Kısmı Kapanma

Kısmı Kapanma

Son dakika kısmı kapanma haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kısmı kapanma ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kısmı kapanma haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kısmı Kapanma

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kısmı kapanma gelişmeleri de dahil olmak üzere 176 kısmı kapanma haberi bulunmuştur. Tüm kısmı kapanma haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hafta içi hafta sonu yasakları ile ilgili son dakika gelişmesi! Vaka sayısı 40 kat arttı, açıklamalar peş peşe geldi, tam ve kısmi kapanma...
Hafta içi hafta sonu yasakları ile ilgili son dakika gelişmesi! Vaka sayısı 40 kat arttı, açıklamalar peş peşe geldi, tam ve kısmi kapanma... Hafta içi hafta sonu yasakları ile flaş gelişmeler yaşanıyor. Vaka sayılarındaki hızlı tırmanış sonrası peş peşe açıklandı. Hafta içi, hafta sonu yasakları geri mi dönüyor? Tam ve kısmi kapanma gündemde mi? Milyonlarca vatandaş bu soruların yanıtını merak ediyor. Bakan Koca geçtiğimiz günlerde vaka sayılarının 40 kat arttığını söyledi. Koca yaptığı açıklamada, "Vaka sayısının artışı şu an günlük 40 katına kadar çıkmış durumda. Hastane yükü ise şu an 3 kat kadar arttı. Ciddi bir hastane yükümüzün olmadığını çok rahat söyleyebiliriz. Yoğun bakımlarda da bu artışların belirgin ve ciddi olmadığını görüyoruz" ifadelerini kullandı. Bakan Koca'nın açıklamasının ardından hastanelerden yoğun bakım doluluk oranı ile ilgili korkutan açıklamalar geldi. Türk Yoğun Bakım Derneği Başkanı Prof. Dr. Oktay Demirkıran, birkaç ay önce neredeyse tüm hastanelerde kapanan Kovid-19 yoğun bakım servislerinin yeniden açılmaya başlandığını, hatta bazı hastanelerde şimdiden yüzde 100 doluluk oranına ulaşıldığını söyledi. Prof. Dr. Demirkıran, Kovid yoğun bakım doluluk oranlarında şu anda İstanbul'un başı çektiğini, hastaların büyük çoğunluğunun hatırlatma dozuna ihtiyacı olan 60 yaş üstü yandaş hastalığı olan risk gurubu kişilerden oluştuğunu belirtti. Peki artan vakar sonrası yeni tedbirler gelecek mi? Yeniden kapanma olacak mı? Bakan Koca tek tek açıkladı.
20.07.2022 Gündem
Dünya diken üstünde 89 ülkede görüldü: Olağanüstü durum ilan edildi
Dünya diken üstünde 89 ülkede görüldü: Olağanüstü durum ilan edildi Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) koronavirüsün Omicron mutasyonunun 89 ülkede tespit edildiğini aktararak, yerel bulaşın olduğu bölgelerde Omicron vakalarının 1,5 ila 3 gün içinde ikiye katlandığını ifade etti.
18.12.2021 Dünya
Hollanda’da son dakika koronavirüs kararı! Ocak ayına kadar hepsi kapatıldı
Hollanda’da son dakika koronavirüs kararı! Ocak ayına kadar hepsi kapatıldı Hollanda’da artan koronavirüs vakaları ve Omicron mutasyonu nedeniyle yılbaşı öncesi karantina tedbirleri sıkılaştırılarak, yarından itibaren zorunlu olmayan tüm işletmelerin ocak ayı ortasına kadar kapatılmasına karar verildi.
18.12.2021 Dünya
Hollanda'da kısmi kapanma 1 ay uzatıldı
Hollanda'da kısmi kapanma 1 ay uzatıldı Hollanda'da korona virüs salgınında artan vaka sayıları ve Omicron mutasyonu nedeniyle kısmi kapanma 1 ay uzatıldı.
14.12.2021 Dünya
Hollanda’dan son dakika koronavirüs kararı! Kapanma 2 hafta daha uzatıldı
Hollanda’dan son dakika koronavirüs kararı! Kapanma 2 hafta daha uzatıldı Hollanda’da koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında önlemler sıkılaştırılarak, 4 Aralık’ta sona erecek olan kısmi kapanma 2 hafta süreyle uzatıldı.
