Kate Beckinsale

Kate Beckinsale

Son dakika Kate Beckinsale haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kate Beckinsale ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kate Beckinsale haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kate Beckinsale

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kate beckinsale gelişmeleri de dahil olmak üzere 27 kate beckinsale haberi bulunmuştur. Tüm kate beckinsale haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ünlü oyuncu kedisinin acısını atlatamadı, külleriyle yatıyor!
Ünlü oyuncu kedisinin acısını atlatamadı, külleriyle yatıyor! "Pearl Harbor" filmindeki rolüyle tanınan İngiliz aktris Kate Beckinsale, kedisinin ölüm acısını hala atlatamadı.
4.12.2023 Magazin
Kate Beckinsale minik bikinisiyle nefes kesti! Sosyal medyada gündem oldu
Kate Beckinsale minik bikinisiyle nefes kesti! Sosyal medyada gündem oldu İngiliz aktris Kate Beckinsale, Instagram hesabından yaptığı son paylaşımla kendine hayran bıraktı. 49 yaşındaki ünlü isim, diri vücuduyla gençlere meydan okudu.
6.09.2022 Magazin
ABD alarma geçti! Dünyaca ünlü yıldızlar kaçıyor
ABD alarma geçti! Dünyaca ünlü yıldızlar kaçıyor ABD’nin California eyaletinde halen devam eden orman yangınları nedeniyle on binlerce kişi evlerini terk etti. Evlerinden ayrılmak zorunda kalan isimler arasında ünlü NBA yıldızı LeBron James ve Hollywood yıldızları Arnold Schwarzenegger, Kate Beckinsale de bulunuyor.
30.10.2019 Dünya
Her şeyi sildi!
Her şeyi sildi! Kate Beckinsale, geçtiğimiz günlerde 2.8 milyon takipçili Instagram hesabındaki tüm gönderilerini temizledi.
24.03.2019 Magazin
Leonardo DiCaprio 44 oldu... Ünlüler partiye akın etti
Leonardo DiCaprio 44 oldu... Ünlüler partiye akın etti Dünyaca ünlü oyuncu Leonardo DiCaprio’nun doğum günü partisinde ünlüler akın etti. Beyonce’den Jennifer Aniston’a, Robert De Niro’dan Al Pacino’ya pek çok ünlü isim DiCaprio’nun 44’üncü doğum günü partisinde buluştu.
11.11.2018 Magazin
Kate Beckinsale'den cesur paylaşım!
Kate Beckinsale'den cesur paylaşım! 'Karanlıklar Ülkesi', 'Pearl Harbor' ve 'Göklerin Hakimi' gibi filmlerle tanınan ünlü oyuncu Kate Beckinsale, instagram hesabından paylaştığı cesur fotoğrafla dikkati çekti.
19.10.2018 Magazin
Uma Thurman: Umarım yavaş yavaş ölürsün!
Uma Thurman: Umarım yavaş yavaş ölürsün! Uma Thurman, sosyal medya hesabından paşlaştığı Şükran Günü mesajında, taciz skandalı iddialarıyla Hollywood'u sarsan yapımcı Harvey Weinstein'a ateş püskürdü.
24.11.2017 Magazin
Gecenin karanlığında dudak dudağa!
Gecenin karanlığında dudak dudağa! 43 yaşındaki aktris Kate Beckinsale, geçtiğimiz akşam 21 yaşındaki meslektaşı Matt Rife ile dudak dudağa görüntülendi.
22.06.2017 Magazin
Kate Beckinsale'den bikinili selfie
Kate Beckinsale'den bikinili selfie 43 yaşında olmasına rağmen oldukça fit bir görünüme sahip olan İngiliz oyuncu Kate Beckinsale de bikinili selfie akımına katıldı.
26.01.2017 Magazin
‘Yediklerime dikkat etmiyorum’
‘Yediklerime dikkat etmiyorum’ ‘Underworld’ (Karanlıklar Ülkesi) serisinde ikonik vampir ‘Selene’ karakterini canlandıran İngiliz aktris Kate Beckinsale, ‘kedi kadın’ kostümüne benzeyen dar kıyafetler giymekten hoşlandığını söyledi...
29.11.2016 Magazin
Starların markaları ile spor yaptıracak
Starların markaları ile spor yaptıracak Kazım Akbulut’un kurduğu NeoTrend, dünyanın önde gelen spor markalarından Anta ve Freddy’yi Türkiye’ye getirdi. Hollywood ve NBA yıldızlarının tercih ettiği iki marka, geçen ay tüketiciyle buluştu. Yıl sonuna kadar 8 mağazaya ulaşılacak. 2016 hedefi 20 mağaza...
23.11.2015 Ekonomi
Seksi, ışıltılı ve kırmızı
Seksi, ışıltılı ve kırmızı Sinema ve televizyon dünyasından en iyilerin seçildiği 2015 Altın Küre Ödülleri sahiplerini buldu. California’daki Beverly Hilton Hotel’de düzenlenen tören dağıtılan ödüller kadar kırmızı halıda giyilen kıyafetleriyle de konuşuluyor.
17.01.2015 Arşiv
Grup seks davası film oluyor!
Grup seks davası film oluyor! Amanda Knox davasından esinlenen filmde aktör Daniel Brühl ve aktris Kate Beckinsale yer alıyor.
5.02.2014 Kültür Sanat
Eşinin önünde sevişti
Eşinin önünde sevişti Kate Beckinsale eşinin yönettiği filmde oyuncu Colin Farrell ile sevişti...
8.02.2012 Magazin
Her zevke göre filmler
Her zevke göre filmler İşte bugün vizyona girecek filmler ve detaylar
4.02.2010 Magazin
Bazı filmlerimden  çok utanıyorum !
Bazı filmlerimden çok utanıyorum ! Güzel oyuncu bundan böyle daha ciddi roller almak istediğini, artık seksi rollerde oynamak istemediğini açıkladı. FOTO GALERİ
28.03.2008 Magazin
'En arzulanan ünlü'
'En arzulanan ünlü' 'Askmen' 2008'in en seksilerini seçti
1.02.2008 Arşiv
Seks  yapmayı özledim !
Seks yapmayı özledim ! Bir gazeteye verdiği ropörtaja göre; "Underworld" serisinin seksi "vampir"'i Kate Beckinsale çok dertli! FOTO GALERİ VİDEO
22.05.2007 Magazin
Haftanın yeni filmleri
Haftanın yeni filmleri Amerikan sinemasının büyük ustası Martin Scorsese, ustalık dönemi eserlerinden The Aviator ile karşımızda
18.02.2005 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Kate Beckinsale ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kate beckinsale haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.