Kızım Ve Ben

Kızım Ve Ben

Son dakika Kızım ve Ben haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kızım ve Ben ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kızım ve Ben haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kızım Ve Ben

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kızım ve ben gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.816 kızım ve ben haberi bulunmuştur. Tüm kızım ve ben haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türker İnanoğlu kimdir, kaç yaşında? Türker İnanoğlu’nun sağlık durumu nasıl?
Türker İnanoğlu kimdir, kaç yaşında? Türker İnanoğlu’nun sağlık durumu nasıl? Yeşilçam’ın ünlü yapımcısı Türker İnanoğlu hastaneye kaldırıldı. Yönetmen, senaryo yazarı ve yapımcı Türker İnanoğlu’nun sağlık durumu merak ediliyor. Peki, Türker İnanoğlu’nun sağlık durumu nasıl? Türker İnanoğlu’nun hastalığı ne? Türker İnanoğlu kimdir, kaç yaşında? İşte detaylar…
10.11.2022 Magazin
Yağmur Atacan eşi Pınar Altuğ'un doğum gününü "bir yaş daha gençleşti" diyerek kutladı!
Yağmur Atacan eşi Pınar Altuğ'un doğum gününü "bir yaş daha gençleşti" diyerek kutladı! Pınar Altuğ yeni yaşını kutluyor. Yağmur Atacan kendisinden 9 yaş büyük eşi Pınar Altuğ'un doğum gününü sosyal medyadan bir mesaj paylaşarak kutladı. Eski oyuncu Atacan eşi için "Bir yaş daha gençleşti" yorumunda bulundu.
2.09.2022 Magazin
Nedret Güvenç kimdir? Nedret Güvenç kaç yaşındaydı? Nedred Güvenç dizileri ve filmleri!
Nedret Güvenç kimdir? Nedret Güvenç kaç yaşındaydı? Nedred Güvenç dizileri ve filmleri! Oyuncu, yönetmen ve seslendirme sanatçısı Nedret Güvenç 90 yaşında hayatını kaybetti. Nedret Güvenç, 1998 yılında Kültür Bakanlığı’nca verilen Devlet Sanatçısı unvanını almış, Türkiye'nin 2009 Dünya Tiyatro Günü bildirisini yazmıştı. Peki, Nedret Güvenç kimdir? Nedret Güvenç kaç yaşındaydı? Nedred Güvenç dizileri ve filmleri!
1.08.2021 Gündem
Cem Cücenoğlu nasıl zayıfladı? Cem Cücenoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Cem Cücenoğlu’nun son yeni hali…
Cem Cücenoğlu nasıl zayıfladı? Cem Cücenoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Cem Cücenoğlu’nun son yeni hali… Cem Cücenoğlu nasıl zayıfladı? Poyraz Karayel dizisinde 'Taş Kafa' karakteriyle büyük çıkış yakalayan ünlü oyuncu Cem Cücenoğlu verdiği kilolar ile magazin gündemine bomba gibi düştü. Geçirdiği mide ameliyatı sonrası 150 kilodan 90 kiloya düşen Cem Cücenoğlu verdiği 60 kilo bambaşka birine dönüştü. Cem Cücenoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Cem Cücenoğlu’nun son yeni hali…
27.03.2021 Gündem
Düğünde 70 kişi corona virüs kaptı!
Düğünde 70 kişi corona virüs kaptı! Türk düğünleri Almanya’da corona virüs vakalarının merkez üssü haline geldi. Son olarak Berlin’de yaklaşık 1000 kişinin katıldığı düğünde, gelin-damat ve aileleri dahil 70 kişinin corona virüse yakalandığı açıklandı.
13.10.2020 Yaşam
Şiddet ve kızına cinsel istismar! İkinci kez evlendi, hayatı kabusa döndü
Şiddet ve kızına cinsel istismar! İkinci kez evlendi, hayatı kabusa döndü Aksaray'da A.S.'nin (33) 10 ay önce, kendisine şiddet uyguladığı, ilk eşinden olan 14 yaşındaki kızına da cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla şikayetçi olduğu eşi C.E.S. hakkında zincirleme olarak 'çocuğa cinsel istismar' suçundan 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. A.S., sığınma evinden avukatına gönderdiği videoda, "Kızım ve ben öldürülmeden bir an önce davanın açılmasını istiyorum" diyerek, yardım istemişti.
