Kefalet

Kefalet

Son dakika KEFALET haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan KEFALET ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını KEFALET haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kefalet

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kefalet gelişmeleri de dahil olmak üzere 931 kefalet haberi bulunmuştur. Tüm kefalet haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kredi limitleri yükseltildi! Mevcut borcu kapatma şartı kaldırıldı
Kredi limitleri yükseltildi! Mevcut borcu kapatma şartı kaldırıldı Kredi kullanmayı düşünenlere güzel haber geldi. Bakan Bolat, 'Müjdemiz olsun' diyerek duyurdu. Esnaf ve sanatkârlar için Halkbank'tan kullandırmakta olan genel işletme kredilerinde şahıs üst limitinin 650 bin liradan 750 bin liraya yükseltildi. Düzenlemeyi 'Müjdeler olsun' diyerek duyuran Ticaret Bakanı Ömer Bolat, yeni kredi taleplerinde mevcut kredilerini kapatma şartı aranmayacağını da belirtti.
1.03.2024 Ekonomi
Çalışan emeklilere 5 bin lira! TBMM'de kabul edildi
Çalışan emeklilere 5 bin lira! TBMM'de kabul edildi Çalışan emeklilere 5 bin lira verilmesi ile ekonomiye ilişkin düzenlemeler içeren kanun teklifi, TBMM Genel Kurulunda kabul edilerek yasalaştı.
27.12.2023 Ekonomi
Ünlü isimleri dolandırdığı iddia edilen banka müdürünün 216 yıla kadar hapsi isteniyordu mahkeme kararını verdi
Ünlü isimleri dolandırdığı iddia edilen banka müdürünün 216 yıla kadar hapsi isteniyordu mahkeme kararını verdi Futbol dünyasının ünlü isimlerini dolandırdığı iddia edilen bankacı Seçil Erzan hakkında mahkeme kararını verdi. Yüksek kar getirili özel ve güvenilir fon vaadiyle aralarında Arda Turan, Fernando Muslera ve Emre Belözoğlu gibi isimlerin de bulunduğu pek çok kişiyi yaklaşık 25 milyon dolar dolandırdığı iddia edilen banka şube müdürü Seçil Erzan hakim karşısına çıktı. Erzan savunmasında, "Batmak üzere olan bir geminin kaptanıydım. Dolandırıcı olsaydım bu gemi batardı, ben de kurtulurdum. Çözüm planım ise yatırımları satarak mağdur ettiğim insanlara ödemekti. Planım buydu. Kazandırırken Seçil’dim, kazandıramayınca dolandırıcı oldum" dedi. Mahkeme, 2 sanığın tahliyesine hükmederken, sanık Erzan’ın tutukluluk halinin devamına karar verdi.
21.11.2023 Gündem
Kiracılar dikkat! Mülk sahibi iade etmek zorunda, sadece talep edenler geri alabiliyor
Kiracılar dikkat! Mülk sahibi iade etmek zorunda, sadece talep edenler geri alabiliyor Kiralarda görülen fahiş artış ile birlikte ev sahibi - kiracı aradınsa yaşanan anlaşmazlıklar da arttı. Pek çok ev sahibi mevcut kiracısını çıkarmanın yollarını ararken bütçesine uygun ev bulmakta zorlanan kiracılar mülk sahiplerinden gelen talepleri kabul etmek zorunda kalıyor. Kimi ev sahipleri SSK dökümü isterken kimileri de kiracının kredi notunu görmek istiyor. Bu talepleri yerine getirenler ise; bir yıllık peşin kira ya da yasal sınırların üzerinde depozito ödemesi ile karşı karşıya kalıyor. Peki ev sahiplerinin gerçekten bunları talep etme hakkı var mı? Bu gibi taleplerle karşılaşan kiracılar ne yapmalı? İşte kiracıların en çok merak ettiği soruların yanıtları...
