Keman Virtüözü

Keman Virtüözü

Son dakika Keman virtüözü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Keman virtüözü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Keman virtüözü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Keman Virtüözü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan keman virtüözü gelişmeleri de dahil olmak üzere 83 keman virtüözü haberi bulunmuştur. Tüm keman virtüözü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Şirketlerde 100’üncü yıl hareketliliği
Şirketlerde 100’üncü yıl hareketliliği Cumhuriyetimizin 100’üncü yıl coşkusunun yaşandığı bugünlerde farklı sektörlerde çok sayıda şirket hem sosyal sorumluluk kapsamında yaptıkları hazırlıkları duyuruyor hem de müşterilerine yönelik çok sayıda kampanyayı hayata geçiriyor.
30.10.2023 Ekonomi
Mustafa Taşpınarlı hayatını kaybetti
Mustafa Taşpınarlı hayatını kaybetti İbrahim Tatlıses ve Sibel Can gibi ünlü isimlere sahnede eşlik eden usta keman sanatçısı Mustafa Taşpınarlı yaşamını yitirdi. 79 yaşındaki usta keman virtüözünün cenaze töreniyle ilgili detaylar belli oldu.
20.06.2023 Magazin
Dünyaca ünlü keman virtüözü Suna Kan hayatını kaybetti!
Dünyaca ünlü keman virtüözü Suna Kan hayatını kaybetti! Türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi keman virtüözlerinden birisi olarak tanınan ve uzun yıllar Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nda solist ve başkemancı olarak görev yapan Suna Kan, 86 yaşında hayatını kaybetti. Acı haberi Suna Kan'ın yakın dostu bir başka devlet sanatçımız Gülsin Onay duyurdu...
11.06.2023 Kültür Sanat
Adnan Karaduman kimdir, kaç yaşında, nereli? Keman virtüözü Adnan Karaduman neden öldü?
Adnan Karaduman kimdir, kaç yaşında, nereli? Keman virtüözü Adnan Karaduman neden öldü? 57 yaşındaki ünlü müzisyen Adnan Karaduman tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Peki, Adnan Karaduman kimdir, kaç yaşında, nereli? Keman virtüözü Adnan Karaduman neden öldü?
19.12.2022 Kültür Sanat
Dünyanın yaşayan en usta keman sanatçısı Türkiye'de konser verecek
Dünyanın yaşayan en usta keman sanatçısı Türkiye'de konser verecek 5 Ekim’de İstanbul, 6 Ekim’de ise Ankara’da sahne almaya hazırlanan Şef Aziz Shokhakimov yönetimindeki orkestra, dünyanın en sevilen keman sanatçılarından Roby Lakatos ve günümüzün önde gelen kanun virtüözlerinden Göksel Baktagir’i ağırlayacak.
16.09.2022 Kültür Sanat
23 Nisan etkinlikleri! 23 Nisan’da çocuklar için konser, sergi, atölye, sinema, tiyatro, müze etkinlik önerileri…
23 Nisan etkinlikleri! 23 Nisan’da çocuklar için konser, sergi, atölye, sinema, tiyatro, müze etkinlik önerileri… Konserler, sergiler ve atölyeler… 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.  23 Nisan haftası çocukların keyifli vakit geçirecekler 23 Nisan etkinlikleri…
22.04.2022 Gündem
Paulo Coelho kimdir, kitapları nelerdir? Okçu'nun Yolu kitabını Mete Gazoz’a ithaf eden Paulo Coelho’nun biyografisi!
Paulo Coelho kimdir, kitapları nelerdir? Okçu'nun Yolu kitabını Mete Gazoz’a ithaf eden Paulo Coelho’nun biyografisi! Dünyaca ünlü Brezilyalı roman ve söz yazarı Paulo Coelho, Türkçe'ye "Okçu'nun Yolu" (The Archer) adıyla çevrilen son kitabını olimpiyat şampiyonu milli sporcu Mete Gazoz'a adadı. Söz konusu gelişmenin ardından Paulo Coelho ve Okçu'nun Yolu kitabı araştırılmaya başlandı. Peki, Paulo Coelho kimdir? Paulo Coelho kitapları ve biyografisi...
