Kemal Öztürk

Kemal Öztürk

Son dakika Kemal Öztürk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kemal Öztürk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kemal Öztürk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kemal Öztürk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kemal öztürk gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.133 kemal öztürk haberi bulunmuştur. Tüm kemal öztürk haberleri aşağıda listelenmiştir.
FETÖ'nün kritik isimlerine ceza yağdı
FETÖ'nün kritik isimlerine ceza yağdı Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki ihanet girişiminin ardından Ankara merkezli yürütülen soruşturmalar sonucu çok sayıda dava açıldı.
12.07.2019 Gündem
Amasya’da trafik kazası: 4 yaralı
Amasya’da trafik kazası: 4 yaralı Amasya’da meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.
9.05.2019 Yaşam
Fethiye'de paraşüt faciası!
Fethiye'de paraşüt faciası! Muğla'nın Fethiye ilçesi Ölüdeniz Mahallesi'nde bulunan dünyaca ünlü Babadağ'dan atlayış yapan yamaç paraşüt pilotu ve yabancı yolcusu kayalıklara düşerek hayatını kaybetti. Jandarmanın drone ile havadan tespit ettiği cenazelere ulaşmak için çalışmalar devam ediyor.
15.04.2019 Yaşam
İlker Aycı'dan önemli açıklamalar: Yüzde 25'i tamamlandı!
İlker Aycı'dan önemli açıklamalar: Yüzde 25'i tamamlandı! THY Teknik Hangar'da düzenlenen basın toplantısında THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Aycı açıklamalarda bulundu. Aycı, Atatürk Havalimanı'nın İstanbul Havalimanı'na taşınma süreciyle ilgili, "taşınmanın yüzde 25'i tamamlandı" dedi.
4.04.2019 Gündem
13 yaş küçük sevgili!
13 yaş küçük sevgili! Oyuncu Yaprak Özdemiroğlu (55) kendisinden 13 yaş küçük sevgilisi Kemal Öztürk (42) ile Nişantaşı’nda görüntülendi.
22.10.2018 Magazin
Gonca’yı beğeniyorum
Gonca’yı beğeniyorum Yaprak Özdemiroğlu, sevgilisi Kemal Öztürk ile İstMarina AVM’deydi.
19.10.2018 Magazin
Ruhsar Pekcan: Sanırım Bakan oldum, herkes öyle diyor
Ruhsar Pekcan: Sanırım Bakan oldum, herkes öyle diyor Kabinedeki iki kadın bakandan biri olan Ruhsar Pekcan bakan olduğunu havalimanında öğrendi. Art arda telefonlar alan Pekcan, "Sanırım bakan oldum, herkes öyle diyor ben bilemiyorum. Öğrenmeye gidiyorum." Dedi.
9.07.2018 Siyaset
FETÖ, üniversitede istediğini profesör yapmış
FETÖ, üniversitede istediğini profesör yapmış Denizli'de Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) Pamukkale Üniversitesi'ndeki (PAÜ) yapılanmasına yönelik, 60'ı tutuklu 115 sanığın "silahlı terör örgütüne üye olma" suçlamasıyla yargılandığı davanın görülmesine devam edildi.
29.09.2021 Gündem
FETÖ sanığı Zonguldak eski garnizon komutanına tahliye
FETÖ sanığı Zonguldak eski garnizon komutanına tahliye Zonguldak'ta, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında görevlerinden ihraç edilen Tuğgeneral Birol Şimşek, Jandarma Kurmay Albay Kamil Günler, Tuğamiral Hasan Doğan ve Deniz Albay Mustafa Kemal Öztürk'ün tutuklu yargılanmasına devam edildi. Mahkeme, Tuğgeneral Birol Şimşek'in tahliyesine karar verdi.
29.09.2021 Gündem
‘Haşhaşiler gibi suikast planladılar’
‘Haşhaşiler gibi suikast planladılar’ Zonguldak iddianamesinde FETÖ için “Hasan Sabbah’ın çevresindeki Haşhaşilerin fedai kullanması gibi suikast benzeri hareketlere başvurmuştur” benzetmesi yapıldı
29.09.2021 Gündem
4 eski komutana ağırlaştırılmış müebbet istemi
4 eski komutana ağırlaştırılmış müebbet istemi ZONGULDAK'ta, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında tutuklanan 4 eski komutan hakkında hazırlanan iddianame tamamlandı. Komutanlar hakkında, 'Anayasal düzeni ortadan kaldırmaya teşebbüs, silahlı terör örgütüne üye olmak' suçlarından ağırlaştırılmış müebbet hapis istendi.
29.09.2021 Gündem
FETÖ "günah"ların da üzerini örtüyormuş
FETÖ "günah"ların da üzerini örtüyormuş Zonguldak Cumhuriyet Başsavcılığınca, FETÖ'nün darbe girişimi soruşturması kapsamında tutuklu 4 eski komutan hakkında "anayasal düzeni ortadan kaldırmaya teşebbüs, silahlı terör örgütüne üye olmak" suçlarından ağırlaştırılmış müebbet hapisle cezalandırılmaları istemiyle hazırlanan iddianame, Zonguldak 2. Ağır Ceza Mahkemesince kabul edildi
29.09.2021 Gündem
Cihan Kansız hakkında kırmızı bülten
Cihan Kansız hakkında kırmızı bülten Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın Selam Tevhid soruşturmasında kumpas kurduğu iddiasına yönelik soruşturmanın yargı ayağını oluşturan ve binlerce kişi hakkında usulsüz dinleme kararı vermekle suçlanan 54 hakim ve savcının yargılandığı davanın görülmesine başlandı. Davanın firari sanıklarından eski "Ergenekon" davası savcısı Cihan Kansız hakkında kırmızı bülten çıkarılmasına karar verildi.