11.08.2020 Yaşam
Yaşadığı kâbusu anlattı: Taciz ve şiddet...
Yaşadığı kâbusu anlattı: Taciz ve şiddet... Aksaray'da A.S. (33) kendisine şiddet uyguladığı, ilk eşinden olan 14 yaşındaki kızına da cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla eşi C.E.S. hakkında şikayette bulundu. Kızı ile birlikte koruma altına alınarak başka bir ilde yurda yerleştirilen A.S., 9 ay geçmesine rağmen eşi hakkında adli kontrol veya tutuklama tedbiri uygulanmadığı ve dava açılmadığını söyledi. Sığınma evinde çekip avukatına gönderdiği videoda A.S., "Kızım ve ben öldürülmeden bir an önce davanın açılmasını istiyorum" dedi.
16.07.2020 Yaşam
Cüneyt Arkın kimdir?
Cüneyt Arkın kimdir? Türk sinemasının büyük aktörlerinden biri olan Cüneyt Arkın, rol aldığı filmlerle hafızalara kazınmıştır. Avantür filmlerin ünlü oyuncusu Cüneyt Arkın 300'den fazla filmde rol aldı. Filmlerinin bir kısmında yapımcı ve yönetmen olarak da çalıştı. İki oğlu olan ünlü oyuncu Türk Sineması'na Artist Dergisi'nin açtığı bir yarışma ile girdi. 1999yılında 36. Antalya Film Şenliği'nde "Yaşam Boyu Onur Ödülü" aldı. Bunun dışında 1969 ve 1976'da Antalya Film Şenliği ve 1972'de Adana Altın Koza Film Şenliği'nde "En İyi Erkek Oyuncu" ödüllerini aldı.
6.08.2018 Gündem
Murat Soydan hastaneye kaldırıldı
Murat Soydan hastaneye kaldırıldı Yeşilçam'ın ünlü oyuncusu Murat Soydan (77), evinde yatağından düşünce hastanelik oldu.
18.06.2018 Magazin
‘Kızım ve Ben’ filminin galası yapıldı
‘Kızım ve Ben’ filminin galası yapıldı Başrollerini Cemal Hünal ve İrem Helvacıoğlu’nun paylaştığı, ‘Kızım ve Ben’ filminin galası yapıldı. Bir özel harekat polisinin hayatını konu alan filmin galasına, 70 özel harekat polisi de aileleriyle birlikte katılarak destek verdi.
3.04.2018 Magazin
Aktif değil hiperaktifim
Aktif değil hiperaktifim Cemal Hünal, ‘Kızım ve Ben’ isimli yeni filminde kızını tek başına büyütmek zorunda kalan bir babayı oynuyor. Hünal’ı vaktinin çoğunu geçirdiği at çiftliğinde ziyaret edip, yeni filmini konuştuk.
31.03.2018 Arşiv
Vizyona geri sayım başladı
Vizyona geri sayım başladı Başrollerini Cemal Hünal ve İrem Helvacıoğlu’nun üstlendiği ‘Kızım ve Ben’ filmi vizyona girmeye hazırlanıyor.
19.03.2018 Magazin
Sinema bambaşka bir tecrübe
Sinema bambaşka bir tecrübe Var Mısın Yok Musun ve Survivor yarışması ile akıllara kazanan Gizem Hatipoğlu, ilk sinema filmi Kızım ve Ben ile beyazperdeyle tanışıyor. Eşi Hakan ise bugünlerde Survivor adasında ter döküyor.
16.03.2018 Arşiv
Yılmaz Zafer kimdir?
