplak çıkan kızlı erkekli... İzmir'in Buca ilçesine bağlı Yıldız Mahallesi'nde bulunan 1+1 dairelerde fuhuş yapıldığını öne süren mahalleli, eylem yaptı.
16.09.2018 Yaşam
Ünlü türkücü Nihat Doğan’a şok suçlama!
Ünlü türkücü Nihat Doğan’a şok suçlama! Buket Aydın'la Kanal D Haber'in yayınladığı özel haberde, Nihat Doğan'ın, iki kız kardeşi alıkoyduğu iddia edildi. Çocukların ailesi karakola gidip şikayetçi oldu. Kanal D Haber’in röportaj teklifini kabul etmeyen Nihat Doğan ise polis ifadesinde kızların evine fotoğraf çektirmek için geldiğini söyledi. Doğan, ifadesinin ardından serbest bırakıldı.
10.09.2018 Magazin
FETÖ, TSK'ya böyle sızmış!
FETÖ, TSK'ya böyle sızmış! 15 Temmuz darbe girişimi sonrası FETÖ'nün TSK içinde büyük bir kadrolaşma içinde olduğu ortaya çıktı. FETÖ, 1970'li yıllardan itibaren TSK'nın içine sızmaya başlamış.
29.09.2021 Gündem
Arabistan'daki kızlı-erkekli alkollü ev partisinin görüntüleri
Arabistan'daki kızlı-erkekli alkollü ev partisinin görüntüleri Suudi Arabistan'da kadın erkek karışık içkili ev partisinin görüntüleri sosyal paylaşım sitesi Youtube'a düştü. Polis yarı çıplak halde parti yapan gençleri tutukladı.
28.12.2016 Dünya
Eli bıçaklı servis sürücüsünü öğrenciler yatıştırdı
Eli bıçaklı servis sürücüsünü öğrenciler yatıştırdı KAYSERİ'de arıza yapan müşteri servis minibüsünün yolu kapatması nedeniyle çıkan trafik kavgasında minibüs sürücüsü, tartıştığı otomobil sürücüsünün üzerine bıçak çekerek yürüdü...
14.10.2016 Yaşam
Başbuğ’u aldık sırada Fidan var
Başbuğ’u aldık sırada Fidan var FETÖ’nün mütevelli heyetinden gizli tanık Korkut, sohbet toplantılarında ‘Genelkurmay Başkanı tutuklanıyorsa MİT Müsteşarı neden tutuklanmasın’ denildiğini ve ardından Oslo görüşmelerinin sızdırıldığını söyledi.
29.09.2021 Gündem
"3. Geleneksel Benim Namaz Şenliğim" etkinliği
"3. Geleneksel Benim Namaz Şenliğim" etkinliği Yaşları 3 ile 5 arasında değişen kızlı erkekli 2 bin anaokulu öğrencisi 'Namaz Şenliği' kapsamında İstanbul Ataşehir'deki Mimar Sinan Camisi'ne götürüldü. Kızlar kırmızı başörtüsü, erkekler beyaz takke takmıştı.
29.04.2016 Yaşam
Sınıfta isyan ikinci yılında
Sınıfta isyan ikinci yılında Antalya’da öğrencilerin karma oturmaları nedeniyle bir veli 7 yaşındaki kız çocuğunu okula göndermedi. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü sınıfı ikiye böldürüp ücretli öğretmen atadı ama mesele bitmedi.
3.11.2015 Yaşam
İlkokulda kızlı- erkekli oturma krizi
İlkokulda kızlı- erkekli oturma krizi Antalya'nın Döşemealtı İlçesi Karataş İlkokulu'nda öğrencilerin karma oturmaları nedeniyle bir veli, 7 yaşındaki kız çocuğunu okula göndermemeye başladı. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne kadar ulaşan sorun üzerine sınıf ikiye bölündü ve ücretli öğretmen atandı. Bu kez de diğer veliler eski öğretmeni istediklerini belirterek tepki gösterdi.
