Kapıcı

Kapıcı

Son dakika kapıcı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kapıcı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kapıcı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kapıcı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kapıcı gelişmeleri de dahil olmak üzere 427 kapıcı haberi bulunmuştur. Tüm kapıcı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Milliyet Executive ile İnovasyon ve Başarı
Milliyet Executive ile İnovasyon ve Başarı İş dünyasına dair haberleri ve yenilikleri modern bir perspektifle okurlarıyla buluşturan Milliyet Executive’in 27. sayısı, 6 Mart tarihinde raflarda yerini alıyor. Sayı; Girişimcilik ve Yenilik kavramları ile geniş konu seçkisine yer veriyor.
6.03.2024 Vitrin
Ankara'da doğal gaz patlaması! 1 kişi hayatını kaybetti
Ankara'da doğal gaz patlaması! 1 kişi hayatını kaybetti Ankara'nın Mamak ilçesinde 6 katlı bir apartmanda meydana gelen doğal gaz kaynaklı patlamada 1 kişi hayatını kaybetti.
29.09.2023 Gündem
Kiralık ev tuzağı! Depozitoyu ödedi hayatının şokunu yaşadı
Kiralık ev tuzağı! Depozitoyu ödedi hayatının şokunu yaşadı Son dönemde, artan kiralarla birlikte uygun fiyata ev arayanlara bir de üniversite öğrencileri eklenince emlak dolandırıcılarının sayısı arttı. Yirmi yaşındaki üniversite öğrencisi Faati İlir Llapashtica o dolandırıcıların yeni kurbanı oldu. Llapashtica, sözleşme yaptıktan sonra 20 bin lira depozito ücreti verdi ama anahtarını teslim alamadı. Ev arayışında olan Özlem Yel ise, 'Site üzerinden şu anda da ev arıyorum. Bugün bir dolandırıcılık yaşayacaktım ki, ramak kala döndüm.' dedi.
22.09.2023 Yaşam
Siteden kovulunca mahkemeye verdi! Apartman yöneticilerine kötü haber
Siteden kovulunca mahkemeye verdi! Apartman yöneticilerine kötü haber Yargıtay 9. Hukuk Dairesi, mağdur olduğunu düşünen kapıcıların, kat maliklerine olduğu gibi yönetici hakkında da dava açabileceğine hükmetti. Yüksek Mahkeme, apartman yöneticisinin işveren temsilcisi olduğuna dikkat çekti.
19.08.2023 Gündem
2023 muhtar maaşı! Muhtar maaşı ne kadar oldu, asgari ücret ara zam sonrası muhtar maaşına zam var mı, muhtar maaşlarına zam geldi mi? Muhtar maaşı zammı ne zaman yatacak? 2021 (Ocak- Aralık)
2023 muhtar maaşı! Muhtar maaşı ne kadar oldu, asgari ücret ara zam sonrası muhtar maaşına zam var mı, muhtar maaşlarına zam geldi mi? Muhtar maaşı zammı ne zaman yatacak? 2021 (Ocak- Aralık) 2023 muhtar maaşı ne kadar oldu, muhtar maaşına zam var mı? Asgari ücrete 1 Temmuz 2023 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere ara zam yapıldı. Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nda bulunan işçi, işveren ve hükümet temsilcilerinin belirlediği yeni asgari ücret zammı 11 bin 402 TL oldu. Söz konusu zammın ardından muhtar maaşları gündeme geldi. İşte 2023 muhtar maaşı…
20.06.2023 Ekonomi
Polislikten istifa etti, yeni mesleği şaşkına çevirdi:
Polislikten istifa etti, yeni mesleği şaşkına çevirdi: Kayseri Adem Korkmaz (37), 15 yıldır yaptığı polislik görevinden geçen yıl istifa ederek sosyal medya fenomeni oldu. Sosyal medyada 650 bin takipçiye ulaşan ve klip çıkaran Korkmaz, "Müziğe olan ilgim polislik yaparken de vardı. Hiçbir zaman müziği bırakmadım. Sosyal medya platformlarına gitar çaldığım videolar yükledim. Popüler olduğumda emniyetin önünden geçiyordum, 'Arkadaşlar ben istifa ediyorum' dedim. İstifa etmem 5 dakika sürdü" dedi.
