Kızlarım İçin

Kızlarım İçin

Son dakika Kızlarım İçin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kızlarım İçin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kızlarım İçin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kızlarım İçin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kızlarım için gelişmeleri de dahil olmak üzere 295 kızlarım için haberi bulunmuştur. Tüm kızlarım için haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ölen eşinden gelen mektup ağlattı: 100. yılda teslim edildi
Ölen eşinden gelen mektup ağlattı: 100. yılda teslim edildi Ankara'da Menekşe Doğanay'a (50), eşi Mustafa Doğanay'ın, 21 yıl önce Cumhuriyet'in 100'üncü yılına mektup kampanyası kapsamında yazdığı mektup ulaştı. Eşini 10 yıl önce kaybeden Doğanay, mektubu okurken duygu dolu anlar yaşadı.
29.10.2023 Yaşam
Acun Ilıcalı bilinmeyenleri anlattı! 'Sabah 5.00’te yatıyorum,10.00’da otomatik olarak...'
Acun Ilıcalı bilinmeyenleri anlattı! 'Sabah 5.00’te yatıyorum,10.00’da otomatik olarak...' Televizyonculuktaki başarısı ülke sınırlarını aştı. En son Variety dergisinin En Etkili 500 İş insanı listesine giren tek Türk oldu. Bu sırada bir de futbol takımı satın aldı. Şimdi sırada dijital platformu var. İşte Acun Ilıcalı'ya dair bilinmeyenler...
3.01.2021 Magazin
Tuvana Türkay kimdir, nerelidir? Tuvana Türkay kaç yaşında?
Tuvana Türkay kimdir, nerelidir? Tuvana Türkay kaç yaşında? 'Ağır Romantik' filminin galasında söylediği sözlerden sonra gündem olan Tuvana Türkay, pek çok kişi tarafından araştırılmaya başlandı. Peki Tuvana Türkay kimdir, nerelidir? Tuvana Türkay kaç yaşında? İşte detaylar…
18.02.2020 Gündem
"Git, evinde bulaşık yıka" diyenlere inat otobüs şoförü oldu
"Git, evinde bulaşık yıka" diyenlere inat otobüs şoförü oldu Kırşehir’de, eşi üç yıl önce vefat ettiğinde yetim çocuklarına bakabilmek için birçok işte çalışan 42 yaşındaki Fatma Yeşilay, belediyeye ait halk otobüsünde şoförlük yaparak azmiyle kadınlara örnek oluyor.
28.12.2018 Yaşam
Ölümünde kahreden detay!
Ölümünde kahreden detay! Dün sabah İzmir Karşıyaka ilçesindeki evinde vefat eden usta oyuncu Kemal İnci'nin yeğeni Murat İnci, "5 aydır lenf kanseri tedavisi görüyordu. 10 gün önce sonuçları aldık ve çok iyi çıkınca kutladık. 'Bunu da yendim' dedi ama maalesef kalp krizinden vefat etti" dedi.
1.10.2018 Magazin
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 28 Şubat Çarşamba
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 28 Şubat Çarşamba 28 Şubat Çarşamba gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah 06:45’de “Kanal D ile Günaydın Türkiye” adlı canlı haber bülteni ile ekranlara merhaba diyecek. Haber dünyasının tüm gündem gelişmelerini ekranlarınız karşısından ayrıntıları ile öğrenebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Meryem” adlı dizi final bölümü ile ekranlara veda ediyor. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.
28.02.2018 Gündem
Kitaplarım benim her şeyim!
Kitaplarım benim her şeyim! Kızlarım İçin dizisinin Zübeyir’i Numan Çakır’ın, yeşil sahalardan film setlerine uzanan ilginç yolculuğu...
