Kira Yardımı Başvuru

Kira Yardımı Başvuru

Son dakika kira yardımı başvuru haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kira yardımı başvuru ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kira yardımı başvuru haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kira Yardımı Başvuru

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kira yardımı başvuru gelişmeleri de dahil olmak üzere 118 kira yardımı başvuru haberi bulunmuştur. Tüm kira yardımı başvuru haberleri aşağıda listelenmiştir.
Deprem kira yardımına nasıl başvurulur? Deprem kira yardımı nasıl alınır, ne kadar, şartları ne, depremzedelere ne zaman yatacak?
Deprem kira yardımına nasıl başvurulur? Deprem kira yardımı nasıl alınır, ne kadar, şartları ne, depremzedelere ne zaman yatacak? Maraş merkezli deprem sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan depremzedelere destek açıklaması geldi. Kabine Toplantısı'nın ardından değerlendirmelerde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan depremzedelere kira desteği ve taşınma yardımı yapılacağını bildirdi. Erdoğan ayrıca depremzede yakınlarına da yardım sağlanacağını bildirdi. Peki, deprem kira yardımı başvurusu nasıl yapılır, depremzedelere ne kadar kira yardımı yapılacak? Kira yardımı şartları neler, kira yardımına nereden başvurulur? Deprem kira yardımı ne zaman yatacak?
15.02.2023 Ekonomi
Milyonları kapsıyor! 1 bin 500 lira destek ödemesi, e-devlet'ten başvuruluyor
Milyonları kapsıyor! 1 bin 500 lira destek ödemesi, e-devlet'ten başvuruluyor Milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiriyor. 1 bin 500 lira destek ödemesi yapılacak. e-devlet'ten başvurular başladı. Kira yardımının ne zaman yapılacağı ile başvuruların nereden gerçekleştirileceği vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı kirasını ödeyemeyen vatandaşlar için kira desteği yapıyor. Peki kira desteğine başvurmak için şartlar neler? Nasıl başvuru yapılır? İşte kira desteği ile ilgili son dakika detayları...
24.08.2022 Ekonomi
1.150 TL kira yardımı!  2 yıl geri ödemesiz kredi desteği, başvuran alıyor, 3 ay içerisinde...
1.150 TL kira yardımı! 2 yıl geri ödemesiz kredi desteği, başvuran alıyor, 3 ay içerisinde... Kira desteği ile ilgili son dakika açıklaması! 1.150 TL kira yardımı sağlanıyor. Başvuran alıyor. Sadece kira değil kredi desteği de veriliyor. 400 bin TL 'ye kadar kredi kullanım imkanı bulunuyor. Avantajlı kredi imkanında vatandaşlara faiz desteği, vergi, harç ve ücret muafiyeti de sunuluyor. İki yıl geri ödemesiz kredilerde 10 yıl vade imkanı bulunuyor. 18 banka tüketiciler için devrede. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, bu yıl risk tespiti yapılan 100 bin konutu dönüştürecek. Evi kentsel dönüşüme girecek vatandaşlara büyük şehirlerde bin 150 liraya kadar kira yardımı veriliyor. Ayrıca avantajlı koşullarda kentsel dönüşüm kredisi de devreye alınıyor. Ancak vatandaşların iki seçeneği bulunuyor. Kira yardımı ya da kredi desteğinden sadece birinden yararlanmak mümkün.
18.02.2022 Ekonomi
1500 lira hesaba yatıyor! Kira yardımı... Başvuru şartları belli oldu
1500 lira hesaba yatıyor! Kira yardımı... Başvuru şartları belli oldu Yüz binlerce kişinin hesabına 1500 lira yatıyor. Evleri tahliye edilen vatandaşa 48 ayı geçmemek şartıyla yeni evini alana kadar her ay kira yardımı yapılacak. Kira yardımı için başvuru şartları belli oldu. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın hak sahipleri için hazırladığı kitapçıkta paylaşım oranlarından, kira yardımı miktarına, başvurudan teslim aşamasına kadar pek çok soruya yanıt verdi. Kitapçığa göre, her bir ev için ayrı ayrı kira desteği alınacak. Örneğin 5 evi olan birinde oturup 4’ünü kiraya vermişse bile 5 kira yardımı alabilecek.