11.05.2023 Yaşam
Kapıcı, fidye için sitedeki ailenin çocuğunu kaçırıp öldürdü! Mersin'de vahşet
Kapıcı, fidye için sitedeki ailenin çocuğunu kaçırıp öldürdü! Mersin'de vahşet Mersin'de görev yaptığı sitedeki ailenin 12 yaşındaki çocuğunu kaçırarak 400 bin Euro fidye isteyen kapıcı, istediğini alamayınca çocuğu öldürdü. Olayla ilgili yeni detaylar da ortaya çıktı.
10.05.2023 Yaşam
Feci kazada yaralanan genç Masterchef yarışmacısı çıktı!
Feci kazada yaralanan genç Masterchef yarışmacısı çıktı! Düzce'de bariyerlere çarparak ağır hasar alan otomobilden yaralı olarak kurtulan sürücünün Masterchef yarışmacısı Yağız Özçelik olduğu öğrenildi. Özçelik, sosyal medya hesabından sağlık durumuyla ilgili paylaşımda bulundu.
23.04.2023 Magazin
Kiracı ve ev sahibi milyonları ilgilendiriyor! Aidatlara yüzde 300 zam sonrası flaş karar
Kiracı ve ev sahibi milyonları ilgilendiriyor! Aidatlara yüzde 300 zam sonrası flaş karar Kiracı ve ev sahibi milyonları ilgilendiren son dakika gelişmesi! Zam geldi, fiyatlar neredeyse kiraları bile geçti. Bakanlık harekete geçti, düzenleme geliyor. Aidatlardaki fahiş fiyatları önlemek üzere Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile site yönetim hizmeti veren şirketler arasında birim kuruluyor. Bakanlık ise aidatlara düzenleme gelip gelmeyeceği ile ilgili açıklama yaptı.
19.01.2023 Ekonomi
Muhlis Asan galada kalp krizi geçirdi!
Muhlis Asan galada kalp krizi geçirdi! Usta oyuncu Muhlis Asan, önceki gün 'Unutma Bizi' tiyatro galasına katıldı. Usta isim, galada kalp krizi geçirdi ancak bunu fark edemedi ve eve döndü. Eve dönünce de rahatsızlığı devam eden Muhsin Asan, hastaneye kaldırıldı. Muhlis Asan'ın sağlık durumunun kritik olduğu öğrenildi.
20.02.2023 Magazin
2023 kapıcı maaşları! Apartmanlar görevlisi maaşı ne kadar oldu? Asgari ücret zammından sonra 2023 kapıcı maaşları!
2023 kapıcı maaşları! Apartmanlar görevlisi maaşı ne kadar oldu? Asgari ücret zammından sonra 2023 kapıcı maaşları! Asgari ücret bugün belli oldu. Milyonlarca vatandaş asgari ücret zammı dışında, asgari ücretle birlikte zam gelecek bazı kalemleri merak ediyor. Bu kapsamda merak edilen kalemlerden biri de kapıcı maaşları oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2023 yılında uygulanacak asgari ücreti 8 bin 500 TL olarak açıkladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan yeni oranların ardından Kapıcı maaşları 2023 ne kadar oldu? Kapısı ve apartmanlar görevlisi ne kadar maaş alacak? Sorusuna yanıt aranıyor.