29.09.2021 Gündem
Dış provokatörler Alevi-Sünni çatışmasını körüklemek için sahada
Dış provokatörler Alevi-Sünni çatışmasını körüklemek için sahada FETÖ'cü darbe girişiminin başarısız olmasının ardından BBC başta olmak üzere uluslararası dış güçler Türkiye'ye karıştırmak için harekete geçti. Halk tarafından püskürtülen darbe girişiminin hemen ardından Malatya'ya giden BBC ekipleri, teröristlerin provokatif söylemlerini 'Alevi vatandaşlardan mesaj' olarak tüm dünyaya servis etmeye hazırlanıyor. Anadolu Ajansı eski Genel Müdürü ve Yenişafak gazetesi köşe yazarı Kemal Öztürk, Twitter hesabından söz konusu uyarıyı yaptı
29.09.2021 Gündem
Tuğamiral Doğan ve Deniz Albay Öztürk tutuklandı
Tuğamiral Doğan ve Deniz Albay Öztürk tutuklandı Zonguldak’ın Ereğli İlçesi’nde, Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Hasan Doğan ile Deniz Albay Mustafa Kemal Öztürk, darbe girişimiyle ilgili başlatılan soruşturma kapsamında tutuklandı.
29.09.2021 Gündem
Karadeniz Bölge Komutanı gözaltına alındı
Karadeniz Bölge Komutanı gözaltına alındı Darbe girişimine ilişkin Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Hasan Doğan ile yardımcısı, gözaltına alındı.
29.09.2021 Gündem
Nusaybin itirafları tutanaklar ortaya çıktı
Nusaybin itirafları tutanaklar ortaya çıktı NUSAYBİN'de teslim olan PKK'lı teröristlerin itiraflarının yer aldığı tutanakları, Yeni Şafak yazarı Kemal Öztürk köşesinde paylaştı.
29.09.2021 Gündem
Görülmemiş ittifak! PKK Türkiye'yi terk edecek!
Görülmemiş ittifak! PKK Türkiye'yi terk edecek! PKK kurulduğundan beri hiç bu kadar zor duruma düşmemişti. Devletin, askerin, polisin motivasyonu ve halkın tutumu örgütü Türkiye'de bitirdi
29.09.2021 Gündem
PKK ve YPG'nin Suriye oyunu
PKK ve YPG'nin Suriye oyunu Yeni Şafak yazarı Kemal Öztürk, Türkiye’de PKK, Suriye’de ise PYD’nin toprak oyunu oynadığını yazdı...
29.09.2021 Gündem
Dengeleri alt üst edecek keşif!
Dengeleri alt üst edecek keşif! Bölgede Akdeniz Savaşı yaşandığını söyleyen Yeni Şafak Yazarı Kemal Öztürk, bunun sebebinin ise keşfedilmemiş doğalgaz olduğunu söyledi.
15.12.2015 Dünya
Başbakan olabilir ama...
Başbakan olabilir ama... Anadolu Ajansı eski genel müdürü , Yeni Şafak yazarı Kemal Öztürk, Ankara kulislerini çalkalayan bir iddiayı köşesine taşıdı.
29.09.2021 Gündem
Nusaybin Bölge Trafik Denetleme Müdürlüğü'ne saldırı düzenlendi: 5 polis yaralı
Nusaybin Bölge Trafik Denetleme Müdürlüğü'ne saldırı düzenlendi: 5 polis yaralı MARDİN’in Nusaybin İlçesi’nde Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü’ne akşam saatlerinde uzun namlulu silahlar ve patlayıcılarla saldırı düzenlendi. 5 polis memurunun yaralandığı olaydan sonra kaçan saldırganların yakalanması için bölgede geniş çaptı operasyon başlatıldı
29.09.2021 Gündem
Felç geçiren Rizeli kaptan denizden ayrı kalamayınca...
Felç geçiren Rizeli kaptan denizden ayrı kalamayınca... RİZE’de 18 yıl önce geçirdiği trafik kazası sonucu omurilik felci geçiren ve diz kapaklarından aşağısı tutmayan yat kaptanı 54 yaşındaki Kemal Öksüz’ün denize girip çıkabilmesi için ilginç bir çözüm bulundu...
17.07.2015 Yaşam
Yeni Şafak yazarı: Boyumun ölçüsünü aldım
Yeni Şafak yazarı: Boyumun ölçüsünü aldım AK Parti milletvekili aday listesine giremeyen Yeni Şafak yazarı Kemal Öztürk, bugünkü köşesinde "boyumun ölçüsünü aldım" dedi...
29.09.2021 Gündem
Gazetecilerin çoğu liste dışı!
Gazetecilerin çoğu liste dışı! Kabataş’ı o yazmıştı Gazeteci Halime Kökçe, AK Parti’den aday adayı olmuştu...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kemal Öztürk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kemal öztürk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.