Gazete Vatan Logo

Yalnız Kurt Esra öldü mü? Yalnız Kurt dizisinde Esra karakterini canlandıran Damla Colbay diziden ayrıldı mı?

Yalnız Kurt Esra öldü mü, ölmedi mi? ATV ekranlarında yayınlanamaya başlayan Yalnız Kurt izleyiciden tam not aldı. Dizide Damla Colbay'ın canlandırdığı Esra'nın vurulma sahnesi ise izleyicileri ekrana kitlerken, Yalnız Kurt Esra ölüyor mu? sorularının sorulmasına da neden oldu. Vurulma sahnesinde ''Kadir Mevla seni namerde muhtaç etmesin, Allah'ın verdiği umudun kesilmesin, Ahir sonu arı imandan ayırmasın'' beyit yer aldı. Peki Yalnız Kurt Damla Colbay öldü mü, Yalnız Kurt Esra ölmedi mi? Damla Colbay diziden ayrılıyor mu, Damla Colbay kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Yalnız Kurt Esra öldü mü? Yalnız Kurt dizisinde Esra karakterini canlandıran Damla Colbay diziden ayrıldı mı?

Yalnız Kurt Damla Colbay öldü mü, Damla Colbay diziden ayrılıyor mu? ATV'nin yeni dizisi Yalnız Kurt'ta Esra Türkmen'in vurulma sahnesi izleyici tarafından yoğun ilgi gördü. Dizideki vurulma sahnesiyle yere yığılan Esra'nın ölüp ölmediği merak ediliyor. Peki, Yalnız Kurt Esra öldü mü, Yalnız Kurt Damla Colbay ölmedi mi? Esra karakterini canlandıran Damla Colbay dizinden ayrıldı mı, kimdir, kaç yaşında?

YALNIZ KURT ESRA ÖLDÜ MÜ, ÖLMEDİ Mİ?

Yalnız Kurt dizisindeki Esra karakterinin ölüp ölmediği ilerleyen bölümlerde belli olacak. Damla Colbay’ın diziden ayrılıp ayrılmayacağı henüz belli değil.

Benim adım Esra Türkmen... Babam karanlık işlere bulaşmış bir adamdı; hem kendisinin hem annemin ölümüne sebep oldu. Henüz on iki yaşındaydım. Viking tuttu elimden... Korudu, okuttu, öğretti, beni bir Yetim Kurt olarak, bu ülkeye hizmet etmem için yetiştirdi. Yetim Kurtların hayatında aşka yer yok dedi. Ama ben dinlemedim; âşık oldum.

DAMLA COLBAY KİMDİR?

Üniversite stajı için geldiği İstanbul'da oyunculuğa başladı ve Kara Para Aşk dizisinde oynadığı "Demet" karakteriyle tanındı. 2015-2016 yılları arasında yayımlanan Hayat Mucizelere Gebe isimli dizinin kadrosuna başrol olarak girdi ve "İnci" karakterini oynadı.

Haberin Devamı

2016-2017 yılları arasında İçerde dizisinde "Eylem" karakterini canlandırdı. 2019 yılında Zengin ve Yoksul dizisinde kısa bir süre oynadıktan sonra aynı yılın Aralık ayında başlayan Hekimoğlu dizisinde Zeynep Can karakterini canlandırdı.

Sailor Moon çizgi romanı ve yönetmen Pedro Almodóvar hayranı olan oyuncu, Dokuz Eylül Üniversitesinde oyunculuk öğrenimine devam etmektedir.