24.09.2021 Gündem
Ünlü müzisyen İlyas Tetik hayatını kaybetti
Ünlü müzisyen İlyas Tetik hayatını kaybetti Besteci, keman virtüözü İlyas Tetik( 60) hayatını kaybetti.
5.07.2021 Yaşam
Selçuk Tekay öldü mü? Selçuk Tekay kimdir, kaç yaşında neden vefat etti? Tekay'ın besteleri ve yaşam öyküsü…
Selçuk Tekay öldü mü? Selçuk Tekay kimdir, kaç yaşında neden vefat etti? Tekay'ın besteleri ve yaşam öyküsü… Selçuk Tekay kimdir, öldü mü, neden öldü? Soruları usta ismin hayatını kaybetmesinin ardından hayatını merak edenler tarafından sorgulanmaya başladı. Selçuk Tekay'ın ölüm haberinin ardından biyografisi, hayatı ve besteleri gündeme geldi. Besteci ve keman virtüözü Selçuk Tekay'ın ölüm haberini aldıktan sonra birçok ünlü isim kendisine baş sağlığı diledi. "Beraber yürüdük biz bu yollarda", "Vurgun" gibi çok sayıda unutulmaz şarkılara imza atan Selçuk Tekay Müzeyyen Senar, Emel Sayın, Adnan Şenses, Bülent Ersoy, Ebru Gündeş, Muazzez Abacı, Ahmet Özhan, Sibel Can gibi isimlerle çalıştı. Peki, Selçuk Tekay kimdir, kaç yaşında? Selçuk Tekay neden öldü? İşte, keman virtüözü Selçuk Tekay'ın yaşam öyküsü ve besteleri…
14.06.2021 Gündem
Usta sanatçı Selçuk Tekay hayatını kaybetti
Usta sanatçı Selçuk Tekay hayatını kaybetti Şarkıcı Emel Sayın, besteci ve keman virtüözü Selçuk Tekay'ın(68) hayatını kaybettiği duyurdu. Tekay'ın vefatı sanat dünyasını yasa boğdu. Emel Sayın, Nilüfer, Ferhat Göçer ve birçok ünlü isim sosyal medya paylaşımlarıyla üzüntülerini dile getirdi.
14.06.2021 Magazin
Google'da doodle olan Gravür sanatçımız Aliye Berger kimdir? Aliye Berger'i 117. yaş gününde Google unutmadı!
Google'da doodle olan Gravür sanatçımız Aliye Berger kimdir? Aliye Berger'i 117. yaş gününde Google unutmadı! Türkiye’nin ilk kazıma ve oyma gravür sanatçılarından Aliye Berger, 117. yaş gününde Google'da Doodle oldu. Google tarafından hatırlanan Aliye Berger kimdir? Gravür nedir, nasıl yapılır?
24.12.2020 Gündem
Ünlü müzisyen İskender Şencemal hayatını kaybetti!
Ünlü müzisyen İskender Şencemal hayatını kaybetti! Türk müziğinin dev isimlerine sahnelerde eşlik eden ve ünlü isimlere albümlerinin aranjörlüğünü de yapan usta isim İskender Şencemal hayatını kaybetti.
23.05.2020 Yaşam
100. Yıl Marşı besteleyip çocuklara armağan ettiler
100. Yıl Marşı besteleyip çocuklara armağan ettiler Keman virtüözü, besteci ve akademisyen Cihat Aşkın ile opera sanatçısı Burak Bilgili, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) 100.yılı için 'Yüzyılın Çocukları' isimli bir marş besteledi. Marş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na ithafen çocuklara armağan edildi.
23.04.2020 Gündem
Melisa Uzunarslan'dan yeni klip
Melisa Uzunarslan'dan yeni klip Keman virtüözü Melisa Uzunarslan'ın, tüm söz ve müzikleri kendisine ait olan 10 şarkılık ilk solo albümünün beşinci video klibi albümle aynı adı taşıyan "Tanıdığım En Güzel Deli"ye geldi.
21.10.2019 Kültür Sanat
Melisa Uzunarslan'dan yeni klip!
