Araç sahibi herkes için geçerli! Geri sayım başladı, 846 TL cezası var...
Araç sahibi herkes için geçerli! Geri sayım başladı, 846 TL cezası var... Araç sahibi olan herkesi ilgilendiriyor. 1 Aralık itibariyle başlayacak trafikte kış kuralları 1 Nisan 2022'ye kadar devam edecek. Kurala uymayan araçların sürücülerine 846 lira ceza kesilecek. Sürücüler için önemli uyarılar yapıldı. Kış şartlarında tüm araçlarda kış lastiği kullanılması büyük önem taşıyor. Kış lastiklerinin karlı ve buzlu havalarda fren mesafesini yüzde 30 oranında kısalttığı ve kazaların önlenmesinde yüksek fayda sağladığını ifade edildi. Öte yandan tüm sürücülerin güvenli sürüş için araçlarını kontrol ettirmesinde fayda var.
29.11.2021 Ekonomi
Fiyatlar belli oldu! Araç sahibi herkes için geçerli! Resmen duyuruldu, indirimler ve...
Fiyatlar belli oldu! Araç sahibi herkes için geçerli! Resmen duyuruldu, indirimler ve... Araç sahibi olan herkes için geçerli. 1 Nisan'a kadar zorunlu. Fiyatlar belli oldu. Yaptırmayan otomobil sahipleri için cezası 835 TL. Markalar kampanyalarını tek tek duyurdu. Zorunlu kış lastiği uygulaması kışın gelmesiyle birlikte tüm araç sahipleri için 1 Aralık tarihinde başlıyor. Birçok marka ise kış lastiğinde şimdiden yaptığı kampanyaları duyurdu. Peki kış lastiğinde fiyatlar ve taktırmayanlar için ceza nedir? İşte yanıtı...
17.11.2021 Ekonomi
Kış lastiği ne zaman takılır, kış lastiği uygulaması 2021 ne zaman başlıyor? Kış lastiği takma tarihi, kış lastiği fiyatları ve takmama cezası!
Kış lastiği ne zaman takılır, kış lastiği uygulaması 2021 ne zaman başlıyor? Kış lastiği takma tarihi, kış lastiği fiyatları ve takmama cezası! Kış lastiği uygulaması ne zaman başlıyor? Şehirler arası yük ve yolcu taşıyan ticari araçlar için uygulanması zorunlu olan kış lastiği zorunluluğun başlayacağı tarih, havaların soğuması ve kimi yerde kar yağışlarının başlamasıyla gündeme geldi. İşte kış lastiği takma tarihi, kış lastiği fiyatları ve takmama cezası!
25.09.2021 Gündem