13.11.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan önemli açıklama: Fiyat istikrarını sağlayacağız
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan önemli açıklama: Fiyat istikrarını sağlayacağız Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, ''Hep birlikte bir taraftan depremin yaralarını saracağız, diğer taraftan fiyat istikrarımızı sağlayacağız. Büyümemizi, istihdamımızı devam ettirerek kalıcı bir şekilde sosyal refahımızı artırmaya devam edeceğiz" dedi.
29.09.2023 Ekonomi
Kredi açıklaması! Bakan Şimşek: KOBİ'lerin kredi garanti limitleri artırıldı
Kredi açıklaması! Bakan Şimşek: KOBİ'lerin kredi garanti limitleri artırıldı Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, sosyal medya hesabından KOBİ kredilerine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.
4.09.2023 Ekonomi
Trump için kader tarihi belli oldu! Federal Mahkeme kararını verdi...
Trump için kader tarihi belli oldu! Federal Mahkeme kararını verdi... ABD’de 2020 yılındaki seçim sonuçlarını kendi lehine çevirmekle suçlanan eski Başkan Donald Trump’ın 4 Mart 2024’te yargılanacağı açıklandı.
28.08.2023 Dünya
ABD'de ilk bir başkanın sabıka fotoğrafı çekildi! Tarihe geçen olay
ABD'de ilk bir başkanın sabıka fotoğrafı çekildi! Tarihe geçen olay Seçim sonuçlarına müdahale davası için teslim olan eski ABD Başkanı Donald Trump, sabıka fotoğrafı çekilen ilk Amerikan Başkanı olarak tarihe geçti.
25.08.2023 Dünya
Kiracılar dikkat: Geçersiz sayılıyor! Ev sahibinden para iadesi talep edebilirsiniz
Kiracılar dikkat: Geçersiz sayılıyor! Ev sahibinden para iadesi talep edebilirsiniz Kiralarda görülen fahiş artış ile birlikte ev sahibi - kiracı aradınsa yaşanan anlaşmazlıklar da arttı. Pek çok ev sahibi mevcut kiracısını çıkarmanın yollarını ararken bütçesine uygun ev bulmakta zorlanan kiracılar mülk sahiplerinden gelen talepleri kabul etmek zorunda kalıyor. Kimi ev sahipleri SSK dökümü isterken kimileri de kiracının kredi notunu görmek istiyor. Bu talepleri yerine getirenler ise; bir yıllık peşin kira ya da yasal sınırların üzerinde depozito ödemesi ile karşı karşıya kalıyor. Peki ev sahiplerinin gerçekten bunları talep etme hakkı var mı? Bu gibi taleplerle karşılaşan kiracılar ne yapmalı? İşte kiracıların en çok merak ettiği soruların yanıtları...
23.08.2023 Ekonomi
Ticaret Bakanı Bolat: Türkiye’yi bir ihracat ülkesi, bir lojistik ülkesi yapacağız
Ticaret Bakanı Bolat: Türkiye’yi bir ihracat ülkesi, bir lojistik ülkesi yapacağız Türkiye İhracatçılar Meclisi’nin ödül töreninde konuşan Ticaret Bakanı Ömer Bolat, “2023 yılı için 385 milyar dolarlık bir ihracat hedefi belirledik. Türkiye’yi bir ihracat ülkesi, bir lojistik ülkesi yapacağız” dedi.
17.06.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon mesajı: Seçim belirsizliği ortadan kalktı, elimiz güçlü
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon mesajı: Seçim belirsizliği ortadan kalktı, elimiz güçlü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’da Türkiye İhracatçılar Meclisi 30. Olağan Genel Kurulu ve İhracatın Şampiyonları Ödül Töreni'ne önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, enflasyonu tek haneye düşüreceklerini söyleyerek seçim belirsizliğin ortadan kalktığını ve yeni ekonomi kadrosunun birinciliği önceliğinin bu olduğunu vurguladı.
