Kellik

Kellik

Son dakika Kellik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kellik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kellik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kellik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kellik gelişmeleri de dahil olmak üzere 119 kellik haberi bulunmuştur. Tüm kellik haberleri aşağıda listelenmiştir.
Saç dökülmesini anında kesiyor! İşte mucize besinler...
Saç dökülmesini anında kesiyor! İşte mucize besinler... .Hem kadın hem de erkekler saç dökülmesinden şikayetçi. Bu sorunu yaşayanlar öncelikle kozmetik çözüm arayışına giriyor. Ancak tüketilen besinlerle saç dökülmesini durdurmak mümkün.
9.09.2023 Sağlık
Saç dökülmesini tarihe karıştıran yöntemi açıkladı: 'Çözüm 3-4 adet saç kökünde'
Saç dökülmesini tarihe karıştıran yöntemi açıkladı: 'Çözüm 3-4 adet saç kökünde' Kellik ile ilgili son dakika açıklaması! Saçı dökülen milyonlarca kişiyi ümitlendiren bir gelişme yaşandı. Ağrısız ve konforlu bu tedavi yöntemi ile saç dökülmesi tarihe kavuşabilir. Dermatoloji Uzmanı Dr. Işıl Kanberlioğlu Turan, tamamen hastanın kendi dokusundan özel bir saç dökülme tedavisi hazırlandığını söyledi ve detaylarını anlattı.
22.01.2023 Sağlık
Saç dökülmesi yaşayanlar dikkat! Kelliğe götüren nedenler ve çözümü açıklandı
Saç dökülmesi yaşayanlar dikkat! Kelliğe götüren nedenler ve çözümü açıklandı Kellik sorunu yaşayanlar dikkat! 7’den 70’e tüm insanlarda görülüyor, saç dökülmesinin asıl sebebi bu olabilir. Stres, yorgunluk, hava durumu, yeme alışkanlıkları çok büyük etkiliyor, avuç avuç dökülen saç için kritik uyarı geldi. Saç dökülmesinin tek bir hastalığa bağlı gelişmediğini belirten uzman isim, nedenlerini ve dökülmeyi durduracak yöntemleri tek tek açıkladı.
22.10.2022 Sağlık
Erkeklerde saç dökülmesi nedenleri ve belirtileri nelerdir?
Erkeklerde saç dökülmesi nedenleri ve belirtileri nelerdir? Dr. Berkin Gence, erkeklerde görülen saç dökülmesinin belirtilerini ve etkili tedavi yöntemlerini sizler için tüm detaylarıyla anlatıyor.
17.08.2022 Sağlık
Testosteron düzeyini artırıyor, kellik tedavisinde kullanılıyor! Kalp sağlığında çok etkili, tam bir selenyum zengini, yüksek protein kaynağı...
Testosteron düzeyini artırıyor, kellik tedavisinde kullanılıyor! Kalp sağlığında çok etkili, tam bir selenyum zengini, yüksek protein kaynağı... Süper gıda kategorisinde yer alıyor, içerisinde glüten bulunmuyor. Günde 5-6 tane tüketmek yeterli oluyor, yüksek omega-3 barındırıyor, bu da kalp sağlığı üzerinde etkili oluyor. Tam bir selenyum deposu, antioksidan bakımından çok zengin. Stres, yorgunluk gibi sorunlara karşı canlandırıcı etkilere sahip, testosteron düzeyini artırıyor. Kanser riskini azaltıyor, saç sağlığı açısından olumlu etkileri bulunuyor, erkeklerin kellik tedavisinde etkili oluyor. Bağışıklık sistemini güçlendiriyor, yüksek protein kaynağı olarak biliniyor, kilo vermede yardımcı oluyor. İşte mucize besinin saymakla bitmeyen faydaları....
7.05.2022 Sağlık
Günümüzün altın tedavisi PRP
Günümüzün altın tedavisi PRP Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Erman Çekiç, PRP tedavisi ve kullanım alanlarını tüm detaylarıyla sizler için anlattı.
