Kapatılan Okullar

Kapatılan Okullar

Son dakika kapatılan okullar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kapatılan okullar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kapatılan okullar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kapatılan Okullar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kapatılan okullar gelişmeleri de dahil olmak üzere 99 kapatılan okullar haberi bulunmuştur. Tüm kapatılan okullar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Suudi Arabistan'da kapatılan Türk okulları açılıyor
Suudi Arabistan'da kapatılan Türk okulları açılıyor Milli Eğitim Bakanlığı, Suudi Arabistan'da faaliyet gösteren ve geçen yıl kapatılan Türk okullarının yeniden açılacağını duyurdu.
1.08.2022 Eğitim
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten vatandaşlara koronavirüs uyarısı geldi: Dikkatli olmamız gerekiyor
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten vatandaşlara koronavirüs uyarısı geldi: Dikkatli olmamız gerekiyor AK Parti Sözcüsü Çelik, partisinin MYK gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu. Çelik, "Tahıl krizinin çözülmesi bakımından İstanbul Anlaşması son derece önemli." dedi. Çelik, Kuzey Irak'taki PKK saldırısıyla ilgili de, "Kuzey Irak'taki saldırılar planlı provokasyondur." dedi. Öte yandan Ömer Çelik, koronavirüs vakalarının arttığını ve vatandaşların dikkatli olması gerektiğini vurguladı.
25.07.2022 Siyaset
YÖK duyurdu! Öğrenci affı ile ilgili usul ve esaslar yayınlandı! Kimler öğrenci affından yararlanabilecek?
YÖK duyurdu! Öğrenci affı ile ilgili usul ve esaslar yayınlandı! Kimler öğrenci affından yararlanabilecek? YÖK duyurdu! Öğrenci affı ile ilgili düzenlemenin detayları belli oldu. 5 Temmuz 2022 tarihli Resmî Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren 7417 sayılı Kanun'da kamuoyunda “öğrenci affı” olarak adlandırılan yasal düzenlemenin uygulanmasına ilişkin usul ve esaslar Yükseköğretim Kurulu tarafından yayımlandı. Peki, Kimler öğrenci affından yararlanabilecek? Öğrenci affı ile kimler kayıt yaptırabilecek? Öğrenci affı kimleri kapsıyor? Kapatılan okulların öğrencileri aftan yararlanacak mı? İşte Öğrenci affı ile ilgili usul ve esaslar…
22.07.2022 Eğitim
Hafta sonu sokağa çıkma yasağı ile ilgili son dakika gelişmesi! Bakanlık duyurdu, cumartesi ve pazar yasağın olduğu iller...
Hafta sonu sokağa çıkma yasağı ile ilgili son dakika gelişmesi! Bakanlık duyurdu, cumartesi ve pazar yasağın olduğu iller... Hafta sonu sokağa çıkma yasağı ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı. İçişleri Bakanlığı'ndan açıklama geldi. İller tek tek açıklandı ve hafta sonu kısıtlamasının hangi iller için hangi şekilde uygulanacağı belirtildi. Kısıtlamalar ve tedbirlere ilişkin yeni kararlar peş peşe duyuruluyor. Vaka sayıları her geçen gün artıyor. Koronavirüs risk haritasına göre 17 olan kırmızı il sayısı 58’e çıktı. İstanbul, Ankara, İzmir de kırmızıya büründü. Neredeyse her gün illerden yeni tedbir kararları duyuruluyor. İşte hafta içi hafta sonu yasaklarına ilişkin tüm detaylar ve alınan yeni kararlar...
9.04.2021 Gündem
Okullar ne zaman açılacak? Kimler kaç gün gidecek?