19.02.2018 Magazin
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 11 Şubat Pazar
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 11 Şubat Pazar 11 Şubat Pazar gününe ait Kanal D yayın akışı, sabah 06:30’da “Kanal D Çocuk Kulübü” adlı sevilen fenomen çocuk programının tekrar bölümü ile ekranlarda başlangıç yapıyor. Eğlenceli bir sabaha merhaba demek istiyorsanız sakın kaçırmayın. Akşam kuşağında ise 20:00’da “Çocuklar Duymasın” adlı dizinin yepyeni bölümü ekranlara merhaba diyecek. Sevilen sıcak aile dizisini seyrederken hem pazar akşamınızı renklendirebilecek hem de keyifli anların tadını çıkartabileceksiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını takip edebilirsiniz.
11.02.2018 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 10 Şubat Cumartesi
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 10 Şubat Cumartesi 10 Şubat Cuma gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah 06:10’de “Kanal D Çocuk Kulübü” adlı renkli ve keyif dolu çocuk programını ile güzel bir hafta sonuna dahil olacak. Çocukların eğlenceli programını siz de kendi çocuklarınızla birlikte seyrederek keyif dolu anlara başlangıç yapabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Gülizar” adlı dizinin yepyeni bölümü ekranlarınızda! Sevilen dizi yine yepyeni bölümü ile tüm hayranlarını ekranları başına bağlıyor. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını takip edebilirsiniz.
10.02.2018 Gündem
Kızlarım İçin 10. yeni bölümde Selva, hayatının en zor anını yaşıyor!
Kızlarım İçin 10. yeni bölümde Selva, hayatının en zor anını yaşıyor! Kızlarım İçin 10. yeni bölüm fragmanları heyecanlandırdı. Kanal D'nin Salı akşamları yayınlanan dizisi Kızlarım İçin'de Selva içinde bulunduğu zor durumdan nasıl kurtulacak? İşte Kızlarım İçin dizisinde yaşanacaklar...
6.02.2018 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 06 Şubat Salı
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 06 Şubat Salı 06 Şubat Salı gününe ait Kanal D yayın akışı, sabah 06:45’de “Kanal D ile Günaydın Türkiye” adlı haber bülteni ile ekranlardaki yerini alıyor. Canlı yayına geçen bültenden sağlık, yaşam, ekonomi, siyaset, spor ve hava durumu gibi daha pek çok konuda güncel bilgiler edinebileceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Kızlarım İçin” adlı sürükleyici dizi ekranlarda yerini alıyor. Dizinin yeni bölümünü seyrederek mükemmel bir akşam geçirebileceksiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
6.02.2018 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? -  3 Şubat Cumartesi
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 3 Şubat Cumartesi 3 Şubat Cumartesi gününe ait olan Kanal D yayın akışı sabah 06:30'da Kanal D çocuk Kulübü" adlı eğlence dolu renkli çocuk programı ile güne başlıyor. Çocukların keyifli ve neşe dolu programını, çocuklarınızla birlikte sabahın ilk saatlerinde seyredebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise "Gülizar" adlı yerli dizinin yepyeni bölümü ekranlarınızı keyiflendirecek. Heyecan ve macera dolu bölümü izlerken sürükleyici bir akşam geçirebileceksiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını takipte kalabilirsiniz.
3.02.2018 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 01 Şubat Perşembe
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 01 Şubat Perşembe 1 Şubat Perşembe gününe ait olan Kanal D yayın akışı sabah 06:45’de “Kanal D ile Günaydın Türkiye” adlı ana haber bülteni ile güne başlıyor. Haber dünyasını ilgilendiren tüm sıcak gelişmeler ve olaylar detaylı şekilde ekranlarınıza dahil olacak. Sabahın erken saatlerinde, dünyayı ve Türkiye’yi ilgilendiren gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız Kanal D ekranlarında yerinizi alabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da sürükleyici anlar vaat eden “Vatanım Sensin” adlı dizinin yeni bölümünü seyredebileceksiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha detaylı bilgi edinmek için haberimizi takipte kalabilirsiniz.
1.02.2018 Gündem
Kızlarım İçin dizisi final yapacak! Kızlarım için 9. yeni bölüm fragmanı...
Kızlarım İçin dizisi final yapacak! Kızlarım için 9. yeni bölüm fragmanı... Kızlarım İçin 9. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Kanal D'nin yeni başlayan dizisi Kızlarım İçin reytinglere yenik düştü ve haftaya yani 10. bölümde final yapma kararı aldı. İşte Kızlarım İçin dizisinde bu akşam yaşanacaklar...
