Karşıt Görüş

Karşıt Görüş

Son dakika karşıt görüş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan karşıt görüş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını karşıt görüş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Karşıt Görüş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan karşıt görüş gelişmeleri de dahil olmak üzere 85 karşıt görüş haberi bulunmuştur. Tüm karşıt görüş haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fenerbahçe'den TFF ve Trabzonspor'a tepki!
Fenerbahçe'den TFF ve Trabzonspor'a tepki! Fenerbahçe Kulübü, 2010-2011 yılı şampiyonluğuyla ilgili bir açıklama yaparak Trabzonspor ve Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) tepki gösterdi.
28.04.2022 Fenerbahçe
Virüsün kaynağı ne? Koronavirüs nasıl ortaya çıktı?
Virüsün kaynağı ne? Koronavirüs nasıl ortaya çıktı? Dünyayı kaosa sürükleyen koronavirüsle ilgili yeni iddialar gelmeye devam ediyor. Virüs nereden çıktığı salgının başından beri tartışılan konuların başında geliyor. Bu sorunun yanıtı bir yılı aşkın bir süredir bilim insanları tarafından araştırılıyor. Virüsün kaynağına ilişkin birçok iddia var ancak İngiliz basınında yer alan yeni bir araştırmaysa Covid-19'un laboratuvarda üretildiği teorilerini doğrular nitelikte. Peki, Virüsün kaynağı ne? Koronavirüs nasıl ortaya çıktı? Koronavirüs laboratuvarda mı üretildi? İşte koronavirüs ile ilgili teoriler...
30.05.2021 Sağlık
İmamoğlu, CNN TÜRK’te soruları yanıtladı
İmamoğlu, CNN TÜRK’te soruları yanıtladı CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, CNN TÜRK’te Tarafsız Bölge programında Ahmet Hakan'ın sorularını cevapladı.
21.05.2019 Siyaset
Kulüplere TL piyangosu!
Kulüplere TL piyangosu! Döviz cinsinden sözleşmelerin Cumhurbaşkanı kararına göre Türk lirasına dönecek olması kulüpleri sevindirirken, kapsamı konusunda büyük bir bekleyiş başladı. Maliye Bakanlığı’nın istisnaları açıklaması sonrası durum tam olarak netlik kazanacak.
15.09.2018 Süper Lig
'Kürtaj referandumunu kaybettik'
'Kürtaj referandumunu kaybettik' İrlanda'daki kürtaj referandumunun sonuçları belli olmaya başladı. Resmi olmayan sonuçlara göre çoğunluk sert kurallara bağlı kürtaj düzenlemesinin gevşetilmesinden yana.
26.05.2018 Dünya
Balçiçek İlter veda etti!
Balçiçek İlter veda etti! Gazeteci Balçiçek İlter, 'Karşıt Görüş' programını hazırlayıp sunduğu Habertürk TV'ye veda etti.
3.09.2017 Televizyon
Kolesterol ilacını kullanalım mı, kullanmayalım mı?
Kolesterol ilacını kullanalım mı, kullanmayalım mı? Artık bu ülkede hasta tedavilerini, medya açık oturumlarının yönlendirdiği bir noktaya geldik.
26.06.2017 Sağlık
Cebeci Kampüsü'nde kavga; 3 yaralı ve çok sayıda gözaltı var
Cebeci Kampüsü'nde kavga; 3 yaralı ve çok sayıda gözaltı var Cebeci Kampüsü'nde, karşıt görüşlü öğrenci grupları arasında çıkan kavgada 3 kişi yaralandı. Şırnak'taki helikopter kazasında şehit olan askerlerin isimlerinin yazılı olduğu pankartın indirilmesi üzerine çıkan kavgaya müdahale eden polis, 33 kişiyi gözaltına aldı
29.09.2021 Gündem
Kocaeli Üniversitesi'nden son dakika: Gözaltına alınan öğrenciler serbest!
Kocaeli Üniversitesi'nden son dakika: Gözaltına alınan öğrenciler serbest! Kocaeli Üniversitesinde iki öğrenci grubu arasında çıkan kavgaya ilişkin gözaltına alınan 43 kişi serbest bırakıldı. İşte son dakika haberin ayrıntıları...