17.06.2023 Gündem
Bakan Soylu: Türkiye'de hükümetlerin ortalama ömrü 461 gündü
Bakan Soylu: Türkiye'de hükümetlerin ortalama ömrü 461 gündü İçişleri Bakanı ve Ak Parti 2. Bölge Milletvekili Adayı Süleyman Soylu, İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefaret Kooperatifleri Birliğini ziyaret etti. İzmir'de yapılan operasyona değinen Soylu, "İzmir'de 56.'sını gerçekleştirdiğimiz 'Kökünü Kurutma Operasyonu'nu yaptık. Ve yaklaşık 310 kişi, hem imalat, ticaret, organizatör, hepsini sabahleyin 2 bin 280 polis ve jandarma arkadaşımız gözaltına aldılar" dedi. Soylu'nun konvoyunda emniyet ve jandarmaya tahsis edilen Togg otomobiller dikkat çekti.
9.05.2023 Gündem
Pakistan'da eski başbakan İmran Han tutuklandı
Pakistan'da eski başbakan İmran Han tutuklandı Geçtiğimiz yıl Nisan ayında güven oylamasıyla görevden alınan Pakistan'ın eski başbakanı İmran Han'ın başkent İslamabad'da tutuklandığı açıklandı.
9.05.2023 Dünya
Kamu işçisinin zammı belli oldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yüzde 45 zam yapıyoruz
Kamu işçisinin zammı belli oldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yüzde 45 zam yapıyoruz 700 bin kamu işçisinin zam pazarlığında sona gelindi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 700 binden fazla işçiyi ilgilendiren 2023 Yılı Kamu Toplu İş Sözleşmeleri'nde zam oranını açıkladı. Erdoğan Yüzde 45 zam yapıyoruz. En düşük kamu işçisi ücreti 15 bin TL olacak" dedi. Asgari ücret artışından memur ve emekli maaş zammına çalışmaların devamının geleceğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Temmuzda enflasyon farkı ve refah payına dayanan hazırlıklarımız var." ifadelerini kullandı.
9.05.2023 Gündem
Bakan Nebati: KGF limiti 400 milyar liraya yükseltildi
Bakan Nebati: KGF limiti 400 milyar liraya yükseltildi Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ile Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, deprem sonrası Kahramanmaraş'ta yapılan çalışmalarla ilgili basın toplantısı düzenledi. Bakan Nebati "Deprem felaketi öncesinde açıklamış olduğumuz KGF paketlerinin hacminde de artışa giderek 250 milyar liralık KGF limitini toplam 400 milyar liraya yükselttik. Bunun 50 milyar lirasını doğrudan deprem bölgesinde kullanılmak vatandaşlarımızın istifadelerine sunuyoruz" dedi.
18.04.2023 Ekonomi
Bakan Nebati: Güvenle, azimle ve kararlılıkla ilerlemeye devam ediyoruz
Bakan Nebati: Güvenle, azimle ve kararlılıkla ilerlemeye devam ediyoruz Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Türkiye Ekonomi Modeli'ne ilişkin açıklamada bulundu. Bakan Nebati "Togg başta olmak üzere elektrikli araç ekosistemi, savunma sanayi, enerjide dışa bağımlılığı azaltan yatırımlar ve enerji teknolojileri üretimi gibi alanlarda elde ettiğimiz büyük başarıları daha da ileriye taşıyarak Türkiye Yüzyılı’na güvenle, azimle ve kararlılıkla ilerlemeye devam ediyoruz" dedi.
25.03.2023 Ekonomi
Müteahhitlere kentsel dönüşüm teşviği nasıl alınır? Müteahhit kentsel dönüşüm kredisi alabilir mi, kentsel dönüşüm teşviği nedir, başvurusu nasıl yapılır?
Müteahhitlere kentsel dönüşüm teşviği nasıl alınır? Müteahhit kentsel dönüşüm kredisi alabilir mi, kentsel dönüşüm teşviği nedir, başvurusu nasıl yapılır? Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum kentsel dönüşüm yapacak olan müteahhitlere teşvik sağlandığını açıkladı. Söz konusu gelişm enin ardından Müteahhitlere kentsel dönüşüm teşviği nasıl alınır? Kentsel dönüşüm teşviği nedir, Müteahhitlere kentsel dönüşüm teşviği başvurusu nasıl yapılır?
