Kemal Kılıçdaroğlu Açıklama

Kemal Kılıçdaroğlu Açıklama

Son dakika Kemal Kılıçdaroğlu açıklama haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kemal Kılıçdaroğlu açıklama ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kemal Kılıçdaroğlu açıklama haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kemal Kılıçdaroğlu Açıklama

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kemal kılıçdaroğlu açıklama gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.890 kemal kılıçdaroğlu açıklama haberi bulunmuştur. Tüm kemal kılıçdaroğlu açıklama haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kılıçdaroğlu: Türkiye’ye demokrasiyi getirmek zorundayız
Kılıçdaroğlu: Türkiye’ye demokrasiyi getirmek zorundayız CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Biz '6'lı masa' diyoruz. Bazen Türkiye masası, demokrasi masası, milletin masası. Adı neyse bizi birleştiren tek bir konu var; bu ülkeye gerçek anlamda demokrasiyi getirmek. Türkiye'ye demokrasiyi getirmek zorundayız" dedi.
16.06.2022 Siyaset
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'ndan SADAT önünde açıklama
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'ndan SADAT önünde açıklama CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Beylikdüzü'nde bulunan SADAT Genel Merkezi önünde açıklama yaptı
13.05.2022 Siyaset
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'ndan 'Osman Kavala' tepkisi
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'ndan 'Osman Kavala' tepkisi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Gezi davası kararına ilişkin, "Bu kurgulanmış mahkemede Osman Kavala, beraat ettiği bir davadan müebbet hapse mahkum oldu. Dünyada böyle bir örnek yok. Böyle bir garabet yok. Ama bizim ülkemizde olur. Çünkü yargı bağımsız değil" dedi.
26.04.2022 Siyaset
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu: Helalleşmeye ihtiyacımız var
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu: Helalleşmeye ihtiyacımız var Sultanbeyli'de düzenlenen Yeni üye katılım töreninde konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Bizim de kusurlarımız oldu. Ama yeni bir sürecin başladığını hepiniz bilin lütfen. Bizim kavgaya ihtiyacımız yok. Helalleşmeye ve kucaklaşmaya ihtiyacımız var" dedi.
16.04.2022 Siyaset
Kemal Kılıçdaroğlu: İstanbullara hizmet etmenin güzelliğini hep beraber yaşıyoruz
Kemal Kılıçdaroğlu: İstanbullara hizmet etmenin güzelliğini hep beraber yaşıyoruz Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yapımına devam edilen Dudullu-Bostancı Metro Hattı'nda test sürüşüne katıldı. Anadolu Hisarı'ndaki restorasyon çalışmalarında incelemede bulundu. Kılıçdaroğlu, "İstanbul’un ciddi bir tarihi dokusu var. Bu tarihi dokuyu ortaya çıkarmak için de olağanüstü çaba harcıyor. Orada da bazı engellemeler var ama ne olursa olsun tüm engelleri aşıp İstanbullara hizmet etmenin güzelliğini hep beraber yaşıyoruz." dedi.
15.04.2022 Siyaset
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu: Enflasyon en haksız ve acımasız vergidir
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu: Enflasyon en haksız ve acımasız vergidir CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TÜİK'in açıkladığı enflasyon verilerini hatırlatarak, "TÜİK, doğruları söylemiyor. Enflasyon Araştırma Grubu'na (ENAG) göre yıllık enflasyon yüzde 143; enflasyon aldı gidiyor. Hükumet 'Fedakarlıkta bulunun' diyor. Bütün iktisat, ekonomi kitapları yazar; enflasyon en haksız ve acımasız vergidir" dedi.
5.04.2022 Siyaset
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu: Sorunu yaşayanı dinlerseniz sağlıklı çözümler üretirsiniz
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu: Sorunu yaşayanı dinlerseniz sağlıklı çözümler üretirsiniz CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, '2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü' etkinliğindeki konuşmasında, "Sorunu yaşayanı dinlerseniz sağlıklı ve tutarlı çözümler üretirsiniz" dedi.