6.07.2021 Ekonomi
Kira, gelir kaybı ve ciro desteği... Hepsini kapsıyor! Flaş karar
Kira, gelir kaybı ve ciro desteği... Hepsini kapsıyor! Flaş karar Yüz binlerce kişiye müjde! Destekler uzatıldı. Bakan Pekcan duyurdu. Kira ve gelir kaybı destekleri ile ilgili flaş katar! Ticaret Bakanı Pekcan yaptığı açıklamada, "Esnafa yönelik kira ve gelir kaybı desteklerinde başvuru sürelerini uzattık." dedi.
31.03.2021 Ekonomi
Gelir kaybı desteği, kira yardımı...  Beklenen haber geldi!
Gelir kaybı desteği, kira yardımı... Beklenen haber geldi! Yüz binlerce kişiyi ilgilendiriyor. Bakan Pekcan duyurdu. Geliri düşen vatandaşa devlet desteği sağlanıyor. Gelir kaybı yaşayanlara ayda bin lira ödenecek. 750 TL de kira yardımı yapılacak. Gelir kaybı desteği ile ilgili Bakan Pekcan açıklamada bulundu. 'Esnafımıza 3 ay süre ile 1000 lira gelir kaybı desteği, Büyükşehirlerde 750, diğer şehirlerde de 500 lira kira kaybı desteği vereceğiz.' diyen Pekcan, bu desteklerden 1 milyon 400 bin esnafın yararlandığını belirtti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıkladığı istikrar paketi ile iş dünyasına istihdam, finansman ve vergi kolaylıklarının getirildiği vurgulandı.
11.02.2021 Ekonomi
Paralar bugün ödeniyor! Kira desteği...
Paralar bugün ödeniyor! Kira desteği... Milyonla bekliyordu! Güzel haberi Bakan Pekcan duyurdu. Bugün hesaplara yatırılıyor. Koronavirüs salgını sürecinde devlet tarafından pek çok destek sağlandı. Özellikle kirasını ödeyemeyenler için verilen kira desteği birçok vatandaş için kurtarıcı oldu. Milyonlarca esnaf faydalanıyor. Kira desteği ödemeleri bugün yapılıyor.
27.01.2021 Ekonomi
Kira desteği kararı! Yeniden başlıyor, gelir kaybı yardımı da...
Kira desteği kararı! Yeniden başlıyor, gelir kaybı yardımı da... Milyonlara müjde! Güzel haberi Bakan Pekcan duyurdu. Yeniden başlıyor. Kira desteği ve gelir kaybı desteği almak isteyen vatandaşlar başvurularını e-devlet üzerinden yapabilecekler. Koronavirüs salgını sürecinde devlet tarafından pek çok destek sağlandı. Özellikle kirasını ödeyemeyenler için verilen kira desteği birçok vatandaş için kurtarıcı oldu. Milyonlarca esnaf faydalanabilecek. Kira ve gelir kaybı başvuruları yeniden başlıyor. Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, başvuruların bugünden itibaren başlayacağını belirterek, 31 Mart 2021'e kadar e-devlet üzerinden başvuruların yapılabileceğini açıkladı.
26.01.2021 Ekonomi
Esnaf kira yardımı başvurusu nasıl yapılır? Esnafa 1000 TL kira ve hibe desteği nasıl ve nerede alınır, kimlere verilir, şartları nedir?
