Kara Para Aşk

Kara Para Aşk

Son dakika kara para aşk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kara para aşk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kara para aşk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kara Para Aşk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kara para aşk gelişmeleri de dahil olmak üzere 327 kara para aşk haberi bulunmuştur. Tüm kara para aşk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tuba Büyüküstün ile Engin Akyürek birlikte mi? Açıklama geldi
Tuba Büyüküstün ile Engin Akyürek birlikte mi? Açıklama geldi 'Kara Para Aşk' dizisinde beraber oynayıp sevenlerinin gönlünde taht kuran, son olarak 'Sefirin Kızı'nda (2019-2021) birlikte kamera karşısına geçen Tuba Büyüküstün ile Engin Akyürek hakkında magazin gündemine bomba gibi düşen bir iddia ortaya atıldı. Ünlü oyuncuların Paris'te birlikte vakit geçirdikleri iddia edilirken; Akyürek'in, Büyüküstün'ün başına taktığı bandanasını bileğinde taşıdığı öne sürüldü. Aşk iddialarına Tuba Büyüküstün'den açıklama geldi.
30.11.2022 Magazin
Tuba Büyüküstün en doğal haliyle büyüledi!
Tuba Büyüküstün en doğal haliyle büyüledi! Cesur ve Güzel, Kara Para Aşk, Sefirin Kızı, Asi ve Ihlamurlar Altında gibi yapımlarda rol alan Tuba Büyüküstün, başarılı oyunculuk performansının yanı sıra güzelliğiyle de sık sık adından söz ettirmişti. Sosyal medyayı aktif kullanan oyuncu, Instagram hesabında yaptığı son paylaşımla bir kez daha kendine hayran bıraktı.
17.05.2022 Magazin
Yalnız Kurt oyuncuları kimler? Komutan, Altay, Esra, Nizam, Viking, Ahmet, Akif karakterleri ve Yalnız Kurt dizisinin oyuncu kadrosu ile isimleri…
Yalnız Kurt oyuncuları kimler? Komutan, Altay, Esra, Nizam, Viking, Ahmet, Akif karakterleri ve Yalnız Kurt dizisinin oyuncu kadrosu ile isimleri… Yalnız Kurt dizisinin oyuncuları kimdir? Yalnız Kurt oyuncu kadrosu merak ediliyor. ATV'nin yeni dizisi Yalnız Kurt bu akşam başlıyor. İlk bölümüyle ekranlara gelen Yalnız Kurt dizisinin oyuncu kadrosu merak konusu oldu. Yönetmen koltuğunda Çağatay Tosun'un oturduğu Yalnız Kurt dizisi Osman Sınav imzasıyla izleyiciyle buluşuyor. İşte Yalnız Kurt oyuncuları ve karakterleri…
4.02.2022 Televizyon
Ünlü oyuncu Engin Akyürek'ten kötü haber!
Ünlü oyuncu Engin Akyürek'ten kötü haber! 'Kaçış' adlı diziyle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanan oyuncu Engin Akyürek'ten kötü haber geldi. Başarılı isim koronavirüse yakalandı.
29.01.2022 Magazin
Yalnız Kurt Esra öldü mü? Yalnız Kurt dizisinde Esra karakterini canlandıran Damla Colbay diziden ayrıldı mı?
Yalnız Kurt Esra öldü mü? Yalnız Kurt dizisinde Esra karakterini canlandıran Damla Colbay diziden ayrıldı mı? Yalnız Kurt Esra öldü mü, ölmedi mi? ATV ekranlarında yayınlanamaya başlayan Yalnız Kurt izleyiciden tam not aldı. Dizide Damla Colbay'ın canlandırdığı Esra'nın vurulma sahnesi ise izleyicileri ekrana kitlerken, Yalnız Kurt Esra ölüyor mu? sorularının sorulmasına da neden oldu. Vurulma sahnesinde ''Kadir Mevla seni namerde muhtaç etmesin, Allah'ın verdiği umudun kesilmesin, Ahir sonu arı imandan ayırmasın'' beyit yer aldı. Peki Yalnız Kurt Damla Colbay öldü mü, Yalnız Kurt Esra ölmedi mi? Damla Colbay diziden ayrılıyor mu, Damla Colbay kimdir, kaç yaşında ve nereli?