3.11.2015 Yaşam
Gül, Gezi’yi CNN ve BBC’den izlemiş
Gül, Gezi’yi CNN ve BBC’den izlemiş Abdullah Gül’ün en yakınındaki isimlerden Ahmet Sever’in kitabı merak edilen birçok konuyu içeriyor...
29.09.2021 Gündem
Bahçeli çok sert çıktı
Bahçeli çok sert çıktı MHP lideri Devlet Bahçeli, Milliyet gazetesinden Serpil Çevikcan'a çok özel açıklamalarda bulundu...
29.09.2021 Gündem
Kız öğrenciye skandal söz! Hayat kadını mı olacaksınız?
Kız öğrenciye skandal söz! Hayat kadını mı olacaksınız? Bursa İnönü Ortaokulu Müdür Yardımcısı Murat Esenboğa, teneffüste erkek arkadaşlarıyla aynı sıraya oturan kız öğrencilere, “Siz kâfir misiniz? Kendinizi New York sokaklarında mı sandınız? Hayat kadını mı olacaksınız” sözleriyle hakaret etti. Diğer öğretmenlerin Esenboğa hakkındaki şikâyeti okul müdürü tarafından dikkate alınmadı.
29.09.2021 Gündem
Üniversiteli kızların taciz isyanı!
Üniversiteli kızların taciz isyanı! Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) öğrencileri kampüs ile yurt arasındaki yolda kız öğrencilerin bazı kişiler tarafından sözlü tacize uğramalarını yürüyüş yaparak protesto etti.
4.03.2015 Yaşam
Ece’yi dolarla uyutacaklar!
Ece’yi dolarla uyutacaklar! Hamileliğinin son ayına giren Ece Erken, geçtiğimiz gün oğlu Eymen’e ‘Baby Shower’ düzenledi...
2.03.2015 Magazin
14 yaşındaki çocuk IŞİD'e mi katıldı?
14 yaşındaki çocuk IŞİD'e mi katıldı? Bağcılar’da, evinden altı gün önce ayrılan ve IŞİD’e katıldığı iddia edilen 14 yaşındaki Doğan İşbulan, ailesini perişan etti.
29.09.2021 Gündem
Öğrenciler önce kızdı sonra büyük sevinç yaşadı
Öğrenciler önce kızdı sonra büyük sevinç yaşadı SAMSUN Anadolu Lisesi’nin kuruluş yıldönümü gösterisi için hazırladıkları kızlı- erkekli dans gösterisinin, İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından iptal edildiği iddiası öğrencilerin tepkisine neden oldu.
5.12.2014 Yaşam
Kızlı-erkekli apartlara kuşatma
Kızlı-erkekli apartlara kuşatma Denizli kent merkezinde yapılan huzur toplantısının ana konusu kızlı-erkekli apartlar oldu. Muhtarların duydukları şikayeti iletmesi üzerine, Belediye Başkanı Ak Partili Hüseyin Gürlesin kurallara uymayanların gözünün yaşına bakmayacaklarını söyledi
28.11.2014 Yaşam
Kızlı-erkekli apartlara sıkı denetim!
Kızlı-erkekli apartlara sıkı denetim! DENİZLİ kent merkezinde yapılan huzur toplantısının ana konusu kızlı- erkekli apartlar oldu...
28.11.2014 Yaşam
10 ayda 255 kadın...
10 ayda 255 kadın... İZMİR Barosu Başkanı Aydın Özcan ve Yönetim Kurululu Üyeleri ile Kadın Hakları Dayanışma ve Hukuk Araştırmaları Merkezi, ’25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Dayanışma ve Mücadele Günü’ dolayısıyla İzmir Adliyesi Baro Birimi’nde basın toplantısı düzenledi. Toplantıda konuşan Aydın Özcan, kadına yönelik şiddeti önlemeye yönelik etkin politikalardan yoksun olunması sonucu 2014 yılının ilk 10 ayında Türkiye’de öldürülen kadın sayısının 255’e ulaştığını, her ilçeye kadın dayanışma merkezinin kurulması için çaba sarfedeceklerini ve bu merkezlerde deneyimli avukların görev alacağını söyledi.
25.11.2014 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Kızlı-Erkekli ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kızlı-erkekli haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.