29.09.2021 Sağlık
Saç problemlerine PRP çözümü
Saç problemlerine PRP çözümü Saç problemlerinin yeni nesil teknolojilerle kalıcı çözüme kavuştuğunu belirten Gülşen Şener, “PRP olarak bilinen “trombosit zengin plazma" uygulamaları, Türkiye’de de sıklıkla kullanılıyor. PRP sabır ve kararlılıkla uygulandığında kalıcı bir çözüm sunuyor” dedi.
18.08.2021 Sağlık
Polikistik Over Sendromu anneliğe engel değil!
Polikistik Over Sendromu anneliğe engel değil! Polikistik over sendromu, kadınların anne olma yolunda karşılaştığı önemli sağlık sorunlarından biri olarak karşımıza çıkıyor. Çocuk sahibi olmak isteyen kadınların yüzde 10-20’sinde polikistik over sendromunun görüldüğünü söyleyen Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Prof. Dr. Yücel Karaman hastalığın, sağlıklı bir yumurtlamanın olmaması, adet düzensizliği, tüylenme şikâyetleri ve kısırlık (infertilite) gibi sorunları da beraberinde getirdiğini söylüyor. Ancak bu sorunu yaşayanlar tüp bebek ile anne olabiliyor.
15.08.2021 Sağlık
Saç ekiminde doğru bilinen yanlışlar
Saç ekiminde doğru bilinen yanlışlar Saç ekimi günümüzde daha çok erkek tipi kellik dökülmesi olan kişilere ya da kadınlarda altta yatan bir sebep yoksa kulak arkasında yeterli miktarda saçı olan kişilere yapıldığını söyleyen Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Dr. Emin Sır, “Hastanın tedavisine başlanmadan önce sağlığı ile ilgili riskli bir durumun olup olmadığının kontrolü sağlanmalıdır” dedi.
15.08.2021 Sağlık
Koronavirüs buna da yol açıyor! Yüzde 30'unda görüldü
Koronavirüs buna da yol açıyor! Yüzde 30'unda görüldü Uzmanlar çok sayıda hastayı taradı. Çalışmalar hala devam ediyor. Koronavirüs geçirenlerin yüzde 25 ila 30'unda görülüyor. Nedenleri neler? Kaç erkek bu problemi yaşıyor? İşte detaylar...
7.07.2021 Sağlık
Kelliğe neden oluyor! Büyük risk
Kelliğe neden oluyor! Büyük risk Saç dökülmelerine karşı uygulanan maskelerin bilinçsiz kullanımının daha büyük sorunlara yol açabileceğini belirten Dr. Öğr. Üyesi Gürkan Yardımcı “Uzman olmayan kişiler tarafından önerilen saç bakım ürünlerinin kullanımını kesinlikle tavsiye etmiyorum. Doğal diye yapılan saç maskeleri başta saçlı deri olmak üzere kulaklarda, göz kapaklarında, yüzde ve boyunda alerjik durumlara sebep olabilir hatta kalıcı saç kaybıyla sonuçlanabilir” dedi.
31.03.2021 Sağlık
Bilim insanları kelliğe çare olabilecek bir öz keşfetti
Bilim insanları kelliğe çare olabilecek bir öz keşfetti Tayland'daki Chulalongkorn Üniversitesi'nden bilim insanları mangrov ağaçlarından elde ettikleri bir özle kellik sorununu ortadan kaldırdıklarını açıkladı.
29.01.2021 Bilim ve Teknoloji
Bölgesel saç dökülmelerinde protez saç uygulanır mı?
Bölgesel saç dökülmelerinde protez saç uygulanır mı? Protez Saç Uzmanı Kadir Kanıkara, çeşitli sebeplerden ortaya çıkan bölgesel saç dökülmelerinde de protez saç uygulamasının yapılabildiğini belirtti.
16.09.2020 Sağlık
'Sıkı topuz' kellik sebebi
'Sıkı topuz' kellik sebebi Dermatolog Karaoğlu, yanlış saç toplama stillerinin kadınlarda kelliğe neden olabileceğini belirtti.
