Gazete Vatan Logo

Kızlarım İçin dizisi final yapacak! Kızlarım için 9. yeni bölüm fragmanı...

Kızlarım İçin 9. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Kanal D'nin yeni başlayan dizisi Kızlarım İçin reytinglere yenik düştü ve haftaya yani 10. bölümde final yapma kararı aldı. İşte Kızlarım İçin dizisinde bu akşam yaşanacaklar...

Kızlarım İçin dizisi final yapacak! Kızlarım için 9. yeni bölüm fragmanı...

Kızlarım İçin dizisinin yeni bölüm fragmanları heyecanlandırdı. Kanal D'de Salı akşamları yayınlanan Kızlarım İçin dizisinde finale az kaldı. Son 2 bölümü yayınlanacak olan Kızlarım İçin'in ekranlara hangi gelişmelerle veda edeceği merak konusu oldu. İşte bu akşamki bölümde yaşanacaklar...

KIZLARIM İÇİN 9. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Kızlarım için yaşayan bir babanın son çırpınışları... Önce çok güvendiği Tayfun’un bunca zaman ona yalan söylediğini, Sumru’ya aşık olduğunu öğrenir. Tayfun’a rest çekip tek başına mücadele etmeye başlar.

En sonundaysa Ayten’in sevgilisinin Zübeyir olduğunu öğrenir. Vicdanı bu sefer ona mani olmaz ve Zübeyir’i vurur. Ama Yaşar’ın çilesi henüz bitmemiştir. En beklenmedik anda en beklenmedik şekilde Yaşar ölümle burun buruna gelir.

Diğer tarafta Sumru her şeye rağmen onu bırakmayan Egemen ve Tayfun arasında kalmıştır. Kalbi ve aklı arasında... Sumru nikah masasında, ama kiminle?