26.11.2021 Dünya
Dolar ve euro ile ilgili flaş gelişme! Düğmeye basıldı
Dolar ve euro ile ilgili flaş gelişme! Düğmeye basıldı Dolar ve euro ile ilgili son dakika gelişmesi! Düğmeye basıldı. Dolar ve eurodaki aşırı fiyat artışlarının önüne geçme, faiz lobileri ile mücadelede yeni dönem başlıyor. Türkiye'ye karşı yürütülen operasyona karşı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Ekonomik Kurtuluş Savaşı'nı kazanacağız' açıklamasının ardından yapılan çalışmalar ortaya çıktı.
25.11.2021 Ekonomi
Yeni salgın başladı! Kuş gribi kabusu geri döndü
Yeni salgın başladı! Kuş gribi kabusu geri döndü Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı Doç. Dr. Ümit Savaşçı, koronavirüse göre daha bulaşıcı ve öldürücü olan kuş gribinin 14 ülkeye yayıldığını söyledi. Özellikle kümes hayvancılığı ile uğraşanları uyaran Doç. Dr. Savaşçı, "Özellikle kümes hayvancılığı ile uğraşanlar bir hayvan ölümü ya da kendilerinde öksürük, ateş, eklem, kas ağrısı gibi grip belirtileri görürlerse mutlaka yetkili yerel mercilere haber vermeleri gerekiyor. Bu konuda özellikle kanatlı hayvan üreticileri, şirketler, ferdi vatandaşlar, çiftçilerimizin çok uyanık olması lazım" dedi.
21.11.2021 Yaşam
Yasak kararları peş peşe geliyor! Hafta içi hafta sonu sokağa çıkma, evden çalışma ve...
Yasak kararları peş peşe geliyor! Hafta içi hafta sonu sokağa çıkma, evden çalışma ve... Yasaklarla ilgili yeni kararlar geliyor! Koronavirüs vakaları artıyor. Kışın gelmesi ile birlikte peş peşe tedbirler açıklanıyor. Hafta içi hafta sonu yasaklarına evden çalışma da eklendi. Avrupa yangın yeri. Ülkeler tek tek yeni yasakları duyuruyor. Dünyada aşı olmayanlarla ilgili de yeni tedbirler geliyor. Türkiye'de aşı zorunlu değil ama aşı olmayanlar ile ilgili çeşitli kısıtlamalar var...
15.11.2021 Dünya
Hollanda resmen harekete geçti! 3 hafta "kısmi kapanma" uygulanacak
Hollanda resmen harekete geçti! 3 hafta "kısmi kapanma" uygulanacak Hollanda'da geçici hükümet, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınında artan vaka sayılarının önüne geçebilmek için 3 haftalığına "kısmi kapanma"ya gidildiğini açıkladı.
12.11.2021 Dünya
Hafta sonu ve hafta içi kapanma kararı! Ülkede korkutan gelişme bir hafta sürecek resmen duyurdular…
Hafta sonu ve hafta içi kapanma kararı! Ülkede korkutan gelişme bir hafta sürecek resmen duyurdular… Herkes şaşkın. Vaka sayısı resmen patladı. Hafta sonu ve hafta içi kapama kararı geldi. Rusya’nın başkenti Moskova’da yarından itibaren bir hafta süre ile kısmi kapanmaya geçiliyor. Temel işlerde çalışmayan kişilere zorunlu ücretli izin uygulanacak. Öte yandan koronavirüs ile mücadele tüm dünyada güçlü bir şekilde sürerken, kötü haberler art arda geldi. Delta, Beta ve Mu varyantları tedirginlik yaratmaya devam ederken, virüs daha önce görülmeyen bir bölgeye daha sıçradı.
29.10.2021 Dünya
Kabine Toplantısı ne zaman yapılacak? Bakanlar Kurulu ne zaman toplanacak?
Kabine Toplantısı ne zaman yapılacak? Bakanlar Kurulu ne zaman toplanacak? Yeni hafta ile birlikte Kabine toplantısı milyonların gündeminde yer almaya devam ediyor. Koronavirüs salgınında son durumun ele alınacağı Kabine toplantısında aşı çalışmaları ve yeni tedbirlerin getirilmesi bekleniyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanacak Kabine'den kritik kararların çıkması, yeni tedbirlerin alınması bekleniyor. Peki, Kabine Toplantısı ne zaman? Bakanlar Kurulu ne zaman toplanacak? İşte Kabine toplantısının gündemi,,,
8.08.2021 Gündem
Elektrik açıklaması! Yüzde 19,2'lik artış...
