Kış Üslenmesi

Kış Üslenmesi

Son dakika kış üslenmesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kış üslenmesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kış üslenmesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kış Üslenmesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kış üslenmesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 99 kış üslenmesi haberi bulunmuştur. Tüm kış üslenmesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Eren Abluka-7' operasyonunda tespit edilen depo ve sığınak imha edildi
'Eren Abluka-7' operasyonunda tespit edilen depo ve sığınak imha edildi Tunceli'de devam eden ‘Eren Abluka-7 Şehit Jandarma Uzman Çavuş Burak Tortumlu operasyonu’ kapsamında Ali Boğazı bölgesinde teröristlerin kullandığı depo ve sığınak, imha edildi.
28.05.2022 Yaşam
Tunceli kırsalında 6 terörist kaldı
Tunceli kırsalında 6 terörist kaldı Tunceli'de, güvenlik güçlerince terörislerin kış üslenmesini önlemeye yönelik başlatılan operasyonlar sürüyor. Tunceli Valiliği, 5 yıl önce kırsal alanda sayıları 570'i bulan terörist sayısının 6’ya düştüğünü ve kısa sürede sayının sıfıra düşeceğini bildirdi.
15.12.2021 Gündem
Leyla Şeyho ve Erhan Mingsar isimli teröristler öldürüldü!
Leyla Şeyho ve Erhan Mingsar isimli teröristler öldürüldü! İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada Eren Kış -7 Operasyonunda etkisiz hale getirilen 6 teröristten birinin yeşil kategoride aranan Bitlis kırsalında örgütün kadın sorumlusu olarak faaliyet yürüten Baharin Afrin kod adlı Leyla Şeyho olduğu, diğer teröristin ise turuncu kategoride aranan Bitlis kırsalında sorumlu düzeyde faaliyet yürüten Soreş Kars Roni kod adlı Erhan Mingsar isimli terörist olduğunun tespit edildiği bildirildi.
25.11.2021 Gündem
Yeni genelge! 32 ile gönderildi! Döviz açıklaması, artık...
Yeni genelge! 32 ile gönderildi! Döviz açıklaması, artık... İçişleri Bakanlığının PKK'nın kış üslenmesinin engellenmesine yönelik genelgesine göre, yol kontrollerine ağırlık verilecek, sınır hattındaki önlemler gözden geçirilecek ve özellikle esnaf, teröristlerin yüksek miktarda döviz bozdurabileceğine yönelik uyarılacak.
26.10.2021 Gündem
Bakanlık duyurdu! Büyük darbe vuruldu
Bakanlık duyurdu! Büyük darbe vuruldu İçişleri Bakanlığı Eren Operasyonları kapsamında PKK'nın birçok üssünün yerle bir edildiğini ifade etti.
20.02.2021 Gündem
PKK'lı teröristlerin kullandığı 6 barınak ve sığınak imha  edildi
PKK'lı teröristlerin kullandığı 6 barınak ve sığınak imha edildi Siirt'in Baykan ilçesi kırsalında terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda 6 barınak ve sığınak imha edildi.
13.12.2020 Gündem
Korkusu bile yetti! Terör örgütü PKK'da büyük çözülme
Korkusu bile yetti! Terör örgütü PKK'da büyük çözülme Terör örgütü PKK’nın yurtiçinde ve yurtdışında yapılan operasyonlarda etkisiz hale getirilen üst düzey teröristlerin yerini, örgüt içindeki korku nedeniyle dolduramadığı öğrenildi.
20.11.2020 Yaşam
İçişleri Bakanlığı'ndan 32 ile genelge!
İçişleri Bakanlığı'ndan 32 ile genelge! İçişleri Bakanlığı, kış üslenmesi sürecine giren terör örgütünün, erzak temini için yurt içindeki mensupları ve uzantıları vasıtasıyla yüklü miktarda döviz bozdurabileceği uyarısında bulunarak valiliklere genelge gönderdi.