29.01.2022 Televizyon
Tuba Büyüküstün'den 'Sefirin Kızı' mesajı
Tuba Büyüküstün'den 'Sefirin Kızı' mesajı Star TV'de yayınlanan 'Sefirin Kızı' dizisinden Neslihan Atagül'ün ayrılmasının ardından; kadroya katılan Tuba Büyüküstün, sosyal medya hesabından yayınladığı pozla duygularını paylaştı.
20.01.2021 Magazin
'Sefirin Kızı'nda Neslihan Atagül'ün yerine gelecek isim belli oldu!
'Sefirin Kızı'nda Neslihan Atagül'ün yerine gelecek isim belli oldu! Oyuncu Neslihan Atagül'ün sağlık sorunları nedeniyle başrolünde yer aldığı diziye veda etmesinin ardından yerine gelen isim belli oldu.
19.01.2021 Magazin
Damla Colbay kimdir, kaç yaşında ve nereli?
Damla Colbay kimdir, kaç yaşında ve nereli? Damla Colbay katıldığı programlarla gündeme geliyor. İçerde dizisinde büyük bir çıkış yakalayan ve dizide Eylem karakterine hayat veren Damla Colbay son olarak Hekimoğlu dizisindeki Zeynep karakteriyle izleyici karşısına çıkıyor. Peki, Damla Colbay kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Damla Colbay hayatı ve rol aldığı diziler...
20.12.2020 Gündem
İlkin Tüfekçi kimdir? Arka Sıradakiler’in Selin karakteri İlkin Tüfekçi hangi dizilerde oynadı?
İlkin Tüfekçi kimdir? Arka Sıradakiler’in Selin karakteri İlkin Tüfekçi hangi dizilerde oynadı? Arka Sıradakiler dizisindeki rolüyle hafızalara kazınan İlkin Tüfekçi, sosyal medya hesabından David Beckham'ın paylaştığı hikayeyi izlediğini gösteren bir paylaşım yaptı. Paylaşımın ardından İlkin Tüfekçi hakkında merak edilenler de arttı.
15.08.2020 Gündem
Tuvana Türkay kimdir, nerelidir? Tuvana Türkay kaç yaşında?
Tuvana Türkay kimdir, nerelidir? Tuvana Türkay kaç yaşında? 'Ağır Romantik' filminin galasında söylediği sözlerden sonra gündem olan Tuvana Türkay, pek çok kişi tarafından araştırılmaya başlandı. Peki Tuvana Türkay kimdir, nerelidir? Tuvana Türkay kaç yaşında? İşte detaylar…
18.02.2020 Gündem
Tuba Büyüküstün kimdir? Nerelidir? Tuba Büyüküstün kaç yaşında?
Tuba Büyüküstün kimdir? Nerelidir? Tuba Büyüküstün kaç yaşında? Tuba Büyüküstün, yeni yayınlanan Osmanlı’nın anlatıldığı belgesel serisindeki hamam sahnesiyle dikkat çekti. İnternet kullanıcıları tarafından sıkça araştırılan Tuba Büyüküstün kimdir? Nerelidir? Tuba Büyüküstün kaç yaşında? İşte detaylar…
31.01.2020 Gündem
Tuba Büyüküstün bebek sahibi oldu
Tuba Büyüküstün bebek sahibi oldu Tuba Büyüküstün'ün Arap hayranı, oyuncuya göndermek üzere bugüne kadar canlandırdığı rollerin bebeklerini yaptı
27.06.2019 Magazin
Öykü Karayel kimdir?
Öykü Karayel kimdir? Öykü Karayel güzelliği ve başarılı oyunculuğuyla dikkat çeken isimler arasında yer alıyor. Bugün başlayacak olan Muhteşem İkili dizisinde başrol oyuncu olarak yer alan Öykü Karayel'in hayatına dair merak edilen bilgileri derledik.
1.11.2018 Gündem
Latin Amerika’da izdiham yarattı
Latin Amerika’da izdiham yarattı Oynadığı diziler ile dünya çapında geniş bir hayran kitlesi edinen Engin Akyürek, Peru’ya gitti. Akyürek, hayranları tarafından büyük ilgi gördü. Akyürek’in yeni imajı ise hayranlarını şaşırttı
10.08.2018 Magazin
Messi de onları izliyor
Messi de onları izliyor BAŞROLLERİNİ Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek’in paylaştığı ‘Kara Para Aşk’ dizisi bugüne kadar 107 ülkede yayınlanarak ihracat rekoru kırmıştı.