30.01.2018 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 30 Ocak Salı
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 30 Ocak Salı 30 Ocak Salı gününe ait Kanal D yayın akışı, sabah 06:45'de "Kanal D ile Günaydın Türkiye" adlı ana haber bülteni ile güne merhaba diyecek. Haber dünyasının tüm gelişmelerini etraflıca öğrenmek istiyorsanız Kanal D ekranlarının her sabah bu renkli haber bültenini takip edebilirsiniz. Akşam saatlerinizde ise 20:00'da "Bordo Bereliler Suriye" adlı yerli sinema filmi ile karşılaşacaksınız. Sürükleyici, planlı ve aksiyon dolu filmi izlerken mükemmel bir akşam geçirebileceksiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha detaylı bilgi edinmek için haberin devamını okuyabilirsiniz.
30.01.2018 Gündem
İddialı dizi veda ediyor! Final ne zaman?
İddialı dizi veda ediyor! Final ne zaman? Kanal D'nin en iddialı dizilerinden biri daha final kararı aldı. İşte final yapacak olan o dizi...
29.01.2018 Magazin
Kızlarım İçin 8. yeni bölümde Yaşar'ın planı ne olacak?
Kızlarım İçin 8. yeni bölümde Yaşar'ın planı ne olacak? Kızlarım İçin 8. yeni bölüm fragmanları heyecanlandırdı. Bu akşam ekrana gelecek olan Kızlarım İçin 8. yeni bölümde Sumru büyük bir yanlışın içinde kalmaya devam ediyor. Peki Yaşar onu bu durumdan kurtarabilecek mi? İşte Kızlarım İçin fragmanı...
23.01.2018 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 21 Ocak Pazar
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 21 Ocak Pazar 21 Ocak Pazar gününe ait Kanal D yayın akışı, sabah 05:45’de “Kanal D Çocuk Kulübü” adlı eğlenceli ve keyifli bir çocuk programı ile güne başlangıç yapıyor. Keyifli anlar vaat eden programı çocuklarınızla birlikte izleyerek hafta sonu sabahınıza renklilik katabiliriniz. Akşam kuşağında ise 20:00’da “Çocuklar Duymasın” adlı eğlenceli aile dizisinin yepyeni bölümü ekranlarınıza gelecek. Dizinin yeni bölümü ile hafta sonunuzu eğlenceli ve keyifli kılabilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek isterseniz haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
20.01.2018 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 18 Ocak Perşembe
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 18 Ocak Perşembe 18 Ocak Perşembe gününe ait Kanal D yayın akışı, sabah 06:45'de "Kanal D ile Günaydın Türkiye" adlı ana haber bülteni ile ekranlara merhaba diyecek. Haber dünyasının en can alıcı konuları, sıcak gelişmeleri ve son dakika olayları objektif bakış açısıyla alınıyor ve ayrıntılı konu başlıkları ile ekranlarınıza yansıtılıyor. Akşam saatlerinizde ise 20:00'da "Vatanım Sensin" adlı dizinin muhteşem yeni bölümü ekranlarınızda. Nefes kesen yeni bölümü ile tüm hayran kitlesini ekranlara çeken dizi ile renkli bir akşama hazır olun. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizi takipte kalabilirsiniz.
18.01.2018 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 16 Ocak Salı
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 16 Ocak Salı 16 Ocak Salı gününe ait Kanal D yayın akışı, 06:45'de "Kanal D ile Günaydın Türkiye" adlı ana haber bülteni ile ekranlardaki yerini alıyor. Gündemin nabzını yoklayan tüm sıcak gelişmeler ve olaylar silsilesi, durumu özetleyen başlıkları ile ele alınıyor ve tüm seyircilerin karşısına aktarılıyor. Akşam kuşağında ise 20:00'da "Kızlarım İçin" adlı dram ağırlıklı dizinin yepyeni sürükleyici yeni bölümü ile tanışacaksınız. Mükemmel anlar yaşatacak olan yeni bölümü izlerken çoğu zaman yaşananlara hayret edecek ve ekranlarınız karşısına adeta kilitli kalacaksınız. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız haberimizi takipte kalabilirsiniz.