Okullar ne zaman açılacak? Kimler kaç gün gidecek? Okullar ne zaman açılacak? Dünyada etkisi devam eden koronavirüs ile mücadele kapsamında Mart ayından Haziran’a kadar kapatılan okullar, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından alınan kararla kademe kademe yüz yüze eğitimi başlattı. Yüz yüze eğitimin bazı sınıflar kademeli olarak başlatılmasına karar verilirken, bazı sınıfların hiç okula gitmemesi kararı alındı. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) konuyla ilgili tarih verdi. Peki Kimler kaç gün okula gidecek? 6,7,10 ve 11.sınıflara okullar açılacak mı?
10.11.2020 Eğitim
Pandemi döneminde çocukları okula gönderirken bunlara dikkat!
Pandemi döneminde çocukları okula gönderirken bunlara dikkat! Corona virüs pandemisi nedeniyle haziran ayında okullar kapatılmış eğitim ve öğretim online eğitimle devam etmişti. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un yaptığı en son açıklamaya göre 31 Ağustos’ta uzaktan eğitimle yeniden açılacak. 21 Eylül’de ise Bilim Kurulu tarafından tavsiye edilen sınıflarda yüz yüze eğitim başlayacak. Gerekli tüm tedbirlerin alındığı yeni eğitim yılında pek çok düzenleme olsa da ailelerin aklında “Çocuklarımızı nasıl koruyacağız” sorusu yer alıyor. Uzman Psikolog Ceylan Şekerci çocuklarını okula göndermekten yoğun kaygı duyan ebeveynlere tavsiyelerde bulundu. Çocuk Diyetisyeni Dilan Dalgıç Görücü ise çocuklarda bağışıklığı güçlendirmenin yollarını anlattı.
14.08.2020 Sağlık
Uzmanından çocuklarını okula gönderecek ailelere tavsiyeler
Uzmanından çocuklarını okula gönderecek ailelere tavsiyeler Corona virüs salgını ile online eğitime geçen ve Haziran ayında kapatılan okullar bu ay sonunda yeniden açılacak. Bu süreçte çocuklarını okula gönderecek ailelere Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Özge Akça tavsiyelerde bulundu.
4.08.2020 Sağlık
Yurtdışında lise eğitimine rekor başvuru var
Yurtdışında lise eğitimine rekor başvuru var 30. Kez kapılarını açmaya hazırlanan IEFT Yurtdışı Eğitim Fuarları; bu yıl lise düzeyindeki eğitim kurumlarına rekor seviyede ilgi olduğunu açıkladı.
19.10.2016 Eğitim
FETÖ’nün kapatılan okullarına verilen yeni isimler
FETÖ’nün kapatılan okullarına verilen yeni isimler Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) kapatılan okulları, darbe girişiminde şehit olanların ismiyle anılıyor. İşte o okullara verilen isimler...
29.09.2021 Gündem
'Atatürkçü okul' sandılar FETÖ'cü çıktı!
'Atatürkçü okul' sandılar FETÖ'cü çıktı! Gülen Örgütü ile bağlantılı olduğu gerekçesiyle kapatılan okullar arasında İstanbul Kağıthane'deki Cumhuriyet Koleji de var. Bu okulun kapatılan diğer okullardan farkı, velilerin çocuklarını Atatürkçü olduğunu düşünerek bu okula kaydettirmiş olmaları. Şimdi okula verdikleri paraları geri alıp alamayacakları da belirsiz. Bu velilerden ikisiyle konuştuk.
29.09.2021 Gündem
YÖK'ten kapatılan okullar için açıklama geldi!
YÖK'ten kapatılan okullar için açıklama geldi! YÖK Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç, kapatılan vakıf üniversitelerindeki öğrencilerle ilgili alınan kararları Twitter'dan yazılı bir açıklama ile duyurdu.
29.09.2021 Gündem
YÖK açıkladı! Kapatılan üniversitedeki öğrenciler...