11.08.2020 Gündem
İçişleri Bakanlığı valilikleri uyardı
İçişleri Bakanlığı valilikleri uyardı Bakanlık,kış üslenmesi sürecine giren terör örgütünün, erzak temini için yurt içindeki mensupları ve uzantıları vasıtasıyla yüklü miktarda döviz bozdurabileceği uyarısında bulundu.
11.08.2020 Gündem
Kırmızı listedeki PKK'lı kadın terörist, mağarada kanserden ölmüş
Kırmızı listedeki PKK'lı kadın terörist, mağarada kanserden ölmüş İçişleri Bakanlığı'nın Terörden Arananlar Listesi'nde kırmızı kategoride aranan PKK'nın sözde 'Dersim Eyaleti' yürütme konseyi üyesi ve kadın sorumlusu 'Zin Avesta' kod adlı Hafize Özdemir'in (44), Tunceli kırsalındaki bir mağarada kanserden öldüğü belirlendi.
29.04.2020 Gündem
Terör örgütü PKK, tarihinde ilk kez Kuzey Irak’taki hakimiyetini kaybetti
Terör örgütü PKK, tarihinde ilk kez Kuzey Irak’taki hakimiyetini kaybetti TSK ve MİT’in, Kuzey Irak Pençe harekatları ve özellikle Kandil’deki nokta operasyonları terör örgütü PKK’nın, güvenli olduğunu düşündüğü bölgelerde de tarihinde ilk kez hakimiyetini kaybetmesini sağladı. DHA’nın güvenlik kaynaklarından aldığı bilgilere göre terör örgütü PKK, kış üslenmesi bile yapamayacak noktaya geldi. Koronavirüs nedeniyle üst düzey teröristlerin tamamen izole edilmesi de örgüt içinde dağılmalara neden oldu.
27.04.2020 Gündem
İçişleri Bakanlığı açıkladı! Operasyonlar kapsamında 139 terörist etkisiz hale getirildi
İçişleri Bakanlığı açıkladı! Operasyonlar kapsamında 139 terörist etkisiz hale getirildi İçişleri Bakanlığının 8'incisini başlattığı Kıran operasyonları kapsamında, 17 Ağustos'tan bu yana 139 terörist etkisiz hale getirildi, 321 mağara, sığınak ve depo imha edildi.
18.12.2019 Gündem
Terör örgütü PKK'ya darbe! Yerle bir edildi
Terör örgütü PKK'ya darbe! Yerle bir edildi Tunceli Jandarma Bölge Komutanlığı'nca terör örgütleri PKK ve TKP/ML TİKKO'ya yönelik sabah saatlerinde başlatılan 'Kıran-7 Munzur Vadisi' operasyonunda teröristlerin kış üslenme alanları kullanılamaz hale getirildi.
23.11.2019 Gündem
Operasyonlar teröristlerin iletişimini de kopardı
Operasyonlar teröristlerin iletişimini de kopardı İç güvenlik operasyonları ve son dönemde peş peşe başlatılan Kıran operasyonlarıyla inlerine hapsedilen PKK/KCK terör örgütü üyelerinde korku ve panik arttı.
17.11.2019 Gündem
Bakanlık duyurdu! Kıran-6 operasyonu başlatıldı
Bakanlık duyurdu! Kıran-6 operasyonu başlatıldı Van, Hakkari, Şırnak kırsalında jandarma, polis ve güvenlik korucularından oluşan 2 bin 360 personelle Kıran-6 operasyonu başlatıldı.
13.11.2019 Gündem
Terör örgütü PKK'ya yönelik 'Kıran-5' operasyonu
Terör örgütü PKK'ya yönelik 'Kıran-5' operasyonu İçişleri Bakanlığı, Diyarbakır, Muş ve Bingöl illeri ara hattı Şenyayla bölgesinde, terör örgütünün kış üslenmesini engelleyerek, teröristleri etkisiz hale getirmek amacıyla Kıran-5 operasyonunun başlatıldığını açıkladı.
8.11.2019 Gündem
Kış üslenmesi hazırlığındaki teröristlere operasyon!
