Kelepçe

Kelepçe

Son dakika kelepçe haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kelepçe ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kelepçe haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kelepçe

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kelepçe gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.426 kelepçe haberi bulunmuştur. Tüm kelepçe haberleri aşağıda listelenmiştir.
Şeytanın aklına gelmez! otomobil tamponunda 2 kilo 200 gram esrar yakalandı
Şeytanın aklına gelmez! otomobil tamponunda 2 kilo 200 gram esrar yakalandı Adana’da narkotik ekipleri kovalamaca sonucu yakaladığı otomobilin arka tampon ve alt muhafaza korumasında 2 kilo 200 gram esrar ele geçirdi. Olayla ilgili 1 kişi tutuklandı.
16.04.2024 Adana
Hırsızlık yaparken suçüstü yakalanan kadın polisin elini ısırdı
Hırsızlık yaparken suçüstü yakalanan kadın polisin elini ısırdı Adana’da mezarlıkta otomobilin camını kırıp hırsızlık yapmak isterken suçüstü yakalanan kadın, kurtulmak için polisin elini ısırdı. Bu anlar ise saniye saniye görüntülendi.
12.04.2024 Adana
Adana'da hırsızlık yaparken suçüstü yakalanan kadın polisi ısırdı
Adana'da hırsızlık yaparken suçüstü yakalanan kadın polisi ısırdı Adana’da mezarlıkta otomobilin camını kırıp hırsızlık yapmak isterken suçüstü yakalanan kadın, kurtulmak için polisin elini ısırdı. Bu anlar ise saniye saniye görüntülendi.
11.04.2024 Adana
Bayram namazına 'Örümcek Adam' kostümüyle gitmişti! Neden yaptığını açıkladı
Bayram namazına 'Örümcek Adam' kostümüyle gitmişti! Neden yaptığını açıkladı Hatay’ın İskenderun ilçesinde bayram namazı kılmak için cemaat arasına 'Örümcek Adam' kostümüyle giren ve polis ekipleri tarafından camiden çıkartılan Ayaz Koç, yaşadıklarını anlattı.
11.04.2024 Gündem
Yangın tüpü taşıma süsü vererek uyuşturucu taşıdı! "Haberim yok"
Yangın tüpü taşıma süsü vererek uyuşturucu taşıdı! "Haberim yok" Adana'da narkotik ekipleri önünü keserek durdurdukları aracın koltuğunun altından 27 kilo 500 gram metamfetamin ele geçirdi. Aracın sürücüsü ise ifadesinde, ”Yangın tüpü taşıyorum uyuşturucudan haberim yok” dedi.
3.04.2024 Adana
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail yönetimi katildir, hırsızdır, faşisttir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail yönetimi katildir, hırsızdır, faşisttir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TÜGVA Gençlik Buluşması'nda konuştu İsrail'in Gazze'ye gerçekleştirdiği saldırılara ilişkin açıklamalarda bulunan Erdoğan, "Netanyahu yönetimiyle yan yana anılmak bile başlı başına ağır bir cezadır, utanılacak bir ayıptır. Netanyahu'nun başında bulunduğu İsrail yönetimi katildir. Netanyahu'nun başında bulunduğu İsrail yönetimi zalimdir." dedi. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu ülkede Hamas'a terör iftirası atan İsrail muhiplerine asla inanmayın. Hamas bunların iddia ettiği gibi bir örgüt değildir; bilakis direniş hareketidir. Türkiye olarak hiçbir tehdide baskıya boyun eğmeden Gazze'de yaşanan katliamın, Filistin'de yaşayan zulmün sona ermesi için kalbimizle, dilimizle, elimizle her türlü çabayı gösteriyoruz." diye konuştu.
8.03.2024 Gündem
Sahte polis, kendisini durduran polislere “Hayırdır devrem” diyerek yakalandı
Sahte polis, kendisini durduran polislere “Hayırdır devrem” diyerek yakalandı Adana’da kendisini polis ve MİT mensubu olarak tanıttığı belirlenen şüpheli, polisler tarafından durdurulduğu sırada “Hayırdır devrem” diyerek sahte polis kimliği gösterdi. Şüpheli şahıs aracından indirilerek gözaltına alındı.