14.08.2020 Sağlık
Dikkat! 'Sıkı topuz' kellik sebebi
Dikkat! 'Sıkı topuz' kellik sebebi Türk Dermatoloji Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Sema Karaoğlu, yanlış saç toplama stillerinin kadınlarda kelliğe neden olabileceğini belirtti.
13.08.2020 Sağlık
Yılan yağının faydaları - Yılan yağı ne işe yarar?
Yılan yağının faydaları - Yılan yağı ne işe yarar? İnsanların alternatif tıbba ilgi duyması sonucu ortaya çıkan ürünlerden biri, yılan yağıdır. Yılan yağı, soğuk baskılama metodu ile yılandan sağlanan bir yağdır. Eski dönemlerde, acı ve ağrı giderilmesi amacı ile kullanılan yılan yağı, son dönemde saç, sakal problemlerini çözme gibi çeşitli durumlar için de kullanılabilmektedir.
16.02.2022 Sağlık
Kelliğe karşı saç klonlama
Kelliğe karşı saç klonlama Dr. Emrah Çinik, saç klonlama hakkında bilgi verdi.
15.01.2020 Sağlık
Erkek tipi saç dökülmelerine dikkat!
Erkek tipi saç dökülmelerine dikkat! Saç Ekimi Uzmanı Lale Keskin, erkek tipi saç dökülmelerine dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulundu.
17.12.2019 Sağlık
Kourtney Kardashian plazma enjeksiyonu yaptırdı
Kourtney Kardashian plazma enjeksiyonu yaptırdı Kourtney Kardashian, reality şov programında saç dökülmesine karşı plazma enjeksiyonu tedavisi yaptırdı.
11.09.2019 Magazin
Saç ekimi estetiği nedir?
Saç ekimi estetiği nedir? Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Dr. Muba (Op. Dr. Mbaraka Ljohiy), saç ekimi operasyonu ve teknikleri hakkında bilgi verdi.
22.05.2019 Sağlık
"Kaygı ve endişe kelliğe yol açıyor"
"Kaygı ve endişe kelliğe yol açıyor" Saç Ekim Merkezi Direktörü Yasemin Gülgör, kaygı ve endişenin saç dökülmesi ve kelliğe yol açtığını açıkladı.
18.02.2019 Sağlık
Gençlik dönemindeki saç kayıpları önlenebilir mi?
Gençlik dönemindeki saç kayıpları önlenebilir mi? Saç Bakım Uzmanı Serap Öztürk Niya, gençlerin korkulu rüyası saç dökülmesi hakkında bilinmesi gerekenleri anlattı.
13.02.2019 Sağlık
Saçlarınıza öyle faydaları var ki…
Saçlarınıza öyle faydaları var ki… Işıl ışıl parlayan, hacimli ve gür saçlar… Sağlıklı saçlar denildiğinde aklımıza genellikle kozmetik ürünler ve düzenli uygulanan bakımlar geliyor. Ancak bu faktörler etkili olsalar da, sağlıklı ve gür saçların sırrı aslında beslenme alışkanlıklarımızda gizli! Çünkü besinlerin içerisinde bulunan vitamin, mineral ve proteinler kan yoluyla saç köklerine ulaşıyor ve saç yapısını koruyup ve güçlendiriyor. Dolayısıyla vitamin, mineral ve proteinden zengin olan besinleri yeterince tüketmiyorsanız, bu alışkanlığınız saçlarınızın kuru, kırılgan ve mat olmasına, daha da kötüsü dökülmelerine yol açabiliyor.
26.11.2018 Sağlık
Saç dökülmesinin psikolojik etkileri
Saç dökülmesinin psikolojik etkileri Op. Dr. Güncel Öztürk denetimindeki Saç Ekim Merkezi Uzmanları, saç dökülmesinin kişiler üzerindeki psikolojik etkilerini ve tedavi çeşitlerini sizler için anlattı.
9.11.2018 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Kellik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kellik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.