31.05.2018 Magazin
Messi Türk dizisinin hayranı çıktı
Messi Türk dizisinin hayranı çıktı Barcelona'nın dünyaca ünlü Arjantinli yıldızı Lionel Messi'nin, Instagram'dan yaptığı paylaşımda Türk dizilerinin hayranı olduğu ortaya çıktı.
31.05.2018 Spor Magazin
Saygın Soysal kimdir? (Çukur dizisi)
Saygın Soysal kimdir? (Çukur dizisi) Saygın Soysal kimdir? Sorusunun yanıtı merak ediliyor ve gündemde sıkça araştırılıyor. Çukur dizisine Elvis rolüyle yeni katılan Saygın Soysal hakkındaki tüm bilgileri haberimizde derledik. İşte başarılı oyuncu Saygın Soysal'ın hayatına dair her şey...
26.03.2018 Gündem
Çukur'da bomba transfer!
Çukur'da bomba transfer! 'Hatırla Sevgili', 'Muhteşem Yüzyıl' ve 'Kara Para Aşk' gibi dizilerde rol alan Saygın Soysal, Show TV'de yayınlanan 'Çukur'un kadrosuna dahil oldu.
23.03.2018 Magazin
Somali’de Türk dizileri furyası!
Somali’de Türk dizileri furyası! Hollywood yapımlarındaki şiddet, Bollywood kökenli dizilerdeki dans sahnelerinden bıkan Somalililer, Türk dizilerinin bağımlısı oldu. Al Jazeera’nin haberine göre en sevilen dizi ise atv’nin Kara Para Aşk’ı.
22.02.2018 Televizyon
En çok para kazandıran dizi belli oldu!
En çok para kazandıran dizi belli oldu! Türk televizyonlarında yayımlanan diziler, 140’ın üzerinde ülkeye ihraç edilerek, yıllık 350 milyon doların üzerinde ihracat rakamına imza atarak başarılı bir ivme çizdi. En fazla ihraç edilen diziler arasında en çok hasılat getiren dizi Kara Para Aşk oldu. Diriliş Ertuğrul, en fazla kazanan dizi listesinde yer almadı.
18.01.2018 Televizyon
Nebahat Çehre 3 yıl sonra o dizi ile dönüyor!
Nebahat Çehre 3 yıl sonra o dizi ile dönüyor! Usta oyuncu Nebahat Çehre, iddialı bir diziyle ekrana dönüyor.
8.12.2017 Magazin
Tuvana Türkay kimdir?
Tuvana Türkay kimdir? Tuvana Türkay kimdir? Sorusu gündemde araştırılıyor. Sevgilisi Alper Potuk ile ayrıldığı iddialarıyla gündeme gelen Tuvana Türkay'ın hayatı merak ediliyor. İşte güzel ve başarılı oyuncu Tuvana Türkay'ın kim olduğuna dair bilgiler...
29.09.2021 Gündem
Bebek'te ev tuttular!
Bebek'te ev tuttular! Ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün ile işletmeci Umut Evirgen aşkı tam gaz devam ediyor.
13.10.2017 Magazin
Gülse Birsel'den Nebahat Çehre sürprizi
Gülse Birsel'den Nebahat Çehre sürprizi Komedinin usta kalemi Gülse Birsel, önümüzdeki haftalarda çekimine başlanması planlanan yeni filminde Nebahat Çehre'nin rol almasını istiyor.
3.07.2017 Kültür Sanat
Dünya Türk dizilerini izliyor
Dünya Türk dizilerini izliyor Türk dizileri Kuzey Afrika'dan Çin'e kadar geniş bir coğrafyada izleniyor. Bu sezon final yapan dizilerin ekran macerası İspanya, İtalya ve Japonya'da daha yeni başlıyor... Artan dizi satışlarıyla dizi ihracatı 300 milyon dolara ulaşmış durumda.
2.06.2017 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Kara Para Aşk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kara para aşk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.