Melisa Uzunarslan'dan yeni klip! Keman virtüözü Melisa Uzunarslan'ın; tüm söz ve müzikleri kendisine ait olan 10 şarkılık ilk solo albümü "Tanıdığım En Güzel Deli" kliplenmeye devam ediyor.
5.09.2019 Kültür Sanat
Melisa Uzunarslan'dan yeni klip
Melisa Uzunarslan'dan yeni klip Keman virtüözü Melisa Uzunarslan'ın; tüm söz ve müzikleri kendisine ait olan 10 şarkılık ilk solo albümü "Tanıdığım En Güzel Deli" kliplenmeye devam ediyor.
31.07.2019 Kültür Sanat
David Garrett, İstanbul'a gelecek
David Garrett, İstanbul'a gelecek Dünyaca ünlü Alman keman virtüözü David Garrett, 21 Eylül'de İstanbul'da konser verecek.
13.05.2019 Magazin
“Aramızda Müzik Var” yeniden başlıyor!
“Aramızda Müzik Var” yeniden başlıyor! Türkiye'nin dünyaca ünlü yabancı şarkıcı ve müzisyenleri konuk alan televizyon programı “Aramızda Müzik Var” 4 yıl aradan sonra yeniden başlıyor... Fuat Güner'in sunduğu program, yıllar sonra yeniden açılan kültür ve sanat kanalı TRT 2'de her cumartesi saat 11:00'de yayınlanacak.
22.02.2019 Kültür Sanat
Balayı tatsız bitti
Balayı tatsız bitti KEMAN virtüözü Barış Andaç ile evlenen şarkıcı Aydilge, balayı için gittikleri Karadağ’ın altını üstüne getirdi.
1.07.2018 Magazin
Her yüzyılda beraberiz!
Her yüzyılda beraberiz! Aydilge, keman virtüözü Utku Barış Andaç’la Fenerbahçe Romantika’da düzenlenen bir törenle dünyaevine girdi. Nikah öncesi konuşan şarkıcı, “Biz geçmiş yaşamlarda da beraber olduğumuza inanıyoruz. Her yüzyılda beraberdik” dedi
20.06.2018 Magazin
Füreya Koral kimdir? Füreya Koral Google'da neden Doodle oldu?
Füreya Koral kimdir? Füreya Koral Google'da neden Doodle oldu? Füreya Koral kimdir? Füreya Koral Google'da neden Doodle oldu? Sorularının yanıtları merak ediliyor ve gündemde sıkça araştırılıyor. Milyonlarca internet kullanıcısı Füreya Koral'ı görünce hayatını araştırmaya başladı. İşte tüm bilgiler...
12.06.2018 Gündem
45 kiloluk ünlü 35 kiloluk gelinlik giyecek!
45 kiloluk ünlü 35 kiloluk gelinlik giyecek! Aydilge, keman virtüözü nişanlısı Utku Barış Andaç'la 19 Haziran'da Fenerbahçe Romantika'da evlenecek.
2.06.2018 Magazin
Düğün öncesi  son prova
Düğün öncesi son prova Şarkıcı Aydilge, keman virtüözü nişanlısı Utku Barış Andaç ile dünya evine girmek için gün sayıyor.
1.06.2018 Magazin
Her müziğe caz yapacaklar!
Her müziğe caz yapacaklar! Caz ana başlığı altında; blues, elektronik, world, funk, indie, klasik, pop ve rock müziğin heyecan verici renklerini de içeren Zorlu PSM Caz Festivali, her müziğin caz haliyle birbirinden ünlü isimleri buluşturuyor
30.04.2018 Magazin
‘Filistin’e zulmeden  adama destek vermem’
‘Filistin’e zulmeden adama destek vermem’ Hollywood yıldızı Natalie Portman ‘Yahudi Nobel’i’ olarak anılan ödül törenine Gazze’de öldürülen Filistinliler nedeniyle katılmayacağını açıkladı. Portman’ın İsrail vatandaşlığının iptal edilmesi istendi. Portman sert yanıt verdi
21.04.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Keman Virtüözü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki keman virtüözü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.