YÖK açıkladı! Kapatılan üniversitedeki öğrenciler... YÖK Yürütme Kurulu Üyesi Prof. Dr. Er: "YÖK’ün bünyesinde OHAL Komisyonu oluşturuldu. Üniversitelerimizdeki sürece ilişkin görevden almalar ve soruşturmalarla ilgili süreçleri koordine ediyor ve yakından takip ediyoruz. Dün itibarıyla, devlet üniversitelerimizde 440'ı profesör, 525'i doçent, 654'ü yardımcı doçent olmak üzere toplamda 2 bin 239 akademik personel ile 654 idari personel, vakıf üniversitelerimizde ise 79'u akademik, 18'i idari olmak üzere toplam 97 personel hakkında işlem başlatılmış ve yürümektedir."
29.09.2021 Gündem
Norm fazlası öğretmenler, tercihlerine göre görevlendirilecek
Norm fazlası öğretmenler, tercihlerine göre görevlendirilecek Milli Eğitim Bakanlığınca ülke genelindeki 40 bin norm fazlası öğretmen, bulundukları illerde tercihlerine göre, FETÖ'nün darbe girişiminin ardından kapatılarak devlet okuluna dönüştürülen ve diğer açık bulunan okullarda görev alabilecek
29.09.2021 Gündem
Kapatılan okullardaki öğrencilerin nakil süreci netleşti
Kapatılan okullardaki öğrencilerin nakil süreci netleşti Milli Eğitim Bakanlığınca, FETÖ'nün darbe girişimi sonrası kapatılan özel ilköğretim ve ortaöğretim kurumlarındaki öğrencilerden resmi okullara geçmek isteyenlerin nakilleri, 30 Eylül 2016'ya kadar yapılacak
29.09.2021 Gündem
MEB Müsteşarı açıkladı: 138 bin öğrenci...
MEB Müsteşarı açıkladı: 138 bin öğrenci... MEB Müsteşarı Yusuf Tekin, CNN Türk canlı yayınında kapatılan okullarla ilgili açıklama yaptı. Tekin açıklamasında, "Kapatılan okullardaki 138 bin öğrenci MEB okullarına nakledilecek" dedi.
29.09.2021 Gündem
'Derin devlet izin vermiyor'
'Derin devlet izin vermiyor' Fener Rum Patriği Bartolomeus ruhban okulunun açılmamasıyle ilgili, ”Herhalde derin devlet istemiyor” dedi.
29.09.2021 Gündem
Atatürk, en çok eğitime önem verdi!
Atatürk, en çok eğitime önem verdi! Anadolu’yu düşman işgalinden kurtarmak için cepheden cepheye koşan Mustafa Kemal Atatürk, hayalini kurduğu çağdaş Türkiye’yi yaptığı devrimlerle hayata geçirdi. Ulu Önder, en büyük değişimleri ise eğitimde gerçekleştirdi.
10.11.2023 Gündem
15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı?
15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı? 15 Temmuz 2016’da Türk Silahlı Kuvvetlerine sızmış FETÖ mensubu ve bu örgütsel faaliyeti destekleyen 8 binin üzerinde askeri personelin, savaş uçakları da dahil 35 uçak, 3 gemi, 37 helikopter, 74'ü tank 246 zırhlı aracın ve 4 bine yakın hafif silahın kullanıldığı darbe girişimi Türkiye Cumhuriyeti tarihine kara bir leke olarak düştü. Halkın 15 Temmuz direnişinin üzerinden 6 yıl geçti. Pek çok kişi bu özel günde neler yaşandığını ve 15 Temmuz darbe girişiminin nasıl olduğunu araştırıyor. Peki, 15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı? İşte 15 Temmuz gecesi yaşananlar!
15.07.2022 Gündem
Okullar kapanacak mı? Yüz yüze eğitim devam edecek mi, yüz yüze eğitime ara mı veriliyor? Bakan açıkladı!
