"Kırmızı" Kategori

"Kırmızı" Kategori

Son dakika "kırmızı" kategori haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan "kırmızı" kategori ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını "kırmızı" kategori haber sayfamızda bulabilirsiniz.

"Kırmızı" Kategori

haberleri sayfasında son dakika yaşanan "kırmızı" kategori gelişmeleri de dahil olmak üzere 86 "kırmızı" kategori haberi bulunmuştur. Tüm "kırmızı" kategori haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Yerlikaya: Kırmızı ve gri kategorilerde aranan 2 terörist etkisiz hale getirildi
Bakan Yerlikaya: Kırmızı ve gri kategorilerde aranan 2 terörist etkisiz hale getirildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Şırnak ve Diyarbakır'da gerçekleştirilen operasyonlarda terörden arananlar listesinde kırmızı ve gri kategorilerde yer alan 2 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
25.09.2023 Gündem
Şehirler arası yasak gelecek mi? Kabine’den seyahat yasağı (yolculuk) kararı çıkar mı, 81 il merakla bekliyor
Şehirler arası yasak gelecek mi? Kabine’den seyahat yasağı (yolculuk) kararı çıkar mı, 81 il merakla bekliyor Şehirler arası seyahat yasağı bugün toplanacak kabine öncesi gündemde tartışılan konular arasına girdi. Koronavirüs önlemleri kapsamında seyahat yasağının yeniden gelip gelmeyeceği merak ediliyor. Bilim Kurulu toplantısının ardından bugün gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısında, Bilim Kurulu'nun aldığı tavsiye kararları Kabine üyelerine sunulacak.
13.04.2021 Gündem
Taksim Meydanı turistlere kaldı
Taksim Meydanı turistlere kaldı Koronavirüs tedbirleri kapsamında, kırmızı kategorideki 58 şehirde uygulanan hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması Cuma akşamı 21.00'de başladı. Kısıtlama nedeniyle Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi turistlere kaldı.
3.04.2021 Gündem
Hafta sonu cumartesi ve pazar günü sokağa çıkma yasağı olacak 58 il belli oldu! İstanbul, İzmir, Ankara...
Hafta sonu cumartesi ve pazar günü sokağa çıkma yasağı olacak 58 il belli oldu! İstanbul, İzmir, Ankara... Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Türkiye'nin yeni risk haritasını açıkladı. Güncel haritaya göre toplam 58 il kırmızı oldu. Kovid-19 risk değerlendirme haritasına göre düşük riskli (mavi) kategoride yer alan tek il Şırnak oldu. İstanbul, Ankara ve İzmir çok yüksek riskli (kırmızı) kategoride yer Risk haritası açıklandı hafta sonu cumartesi ve pazar günü sokağa çıkma yasağı olan iller belli oldu.
29.03.2021 Gündem
Eğlence mekanına baskın! 46 kişiye 186 bin lira ceza kesildi
Eğlence mekanına baskın! 46 kişiye 186 bin lira ceza kesildi 'Çok yüksek riskli' il olarak kırmızı kategoride olan Konya'da, kapalı olması gerekirken açık tutulan eğlence mekanına baskın düzenlendi. Aralarında kadınların da bulunduğu 46 kişiye, 186 bin 300 lira ceza uygulandı.
19.03.2021 Yaşam
Yasak kararı! İndirim ve kampanyalar...
Yasak kararı! İndirim ve kampanyalar... İndirim kampanyası yapılması yasaklandı. Yeni karar tüm vatandaşlara duyuruldu. Valilikten flaş açıklama! Artık indirim kampanyası düzenlenemeyecek. Yasak kararı çok riskli iller kategorisinde bulunan Aksaray’dan geldi. Kentte vaka sayılarında görülen artış nedeni ile tam kapanmaya gidilmişti. Kırmızı kategoride bulunan Aksaray'da, Pazar günü sokağa çıkma kısıtlamasında bakkal ve manavlar da kapatılarak tam kapanma uygulanmıştı. Aksaray yeni alınan karar bir kez daha gündeme geldi. market ve benzeri iş yerlerinde indirim kampanyalarının yapılmaması kararı alındı.
9.03.2021 Gündem
Risk artıyor! Renkler değişiyor, Kırmızı alarm... İstanbul ve 8 ilde tehlike....
Risk artıyor! Renkler değişiyor, Kırmızı alarm... İstanbul ve 8 ilde tehlike.... Kademeli normalleşme başladı. 3 ay sonra ilk kez hafta sonu yasakları esnetildi. Birçok kette cumartesi günü yoğunluk yaşandı. Sağlık Bakanı Koca vatandaşları tedbirli olmaları için uyardı. Fakat bazı illerin rengi değişiyor. İstanbul ve 8 il için kırmızı alarm...
