Balçiçek İlter

Balçiçek İlter

Son dakika balçiçek ilter haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan balçiçek ilter ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını balçiçek ilter haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Balçiçek İlter

haberleri sayfasında son dakika yaşanan balçiçek ilter gelişmeleri de dahil olmak üzere 275 balçiçek ilter haberi bulunmuştur. Tüm balçiçek ilter haberleri aşağıda listelenmiştir.
Balçiçek'le Sohbete Geldik 59. bölüm fragmanı yayında!
Balçiçek'le Sohbete Geldik 59. bölüm fragmanı yayında! “Balçiçek’le Sohbete Geldik”in pazar günü yayınlanacak bölümüne Kubat ve Zeynep Turan konuk oluyor.
5.04.2022 Televizyon
Balçiçek'le Sohbete Geldik 57. bölüm fragmanı yayında!
Balçiçek'le Sohbete Geldik 57. bölüm fragmanı yayında! 'Balçiçek’le Sohbete Geldik'in pazar günü yayınlanacak bölümüne Demet Şener, Perihan Ünlücan ve Gökberk Demirci konuk oluyor.
23.03.2022 Televizyon
Balçiçek'le Sohbete Geldik 40. bölüm fragmanı!
Balçiçek'le Sohbete Geldik 40. bölüm fragmanı! Deneyimli gazeteci ve televizyoncu Balçicek İlter, bu hafta güzel oyuncu Jessica May, Hayrettin ve Prof. Dr. Kürşat Bozkurt'u ağırlıyor!
26.08.2021 Televizyon
Balçiçek'le Sohbete Geldik 26. Bölüm Fragmanı
Balçiçek'le Sohbete Geldik 26. Bölüm Fragmanı Balçiçek'le Sohbete Geldik 26. Bölüm Fragmanı yayında! Balçiçek İlter’in sunumuyla “Balçiçek’le Sohbete Geldik” Pazar günü saat 13:00’de Kanal D’de...
30.04.2021 Televizyon
Balçiçek'le Sohbete Geldik 23. bölüm fragmanı yayında!
Balçiçek'le Sohbete Geldik 23. bölüm fragmanı yayında! Bu haftaki konuklar Zeynep Tuğçe Bayat, Neslihan Yeldan ve Fatma Turgut.
7.04.2021 Televizyon
Balçiçek'le Sohbete Geldik 20. bölüm fragmanı yayında!
Balçiçek'le Sohbete Geldik 20. bölüm fragmanı yayında! Balçiçek’le Sohbete Geldik’in bu bölümüne Neler Oluyor Hayatta'nın güzel sunucusu Nur Tuğba Namlı, yazar Aret Vartanyan ve yakışıklı şarkıcı Bora Duran konuk oluyor.
17.03.2021 Televizyon
Balçiçek'le Sohbete Geldik 16. Bölüm Fragmanı!
Balçiçek'le Sohbete Geldik 16. Bölüm Fragmanı! Deneyimli gazeteci ve televizyoncu Balçicek İlter'in yeni bölüm konukları Pervin Ersoy, Yeliz ve Erhan Güzel oluyor.
19.02.2021 Televizyon
Balçiçek'le Sohbete Geldik 12. bölüm fragmanı yayında!
Balçiçek'le Sohbete Geldik 12. bölüm fragmanı yayında! Deneyimli gazeteci ve televizyoncu Balçicek İlter'in yeni bölüm konukları Ela Yörüklü, Yüsra Geyik ve Baran oluyor.
18.01.2021 Televizyon
Balçiçek'le Sohbete Geldik 10. bölüm fragmanı yayında!
Balçiçek'le Sohbete Geldik 10. bölüm fragmanı yayında! Deneyimli televizyoncu Balçicek İlter, her hafta konuklarını masasında misafir ediyor ve şahane sohbetiyle hafta sonlarınızı renklendirmeye geliyor.
4.01.2021 Televizyon
Balçiçek'le Sohbete Geldik 10. bölüm fragmanı yayında!
Balçiçek'le Sohbete Geldik 10. bölüm fragmanı yayında! Deneyimli gazeteci ve televizyoncu Balçicek İlter, her hafta konuklarını masasında misafir ediyor ve şahane sohbetiyle hafta sonlarınızı renklendirmeye geliyor.
3.01.2021 Televizyon
Balçiçek'le Sohbete Geldik 8. bölüm fragmanı yayında!
Balçiçek'le Sohbete Geldik 8. bölüm fragmanı yayında! Deneyimli gazeteci ve televizyoncu Balçicek İlter'in yeni bölüm konukları Safiye Soyman ve Faik Öztürk oluyor.
21.12.2020 Televizyon
Balçiçek'le Sohbete Geldik 4. bölüm fragmanı yayında!
Balçiçek'le Sohbete Geldik 4. bölüm fragmanı yayında! Deneyimli gazeteci ve televizyoncu Balçicek İlter'in yeni bölüm konukları Nilgün Belgün ve Cansel Elçin oluyor.
22.11.2020 Televizyon
Pazar günü başlıyor