2.04.2022 Siyaset
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu: Yerel yönetimler zorlukları aşarak görev yapıyor
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu: Yerel yönetimler zorlukları aşarak görev yapıyor CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yerel yönetimlerin bütün zorlukları aşıp büyük sorumluluk üstlenerek görev yaptığını söyledi.
30.03.2022 Siyaset
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu: Altımız da demokrasi konusunda birbirimize benziyoruz
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu: Altımız da demokrasi konusunda birbirimize benziyoruz CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Bazen, '6 benzemez bir araya geldiniz' diye kızıyorlar. Altımız da demokrasi konusunda birbirimize benziyoruz. Hepimiz demokrasi, insan hakları istiyoruz" dedi.
24.03.2022 Siyaset
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu: Türkiye'nin var olan sorunlarının tamamını çözeceğiz
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu: Türkiye'nin var olan sorunlarının tamamını çözeceğiz CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bir dizi ziyaret için geldiği Diyarbakır'da esnafla buluştu. Esnaf ziyaretinin ardından, açıklamalarda bulunan Kılıçdaroğlu, Türkiye'yi hep birlikte aydınlığa çıkaracaklarını belirterek, "İşsizlik bütün kötülüklerin anasıdır. Bir kişinin işi olursa, evine ekmek götürürse, huzur içinde gelir elde ederse alın terinin karşılığını alırsa, bu tür olaylar da olmaz. İşin derinine, kökenine inmek lazım. Hiçbir insan gidip de rögar kapağını çalmak istemez ama aç ise ne yapsın bu adam? Dolayısıyla olaya bir de bu cepheden bakmak lazım ama dediğim gibi az kaldı. İnşallah hep birlikte Türkiye'nin var olan sorunlarının tamamını çözeceğiz hiç endişe etmeyin" dedi.
10.03.2022 Siyaset
CHP lideri Kılıçdaroğlu'ndan güçlendirilmiş parlamenter sistem açıklaması
CHP lideri Kılıçdaroğlu'ndan güçlendirilmiş parlamenter sistem açıklaması CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, güçlendirilmiş parlamenter sistem modelinde yasalaştıracak organ ile sorunu çözülecek organın bir arada olmasını sağlayacaklarını söyledi.
5.03.2022 Siyaset
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu: Bir araya gelip helalleşmemiz lazım
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu: Bir araya gelip helalleşmemiz lazım CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Ben helalleşme kavramından söz ettim. Helalleşmemiz lazım. Bir araya gelip helalleşmemiz lazım. Tarlada çalışan, yıllarını veren bir kişinin eğer sosyal güvenliği sağlanmıyorsa; bu kadar emek harcadığı halde hastaneye düştüğünde sahipsiz kalıyorsa, devletin onunla helalleşmesi lazım" dedi.
3.02.2022 Siyaset
Kılıçdaroğlu: En büyük hakem halktır, sandığı koymak lazım
Kılıçdaroğlu: En büyük hakem halktır, sandığı koymak lazım CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Sizler yetki verdiğiniz müddetçe Türkiye sorunlarını aşabilir. Bir iktidara görev verdiniz; görevini yapmaya çalıştı ama bugün geldiğimiz nokta belli. Buradan çıkması lazım Türkiye'nin. Çıkmasının yolu da değişikliktir, değişimdir. En büyük hakem halktır. Sandığı koymak lazım. Sandığın gereği neyse başımızın üstüne" dedi. 
22.12.2021 Siyaset
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu: Sorunun temeli güvendir
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu: Sorunun temeli güvendir CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye'nin temel bir sorunu olduğunu belirterek, "Sorunun temeli güvendir. Eğer bir ülkenin vatandaşları kendisini yöneten siyasi otoriteye güven duymuyorsa artık o kişiler o ülkeyi sağlıklı yönetemezler" dedi.