Elektrik açıklaması! Yüzde 19,2'lik artış... Tüm aboneleri kapsıyor. Elektrik ile ilgili açıklama yapıldı. Yüzde 19,2 arttı. Türkiye'nin elektrik tüketimi, mayısta geçen yılın aynı ayına göre yüzde 19,2 artarak 24 milyar 778 milyon 491 bin kilovatsaat oldu.
3.06.2021 Ekonomi
Sokağa çıkma yasağı uzatıldı mı? Kademeli normalleşme nasıl olacak? Tam normalleşme ne zaman?
Sokağa çıkma yasağı uzatıldı mı? Kademeli normalleşme nasıl olacak? Tam normalleşme ne zaman? Kademeli normalleşme ile ilgili detaylar belli oldu. İçişleri Bakanlığı resmen açıkladı. 17 günlük tam kapanmanın ardından kademeli normalleşme sürecinin nasıl olacağı merak ediliyordu. İçişleri Bakanlığı'ndan tam kapanma dönemi sonrası başlayacak kademeli normalleşme planını açıkladı. Peki, Sokağa çıkma yasağı uzatıldı mı? Sokağa çıkma kısıtlaması saatleri değişti mi? Kademeli normalleşme nasıl olacak? Tam normalleşme ne zaman? İçişleri Bakanlığı yeni genelgesi ve Sokağa çıkma yasağı saatleri...
16.05.2021 Gündem
Kademeli normalleşme ile ilgili son dakika gelişmesi! Bakanlık duyurdu
Kademeli normalleşme ile ilgili son dakika gelişmesi! Bakanlık duyurdu Milyonlarca vatandaş merakla bekliyordu. Ve belli oldu. Kademeli normalleşme ile ilgili son dakika haberi geldi. İçişleri Bakanlığı yeni genelge yayınladı. Bakanlık yarın sabah 05.00'te sona erecek tam kapanma dönemi sonrası başlayacak kademeli normalleşme planını açıkladı.
16.05.2021 Gündem
Tam kapanma uzar mı? Tam kapanma 19 Mayıs'a uzatılacak mı? 17-18-19 Mayıs yasak var mı?
Tam kapanma uzar mı? Tam kapanma 19 Mayıs'a uzatılacak mı? 17-18-19 Mayıs yasak var mı? Milyonların gözü kulağı tam kapanma süreci ile ilgili alınacak kararlarda. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanacak Kabine toplantısında salgın sürecine dair alınacak kararlar gündemde olmayı sürdürüyor. Hükümet tarafından yapılan açıklamalar dikkatle takip edilirken tam kapanmanın uzayıp uzamayacağı da araştırılan konuların başında geliyor. 19 Mayıs nedeniyle tam kapanmanın uzaması olasılığının sıklıkla dile getirilirken Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'dan salgın ve tam kapanma süreci ile ilgili yeni açıklama geldi. Peki, Tam kapanma uzar mı? Tam kapanma 19 Mayıs'a uzatılacak mı? Pazartesi tam kapanma olacak mı? Tam kapanma süresi ne zaman bitiyor? İşte tam kapanma ile ilgili gelen açıklamalar...
14.05.2021 Gündem
Son dakika Ramazan Bayramı açıklaması! İçişleri Bakanlığı duyurdu
Son dakika Ramazan Bayramı açıklaması! İçişleri Bakanlığı duyurdu Ramazan Bayramı ile ilgili son dakika açıklaması geldi. İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Ramazan Bayramı boyunca tedbirlerin devam ettirileceği bildirilirken, "Salgının seyrinde yaşanan bu olumlu gidişatın sürdürülmesi açısından denetim faaliyetleri, tam kapanma döneminin kalan süresi içerisinde de tüm hızıyla sürdürülecektir" denildi.
11.05.2021 Gündem
Kabine Toplantısı bugün mü, ne zaman yapılacak? 11 Mayıs bugün Kabine Toplantısı var mı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın normalleşme açıklaması merak ediliyor!