23.12.2022 Çalışan Hakları
Ev sahibi ve kiracı milyonları kapsıyor! Yeni yıl ile birlikte zam geliyor
Ev sahibi ve kiracı milyonları kapsıyor! Yeni yıl ile birlikte zam geliyor Ev sahipleri ve kiracı milyonları kapsıyor. Kiralarla yarışan aidatlar için zam dönemine giriliyor. Bu ay ve önümüzdeki ay apartmanlarda toplantılar yapılacak, yeni ücretler belirlenecek. Özellikle işçi çalıştırılan sitelerde asgari ücret artışı oranında artış kesin. Üstüne bir de maliyet artışları, faturalara gelen zamlar eklenecek. 2023 yılı için şu anda yüzde 40 ile 60 aralığında bir artış bekleniyor, oran daha da artabilir. Aidatlarda bir üst sınır var mı, neye göre belirlenir, itiraz edilebilir mi? İşte detaylar...
9.12.2022 Ekonomi
Fazla mesai ücreti ile ilgili flaş karar! Apartman görevlilerini kapsıyor
Fazla mesai ücreti ile ilgili flaş karar! Apartman görevlilerini kapsıyor Fazla mesai ücreti ile ilgili son dakika gelişmesi! Apartmanda oturan milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor. Apartman görevlileriyle ilgili dikkat çeken bir karar geldi. İspatlanamazsa fazla mesai ücreti ödenmiyor. Yargıtay'ın kararında “Bu zamanların günlük çalışma süresine dahil edilmesi mümkün değildir” ifadeleri yer aldı.
18.11.2022 Gündem
Ağrı otobüs kazası! Ağrı Tutak otobüs kazası kaç kişi öldü, ölenlerin isimleri ne?
Ağrı otobüs kazası! Ağrı Tutak otobüs kazası kaç kişi öldü, ölenlerin isimleri ne? Ağrı otobüs kazası ölenlerin isimleri, kazanın son durumu merak ediliyor. Ağrı'nın Tutak ilçesinde yolcu otobüsü ve 2 TIR'ın karıştığı kazada, 7 kişinin hayatını kaybettiğini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıkladı ve başsağlığı diledi. Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Kaza ile ilgili Tutak Cumhuriyet Savcılığı soruşturma başlatmıştır" ifadelerini kullandı. Kazada 21 kişinin yaralandığını ve tedavisinin sürdüğünü açıklanmıştı.
8.11.2022 Yaşam
Kıdem tazminatı kararı! Bunu yapan işten çıkarılıyor, para da ödenmeyecek
Kıdem tazminatı kararı! Bunu yapan işten çıkarılıyor, para da ödenmeyecek Görev yaptığı sitede bir daire sahibiyle kavga eden kapıcı, tazminatsız kovulunca soluğu mahkemede aldı. Yıllar süren davaya son noktayı koyan Yargıtay; kat maliklerinin her birinin kapıcının işvereni konumunda olduğundan kapıcının kat maliklerinden birine karşı sataşmasının haklı fesih sebebi olduğuna hükmetti.
6.10.2022 Ekonomi
'Yetki belgesi ve vergi levhası olmayan emlakçıdan ev kiralamayın'
'Yetki belgesi ve vergi levhası olmayan emlakçıdan ev kiralamayın' İzmir'de, son günlerde konut satış ve kiralamalarında yaşanan dolandırıcılık olaylarının ardından İzmir Emlak Kulübü Derneği Başkanı Rıdvan Akgün, dikkatli olunması konusunda uyardı. Yetki belgesinin önemini vurgulayan Akgün, "Kiralamayı yapan kişi, bir emlak şirketinde görevliyse yetki belgesinin ve vergi levhasının kontrol edilmesi gerekiyor. Sözleşmede noter tasdiki yoksa sözleşmenin hiçbir anlamı olmuyor. Vatandaş çekinmeden emlak firmasına 'Yetki belgenizi görebilir miyim?' demelidir" dedi.
17.09.2022 Yaşam
Prim desteği müjdesi! Şartlar belli oldu: 179 TL, 10 gün
Prim desteği müjdesi! Şartlar belli oldu: 179 TL, 10 gün Apartman görevlisi, bakıcı, temizlikçi, gündelikçi hepsini kapsıyor: SGK yeni genelgeyi yayımladı. Prim desteği müjdesi geldi. Evlerinde 10 gün ve üzerinde temizlikçi ve bakıcı çalıştıranlar ile kapıcı görevlendiren apartmanlar, asgari ücret prim desteğinden yararlanabilecek. Prime esas günlük kazanç tutarının 179 lira, altında olması koşulu ve ay içinde 10 gün bakıcı, temizlikçi ve kapıcı çalıştıranlar bu destekten yararlanamayacak. İşte son dakika haberinin detayları...