26.02.2024 Adana
'Falaka' davası sanığının cezasında geleceği üzerinde olası etkileri dikkate alınmış
'Falaka' davası sanığının cezasında geleceği üzerinde olası etkileri dikkate alınmış Kayseri'de para karşılığı anlaştığı iddia edilen kadınları falakaya yatırıp, görüntü çeken kargocu Erkan T.' ye (35) istinaf mahkemesince 'fazla ceza' verildiği gerekçesiyle yeniden yargılandığı davada 'müstehcenlik' suçundan 1 yıl 6 ay 22 güne düşürülen hapis cezası kararının gerekçesi açıklandı. Mahkeme gerekçesinde, sanığın cep telefonunda depolanmış halde birden çok farklı tarihlerde yüklenmiş video bulunduğuna yer vererek, "Sanığın, 'müstehcenlik' suçunu birden fazla kez işlediği anlaşılmış, sanığın kastının yoğunluğu gözetilerek alt sınırdan uzaklaşmak suretiyle ceza tayin edilmiştir. Cezanın sanığın geleceği üzerindeki olası etkileri de dikkate alınarak 'iyi hal' indirimi yapılarak, hükmün açıklanması geri bırakılmıştır" görüşünde bulundu.
29.01.2024 Gündem
Gelinini öldürüp, cesedini yakan sanığa ağırlaştırılmış müebbet
Gelinini öldürüp, cesedini yakan sanığa ağırlaştırılmış müebbet Muğla'nın Seydikemer ilçesinde evine gittiği gelini Hatice Öğüt'ü (46) öldürüp, cesedini ateşe veren Kamil Öğüt (73), ağırlaştırmış müebbet ve 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.
10.01.2024 Gündem
Savaş bir ülkeye daha sıçradı! İsrail askeri tesisi vurdu
Savaş bir ülkeye daha sıçradı! İsrail askeri tesisi vurdu Gazze Şeridi'nde bir haftadır devam eden 'insani ara' TSİ 08:00 itibari ile sona erdi. İsrail ordusu, Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılarına yeniden başladığını duyurdu. İsrail polisi Cuma namazı kılmak isteyen Filistinlilere gaz fişekleri ile saldırdı. İsrail zulmü CNN Türk canlı yayınına dakika dakika yansıdı. Öte yandan savaş bir ülkeye daha sıçradı. İşte detaylar...
1.12.2023 Dünya
Bitcoin Safiye hakkında flaş karar! 52 gün sonra tahliye oldu
Bitcoin Safiye hakkında flaş karar! 52 gün sonra tahliye oldu Aydın'da kendisini 'ekonomist-broker' olarak tanıtıp farklı meslek gruplarından 40 kişiyi yaklaşık 30 milyon TL dolandırdığı iddiasıyla tutuklanıp serbest bırakıldıktan sonra 135 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı davada çevresinde 'Bitcoin Safiye' olarak tanınan Safiye Gökçe Yüce'ye (43) verilen toplam 81 yıl hapis ve 394 bin 300 TL para cezasını istinaf mahkemesi bozup, 52 gün sonra tahliyesine karar verdi. İzmir Bölge Adliye Mahkemesi 13'üncü Ceza Dairesi, bu kararına gerekçe olarak; şüpheyi ortadan kaldıracak ve cezalandırılması yönünde tam bir vicdani kanaat oluşturacak kesin, somut ve inandırıcı delilin bulunmadığını gösterip, dosyayı yerel mahkemeye iade etti.
27.11.2023 Gündem
Dünyanın aradığı ‘kokain kralı’ İstanbul'da yakalandı! Arnavut Chapo’ya ters kelepçe
Dünyanın aradığı ‘kokain kralı’ İstanbul'da yakalandı! Arnavut Chapo’ya ters kelepçe Güney Amerika’dan Avrupa’ya uyuşturucu sevkıyatı yapan ‘Kompanio Bello’ kartelinin lideri ‘Arnavutluk Chapo’su Dritan Rexhepi, İstanbul’da düzenlenen ‘Kartel’ operasyonuyla yakalandı.
11.11.2023 Gündem
Apartmanın kömürlüğünde parçalanmış cesedi bulunmuştu! Davada yeni gelişme yaşandı...