Esnaf kira yardımı başvurusu nasıl yapılır? Esnafa 1000 TL kira ve hibe desteği nasıl ve nerede alınır, kimlere verilir, şartları nedir? Esnafa hibe ve kira desteği başvurusu geçtiğimiz günlerde başladı. Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan geçen hafta yaptığı açıklamada esnaf ve sanatkarlar ile gerçek tacirlere yönelik destek başvurularının başladığını duyurmuştu. Enflasyon oranlarının açıklanıp kira zam oranlarının belli olmasıyla, iş yeri kirası ödeyen esnaf arama motorlarına yönelerek esnaf kira yardımı konusunda araştırma yapmaya ve kira yardımından nasıl yararlanacağının cevabını arama başladı. Öte yandan Pekcan yaptığı son açıklamada esnaf ve gerçek kişi tacirlere yönelik desteklere bu sabah itibarıyla 1 milyon 200 bini aşan başvuru yapıldığı bilgisini verdi. Peki, Esnafa kira yardımı başvurusu nasıl yapılır? Esnafa hibe ve kira desteği başvuru şartları...
5.01.2021 Gündem
Kira, elektrik, doğal gaz, su ödemelerini devlet yapacak! Milyonlar bekliyordu, Müjde geldi
Kira, elektrik, doğal gaz, su ödemelerini devlet yapacak! Milyonlar bekliyordu, Müjde geldi Milyonlarca vatandaş bu haberi bekliyordu. Müjdeyi Bakan Pekcan duyurdu. Ödemeler devlet tarafından yapılacak. Kira, elektrik, doğal gaz, su faturalarını devlet karşılayacak. Ekonomik olarak zor durumda olan vatandaşa hibe desteği sağlanacak. Günlerdir konuşuluyordu. Devlet kira desteği sağlayacak mı? Kira desteğinin yanında faturalar içinde ödeme yapılacak. Darda olan esnafa fatura ve kira ödemeleri için hibe desteği sağlanması konusunda çalışmaların sürdüğünü belirten Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, global firmalarla da sosyal sorumluluk projeleri kapsamında görüştüklerini söyledi.
25.11.2020 Ekonomi
Sosyal yardımlaşma kira yardımı başvuru formu – Çevre ve Şehircilik Bakanlığı kira yardımı başvurusu 2020
Sosyal yardımlaşma kira yardımı başvuru formu – Çevre ve Şehircilik Bakanlığı kira yardımı başvurusu 2020 Devletten kira yardımı nasıl alınır? Kira yardımı başvurusu e devletten nasıl yapılır? Kira yardımı alabilmek için gerekli evrakları nelerdir? Soruları Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum tarafından açıklanan kira yardımı duyurusundan sonra merak ediliyor. Corona virüsü (Covid-19) nedeniyle dönüşüm projesi kapsamında verilen kira yardımı 36 aydan 48 aya çıkarıldığını duyuran Bakan Kurum, ihtiyaç sahiplerine de kira yardımı yapılacağını ifade etti. İşte detaylar…
30.04.2020 Gündem
Türk Hava Yolları 2024 yılı için 5 bin kişiyi işe alacak
Türk Hava Yolları 2024 yılı için 5 bin kişiyi işe alacak Türk Hava Yolları İnsan Kaynaklarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Abdulkerim Çay, 2024 yılı için yaklaşık 5 bin kişiyi işe almayı planladıklarını duyurdu.
20.02.2024 Ekonomi
THY'den 2'nci pilot aday adayları için iş ilanı
THY'den 2'nci pilot aday adayları için iş ilanı Türk Hava Yolları(THY), büyüme hedefleri doğrultusunda yetiştirilmek üzere ikinci pilot aday adayları için iş ilanı açtı.
2.02.2024 Gündem
Evde bakım yardımı aylıkları ile ilgili kritik detay! Tek tek açıklandı
Evde bakım yardımı aylıkları ile ilgili kritik detay! Tek tek açıklandı Evde bakım yardımı ilgili yüz binlerce vatandaşı ilgilendiren detaylar ortaya çıktı. Yönetmeliğin değişmesiyle birlikte birçok kişinin maaşı kesildi. Sosyal Güvenlik Uzmanı Dilek Ete, konuyla ilgili dikkat çeken detayları aktararak maaşların neden kesildiğiyle ilgili bilgi verdi.