17.03.2023 Ekonomi
Kentsel dönüşümde yeni destek paketi! Kredi limiti değişti
Kentsel dönüşümde yeni destek paketi! Kredi limiti değişti Hazine ve Maliye Bakanlığı, kentsel dönüşüme yönelik destek paketini duyurdu. Pakette 12 ay ödemesiz toplam 48 ay vadeli finansman sağlanacak. Kişi başı 1 milyon 250 bin TL'ye kadar finansman imkanı sunulacak. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, resmî sosyal medya hesabından yayımladığı mesajla, hazine destekli kefalet sistemini de kapsama dâhil ederek, kentsel dönüşüm sürecinde yüklenici ve konut üreticisi firmaların uygun koşullarda finansmana erişiminin sağlandığı desteği de yayımladığı mesajla sosyal medya hesabından duyurdu.
17.03.2023 Ekonomi
Genç kadın, eski sevgilisini 19 kez bıçakladı! Nedenini duyan jüri şaşkına döndü
Genç kadın, eski sevgilisini 19 kez bıçakladı! Nedenini duyan jüri şaşkına döndü ABD'de yaşanan ve kan donduran olayda genç kadın sevgilisini defalarca bıçakladı. Mahkemeye çıkan Morgan isimli kadının sözleri ise juriyi şaşkına çevirdi.
9.03.2023 Dünya
Hazine ve Maliye Bakanlığı deprem sonrası atılan adımları açıkladı
Hazine ve Maliye Bakanlığı deprem sonrası atılan adımları açıkladı Hazine ve Maliye Bakanlığı, deprem felaketi sonrası alınan adımlara ilişkin bilgilendirme yaptı.
24.02.2023 Ekonomi
EYT'de kademeli prim gün şartı olacak mı? Uzman isim tek tek açıkladı
EYT'de kademeli prim gün şartı olacak mı? Uzman isim tek tek açıkladı Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT)de merak edilenleri CNN Türk'te Ekonomist Muhammet Bayram ve osyal Güvenlik Uzmanı Özgür Kaya yanıtladı. Bayram, "EYT'de başlangıç prim günü 5000 olacak, 5975'e çıkabilecek. Prim günü ve çalışma süresini dolduran emekli olacak." dedi.
30.01.2023 Çalışma Hayatı
Bakan Nebati: Katılım Finans Kefalet Şirketi'ne yüzde 4 oranında hisse ile iştirak edeceğiz
Bakan Nebati: Katılım Finans Kefalet Şirketi'ne yüzde 4 oranında hisse ile iştirak edeceğiz Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, kurulacak Katılım Finans Kefalet Şirketi'ne bakanlık olarak yüzde 4 oranında hisse ile iştirak edeceklerini bildirdi.
30.01.2023 Ekonomi
Borç yapılandırma müjdesi! Detaylar belli oldu: Yüzde 10 indirim
Borç yapılandırma müjdesi! Detaylar belli oldu: Yüzde 10 indirim Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, İzmir İş Dünyası Buluşması'nda önemli açıklamalarda bulundu Borç yapılandırması hakkında konuşan Nebati, yapılandırmada vadenin 4 yıl olacağını belirtirken peşin ödemede yüzde 10 indirim sağlanacağını söyledi.
24.01.2023 Ekonomi
Hazine ve Maliye Bakanı Nebati'den enflasyon mesajı
Hazine ve Maliye Bakanı Nebati'den enflasyon mesajı Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati Kocaeli İş Dünyası Buluşması toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.
20.01.2023 Ekonomi
Bakan Nebati: EYT'de ödemeler yakında başlayacak
Bakan Nebati: EYT'de ödemeler yakında başlayacak Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde, "2022 Yılı Değerlendirmesi 2023 Yılı Hedefleri Programı"nda konuştu. Bakan Nebati "En düşük emekli aylığını 5.500 liraya yükselttik. Yakında EYT ve sözleşmeli personelin kadroya alınmasına ilişkin düzenlemeleri tamamlayacağız. EYT'de ödemeler yakında başlayacak." dedi.
16.01.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Kefalet ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kefalet haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.