Kırmızı Elbise

Kırmızı Elbise

Son dakika kırmızı elbise haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kırmızı elbise ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kırmızı elbise haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kırmızı Elbise

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kırmızı elbise gelişmeleri de dahil olmak üzere 364 kırmızı elbise haberi bulunmuştur. Tüm kırmızı elbise haberleri aşağıda listelenmiştir.
Merve Boluğur, kırmızı mini elbisesiyle poz verdi! ‘Eski Merve geri döndü!’
Merve Boluğur, kırmızı mini elbisesiyle poz verdi! ‘Eski Merve geri döndü!’ Oyuncu Merve Boluğur son zamandalar da yaptığı yorumlar alışık olmayan pozlarıyla gündeme geliyordu. Merve Boluğur, şimdi de son giydiği kırmızı mini elbisesiyle konuşuldu. Sosyal medyada bu pozlarla gündem olan oyuncu, "Eski Merve geri döndü" dedirtti.
29.01.2024 Magazin
Nurgül Yeşilçay kırmızı elbisesiyle ortalığı fena yakacak!
Nurgül Yeşilçay kırmızı elbisesiyle ortalığı fena yakacak! Kanal D’nin yapımını Most Production’ın, yapımcılığını Gül Oğuz’un üstlendiği, beğeni ile izlenen dizisi 'Veda Mektubu'nun bu akşam ekrana gelecek yeni bölümünde Alanur’un (Nurgül Yeşilçay) yeni hamlesi çok konuşulacak.
24.04.2023 Magazin
Nurgül Yeşilçay'dan kırmızı elbiseli pozlar!
Nurgül Yeşilçay'dan kırmızı elbiseli pozlar! Oyuncu Nurgül Yeşilçay, bir ayda 10 kilo vererek fit bir görüntüye kavuştu. Güzel oyuncu, son olarak kırmızı elbisesiyle verdiği pozları takipçilerinin beğenisine sundu. Ünlü ismin fotoğraflarına kısa sürede binlerce beğeni ve yorum geldi.
27.10.2022 Magazin
Survivor Berna Keklikler kırmızı mini elbisesiyle ortalığı kasıp kavurdu!
Survivor Berna Keklikler kırmızı mini elbisesiyle ortalığı kasıp kavurdu! TV8 ekranlarının sevilen yarışması Survivor yarışma programı ile adını geniş kitlelere duyuran Berna Keklikler, son zamanlarda popüler isimlerden biri oldu. Survivor yarışmasıyla ünlenen Keklikler, sosyal medya hesabından paylaştığı kırmızı mini elbisesiyle ortalığı salladı.
23.06.2022 Magazin
Merve Boluğur'dan derin dekolteli elbisesiyle cesur paylaşım!
Merve Boluğur'dan derin dekolteli elbisesiyle cesur paylaşım! Oyunculuğa ara veren Merve Boluğur, sosyal medya paylaşımlarıyla konuşulmaya devam ediliyor. Geçtiğimiz yıllarda Murat Dalkılıç ile evlenen ve sonrasında yollarını ayıran Boluğur'dan cesur bir paylaşım daha geldi.
10.05.2022 Magazin
Şeyma Subaşı yine çok iddialı! Kırmızı elbisesiyle dikkat çekti...
Şeyma Subaşı yine çok iddialı! Kırmızı elbisesiyle dikkat çekti... Hakan Sabancı ile adı aşk dedikodularına karışan Şeyma Subaşı katılacağı bir etkinlik için hazırlanıp poz verdi. Kırmızı süper minisiyle hayranlarının dikkatini çeken Şeyma Subaşı'nın eteğinin boyu oldukça iddialıydı. Ünlü fenomen kendini "Ah Şeyma Ah" notuyla paylaştı.
31.03.2022 Magazin
Arzum Onan kırmızılar içinde büyüledi!
Arzum Onan kırmızılar içinde büyüledi! Arzum Onan, kırmızı elbisesiyle çimlerin üzerinde çıplak ayak gezdiği anlardan bir karesini paylaştı.
21.06.2021 Magazin
Hayatı dizilere konu oldu!
Hayatı dizilere konu oldu! Konya'da, 'kırmızılı kadın' olarak bilinen, hayat hikayesiyle belgesellere ve dizilere konu olan Sultan Özcan (67), hayat hikayesini anlattı.
4.01.2020 Yaşam
Serenay Aktaş'ın elbisesi Bella Hadid'i akıllara getirdi
Serenay Aktaş'ın elbisesi Bella Hadid'i akıllara getirdi Serenay Aktaş'ın, başrollerinden birinde oynadığı Dünya Hali'nin galasında tercih ettiği kırmızı elbise, model Bella Hadid'in 2016'daki Cannes Film Festivali'nde giydiği elbiseye benzetildi.
3.11.2018 Magazin