6.11.2023 Ekonomi
Evde bakım yardımı aylıkları kesiliyor! Sebepleri tek tek açıklandı kritik detay
Evde bakım yardımı aylıkları kesiliyor! Sebepleri tek tek açıklandı kritik detay Evde bakım yardımı ilgili yüz binlerce vatandaşı ilgilendiren detaylar ortaya çıktı. Yönetmeliğin değişmesiyle birlikte birçok kişinin maaşı kesildi. Sosyal Güvenlik Uzmanı Dilek Ete, konuyla ilgili dikkat çeken detayları aktararak maaşların neden kesildiğiyle ilgili bilgi verdi.
29.08.2023 Ekonomi
Dönüşüm kampanyasında rekor talep! 1 milyonu geçti
Dönüşüm kampanyasında rekor talep! 1 milyonu geçti İstanbul’da kentsel dönüşümü hızlandırmak hedefiyle hayata geçirilen ‘Yarısı Bizden’ kampanyasına 90 bin 61 binada 1 milyon 19 bin 471 bağımsız bölümde 269 bin 66 başvuru yapıldı.
2.06.2023 Gündem
Yarısı Bizden başvuruları bitti mi, kentsel dönüşüm yarısı bizden kampanyası son gün ne zaman?
Yarısı Bizden başvuruları bitti mi, kentsel dönüşüm yarısı bizden kampanyası son gün ne zaman? Çevre ve Şehircilik Bakanlığı kentsel dönüşüm için yarısı bizden kampanyası başlatmıştı. Yarısı bizden kampanyasına bugüne kadar 269 bin 670 başvuru yapıldı. Başvuruların inceleneceğini ve çoğunluğun sağlandığı binalarda dönüşümün başlayacağını açıklayan bakanlık aynı zamanda 10 bin 500 TL taşınma ve aylık 5 bin 250 TL kira yardımı sağlayacağını da ifade etti. Peki, yarısı bizden kampanyası başvuruları bitti mi?
1.06.2023 Ekonomi
'Yarısı Bizden' kampanyasında başvurular sona erdi! Bakan Kurum: Dönüşüm süreci hemen başlayacak
'Yarısı Bizden' kampanyasında başvurular sona erdi! Bakan Kurum: Dönüşüm süreci hemen başlayacak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın müjdesini vererek Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projesi olarak tanımladığı “Yarısı Bizden” kampanyasının başvuru sürecinin sonlandığını duyurdu. 26 Nisan’da e-Devlet üzerinden başlayan başvuru süreci 31 Mayıs’ta sonlandı. Başvuruları sonlanan Yarısı Bizden kampanyasıyla ilgili resmî sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, “Yarısı Bizden kampanyamızda başvurular sona erdi. 1 milyon 19 bin 471 bağımsız birim, 269 bin 670 başvuru yapıldı. Şu ana kadar uzlaşı sağlanan 108 bin konutta projelendirme çalışmaları başlatıldı. Tüm başvurular incelenecek, çoğunluğun sağlandığı binalarda dönüşüm süreci hemen başlayacak. İstanbul'umuzu tüm afetlere karşı daha dirençli kılmak için durmadan çalışacağız!” dedi. 
1.06.2023 Ekonomi
Bakan Kurum: Arnavutköy'de 13 bin konutun inşası başlıyor
Bakan Kurum: Arnavutköy'de 13 bin konutun inşası başlıyor Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Arnavutköy'de yaklaşık 13 bin konutluk orta gelirli vatandaşlarımızın evi olmayan kardeşlerimizin ev sahibi olabilmesi için bir proje başlattık. Aylık 7 bin 500 liradan başlayan taksitlerle vatandaşlarımız evi olmayan kardeşlerimiz ev sahibi olabilecekler" dedi.