7.03.2021 Gündem
Hafta sonu yasağında yeni karar! Tam kapanma, bakkallar, manavlar, parklar... Hiçbiri açık değil
Hafta sonu yasağında yeni karar! Tam kapanma, bakkallar, manavlar, parklar... Hiçbiri açık değil Hafta sonu yasağı ile ilgili yeni karar! Tam kapanma uygulanıyor. Bakkallar, manavlar, parklar... Hepsi kapalı. Vaka sayılarında görülen artış yeni bir karar alınmasını zorunlu kıldı. Sağlık Bakanlığı'nın açıkladığı haritaya göre, çok yüksek riskli il olarak kırmızı kategoride bulunan Aksaray'da, bugün sokağa çıkma kısıtlamasında bakkal ve manavlar da kapatıldı. Tam kapanmanın uygulandığı kentte sadece süt üreticileri, sütlerin günlük toplanması gerektiği için seyreltilmiş şekilde çıkabilecek.
7.03.2021 Gündem
SİHA ile etkisiz hale getirilen teröristin iş birlikçisi 5 kişiye gözaltı
SİHA ile etkisiz hale getirilen teröristin iş birlikçisi 5 kişiye gözaltı Adana merkezli 3 ilde, terör örgütü PKK’ya yönelik operasyonda gözaltına alınan 5 şüphelinin isimlerinin, 3 Ekim’de Diyarbakır’ın Lice ilçesi kırsalında SİHA ile etkisiz hale getirilen ‘Dr. Amara’ kod adlı terörist Müzeyyen Aydın’ın (42) üzerinden çıkan 2 pusulada geçtiği ortaya çıktı. İş birlikçi olduğu iddiasıyla gözaltına alınan şüphelilerin, eylem için kente gelen örgüt üyelerine barınma ve saklanma imkanı sağladığı öne sürüldü.
17.12.2020 Gündem
Teröristle irtibatlı olduğu tespit edilen avukat tutuklandı
Teröristle irtibatlı olduğu tespit edilen avukat tutuklandı Diyarbakır'ın Lice ilçesinde etkisiz hale getirilen PKK'lı teröristle bağlantılı olduğu iddiasıyla gözaltına alınan avukat Merve Nur Doğan, tutuklandı.
9.10.2020 Gündem
Kırmızı Kategori'deki teröristle irtibatlı olduğu tespit edilen avukat adliyede
Kırmızı Kategori'deki teröristle irtibatlı olduğu tespit edilen avukat adliyede Diyarbakır'ın Lice ilçesinde 3 Ekim'de düzenlenen operasyonla etkisiz hale getirilen, İçişleri Bakanlığı'nca terörden arananlar listesinde 'Kırmızı Kategori'de yer alan 10 milyon lira ödüllü 'Amara Doktor' kod adlı Müzeyyen Aydınlı ile irtibatı olduğu tespit edilen avukat Merve Nur Doğan, jandarmadaki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.
9.10.2020 Gündem
Erol Volkan İldem ve Fadime Çakıl ölü ele geçirildi
Erol Volkan İldem ve Fadime Çakıl ölü ele geçirildi Yıldırım-4 Operasyonu kapsamında 'terörden arananlar listesi'ndeki 'kırmızı kategori'de bulunan ve 10 milyon TL’ye kadar ödülle aranan sözde 'TKP/ML-TİKKO siyasi komiseri', 'Nubar' kod adlı Erol Volkan İldem ile 'gri kategori'de yer alan ve 500 bin TL ödülle aranan 'Roza' kod adlı, Fadime Çakıl, silahlarıyla birlikte ölü ele geçirildi.
2.10.2020 Gündem
Bakan Soylu: Kırmızı kategorideki terörist etkisiz hale getirildi
Bakan Soylu: Kırmızı kategorideki terörist etkisiz hale getirildi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, kırmızı kategoride aranan teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu. İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, söz konusu teröristin Vahiyettin Karay olduğu aktarıldı.
28.09.2020 Gündem
10 milyon lira ödülle kırmızı kategoride aranan Erol Volkan İldem öldürüldü...
10 milyon lira ödülle kırmızı kategoride aranan Erol Volkan İldem öldürüldü... Yıldırım-4 Munzur Kutu Operasyonunda öldürülen iki teröristten biri terörden arananlarda 10 milyona kadar ödülle kırmızı kategoride yer alan Nubar kod adlı Erol Volkan İldem, diğer teröristin ise 500 bin TL’ye kadar ödülle gri kategoride yer alan, Roza kod adlı Fadime Çakıl olduğu tespit edildi.
9.09.2020 Gündem
Beraat Afşin etkisiz hale getirildi!
Beraat Afşin etkisiz hale getirildi! Kırmızı kategoride aranan, PKK/KCK'nın Sincar'daki en üst düzey kadın örgüt mensubu Beraat Afşin, MİT'in operasyonuyla etkisiz hale getirildi.
28.11.2019 Gündem
Servet Aydın ve Söylemez Yaşar öldürüldü!
