Genel Başkanlık yarışı nefes kesti
Genel Başkanlık yarışı nefes kesti CHP’de Genel Başkanlık yarışı inanılmaz bir çekişmeye sahne oldu. İlk turda Özgür Özel 682, Kılıçdaroğlu 664 oy aldı. Özel, 2 oy fark ile salt çoğunluğu kaçırınca seçim ikinci tura kaldı. Kıran kırana geçen oylama geç saatlere kadar sürerken kazananı ikinci tur sonuçları belirledi.
5.11.2023 Gündem
Oy oranları belli oldu! Erdoğan, Yavaş, İmamoğlu, Kılıçdaroğlu, Akşener, Babacan, Gül...
Oy oranları belli oldu! Erdoğan, Yavaş, İmamoğlu, Kılıçdaroğlu, Akşener, Babacan, Gül... Optimar'ın yaptığı seçim anketine göre son oy oranları belli oldu. Vatandaşların oy verme eğilimlerini etkiyen en önemli faktör ekonomi olarak belirtildi. Son ankete göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oyu yüzde 41.7, Mansur Yavaş'ın oyu yüzde 14.7, Ekrem İmamoğlu'nun oyu 8.2, Kemal Kılıçdaroğlu'nun oyu ise yüzde 7.7 oranında kaldı. Meral Akşener ise yüzde 5.9 ile takip ediyor.
16.07.2021 Siyaset
İçişleri Bakanlığı'ndan Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusu
İçişleri Bakanlığı'ndan Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusu İçişleri Bakanlığı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında, vali ve kaymakamlara yönelik 'militan' sözleri nedeniyle Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nda suç duyurusunda bulundu.
29.01.2021 Gündem
Kılıçdaroğlu'ndan, iktidara 13 maddelik 'koronavirüs' paketi önerisi
Kılıçdaroğlu'ndan, iktidara 13 maddelik 'koronavirüs' paketi önerisi Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, koronavirüs salgını nedeniyle AK Parti iktidarına 13 maddeden oluşan bir öneri paketini sundu. Kılıçdaroğlu, "Bu süreçte kendi sağlıklarını tehlikeye atarak, günün 24 saati çalışan sağlık personeline kriz süresince her ay 2 maaş tutarında ödeme yapılmalı" dedi.
23.03.2020 Siyaset