16.01.2018 Gündem
Kızlarım İçin 12. yeni bölümde Sumru'ya ne olacak?
Kızlarım İçin 12. yeni bölümde Sumru'ya ne olacak? Kızlarım İçin 12. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Her hafta heyecanlı gelişmelerin yaşandığı Kızlarım İçin dizisinde Yaşar, Sumru'yu yanlıştan döndürebilecek mi? İşte Kızlarım İçin dizisinin bu akşamki bölümünde yaşanacaklar...
16.01.2018 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 11 Ocak Perşembe
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 11 Ocak Perşembe 11 Ocak Perşembe günü Kanal D yayın akışı, 06:45’de “Kanal D ile Günaydın Türkiye” adlı sabah haber bülteni ile güne başlıyor. Haber dünyasının nabzını tutan tüm sıcak gelişmeler ve gündem olayları ekranlarınızda yer alacak. Siyasetten, sağlığa, ekonomiden yaşama, hava durumundan spora kadar uzanan geniş içeriği ile ekranları karşısındaki tüm seyircilerini bilgilendirecek. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Vatanım Sensin” adlı dizi muhteşem bir yeni bölümüyle sizlerle. Tarihi yaşanmışlıkları gerçeği gibi kurgulayarak ekranlara çıkaran diziyi, ailenizle birlikte seyrederek sürükleyici ve tutku dolu bir akşam geçirebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız haberimizi takip edebilirsiniz.
11.01.2018 Gündem
Kızlarım İçin 6. yeni bölümde Kumru'nun cevabı ne olacak?
Kızlarım İçin 6. yeni bölümde Kumru'nun cevabı ne olacak? Kızlarım İçin 6. yeni bölüm fragmanları heyecan yarattı. Kanal D'nin yeni başlayan fakat çabuk sevilen dizisi Kızlarım İçin bu akşam ekrana gelecek. Kızlarım İçin dizisinde Kumru'nun Yağız'a ne cevap vereceği merak konusu oldu.
9.01.2018 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 09 Ocak Salı
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 09 Ocak Salı 09 Ocak Salı gününe ait Kanal D yayın akışı, sabah 06:45’de “Kanal D ile Günaydın Türkiye” adlı ana haber bülteni ile güne başlıyor. Sağlık, ekonomi, yaşam, hava durumu, trafik ve spor gibi farklı dallardaki güncel gelişmeleriyle 7’den 70’e herkesi bilgilendiren bülteni izleyerek merak ettiğiniz konulara cevap bulabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Kızlarım İçin” adlı dizinin yeni bölümü yayın akışına giriş yapacak. Dram ağırlıklı olan hikayesi ile yeni bölümünü seyrederken yine ekranlarınız başına kilitli kalabiliriniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek isterseniz tüm detaylar haberimizin devamında…
9.01.2018 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 02 Ocak 2018 Salı
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 02 Ocak 2018 Salı 02 Ocak Salı gününe ait Kanal D yayın akışı, sabah 06:45’de “Kanal D ile Günaydın Türkiye” adlı haber bülteni ile seyirci kitlesinin karşısına çıkıyor. Bültende yine dünya üzerinde gelişen ve tüm Türkiye’yi ilgilendiren pek çok gelişme ele alınacak. Siyasetten sağlığa, yaşamdan ekonomiye kadar pek çok alandaki güncel haberleri, sabahın ilk saatlerinde Kanal D ekranlarınızdan öğrenme şansı elde edeceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Ver Kaç” adlı yerli sinema filmi TV’de ilk kez yayınlanacak. KOmedi türündeki filmi seyrederken hem keyifli dakikalar yaşayabilecek hem de akşamınızın daha renkli ve eğlence dolu geçmesini sağlayacaksınız. Kanala ait yayın akışı hakkında tüm merak ettikleriniz haberimizin devamında…
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kızlarım İçin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kızlarım için haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.