Emre Belözoğlu Aziz Yıldırım bombasını patlattı! 'Mektubu açtım şok oldum...'
Emre Belözoğlu Aziz Yıldırım bombasını patlattı! 'Mektubu açtım şok oldum...' Yıllarca Fenerbahçe forması giydikten sonra Sarı Lacivertli kulüpte hem Sportif Direktör hem de teknik direktörlük görevini üstlenen Emre Belözoğlu'nun 'Kırılma Anı' programında yaptığı açıklamalar büyük dikkat çekti. Aziz Yıldırım, Aykut Kocaman, Volkan Demirel ve Ali Koç hakkında çok çarpıcı ifadeler kullanan Belözoğlu 3 Temmuz sürecinden de bahsetti.
28.08.2022 Başakşehir
Okan Buruk NTV'de resmen açıkladı! 'Beni görmeleri için..."
Okan Buruk NTV'de resmen açıkladı! 'Beni görmeleri için..." Adı sık sık Galatasaray'la anılan ve sarı kırmızılı takımın başına geçeceği iddia edilen Okan Buruk, NTV'de 'Kırılma Anı' programında özel açıklamalarda bulundu.
22.05.2022 Galatasaray
26 yıl sonra gelen Fatih Terim itirafı
26 yıl sonra gelen Fatih Terim itirafı NTV'de 'Kırılma Anı' programında Emek Ege'nin sorularına içtenlikle cevap veren Aykut Kocaman "96'da Fatih Terim, ben ve Oğuz için 'kapımız size açık' dedi ama Galatasaray'a gitsek herkes kaybederdi." itirafında bulundu.
18.04.2022 Süper Lig
Damla Ersubaşı'dan şaşırtan itiraf: Takıntılı aşıktan şiddet gördüm
Damla Ersubaşı'dan şaşırtan itiraf: Takıntılı aşıktan şiddet gördüm Sihirli Annem dizisinde hayat verdiği Tuğçe karakteriyle hafızalara yer edinen ünlü oyuncu Damla Ersubaşı, Barış Muslu'nun sunduğu Beyin Dedektifi programında hayatının kırılma anlarını itiraf etti.
28.03.2022 Magazin