Apartmanın kömürlüğünde parçalanmış cesedi bulunmuştu! Davada yeni gelişme yaşandı... Apartman kömürlüğünde cesedi parçalanmış halde bulunan 65 yaşındaki Celal H'yi öldürdüğü iddiasıyla ağırlaştırılmış müebbet hapsi istenen 79 yaşındaki Sitrak K'nın davasında, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu raporuna göre sanığın maktul ile kaybolmadan bir gün önce 2 kez toplamda 1 dakikalık telefon görüşmesi yaptığı tespit edildi. Sanığın eşi ve çocukları davada tanıklık yapmak istemezken, maktulün kızı ise babasını sanığın öldürdüğüne inanmadığını söyledi.
8.11.2023 Gündem
Kaza yapan iki kadın terör estirdi! Polis ve gazetecilere saldırıp hastaneyi birbirine kattılar
Kaza yapan iki kadın terör estirdi! Polis ve gazetecilere saldırıp hastaneyi birbirine kattılar Kullandıkları otomobilin dereye uçmasıyla kaza geçirenler, kendilerine yardıma gelenlere saldırıp polise zor anlar yaşattı. Denizli'de yaşanan olayda ters yönde ilerleyip, yol kenarındaki dereye uçan otomobilden hafif sıyrıklar ile kurtulan ve alkollü oldukları öne sürülen 4 kişiden 2'si polise zorluk çıkardı. Kazazedeler arasındaki 2 kadın, polislere ve kendilerini görüntüleyen gazetecilere küfür ve hakaretler edip, taş atmak istedi. Polisin kelepçeleyerek gözaltına aldığı 2 kadın, adli muayene için götürüldükleri hastanede de özel güvenlik görevlisi kadına saldırıp, saçını çekti.
23.10.2023 Gündem
'Bitcoin Safiye'ye 81 yıl hapis ve 394 bin TL para cezası, eşine beraat
'Bitcoin Safiye'ye 81 yıl hapis ve 394 bin TL para cezası, eşine beraat Aydın'da kendisini 'ekonomist-broker' olarak tanıtıp farklı meslek gruplarından 40 kişiyi yaklaşık 30 milyon TL dolandırdığı iddiasıyla tutuklanıp serbest bırakıldıktan sonra 135 yıla kadar hapis cezası istemiyle hakkında dava açılan Safiye Gökçe Yüce (43) 81 yıl hapis ile 394 bin 300 TL para cezasına çarptırıldı, eşi Oğuzhan Yüce'nin (48) beraatine karar verildi.
3.10.2023 Gündem
Gelinini öldürmek için haftalarca hazırlık yapmış!
Gelinini öldürmek için haftalarca hazırlık yapmış! Muğla'nın Seydikemer ilçesinde gelini Hatice Öğüt'ü (46) öldürüp cesedini ateşe verdiği iddia edilen Kamil Öğüt (72) hakkında 'kadına karşı tasarlayarak kasten öldürme suçu'ndan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle Fethiye 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı. İddianamede, tutuklu Kamil Öğüt'ün, "Bayramdan 1 ay önce plastik kelepçe, kemik ilacı zehri, dolu fişekler, bıçak ve ipin olduğu bir çanta hazırladım" ifadelerine yer verildi.
25.09.2023 Yaşam
Katliam gibi kazada 16 kişi ölmüştü! Şoförün aldığı ceza belli oldu
Katliam gibi kazada 16 kişi ölmüştü! Şoförün aldığı ceza belli oldu Gaziantep'te 16 kişinin hayatını kaybettiği, 30 kişinin de yaralandığı kazaya ilişkin açılan davada otobüs şoförü Abdülkadir Memiş, iyi hal indirimi uygulanarak 16 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.
21.09.2023 Gündem
Milli Savunma Bakanlığı'ndan Azerbaycan açıklaması: Tüm imkanlarımızla yanınızdayız
Milli Savunma Bakanlığı'ndan Azerbaycan açıklaması: Tüm imkanlarımızla yanınızdayız Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Türkiye olarak her zaman dediğimiz gibi Azerbaycanlı kardeşlerimizi haklı davalarında tüm imkanlarımızda yanındayız. Karabağ Azerbaycan toprağıdır. Bunun dışında bir statükonun dayatılmasını kabul etmiyoruz." denildi.