21.12.2021 Siyaset
Kılıçdaroğlu'ndan asgari ücret açıklaması
Kılıçdaroğlu'ndan asgari ücret açıklaması CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Sanayi Odası'ndaki görüşme sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı. Kılıçdaroğlu "Bu yılın başında asgari ücret belirlenirken dolar kuru olarak asgari ücretin karşılığı 384 dolardı. Şimdi 14 lira dolar ki, 14'ü de aştı galiba bildiğim kadarıyla. 14 olarak hesap edilirse dolar kuru bugün itibariyle 5 bin 376 lira net işçiye para verilmesi lazım. Merkez bankası kendisine ait olmayan dolarları satarak 'acaba doları frenleyebilir miyim?' diyor. Türkiye Cumhuriyet tarihinde böyle bir olay olmadı. O nedenle biz, toplum daha büyük sorunlarla karşılaşmasın diye bir an önce seçimin olmasını istiyoruz" dedi. 
16.12.2021 Siyaset
Kılıçdaroğlu, il başkanlarıyla görüştü
Kılıçdaroğlu, il başkanlarıyla görüştü  CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'da partisinin il başkanlarıyla bir araya geldi. 
7.12.2021 Siyaset
Kılıçdaroğlu: Hiç kimse umutsuzluğa kapılmasın, Türkiye düzelir
Kılıçdaroğlu: Hiç kimse umutsuzluğa kapılmasın, Türkiye düzelir CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Hiç kimse umutsuzluğa kapılmasın, 'Türkiye düzelir mi' diye. Evet, Türkiye düzelir. Şunu açıklıkla bütün vatandaşlarıma söylemek istiyorum; Türkiye'yi krizden çıkaracak en yetkin kadrolar, CHP çatısı altındadır" dedi.
24.11.2021 Siyaset
CHP lideri Kılıçdaroğlu: Anayasaların yapılmasındaki iklim, toplumsal uzlaşmaya bağlıdır
CHP lideri Kılıçdaroğlu: Anayasaların yapılmasındaki iklim, toplumsal uzlaşmaya bağlıdır CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Anayasaların yapılmasındaki iklim, toplumsal uzlaşmaya bağlıdır. Kimsenin kimseyi suçlayamadığı ama her düşüncenin özgürce ifade edildiği bir ortamda anayasalar hazırlanır" dedi.
29.05.2021 Siyaset
CHP Lideri Kılıçdaroğlu ile görüşen Ekrem İmamoğlu'ndan ilk açıklama!
CHP Lideri Kılıçdaroğlu ile görüşen Ekrem İmamoğlu'ndan ilk açıklama! CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP’nin İstanbul adaylığında öne çıkan isimlerden Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile görüştü. Görüşmeye ilişkin gazetevatan.com konuşan İmamoğlu, "Adaylık teklifi resmen yapıldı mı?" sorumuza "Aile içinde güzel bir sohbet oldu. Sürecin olgunlaşmasına dönük de konuştuk" dedi.
13.12.2018 Siyaset
Kılıçdaroğlu: OHAL'e destek vermedik, çünkü...
Kılıçdaroğlu: OHAL'e destek vermedik, çünkü... CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu açıklama yaptı. Kılıçdaroğlu konuşmasında neden OHAL'e destek vermediklerini anlattı.
29.09.2021 Gündem
Kılıçdaroğlu'ndan flaş koalisyon açıklaması
Kılıçdaroğlu'ndan flaş koalisyon açıklaması CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Ahmet Davutoğlu ile yaptığı 1,5 saat süren görüşme sonrası açıklama yaptı.
29.09.2021 Gündem
CHP grubu toplandı!
5.07.2011 Siyaset
´Partideki korku imparatorluğunu yıktık!´
´Partideki korku imparatorluğunu yıktık!´ CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu açıklama yaptı
3.11.2010 Haber
Kısmi iptal kararı
Kısmi iptal kararı CHP Genel Başkanı Kemal KILIÇDAROĞLU açıklama yaptı
8.07.2010 Haber
CHP'de Kılıçdaroğlu depremi
CHP'de Kılıçdaroğlu depremi Mustafa Özyürek Baykal'ın aklındaki başkan adayının Kemal Kılıçdaroğlu olduğunu söyledi ancak Baykal yalanladı...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kemal Kılıçdaroğlu Açıklama ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kemal kılıçdaroğlu açıklama haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.