10.09.2022 Çalışan Hakları
Ankaralı Namık’ın Kapıcı İzzet şarkısı dünyada gündem oldu! ABD'li rapçi Jksola Kapıcı İzzet şarkısıyla dans etti!
Ankaralı Namık’ın Kapıcı İzzet şarkısı dünyada gündem oldu! ABD'li rapçi Jksola Kapıcı İzzet şarkısıyla dans etti! ABD’li rapçi Jksola'nın Ankaralı Namık’ın Kapıcı İzzet şarkısı ile yaptığı dans sosyal medyanın gündeminde! Rapçi Jksola’nın Ankaralı Namık’ın şarkısıyla eğlendiği anları paylaşımı milyonlarca kez izlendi. Pek çok kişi de Ankaralı Namık’ın Kapıcı İzzet şarkısı sözlerini araştırıyor. Peki, Rapçi Jksola kimdir? İşte merak edilen Ankaralı Namık Kapıcı İzzet şarkısı…
17.08.2022 Ünlüler Dünyası
İstanbul'daki sitelerde aidatlar kira fiyatlarına ulaştı, kavgalar başladı! 8 bin TL...
İstanbul'daki sitelerde aidatlar kira fiyatlarına ulaştı, kavgalar başladı! 8 bin TL... İstanbul'da bazı site sakinlerinin ödediği aidatlar kira fiyatlarına ulaştı. Ortalama aylık 1500 TL'den başlayan aidatlar, bazı semtlerde 8 bin lirayı buluyor. İstanbul Emlakçılar Odası Başkanı Nizamettin Aşa, aidatların yükselmesinin zamlarla orantılı olduğunu belirterek, "Merkezi sistem ısınma veya soğutma varsa, doğalgaza ve yakıta gelecek zam otomatik aidatı da yükseltiyor. Garaj, güvenlik, yüzme havuzu varsa buna uygun aidat belirleniyor. Kendi kendine yükselen bir aidat yok" diye konuştu.
2.08.2022 Ekonomi
Apartman görevlisi maaşı ne kadar, asgari ücret zammı sonrası apartman görevlisi (kapıcı) maaşı arttı mı?
Apartman görevlisi maaşı ne kadar, asgari ücret zammı sonrası apartman görevlisi (kapıcı) maaşı arttı mı? 2022 asgari ücret 16 Aralık tarihinde Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklandı. Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun 4'üncü ve son toplantısının ardından Erdoğan, saat 15.00´te 2022 yılında geçerli olacak olan asgari ücretin 4.250 TL olduğunu söyledi. Apartman görevlisi maaşı ise yüzde 14 SGK (595 TL) ve yüzde 1 (42.5 TL) işsizlik kesintisi yapıldığında net olarak 3 bin 612 liraya denk geldi. Asgari ücrete yapılacak ek zam sonrası apartman görevlisi maaşlarına yönelik aramalar da arttı. Peki, Apartman görevlisi maaşı ne kadar, asgari ücret zammı sonrası apartman görevlisi (kapıcı) maaşı arttı mı?