Yılmaz Zafer kimdir? Yılmaz Zafer kimdir? Sorusunun yanıtı merak ediliyor. Perihan Savaş'ın eşi olan Yılmaz Zafer beyin kanaması sonucu hayatını kaybetmişti. İşte Yılmaz Zafer'in hayatına dair merak edilen tüm bilgiler ve filmografisi...
14.02.2018 Gündem
Kurtlar Vadisi'ni kimse istemiyor!
Kurtlar Vadisi'ni kimse istemiyor! Habertürk gazetesi yazarı Mustafa Doğan, bugünkü yazısında "Kurtlar Vadisi" dizisinin ekrana dönüp dönmeyeceği sorusuyla ilgili önemli bir bilgi aktardı.
14.09.2017 Televizyon
Cemal Hünal’ın kulak zarı patladı!
Cemal Hünal’ın kulak zarı patladı! Issız Adam filmiyle ismini duyuran Cemal Hünal sevenlerini korkuttu... Cemal Hünal'ın film çekimi sırasında kulak zarı patladı. İşte başarılı oyuncu Cemal Hünal'ın sağlık durumu...
31.07.2017 Magazin
'Çocuklara daha samimi geliyorum'
'Çocuklara daha samimi geliyorum' 'Kızım ve Ben' filminde Cemal Hünal’ın hayat verdiği Özel Harekat Polisi Doruk’un eşi 'Serap'ı canlandıran İrem Helvacıoğlu, "Çok fazla çocuk fanım var" dedi.
28.07.2017 Magazin
Üniformayı hak etmeye çalıştı!
Üniformayı hak etmeye çalıştı! Uzun süredir beyaz perdeden uzak kalan Cemal Hünal, ‘Kızım ve Ben’ filmiyle geri dönüyor.
24.07.2017 Kültür Sanat
'Dublör varsa ben yokum!'
'Dublör varsa ben yokum!' Tüm geliri Dünya Şehit Çocukları Vakfı'na bağışlanacak olan 'Kızım ve Ben' filminin çekimleri sürüyor.
23.07.2017 Magazin
Çilem Doğan: Öldürdüğüm adam için mevlüt okuttum
Çilem Doğan: Öldürdüğüm adam için mevlüt okuttum Kocasını öldürdüğü gerekçesiyle 15 yıl ceza alan, karar temyiz edildikten ve itirazlardan sonra hakkında kefaletle serbest bırakılma kararı verilen, özgürlüğüne ve kızı Mira’ya kavuşan Çilem Doğan, Star’a konuştu...
29.09.2021 Gündem
‘Artık ikimiz de çakalız’
‘Artık ikimiz de çakalız’ Yapımcı Murat Şeker’in sahibi olduğu Sugarworkz, 10’uncu yılını pek çok ünlü ismin katılımıyla kutladı...
26.11.2014 Magazin
Devlet Başkanı’nın kızı ev hapsinde görüntülendi
Devlet Başkanı’nın kızı ev hapsinde görüntülendi Özbekistan Devlet Başkanı’nın ev hapsinde tutulan kızı Gülnara’nın gözaltındaki görüntüleri yayınlandı.
17.09.2014 Dünya
Kızım ve ben barışa köprü oluruz
Kızım ve ben barışa köprü oluruz Antalya’da Gezi eylemlerine katıldığı için 98 yıl hapis istemiyle yargılandığı davada tahliye olduktan sonra PKK’ya katılan ’Kırmızı fularlı kız’ olarak bilinen Ayşe Deniz Karacagil’in annesi Nuray Erçağan, Diyarbakır’da ’Barış anneleri’nin eylemine destek verdi...
29.09.2021 Gündem
Kıskançlık ne hayatımda ne de lügatımda yok
Kıskançlık ne hayatımda ne de lügatımda yok Yeni oyunu Üzgünüm Leyla ile bir kez daha izleyicileriyle buluşan Deniz Akkaya, “Seyirciyi ağlatmak değil, güldürmek zor...
4.01.2014 Arşiv
Ünlü oyuncu hayatını kaybetti!
Ünlü oyuncu hayatını kaybetti! Bir dönemin efsanesiydi...
9.09.2013 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Kızım Ve Ben ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kızım ve ben haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.