29.09.2021 Gündem
Kocaeli'de öğrenciler birbirlerine böyle girdi
Kocaeli'de öğrenciler birbirlerine böyle girdi Kocaeli Üniversitesi'nde karşıt görüşlü öğrenciler birbirlerine taş ve sopalarla saldırdı. Polis kavga eden grupları güçlükle ayırırken, 47 öğrenci gözaltına alındı.
28.02.2017 Haber
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı'ndan 'seferberlik' açıklaması
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı'ndan 'seferberlik' açıklaması Habertürk TV canlı yayınına katılan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'milli seferberlik' sözlerine yönelik açıklamalarda bulundu.
29.09.2021 Gündem
“Fethullah Gülen’in peçetesini yediler”
“Fethullah Gülen’in peçetesini yediler” Bir dönem Fetullah Gülen’in en yakınında yer alan isimlerden olan Ahmet Keleş, Habertürk TV’deki ‘Karşıt Görüş programında çarpıcı açıklamalarda bulundu...
29.09.2021 Gündem
Erken seçim ve ara seçim senaryoları
Erken seçim ve ara seçim senaryoları Yeni Yüzyıl gazetesi yazarı Seda Şimşek bugün köşesine çok çarpıcı bir detay yer verdi...
29.09.2021 Gündem
Burhan Kuzu: HDP'li vekiller gelmese daha iyi olurdu, keşke Baykal gelebilse
Burhan Kuzu: HDP'li vekiller gelmese daha iyi olurdu, keşke Baykal gelebilse Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Burhan Kuzu, katıldığı bir televizyon programında "HDP grup olarak 80 kişi var mı var...
29.09.2021 Gündem
Kızılay'da kavga çıktı! 2 öğrenci yaralı
Kızılay'da kavga çıktı! 2 öğrenci yaralı ANKARA Kızılay’da karşıt görüşlü öğrenciler arasında kavga çıktı...
29.09.2021 Gündem
Kabataş kavgası mahkemede bitti
Kabataş kavgası mahkemede bitti Canlı yayında ‘Kabataş’ iddiaları nedeniyle tartışma yaşayan Star yazarı Halime Kökçe ile ünlü televizyoncu Enver Aysever mahkemelik oldu.
29.09.2021 Gündem
Denizli'de tehlikeli gerginlik
Denizli'de tehlikeli gerginlik DENİZLİ’nin Bekilli İlçesi’nde, ülkücü gençler ile HDP’li üniversite öğrencileri arasında çıkan kavgada 5 öğrenci yaralandı...
29.09.2021 Gündem
Habertürk'te Kabataş kavgası
Habertürk'te Kabataş kavgası Habertürk'te yayınlanan Karşıt Görüş programında Enver Aysever ve Halime Kökçe arasında Kabataş olayı tartışması yaşandı...
26.02.2015 Televizyon
Canlı yayında büyük kavga!
Canlı yayında büyük kavga! Habertürk'te yayınlanan Karşıt Görüş programında Enver Aysever ve Halime Kökçe arasında Kabataş olayı tartışması yaşandı. Yüksek tansiyonlu tartışmanın ardından Star Gazetesi yazarı Halime Kökçe, Anadolu Ajansı eski Genel Müdürü Kemal Öztürk, ve Türkiye Gazetesi yazarı Ceren Kenar programı terk etti.
22.05.2015 Sinema-Dizi
Gazeteci hakkında yakalama kararı
Gazeteci hakkında yakalama kararı Lübnan Başsavcılığı, El-Cezire televizyonu sunucusu Kasım hakkında arama ve yakalama kararı çıkardı.
14.01.2015 Dünya
İkilinin arasına ayrılık girdi!
İkilinin arasına ayrılık girdi! Popüler haber programı ‘Karşıt Gündem’de ayrılık...
17.01.2014 Televizyon
'Türban çocuk tecavüzlerini...'
'Türban çocuk tecavüzlerini...' Canan Arıtman'ın sözleri canlı yayında tansiyonu yükseltti
31.10.2013 Televizyon
Balçiçek İlter'in yeni adresi!
Balçiçek İlter'in yeni adresi! İşine son verilmişti...
22.10.2013 Televizyon
'Terör örgütü mü?' tartışması
'Terör örgütü mü?' tartışması Brüksel'de kritik toplantı...
22.07.2013 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Karşıt Görüş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki karşıt görüş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.