Pazar günü başlıyor Balçiçek İlter’in sunumuyla ‘Balçiçek ile Sohbete Geldik’, pazar günü saat 12.00’de Kanal D’de başlıyor.
2.11.2020 Televizyon
Balçiçek'le Sohbete Geldik fragmanı!
Balçiçek'le Sohbete Geldik fragmanı! Deneyimli televizyoncu Balçiçek İlter yepyeni bir program ile hafta sonlarınızı renklendirmeye geliyor.
1.11.2020 Televizyon
Tuğba Keskin'le Sor Ona: Cüneyt Arkın
Tuğba Keskin'le Sor Ona: Cüneyt Arkın Balçiçek ile Dr. Cankurtaran 159. Bölümde Tuğba Keskin'in konuğu Cüneyt Arkın oldu.
12.06.2020 Televizyon
Tuğba Keskin'le Sor Ona: Yonca Lodi
Tuğba Keskin'le Sor Ona: Yonca Lodi Balçiçek ile Dr. Cankurtaran 156. Bölümde Tuğba Keskin'in konuğu Yonca Lodi oldu.
9.06.2020 Televizyon
Tuğba Keskin'le Sor Ona: Aydilge
Tuğba Keskin'le Sor Ona: Aydilge Balçiçek ile Dr. Cankurtaran 151. Bölümde Tuğba Keskin'in konuğu Aydilge oldu.
2.06.2020 Televizyon
Tuğba Keskin'le Sor Ona: Yavuz Seçkin
Tuğba Keskin'le Sor Ona: Yavuz Seçkin Balçiçek ile Dr. Cankurtaran 150. Bölümde Tuğba Keskin'in konuğu Yavuz Seçkin oldu.
1.06.2020 Televizyon
Tuğba Keskin'le Sor Ona: İpek Açar
Tuğba Keskin'le Sor Ona: İpek Açar Balçiçek ile Dr. Cankurtaran 146. Bölümde Tuğba Keskin'in konuğu İpek Açar oldu.
26.05.2020 Televizyon
Kanal D’den üç yeni program...
Kanal D’den üç yeni program... Gündüz kuşağı programları ile izleyicinin beğenisini kazanan Kanal D, içeriğini zenginleştirmeye devam ediyor. Kanal D, var olan gündüz kuşağı programlarının yanı sıra üç yeni programı da izleyicisi ile buluşturuyor.
5.10.2019 Televizyon
Saba Tümer, 'Kahkaha Kulübü' kuruyor
Saba Tümer, 'Kahkaha Kulübü' kuruyor Ekranların sevilen yüzü Saba Tümer, Eskişehir'de katıldığı bir etkinlikte 'Kahkaha Kulübü' için adımlar attığını açıkladı.
15.11.2018 Magazin
Tanık olan Engin Altan Düzyatan hakkında zorla getirme kararı
Tanık olan Engin Altan Düzyatan hakkında zorla getirme kararı Aralarında ünlü isimlerin de bulunduğu 57 kişinin sosyal medya hesaplarını ele geçirerek 'para koparmak amacıyla şantaj' yaptığı iddia edilen 3'ü tutuklu 18 sanığın yargılandığı davaya devam edildi.
12.10.2018 Gündem
Ünlüleri hackleyen  çeteden savunma
Ünlüleri hackleyen çeteden savunma Ünlü sanatçılar Sezen Aksu, Tamer Karadağlı, Erdal Özyağcılar, Gamze Özçelik, Berk Oktay, Neslişah Düzyatan, Taruk Mengüç, Balçiçek İlter, Bahadır Tatlıöz, Bülent Şakrak, Pınar Altuğ Atacan gibi isimlerin de bulunduğu 58 kişinin başta Instagram ve Twitter olmak üzere sosyal medya hesaplarını ele geçirerek para isteyen 12’si tutuklu 18 sanığın yargılanmasına başlandı.
15.08.2018 Gündem
Ünlülere şantaj yapanlara rekor hapis istemi
Ünlülere şantaj yapanlara rekor hapis istemi İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca, Sezen Aksu, Tamer Karadağlı, Erdal Özyağcılar, Gamze Özçelik, Neslişah Düzyatan, Taruk Mengüç, Balçiçek İlter, Bahadır Tatlıöz, Bülent Şakrak, Pınar Altuğ Atacan gibi isimlerin de aralarında bulunduğu 57 kişinin sosyal medya hesaplarını ele geçirerek şantaj yaptığı iddiasıyla 12'si tutuklu 18 şüpheli hakkında hazırlanan iddianame kabul edildi.
26.07.2018 Gündem
Çok sayıda ünlüye şoku yaşatmışlardı! Flaş gelişme...
Çok sayıda ünlüye şoku yaşatmışlardı! Flaş gelişme... Fishing (olta) yöntemiyle 58 ünlünün sosyal medya hesabını çalıp şantajla para isteyen “Ducky Layne” çetesinin 18 üyesi hakkında dava açıldı.
12.07.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Balçiçek İlter ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki balçiçek ilter haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.