Kim Yo-Jong

Kim Yo-Jong

Son dakika Kim Yo-Jong haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kim Yo-Jong ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kim Yo-Jong haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kim Yo-Jong

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kim yo-jong gelişmeleri de dahil olmak üzere 7 kim yo-jong haberi bulunmuştur. Tüm kim yo-jong haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kore Yarımadası'nda tansiyon yükseliyor! Kuzey Kore lideri Kim Jong’Un'un kız kardeşinden ağır hakaretler ve küfürler...
Kore Yarımadası'nda tansiyon yükseliyor! Kuzey Kore lideri Kim Jong’Un'un kız kardeşinden ağır hakaretler ve küfürler... Çin ile Tayvan arasındaki gerilim savaşa doğru adım adım giderken Kuzey Kore ile Güney Kore arasındaki tansiyon yükseliyor. Kore Yarımadası'nın ‘düşman kardeşleri' olarak adlandırılan iki ülke arasındaki ipler bir kez daha; bu sefer de Kim Jong-un’un kız kardeşi olan ve Kuzey Kore’nin gelecekteki lideri olacağına kesin gözüyle bakılan Kim Yo-jong’un sözleri nedeniyle gerildi.
19.08.2022 Dünya
Kuzey Kore lideri Kim Jong-un koronavirüse yakalandı! Kız kardeşi Kim Yo-jong itiraf etti: Ateşten yanarken bile...
Kuzey Kore lideri Kim Jong-un koronavirüse yakalandı! Kız kardeşi Kim Yo-jong itiraf etti: Ateşten yanarken bile... Dünyanın en gizemli ve dışa kapalı ülkesinde koronavirüs salgının başından beri hiç vaka olmadığını iddia eden Kim Jong-un, Kuzey Koreliler birer birer hastalanmaya başlayınca gerçeği açıklamak zorunda kalmış; Kuzey Kore’ye koronavirüsün Güney Koreliler tarafından taşındığını iddia etmişti. Dün yapılan zafer konuşmasına göre Kuzey Kore’de artık koronavirüs denen şeyden hiç eser kalmadı. Ama ‘hikâyedeki’ küçük bir detay da dikkat çekti. Diktatörün kız kardeşi Kim Yo-jong'dan itiraf geldi...
11.08.2022 Dünya
Dünyanın konuştuğu acımasız kız kardeş! Kuzey Kore lideri Kim Jong Un'un halefi Kim Yo Jong kimdir?
Dünyanın konuştuğu acımasız kız kardeş! Kuzey Kore lideri Kim Jong Un'un halefi Kim Yo Jong kimdir? Nükleer gücü ve denediği balistik füzelerle dünyaya korku salan Kuzey Kore'nin lideri Kim Jong Un'un küçük kız kardeşi Kim Yo Jong, ağabeyinin yanında katıldığı toplantılarla, ABD ve Güney Kore yöneticilerini hedef alan zehir zemberek açıklamalarıyla son birkaç yılın en fazla merak edilen isimlerinden biri haline geldi. Kore Yarımadası'nda nükleer tansiyon yükseldikçe tanınırlığı artan, ağabeyinin doğal halefi kabul edilen "gölge lider" Kim Yo Jong kimdir?
5.04.2022 Dünya
Kuzey Kore lideri Kim'in komada olduğu iddia edildi
Kuzey Kore lideri Kim'in komada olduğu iddia edildi Kuzey Kore lideri Kim Jong-un'un komada olduğu ve yetkilerinin bir kısmını kız kardeşi Kim Yo-jong'a devrettiği ileri sürüldü.
24.08.2020 Dünya
Kuzey Kore basını yorum yapmadı, 'Kim'in yerine kim geçer' tartışmaları başladı!
Kuzey Kore basını yorum yapmadı, 'Kim'in yerine kim geçer' tartışmaları başladı! Kuzey Kore Lideri Kim Jong-un’un geçirdiği kalp ameliyatının ardından sağlık durumunun ağırlaştığı iddiaları üzerine ülke basının hiçbir yorum yapmaması ve liderin nerede olduğuna dair bilgi vermemesi spekülasyonları alevlendirdi. Öte yandan Kim’in ölmesi halinde yerine kimin geçebileceği konuşulmaya başlandı.
22.04.2020 Dünya
Kim Jong-un kız kardeşini partinin üst yönetimine atadı
Kim Jong-un kız kardeşini partinin üst yönetimine atadı Kuzey Kore lideri Kim Jong-un, kız kardeşini partinin üst yönetimine atadı. Kim Yo-Jong, ABD’nin insan hakları ihlali listesinde bulunuyor.
9.10.2017 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Kim Yo-Jong ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kim yo-jong haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.