Kabine Toplantısı bugün mü, ne zaman yapılacak? 11 Mayıs bugün Kabine Toplantısı var mı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın normalleşme açıklaması merak ediliyor! Kabine en son yaptığı toplantıda 17 Mayıs 2021 tarihine kadar tam kapanma dönemine geçildiği duyurmuştu. Tam kapanmasının bitmesine 1 hafta kala vatandaşlar yeni kabine toplantısının ne zaman yapılacağını sorgulamaya başlamıştı. Kabine Toplantısının bu hafta yapılıp yapılmayacağı merak ediliyor. Peki ama Kabine Toplantısı bugün var mı? Kabine Toplantısı ne zaman, hangi gün saat kaçta? Gözler Cumhurbaşkan’ı Erdoğan’ın yapacağı tam kapanma açıklamasına döndü. İşte detaylar…
11.05.2021 Gündem
Bakan Soylu canlı yayında duyurdu! Tam kapanma devam edecek mi?
Bakan Soylu canlı yayında duyurdu! Tam kapanma devam edecek mi? Tam kapanma 19 Mayıs'a kadar uzatılacak mı? İçişleri Bakanı Soylu merak edilen soruya açıklık getirdi. Öte yandan Bakan Soylu, 'Sosyal izolasyonda çok zorluk çekeceğimiz veya bulaşın çok rahat olabileceği riskli bir dönem yaz dönemine giriyoruz' açıklamasında bulundu.
6.05.2021 Gündem
Galatasaray'da başkanlık seçim iptal oldu!
Galatasaray'da başkanlık seçim iptal oldu! Galatasaray, yapılacak seçimin, yeni idari tedbirler göz önünde bulundurularak pandemi koşullarının imkan vereceği en yakın tarihe kadar iptal edildiğini açıkladı.
5.05.2021 Futbol
Fırınlar pazar günü açık mı? Hafta sonu fırınlar saat kaça kadar açık? Tam kapanmada fırınların çalışma saatleri!
Fırınlar pazar günü açık mı? Hafta sonu fırınlar saat kaça kadar açık? Tam kapanmada fırınların çalışma saatleri! Tam kapanma süreci ülke genelinde ediyor. Tam kapanmanın ikinci gününde Türkiye genelinde tam kapanma sürecinde fırınlarda sıkı denetim ve uyarı çalışmaları sürüyor. Bir yandan Ramazan pidesi ve unlu mamuller üreten fırınlar denetlenirken, vatandaşın yasaklara uyup uymadığı, suistimal edip etmediği de kontrol ediliyor. Yasaklar, kurallar ve muaf tutulacakların listesi İçişleri Bakanlığı'nın genelgesinde detayları ile açıklanmıştı. Hafta sonu nedeniyle pek çok kişi fırınların pazar günleri çalışıp çalışmadığını merak ediyor. Peki, Fırınlar pazar günleri açık mı? Hafta sonu fırınlar saat kaça kadar açık? Yarın fırınlar açık mı, kapalı mı? 2 Mayıs fırınlar açık olacak mı? İşte Tam kapanmada fırınların çalışma saatleri!
1.05.2021 Gündem
Tam kapanmada pazarlar açık mı? Kısıtlamada pazarlar açık, kapalı mı? Pazarlar kurulacak mı?
Tam kapanmada pazarlar açık mı? Kısıtlamada pazarlar açık, kapalı mı? Pazarlar kurulacak mı? Kabine'de alınan tam kapanma kararının ardından İçişleri Bakanlığı 29 Nisan- 17 Mayıs tarihleri arasında uygulanacak 17 günlük tam kapanmada uygulanacak usül ve esasları yayınladığı genelge ile duyurdu. Salgının toplum sağlığı ve kamu düzeni açısından oluşturduğu riski yönetme ve hastalığın yayılım hızını kontrol altında tutma amacıyla yeni tedbirlerin alındığının belirtildiği genelgede, "Uygulanmakta olan kısmi kapanma tedbirlerine yeni önlemler eklenerek tam kapanma dönemine geçilecektir." denildi. 29 Nisan 2021 Perşembe günü saat 19.00’dan itibaren 17 Mayıs 2021 Pazartesi günü saat 05.00’e kadar sürecek olan tam kapanma döneminde ülke genelini kapsayacak tedbirler alındı. Genelgede, tam kapanmanın kuralları, sokağa çıkma kısıtlaması, şehirler arası seyahat kısıtlaması, zorunlu hal sayılacak durumlar, kısıtlamalardan muaf tutulacak işyerleri ve kişiler detaylı olarak yer aldı. Pek çok kişi tam kapanmaya hazırlanırken özellikle, semt pazarlarının 17 günlük süreçte açık olup olmayacağını merak ediyor. Peki, Tam kapanmada pazarlar açık mı? Kısıtlamada pazarlar açık mı? Pazarlar kurulacak mı? Semt pazarları açık mı? İşte tam kapanmada açık olacak yerler ve pazarların durumu...
