Kemal Kılıçdaoğlu

Kemal Kılıçdaoğlu

Son dakika kemal kılıçdaoğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kemal kılıçdaoğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kemal kılıçdaoğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kemal Kılıçdaoğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kemal kılıçdaoğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 76 kemal kılıçdaoğlu haberi bulunmuştur. Tüm kemal kılıçdaoğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhur İttifakı'nda son durum! Listenin iskeleti hazır
Cumhur İttifakı'nda son durum! Listenin iskeleti hazır 14 Mayıs seçimleri yaklaşırken Ankara kulislerinde hareketlilik sürüyor. CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova, Cumhur İttifakı'na ilişkin son bilgileri aktardı.
3.04.2023 Gündem
Kılıçdaroğlu, evlerinin elektriği kesik olan aileyi ziyaret etti
Kılıçdaroğlu, evlerinin elektriği kesik olan aileyi ziyaret etti CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Van'da evlerinin elektrikleri kesik olan aileyi ziyaret etti.
28.05.2022 Siyaset
Fatma Girik hayatını kaybetti! Vasiyeti yerine getirilecek...
Fatma Girik hayatını kaybetti! Vasiyeti yerine getirilecek... Yeşilçam'ın usta oyuncusu Fatma Girik 79 yaşında hayatını kaybetti. Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin sosyal medya hesabından paylaşım yaparak haberi duyurdu. Fatma Girik'in cenaze programı belli oldu. Girik için yarın 10.00'da Şişli Belediyesi'nde belediye çalışanlarının katılacağı anma töreni düzenlenecek. Girik için ikinci tören ise saat 11.00'de Cemal Reşit Rey'de yapılacak. Fatma Girik'in cenazesi, Teşvikiye Camii'nde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilmek üzere Bodrum'a gönderilecek.
24.01.2022 Magazin
Oğuzhan Asiltürk son yolculuğuna uğurlandı
Oğuzhan Asiltürk son yolculuğuna uğurlandı Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Saadet Partisi YİK Başkanı Oğuzhan Asiltürk, Hacı Bayram Veli Camii’nde son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanı sıra muhalefet partisi liderleri de katıldı.
2.10.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na tazminat davası
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na tazminat davası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu hakkında '13 şehidimizin sorumlusu Erdoğan'dır' sözleri nedeniyle 500 Bin TL'lilk manevi tazminat davası açtı.
18.02.2021 Siyaset
AK Parti'li Turan: İktidar değil muhalefet oy kaybediyor
AK Parti'li Turan: İktidar değil muhalefet oy kaybediyor AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Muharrem İnce'nin CHP'den ayrılmasıyla ilgili, "CHP'den her hafta biri ayrılıyor. Türkiye'de iktidar değil muhalefet oy kaybediyor. Bu CHP, Atatürk'ün hatta Baykal'ın CHP'si değil" dedi.
8.02.2021 Siyaset
Son dakika: Kemal Kılıçdaroğlu'ndan istifa açıklaması
Son dakika: Kemal Kılıçdaroğlu'ndan istifa açıklaması CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, parti genel merkezinde seçim sonrası açıklamalarda bulundu. İstifa iddialarına cevap veren Kılıçdaroğlu, "Partide ne olacağına partililer karar verir. 9 ay sonra yerel seçimler var. Duvarın kalan kısmını orada yıkacağız. Koltuk sevdalısı olanların bu partide yeri yoktur" dedi.
26.06.2018 Siyaset
Bakan Çavuşoğlu'dan önemli açıklamalar
Bakan Çavuşoğlu'dan önemli açıklamalar Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, bir televizyon kanalında katıldığı programda gündeme ilişkin soruları yanıtladı.
6.02.2018 Gündem
Başbakan Yıldırım'dan flaş açıklamalar
Başbakan Yıldırım'dan flaş açıklamalar Başbakan Binali Yıldırım, "Cenazeye saldırı kendini bilmez birkaç kişinin provokasyonudur." dedi.
15.09.2017 Siyaset
O ihbarı Kemal Kılıçdaroğlu yapmış
O ihbarı Kemal Kılıçdaroğlu yapmış CHP'nin Gülen Cemaati soruşturmalarında mağdur olan vatandaşlar için kurduğu komisyonun çalışıp çalışmadığını denetlemek için, Kemal Kılıçdaroğlu kendini tanıtmadan ihbarda bulundu.
29.09.2021 Gündem
Kılıçdaroğlu'ndan bayram mesajı
Kılıçdaroğlu'ndan bayram mesajı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Kuruluşundan bu yana İslam dünyasıyla birlikte tüm mazlum devletlerin umudu olan cumhuriyetimizin, temeline bizzat Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün yerleştirdiği demokratik, laik ve sosyal hukuk devleti harcıyla sorunların üstesinden geleceğine inancım tamdır...
