Kimberley Garner

Kimberley Garner

Son dakika Kimberley Garner haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kimberley Garner ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kimberley Garner haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kimberley Garner

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kimberley garner gelişmeleri de dahil olmak üzere 23 kimberley garner haberi bulunmuştur. Tüm kimberley garner haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kimberley Garner'den dikkat çeken halka detayı!
Kimberley Garner'den dikkat çeken halka detayı! İngiliz mayo tasarımcısı Kimberley Garner kendi plaj giyim markasından giyindi. Garner'ın bikinisindeki halka detayı dikkatlerden kaçmadı.
23.06.2022 Magazin
Bebek mavisi bikinisiyle poz verdi! 'Kadın patronluğunu bebe mavisiyle yeniden icat ediyorum'
Bebek mavisi bikinisiyle poz verdi! 'Kadın patronluğunu bebe mavisiyle yeniden icat ediyorum' Kimberley Garner yeni koleksiyonunda yer alan bebe mavisi bikinisiyle poz verdi, yer yerinden oynadı. İngiliz model ve tasarımcıya yorum ve beğeni yağdı. İngiliz şarkıcı Dua Lipa, 2013’ten bu yana çalıştığı menajerlik şirketiyle yollarını ayırdı. İşte dünyadan haberler...
21.02.2022 Magazin
Güzel oyuncu kısıtlamalar kalkınca tatile koştu
Güzel oyuncu kısıtlamalar kalkınca tatile koştu Eski dizi oyuncusu yeni plaj giyimi tasarımcısı Kimberley Garner, Fransa'nın St. Tropez kentinde hem tatil yapıyor hem de çalışmalarını sürdürüyor.
7.08.2020 Magazin
Frikik bekleyen muhabiri hayal kırıklığına uğrattı
Frikik bekleyen muhabiri hayal kırıklığına uğrattı İngiliz ITV kanalının yıldızlarını buluşturan galada cesur kıyafetiyle boy gösteren Güzel model Kimberley Garner, taksiye bindiği esnada frikik vermesini bekleyen muhabiri hayal kırıklığına uğrattı.
11.11.2017 Magazin
Kimberley Garner balkonda böyle yakalandı!
Kimberley Garner balkonda böyle yakalandı! Kimberley Garner, otel odasının balkonunda üstünü değiştirirken objektiflere takıldı.
23.05.2017 Magazin
Enerji Patlaması
Enerji Patlaması Dünyaca ünlü model Kimberley Garner, önceki gün Miami sahilinde bir bikini markasının yeni sezon koleksiyonu için kamera karşısına geçti.
3.05.2017 Magazin
Hem çizdi Hem giydi
Hem çizdi Hem giydi Model ve tasarımcı Kimberley Garner(20) yeni sezon plaj koleksiyonunun tanıtımı için kamera karşısına geçti...
22.02.2016 Magazin
İç çamaşır defilesine  çamaşırsız gitti!
İç çamaşır defilesine çamaşırsız gitti! Cüretkar giyim tarzı ilgi odağı olan İngiliz mayo tasarımcısı Kimberley Garner, ünlü kadın iç giyim markası Myla’nın Londra’da düzenlenen 15’inci yıldönümü partisinde objektif karşısına geçti...
22.10.2014 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Kimberley Garner ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kimberley garner haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.