21.09.2023 Gündem
Avukata ters kelepçe ve biber gazı sıkan polislere ceza yağdı! 'Alenen tehdit ve hakaret' suçlaması...
Avukata ters kelepçe ve biber gazı sıkan polislere ceza yağdı! 'Alenen tehdit ve hakaret' suçlaması... Kocaeli'nin Gebze ilçesinde, kendilerine mukavemet gösterdiklerini iddia ettikleri avukat A.K. ve müvekkili T.O.'ya biber gazı sıkıp, üzerini arayıp, ters kelepçe takarak polis merkezine götüren 2 mahalle bekçisi ve 2 polis memuru hakkında, 'Kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma', 'Haksız arama' ve 'Alenen tehdit ve hakaret' suçlamalarından dava açıldı. Tutuksuz sanıklar için 2'şer kez 14'er yıla kadar hapis istendi. Sanıklardan polis memuru M.A. hakkında ayrıca, avukat A.K.'ye 'Alenen hakaret' ettiği gerekçesiyle 2 yıl 4 ay hapis istendi.
21.09.2023 Gündem
Kadınları para karşılığı falakaya yatırdığı ortaya çıkmıştı! İğrenç itiraflar
Kadınları para karşılığı falakaya yatırdığı ortaya çıkmıştı! İğrenç itiraflar Kayseri'de para karşılığı anlaştığı iddia edilen kadınları falakaya yatırıp, görüntü çeken kargocu ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Söz konusu videolarda zorlama olmadığını söyleyen sanık Erkan T.’nin ifadeleri ortaya çıktı.
20.07.2023 Yaşam
Erdoğan'ın konakladığı Marmaris'teki otelde 15 Temmuz'un izleri hala duruyor
Erdoğan'ın konakladığı Marmaris'teki otelde 15 Temmuz'un izleri hala duruyor Türk Silahlı Kuvvetleri içindeki FETÖ/PDY mensubu bir grubun 15 Temmuz 2016 günü darbe girişimi sırasında Marmaris ilçesinde saldırdıkları 5 yıldızlı Turban Grand Yazıcı Otel’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tatili süresince çalışma ofisi olarak kullandığı ve şehit edilen koruması Mehmet Çetin’in odası tarihin izlerini taşıyor.
14.07.2023 Gündem
İstanbul'da telefon dolandırıcılarına operasyon: 15 gözaltı
İstanbul'da telefon dolandırıcılarına operasyon: 15 gözaltı İstanbul'da telefonla aradıkları kişilere kendilerini polis, hakim ya da savcı olarak tanıtarak banka hesaplarının terör örgütleri tarafından ele geçirildiğini söyleyip para ve ziynet eşyalarını alan şebekeye yönelik yapılan operasyonda biri kadın 15 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramada 595 bin nakit para, 2 milyon liralık altın ziynet eşyası ele geçirildi. 
6.06.2023 Gündem
27 yaşındaki genç, boynunda plastik kelepçe ile evinde ölü bulundu!
27 yaşındaki genç, boynunda plastik kelepçe ile evinde ölü bulundu! Beylikdüzü'nde 27 yaşındaki Fatih Melikşah evinde boynunda plastik kelepçe takılmış halde ölü bulundu. Melikşah'nın ölüm nedeni henüz bilinmezken konu ile ilgili soruşturma devam ediyor.
24.05.2023 Yaşam
Cumhurbaşkanına hakaretten ev hapsine alınarak, elektronik kelepçe takıldı
Cumhurbaşkanına hakaretten ev hapsine alınarak, elektronik kelepçe takıldı Eskişehir'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret ettiği suçlamasıyla gözaltına alınarak hakkında adli kontrol kararı verilen Ayşegül Didem D. (41), ev hapsine alınarak, ayağına elektronik kelepçe takıldı.
19.05.2023 Gündem
Muharrem İnce soruşturmasında gözaltına alınan şüphelilerin ifadeleri ortaya çıktı
Muharrem İnce soruşturmasında gözaltına alınan şüphelilerin ifadeleri ortaya çıktı Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce hakkında sosyal medyada yapılan paylaşımlar çerçevesinde yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 11 şüpheliden 3'ü tutuklanırken, ifadeler ortaya çıktı.
18.05.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kelepçe ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kelepçe haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.