Kış üslenmesi hazırlığındaki teröristlere operasyon! Şırnak Valiliği tarafından güvenlik güçlerinin 2 Kasım'da kış üslenmesine girme hazırlığındaki teröristlere yönelik düzenlediği operasyonda, bir PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiği açıklandı.
7.11.2019 Gündem
Siirt'te teröristlere nefes aldırılmıyor! 8 gündür sürüyor
Siirt'te teröristlere nefes aldırılmıyor! 8 gündür sürüyor Siirt'in Pervari, Baykan ve Eruh ilçeleri kırsalında yürütülen hava destekli operasyonlarda kış üslenmesine hazırlanan terör örgütü PKK büyük kayıp verdi 8 günde 20 teröristin etkisiz hale getirildiği Siirt kırsalında, 9 ayda etkisiz hale getirilen terörist sayısı, aralarında "Terörden arananlar listesi"nde yer alanların da bulunduğu 44'e ulaştı
30.09.2019 Gündem
Etkisiz hale getirilen terörist 'Bayram Başkala' çıktı!
Etkisiz hale getirilen terörist 'Bayram Başkala' çıktı! Jandarma birimlerince 14 Eylül'de Van kırsalında etkisiz hale getirilen 5 teröristten birinin, gri kategoride aranan Bayram Başkala olduğu belirlendi.
27.09.2019 Gündem
İçişleri Bakanlığı'ndan 39 ile yayla genelgesi! Uyarı yapıldı...
İçişleri Bakanlığı'ndan 39 ile yayla genelgesi! Uyarı yapıldı... İçişleri Bakanlığı, 'Yaylada Yaşam Malzemesi Bırakma Bilmeden Teröre Destek Olma” sloganıyla yayla ve meralar başta olmak üzere yazlık ve kışlık evlerde vatandaşlardan yaşam malzemesi bırakmamalarını istedi. 39 ile genelge gönderildi.
26.09.2019 Siyaset
Son dakika! Kıran-4 Operasyonu başladı
Son dakika! Kıran-4 Operasyonu başladı İçişleri Bakanlığınca, 1125 personel ve 75 operasyonel timin katılımıyla Kıran-4 Operasyonu'nun başlatıldığı bildirildi. Son dakika haberlerine göre, operasyon Ağrı-Kars-Iğdır üçgeninde yürütülüyor.
26.09.2019 Gündem
Bakanlık duyurdu! 16 terörist etkisiz hale getirildi
Bakanlık duyurdu! 16 terörist etkisiz hale getirildi İçişleri Bakanlığı'nca, 21 Eylül'de başlatılan Kıran-3 Operasyonu'nda 2'si gri listede toplam 16 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.
25.09.2019 Gündem
Diyarbakır'da ele geçirildi! Son yılların en büyüğü...
Diyarbakır'da ele geçirildi! Son yılların en büyüğü... Diyarbakır'ın Lice ilçesi kırsalında jandarmanın düzenlediği operasyonda 5 milyon 430 bin 704 kök Hint keneviri ve 63 kilogram esrar ele geçirildi, teröristlerin kullandığı 15 mağara tahrip edildi.
3.07.2019 Gündem
Diyarbakır'da PKK'ya ağır darbe! Hepsi yok edildi
Diyarbakır'da PKK'ya ağır darbe! Hepsi yok edildi Diyarbakır'da düzenlenen operasyonda, terör örgütü PKK mensuplarının kış üslenmesi amacıyla kullandığı biri 3 odalı 9 sığınak tespit edilerek, kullanılamaz hale getirildi.
21.04.2019 Gündem
Terör örgütü PKK'ya ait 8 sığınak imha edildi
Terör örgütü PKK'ya ait 8 sığınak imha edildi Diyarbakır'ın Hani, Kulp ve Silvan ilçelerinde terör örgütü PKK'ya ait 8 sığınakta çok sayıda silah ve mühimmat bulundu.
31.01.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kış Üslenmesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kış üslenmesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.