19.05.2023 Ekonomi
Kampanyaya başvuru 670 bini geçti! Dönüşüme talep 2 katı aştı, işte örnek projeler
Kampanyaya başvuru 670 bini geçti! Dönüşüme talep 2 katı aştı, işte örnek projeler Maliyetin yarısını devletin üstlendiği kentsel dönüşüm kampanyasına talep yağıyor. İstanbul’da 200 bini yerinde, 100 bini rezerv alanda olmak üzere 300 bin konut için başlatılan kampanyada başvuru 670 bini aştı. Bakan Murat Kurum, “Yüzyılın dönüşümüne vatandaşlarımız yoğun ilgi gösterdi. İlk etapta 300 bin, toplamda 1.5 milyon riskli konutu el ele verip dönüştüreceğiz” dedi.
13.05.2023 Ekonomi
‘Yarısı Bizden’ kentsel dönüşüm kampanyasına talep yağıyor! Ödemeler nasıl olacak?
‘Yarısı Bizden’ kentsel dönüşüm kampanyasına talep yağıyor! Ödemeler nasıl olacak? İstanbul’daki riskli yapıların yenilenmesi için hazırlanan ‘Yarısı Bizden’ kentsel dönüşüm kampanyasına talep yağıyor. Dün itibarıyla başvuru sayısı 560 bin bağımsız birime (konut ve işyeri) ulaştı.
7.05.2023 Ekonomi
Bakan Kurum, CNN Türk'te 'Yarısı Bizden' kampanyasının detaylarını açıkladı
Bakan Kurum, CNN Türk'te 'Yarısı Bizden' kampanyasının detaylarını açıkladı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, CNN Türk'te Ahmet Hakan'ın 'Yarısı Bizden' kampanyası ile ilgili sorularını yanıtladı. Bakan Kurum, "Yoğun ilgi var. 91 bin 752 bina ve 485 bin 689 bağımsız bölüme başvuru yapıldı. 29 Mayıs'a kadar başvuru alacağız. İlk anlaşanlardan hemen şantiye başlatacağız. TOKİ yapacak. Amacımız 2 yıl içerisinde başladıklarımızı bitirmek. Yarısından fazlasının 1 yıl sonunda bitireceğimizi düşünüyorum" dedi.
3.05.2023 Gündem
Bakan Kurum 'Yarısı Bizden Kampanyası'na yapılan başvuru sayısını açıkladı
Bakan Kurum 'Yarısı Bizden Kampanyası'na yapılan başvuru sayısını açıkladı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum canlı yayında açıklama yaptı. Bakan Kurum, Yarısı Bizden kampanyasında yapılan başvuru sayısını açıkladı.'İstanbul'un dönüşümü milli güvenlik meselesi.' diyen Bakan Kurum, " İstanbul bizim sadece bir ilimiz değil; tarihimiz, kültürümüz, benliğimiz. Nüfusumuzun 5'te biri İstanbul'da yaşıyor. Biz İstanbul'u korumak zorundayız." ifadelerini kullandı.
1.05.2023 Ekonomi
Bakan Kurum'dan 'kira' açıklaması: Banka hesabına yatırın, sizi çıkaramazlar
Bakan Kurum'dan 'kira' açıklaması: Banka hesabına yatırın, sizi çıkaramazlar Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Kanal D'de Hakan Ural ve Nur Tuğba Namlı'nın Neler Oluyor Hayatta programında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Fahiş kira zamları hakkında konuşan Kurum, kiracılara çağrıda bulundu. Kurum, "Ev sahibiniz sizden 25'ten fazla artış talep ederse bankadan kiranızı yüzde 25 olarak yatırın ve devam edin." dedi.
1.05.2023 Ekonomi
Bakan Kurum: Yarısı bizden kampanyasına başvuru 65 bini geçti
Bakan Kurum: Yarısı bizden kampanyasına başvuru 65 bini geçti Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Yarısı Bizden kampanyası hakkında açıklamalar yapan Kurum, "Bu yüzyılın dönüşüm kampanyası. İstanbul tarihinin en önemli projelerinden biri. 65 bin 500 başvuru oldu" ifadelerini kullandı.
30.04.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Kira Yardımı Başvuru ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kira yardımı başvuru haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.