Serenay Aktaş'tan olay elbiseye açıklama
Serenay Aktaş'tan olay elbiseye açıklama Başrollerini Murat Dalkılıç ve Melis Sezen'in paylaştığı 'Dünya Hali' filminin galasına katılan Serenay Aktaş, derin yırtmaçlı elbisesiyle adından söz ettirmişti.
3.11.2018 Magazin
Eşine 'kızlarına tecavüz ederim' tehdidi
Eşine 'kızlarına tecavüz ederim' tehdidi Aydın'da yaşayan Kezban A. kendisini döven S.A’dan boşanmak istedi. Bunun üzerine S.A, genç kadını, eski eşinden olan kızlarına tecavüz etmekle tehdit etti. Talihsiz kadın, yetkililerden yardım istedi.
10.10.2018 Yaşam
Festivalin en şık gecesi!
Festivalin en şık gecesi! 75. Venedik Film Festivali’nin merakla beklenen gerilim-korku filmi Suspiria’nın galası önceki gün Venedik’te gerçekleşti. Filmin birbirinden ünlü oyuncuları kırmızı halıda adeta şıklık yarışına girdi
2.09.2018 Magazin
Kırmızı ruj ve topuklu ayakkabı ile gömüldü
Kırmızı ruj ve topuklu ayakkabı ile gömüldü Bir süredir mücadele ettiği hastalığa yenilerek hayata veda eden efsane şarkıcı Aretha Franklin, son yolculuğuna vasiyetine uygun bir şekilde topuklu ayakkabı, kırmızı ruj ve şık bir elbiseyle uğurlanıyor. 2 hafta önce hayata veda eden Franklin'in naaşı ABD'nin Detroit kentinde ziyarete açıldı. 76 yaşında yaşamını yitiren sanatçı 31 Ağustos'ta defnedilecek.
29.08.2018 Magazin
Kırmızı giydim çünkü seviyorum
Kırmızı giydim çünkü seviyorum 75. Altın Küre Ödül törenine katılanlar sektördeki cinsiyet eşitsizliğini ve tacizleri prostesto etmek için siyah kıyafetler giymişti.
11.01.2018 Magazin
'Ne giyiyordun?' Cinsel tacize uğrayan kadınlara...
'Ne giyiyordun?' Cinsel tacize uğrayan kadınlara... Dünyanın her yerinde cinsel tacize uğrayan bir kadının kaçamayacağı soru belli: 'Ne giyiyordun peki?' Hint aktivist-sanatçı Jasmeen Patheja, tam da mağduru suçlayan bu yaklaşım karşısında tacize uğrayan kadınların getirdiği kıyafetleri topluyor.
28.12.2017 Dünya
Serenay Sarıkaya hayatının şokunu yaşadı!
Serenay Sarıkaya hayatının şokunu yaşadı! Kadınların korkulu rüyası 'pişti olmak' Serenay Sarıkaya'nın başına geldi. Serenay, katıldığı davette Ece Sükan ile aynı elbiseyi giydi.
30.10.2017 Magazin
Kırmızılı Akasya
Kırmızılı Akasya Akasya Asıltürkmen, önceki gün Zorlu AVM’deydi.
18.06.2017 Magazin
Kırmızılı Linet
Kırmızılı Linet Linet, Nossa Costa’da verdiği konserde hem kulağa hem de göze hitap etti.
30.04.2017 Magazin
Yeni yıl alışverişi
Yeni yıl alışverişi 1- İkonik çorap ve iç çamaşırı markası STANCE, dünyaca ünlü yıldız Rihanna ile dördüncü kez iş birliğine gitti...
16.12.2016 Arşiv
Farkındalık yaratacağız
Farkındalık yaratacağız Meme Kanseri Bilinçlendirme Kampanyası’nda bir araya gelen ünlü isimler farkındalık yaratmanın zamanı geldiğini vurguladılar. Nebahat Çehre, “Bu hastalığa çare bulunacağına inanıyorum” dedi
29.10.2016 Magazin
"Kırmızılı kadın" davasında yeni gelişme!
"Kırmızılı kadın" davasında yeni gelişme! ‘Kırmızılı kadın’ davasında gaz sıkan polisi mahkum eden hakim de 'sıksana lan' deyip tokat attığı iddia edilen polis amiri de FETÖ’den firarda. Avukatı yeniden yargılanma için başvuruda bulundu.
29.09.2021 Gündem
11 kadına tecavüz edip öldürdü!
11 kadına tecavüz edip öldürdü! Çin'de, 11 kadını tecavüz ettikten sonra öldüren seri katil 28 yıl sonra yakalandı...
17.06.2021 Dünya
Sarı-yeşil-kırmızı elbise...
Sarı-yeşil-kırmızı elbise... Sezen Aksu'ya şok... İptal edildi
10.10.2015 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Kırmızı Elbise ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kırmızı elbise haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.