29.09.2021 Gündem
Fezlekeleri Cumhuriyet Başsavcılığına ulaştı
Fezlekeleri Cumhuriyet Başsavcılığına ulaştı HDP Eş Genel Başkanları Demirtaş ve Yüksekdağ ile CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun da aralarında bulunduğu 9 milletvekili hakkındaki 14 fezleke, Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığına ulaştı
29.09.2021 Gündem
Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na suç duyurusu ve dava
Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na suç duyurusu ve dava Cumhurbaşkanı Erdoğan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından dolayı hakkında suç duyurusunda bulundu ve 100 liralık tazminat davası açtı.
29.09.2021 Gündem
‘Gol atmaya gelince kimse yok’
‘Gol atmaya gelince kimse yok’ Cumhurbaşkanı Erdoğan, ülkemizdeki mevcut yönetim sistemini eleştirirken Başkanlık için çağrı yaptı ve “İktidar güçlü olmazsa o ona pas atar. Gol atmaya gelince kimse yok” dedi
29.09.2021 Gündem
Kılıçdaroğlu'ndan 1 Eylül mesajı
Kılıçdaroğlu'ndan 1 Eylül mesajı CHP Lideri Kemal Kılıçdaoğlu, Twitter hesabından Dünya Baış Günü için mesaj yayınladı...
29.09.2021 Gündem
CHP'de işler karıştı! 3 il kazan kaldırdı
CHP'de işler karıştı! 3 il kazan kaldırdı Artvin, Trabzon ve Çanakkale örgütleri ön seçim istedi ve Genel Merkez’e baskı yapmaya başladı...
29.09.2021 Gündem
Türmen'den Kılıçdaroğlu'na cevap!
Türmen'den Kılıçdaroğlu'na cevap! CHP İzmir Milletvekili Rıza Türmen, Meclis’te basın toplantısı düzenledi. Türmen, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, "MİT’in içindeki bir kanatla beraber CHP içinde operasyon yapmaya çalışıyorlar" sözleri ile ilgili olarak , "Biz yeteri kadar karışığız zaten. MİT’e ihtiyaç var mı doğrusu bilmiyorum" dedi.
29.09.2021 Gündem
MHP'den Kılıçdaroğlu'na  çok sert tepki
MHP'den Kılıçdaroğlu'na çok sert tepki MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Edip Semih Yalçın, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, ’MHP’nin milliyetçiliğinin tartışılması gerek’ sözlerine, "Cumhuriyetin yarı yaşında olan MHP’nin milliyetçiliğini sorgulamak ne Kılıçdaroğlu’na, ne de başkasına düşer" diyerek tepki gösterdi...
29.09.2021 Gündem
Sarıgül'ün genel başkan adayı!
Sarıgül'ün genel başkan adayı! CHP Lideri Kılıçdaroğlu’ndan yana sinyaller veren Mustafa Sarıgül dün net konuştu: “Önümüzdeki sürecin Sayın Kılıçdaroğlu ile birlikte yürütülmesi gerektiğine inanıyorum”
29.09.2021 Gündem
CHP MYK toplantısı başladı
CHP MYK toplantısı başladı CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısı bugün gerçekleştiriliyor...
29.09.2021 Gündem
Kılıçdaroğlu'nun konuşacağı alanda Türk bayrağı krizi
Kılıçdaroğlu'nun konuşacağı alanda Türk bayrağı krizi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun halka hitap edeceği Esenyurt Meydanı’nda bir binaya dev Türk bayrağı asıldı...
29.09.2021 Gündem
Google’lı yanıt!
Google’lı yanıt! CHP lideri Kılıçdaroğlu, Köşk adayı İhsanoğlu’yla ilgili “Google’dan buluyoruz” diyen AK Partililere yanıt verdi: “Hırsız Başbakan yazdığınız zaman 3 milyon 900 bin sonuç çıkıyor...
29.09.2021 Gündem
Şikayet eden kişi belli oldu!
Şikayet eden kişi belli oldu! CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ifadeye çağırıldığı soruşturmada şikayetçinin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan olduğu öğrenildi. Erdoğan'ın, Kılıçdaroğlu hakkında kendisine hakaret ettiği gerekçesiyle suç duyurusunda bulunduğu öğrenildi.
29.09.2021 Gündem
Gündemi sallayan haber!
Gündemi sallayan haber! İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu‘nu 2014/11696 numaralı soruşturmada "şüpheli" sıfatıyla ifadeye çağırdı. Çağrı CHP'de şok etkisi yaratırken Başsavcılık'tan yapılan açıklamada, çağrının "sehven" olduğu açıklandı.
29.09.2021 Gündem
CHP'den sert tepki!  İşte o çağrı...
CHP'den sert tepki! İşte o çağrı... CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, bu çağrının, ‘Cumhuriyet savcılarının değil, emir ve talimat altında hareket eden iktidar savcılarının uygulamalarına tipik bir örnek’ olduğunu belirterek, “ Hukuka, yargısal teamüllere, genel uygulamaya ve nezaket kurallarına aykırı davetnameyi kabul etmiyor ve iade ediyoruz” dedi.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kemal Kılıçdaoğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kemal kılıçdaoğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.