Servet Aydın ve Söylemez Yaşar öldürüldü! TÜRK Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve Milli İstihbarat Teşkilatı'nın (MIT) koordineli çalışmasıyla, ağustos ayında, Irak'ın kuzeyindeki Gara bölgesine düzenlenen hava harekatında etkisiz hale getirilen 2 teröristin, 'kırmızı kategori'de aranan Servet Aydın ile Söylemez Yaşar olduğu belirlendi.
24.10.2019 Gündem
Karadeniz'de PKK'ya eş zamanlı büyük operasyon
Karadeniz'de PKK'ya eş zamanlı büyük operasyon Karadeniz kırsalında, sözde 'lider kadro'ları etkisiz hale getirilen terör örgütü PKK'nın kış üslenmesine yönelik 4 ilde hava destekli eş zamanlı operasyon başlatıldı. Giresun Jandarma Bölge Komutanlığı koordinesinde, Jandarma Özel Harekat (JÖH) ve komandoların katılımı ile Giresun, Ordu, Trabzon ve Gümüşhane kırsalında operasyon yürütülüyor. Timler, hava sıcaklığının eksi 15 derece olduğu bölgede zorlu arazi koşullarında iz sürüyor.
14.01.2019 Gündem
Karadeniz'den kaçan 2 terörist, Tunceli'de mağarada öldürüldü
Karadeniz'den kaçan 2 terörist, Tunceli'de mağarada öldürüldü DOĞU Karadeniz'de terör örgütü PKK'nın kış üslenmesinin önüne geçmek için jandarmanın en seçkin birliklerinin katılımı ile hava destekli operasyonlar sürüyor. Tunceli'nin Ovacık ilçesinde mağarada etkisiz hale getirilen teröristler arasında, Giresun kırsalında çıkan çatışmanın ardından kaçan 2 teröristin de bulunduğu bildirildi.
22.12.2018 Gündem
PKK'lı teröristler Karadeniz'de barınamadı
PKK'lı teröristler Karadeniz'de barınamadı Karadeniz kırsalında, son yıllarda güvenlik güçlerince düzenlenen operasyonlarda büyük darbe alan PKK'lı teröristler, bir darbe de bölgedeki soğuk ve rutubetli hava koşullarından yedi.
6.12.2018 Gündem
Son dakika: Bedirhan Abo öldürüldü
Son dakika: Bedirhan Abo öldürüldü İçişleri Bakanlığı, kırmızı kategoride 4 milyon TL ödülle aranan Masiro kod adlı Bedirhan Abo'nun etkisiz hale getirildiğini duyurdu.
6.11.2018 Gündem
Karadeniz'de PKK'nın kış üslenmesine darbe
Karadeniz'de PKK'nın kış üslenmesine darbe Karadeniz'de son 3 yıldır ağır darbe alan PKK'lı teröristler, güvenlik güçlerinin yürüttüğü başarılı operasyonlarla bölgede etki gösteremedi. Örgütün, 22 kişilik sözde 'Karadeniz Açılım Grubu'nun tamamen etkisiz hale getirilmesiyle, bölgeye takviye gönderilen yeni grupların kış üslenmesi yapamadan kaçtığı bildirildi.
30.10.2018 Gündem
Karadeniz'de teröristleri etkisiz hale getiren time 300 bin lira ödül
Karadeniz'de teröristleri etkisiz hale getiren time 300 bin lira ödül Gümüşhane'de düzenlenen operasyonda 'Aranan Teröristler' listesinde 'Kırmızı Kategori'de başına konulan 4 milyon lira ödülle aranan 'Türk Tarık' kod adlı Barış Öner ile 'Sorej K' kod adlı İranlı teröristleri etkisiz hale getirilen time 300 bin lira ödül verildi
15.10.2018 Gündem
İmam PKK’lıları bildirmemiş!
İmam PKK’lıları bildirmemiş! Giresun’da PKK’lıların tehditle erzak aldığı imam durumu yetkililere bildirmeyince açığa alındı. İmamın oğlunun ihbarıyla ortaya çıkan olaydan sonra operasyon başlatıldı
6.10.2018 Gündem
Evinden erzak alan teröristleri bildirmeyen imam açığa alındı
Evinden erzak alan teröristleri bildirmeyen imam açığa alındı Giresun'un Alucra ilçesi Aydınyayla köyüne gelen PKK'lı 2 terörist, iddiaya göre, tehdit ettiği imam H.K.'nin evinden erzak aldı. Olay, köyde gönüllü koruculuk da yapan imamın oğlu A.K.'nin 12 gün sonra ihbarı ile ortaya çıktı. Olayı, güvenlik güçlerine bildirmediği gerekçesiyle hakkında yasal işlem başlatılan imam H.K., açığa alındı. Bölgeye sevk edilen Jandarma Komanda Özel Asayiş timleri, teröristlerin yakalanması için operasyon başlattı.
6.10.2018 Gündem
Mehmet Sait Sürer öldürüldü!
Mehmet Sait Sürer öldürüldü! Terörden Arananlar Listesi'nde "kırmızı" kategoride yer alan, 4 milyon lira ödüllü, sözde Mardin Eyalet sorumlusu Cuma Mardin Kod adlı Mehmet Sait Sürer etkisiz hale getirildi.
4.10.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

"Kırmızı" Kategori ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki "kırmızı" kategori haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.