28.04.2021 Gündem
Yarın kuaförler açık mı? Yasakta kuaförler kapanacak mı, perşembe günü kuaförler ve berberler çalışacak mı?
Yarın kuaförler açık mı? Yasakta kuaförler kapanacak mı, perşembe günü kuaförler ve berberler çalışacak mı? Berberler ve kuaförler kapanacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kabine Toplantısı sonrası açıkladığı yeni koronavirüs tedbirleri, İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan genelgeyle netleşti. Türkiye’de 29 Nisan 2021 Perşembe akşamı 19:00'dan başlayıp, 17 Mayıs Pazartesi 05:00'e kadar tam kapanma uygulaması uygulanacak. Tam kapanmadan muaf olacak işletmeler yasağa 1 gün kala da yoğun olarak araştırılıyor. Peki, berberler ve kuaförler tam kapanmada açık mı olacak? Yarın kuaförler açık mı?
28.04.2021 Gündem
HSK'dan flaş tam kapanma kararı! Ertelenecek
HSK'dan flaş tam kapanma kararı! Ertelenecek Hakimler ve Savcılar Kurulu, ilk derece adli ve idari yargı mercileri ile bölge adliye ve bölge idare mahkemelerinin yargı yerlerinde icra edeceği duruşma, müzakere ve keşiflerin 'tam kapanma' dönemi olan 29 Nisan 2021 Perşembe günü saat 19.00’dan 17 Mayıs 2021 Pazartesi saat 05.00’e kadar ertelenmesine karar verdi.
27.04.2021 Gündem
Özel sektör tam kapanmada çalışacak mı? Kamu kurumları tam kapanmada nasıl çalışacak? Uzaktan ve dönüşümlü çalışma nasıl olacak?
Özel sektör tam kapanmada çalışacak mı? Kamu kurumları tam kapanmada nasıl çalışacak? Uzaktan ve dönüşümlü çalışma nasıl olacak? Türkiye Ramazan Bayramı kapsayacak 3 haftalık tam kapanmaya hazırlanıyor. Kabine toplantısından çıkan 'Tam Kapanma' kararının detayları İçişleri Bakanlığı'nın genelgesinde detaylı olarak açıklandı. Buna göre, 29 Nisan 2021 Perşembe akşamı saat 19.00'dan başlayıp, 17 Mayıs 2021 Pazartesi sabah 05.00'e kadar sürecek şekilde tam kapanmaya geçiliyor. Tam kapanmada özel sektör ve kamu kurumlarının da çalışmaları ile ilgili detaylar yer aldı. Peki, Özel sektör tam kapanmada çalışacak mı? Kamu kurumları tam kapanmada nasıl çalışacak? Kamu çalışma saatleri değişti mi? Kamuda esnek çalışma olacak mı? Tam kapanmada kamu ve özel sektör nasıl çalışacak? İşte tam kapanmada özel sektör ve kamu kurumlarının çalışma kararları...
27.04.2021 Gündem
Yasaklarda maaş kesilir mi? Tam kapanmada maaşlar yatacak mı, tam kapanmada maaşlar nasıl olacak?
Yasaklarda maaş kesilir mi? Tam kapanmada maaşlar yatacak mı, tam kapanmada maaşlar nasıl olacak? Kabine Toplantısı sonrası merak içinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yapacağı açıklama bekleniyordu. Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada, 17 günlük tam kapanmanın geldiğini duyurdu. Cumhurbaşkanın ardından İçişleri Bakanlığı, 81 İl Valiliğine "Tam kapanma Tedbirleri" konulu genelge gönderdi. Peki, Yasaklarda maaş kesilir mi? Tam kapanmada maaşlar yatacak mı, tam kapanmada maaşlar nasıl olacak?
27.04.2021 Çalışan Hakları

Benzer Haber Etiketleri

Kısmı Kapanma ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kısmı kapanma haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.