HSK 2022 yaz kararnamesi tam liste! HSK yaz kararnamesi 2022 listesi yayımlandı! İşte HSK atama listesi 2022
HSK 2022 yaz kararnamesi tam liste! HSK yaz kararnamesi 2022 listesi yayımlandı! İşte HSK atama listesi 2022 HSK 2022 yaz kararnamesi yayınlandı. Yayımlanan kararnameye göre Eskişehir, Bursa, Antalya, Konya, Kocaeli ve Kayseri'nin de arasında bulunduğu 33 ile yeni başsavcı atanırken, 5 bin 426 hakim ve savcının görev yeri değişti. 2022 Yılı Adli ve İdari Yargı Ana kararnamesinin, HSK internet sitesinden görüntülenecek. HSK 1. Daire Başkanı Halil Koç, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, "Hakimler ve Savcılar Kurulu 1. Dairesi olarak, 2022 Yılı Adli ve İdari Yargı Ana kararname çalışmalarını tamamlamış olup birazdan HSK internet sitemizde yayımlanacaktır." ifadelerini kullandı. İşte HSK yaz kararnamesi listesi…
20.06.2022 Gündem
Yol ortasında poşet dolu para buldu
Yol ortasında poşet dolu para buldu Tekirdağ Çorlu’da duyarlı vatandaş, yol ortasında bulduğu poşet içinde 6 bin 500 lira parayı sahibine ulaştırılması için polise teslim etti.
3.06.2022 Yaşam
FETÖ taktik değiştirdi! Saç sakal uzatın, enstrüman çalın spor giyinin, VPN açıp internetten iletişim kurun
FETÖ taktik değiştirdi! Saç sakal uzatın, enstrüman çalın spor giyinin, VPN açıp internetten iletişim kurun FETÖ'nün güncel yapılanmasına yönelik yürütülen operasyon kapsamında bir örgüt mensubunun dijital materyallerinden örgüt evlerinde ve dışarıda nasıl davranılacağına yönelik 'Tedbirname' ele geçirildi. 19 sayfalık tedbirnamede 'Neler Olmalı', 'Neler Olmamalı' şeklinde evde ve sosyal hayatta dikkat etmeleri gereken hususlar anlatıldı. İşte FETÖ'nün güncel yapılanmasında yer alan tedbirler: Örgüt içi konuşmalarda VPN çalıştırılarak Whatsapp, Signal ya da Viber kullanın. Okullarınızda sosyal olun. Kızları Whatsapp gruplarına alabilirsiniz. Öğrenci kulüplerine üye olun. Ulu orta cep telefonunuzdan bizim programlarınıza girmeyin. Girmeniz gerekiyorsa kamerasız ve tenha alanları tercih edin.
4.04.2022 Gündem
Buket Dereoğlu kimdir? Buket Dereoğlu’nun üvey babası Ercan Yazgan kimdir, ne zaman öldü?
Buket Dereoğlu kimdir? Buket Dereoğlu’nun üvey babası Ercan Yazgan kimdir, ne zaman öldü? Alişan ile Hayata Gülümse programına katılan Buket Dereoğlu üvey babası Ercan Yazgan ile ilgili anılarını anlattı. Bizimkiler dizisinin Cafer’i Ercan Yazgan’ın hayatı merak ediliyor. Peki, Buket Dereoğlu kimdir? Buket Dereoğlu’nun üvey babası Ercan Yazgan kimdir, ne zaman öldü? İşte detaylar…
14.03.2022 Gündem
Genç oyuncu Ayhan Akgün'ün şok ölümü! Filmdeki rolü gerçek oldu...
Genç oyuncu Ayhan Akgün'ün şok ölümü! Filmdeki rolü gerçek oldu... Genç oyuncu Ayhan Akgün'ün filmdeki rolü gerçek oldu. Antalya'da uyuşturucunun zararlarını anlatan 'Koptum Bu Hayattan' adlı filmde rolü gereği uyuşturucudan ölen Ayhan Akgün (19), film vizyona girmeden uyuşturucu nedeniyle yaşamını yitirdi. Filmin yönetmeni ve başrol oyuncusu Nihat Arslan ile Akgün'ün babası rolünü oynayan Ahmet Öndeş çok üzgün olduklarını söyledi. Nihat Arslan, "Sarsıldık. Ne yapacağımızı bilmiyoruz. Şoktayız. Gençleri uyarmak için rol icabı yaşadıklarını gerçek hayatta da yaşadı" dedi.
18.02.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kapıcı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kapıcı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.