Okullar kapanacak mı? Yüz yüze eğitim devam edecek mi, yüz yüze eğitime ara mı veriliyor? Bakan açıkladı! Okullar kapanacak mı, yüz yüze eğitime devam edecek mi? Omicron varyantında yaşanan artış sonrası bazı üniversitelerin eğitimlerini online olarak sürdürme kararı gözleri ilkokul, ortaokul ve liselere çevirmişti. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer son dakika yüz yüze eğitim açıklaması yaptı. Peki, okullar online mı olacak, yüz yüze eğime devam edecek mi? Yüz yüze eğitime ara verildi mi?
30.12.2021 Eğitim
Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer açıkladı! Ders saatleri azalacak mı?
Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer açıkladı! Ders saatleri azalacak mı? Yüz yüze eğitimle ilgili son dakika açıklaması. Resmen belli oldu. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, eğitimle ilgili öne çıkan başlıkları CNN TÜRK'te Gece Görüşü programında anlattı. Bakan Özer herkes tarafından merak edilen, "Okula gidilen gün sayısı azalacak mı?" sorusuna da açıklık getirdi.
30.09.2021 Gündem
MEB'den son dakika kararı! Resmen duyuruldu, ekim sonuna kadar...
MEB'den son dakika kararı! Resmen duyuruldu, ekim sonuna kadar... Milli Eğitim Bakanlığı resmen duyurdu! MEB'den son dakika kararı geldi. Milyonlarca öğrenciyi yakından ilgilendiriyor. Tarih verildi, 81 ile yazı gönderildi. Uzaktan eğitim, yüz yüze eğitim, sınavlar ve notlarla ilgili tek tek duyuru yapıldı. MEB, çok sayıda şikayet üzerine harekete geçti. Eksik/hatalı not girişi yapıldığı tespit edildi. Bu nedenle 2020-2021 II. Dönem Ders Notları modülü ekim ayı sonuna kadar açılacak ve öğrencilerin tek tek hataları düzeltilecek. Öte yandan uzaktan eğitimle ilgili açıklama geldi, yüz binlerce öğrenci merak ediyordu. Uzaktan eğitimle ilgili o sorular yanıt buldu. Yüz yüze eğitimle ilgili de Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer tarafından önemli bir açıklama yapıldı. İşte MEB'in son dakika kararı ve yapılan son açıklamalar...
23.09.2021 Eğitim
Yüz yüze eğitimde flaş gelişme! Bakan Özer 'zorunda' dedi ve resmen duyurdu
Yüz yüze eğitimde flaş gelişme! Bakan Özer 'zorunda' dedi ve resmen duyurdu Yüz yüze eğitim ile ilgili son dakika açıklaması. Milyonlarca öğrenciyi yakından ilgilendiriyor. Tek tek açıklandı. Bakan Özer son bilgileri duyurdu. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, İSO Meclisinin olağan toplantısına katıldı. Bakan Özer, okulları açık tutmakla ilgili en büyük avantajın öğretmenlerin aşılanma oranı olduğunun altını çizerek 'Hem birinci doz hem de ikinci doz aşılanma oranlarında öğretmenlerimizin yakalamış olduğu oran Türkiye ortalamasının çok üzerinde. Eğer okulları kapalı tutarsak bu iddiamızı kaybederiz. Onun için ben dedim ki 'Okulların açık olması bir milli güvenlik meselesidir.' Okulları açık tutmalıyız. Okullardaki eğitim sistemimizdeki sınıfların kapanma sayısı, toplumdaki vaka sayısının artışıyla doğrusal ilişkiye sahip. Toplumda vaka sayısı arttığı zaman yüz yüze ara veren sınıf sayımız artıyor, azaldığı zaman yüz yüze eğitime ara veren sınıf sayımız azalıyor' ifadelerini kullandı.
22.09.2021 Eğitim
MEB'den son dakika kararı! Yüz yüze eğitimde yeni dönem! Değişiyor, artık...
MEB'den son dakika kararı! Yüz yüze eğitimde yeni dönem! Değişiyor, artık... MEB'den son dakika kararı. Resmen duyuruldu. Detaylar belli oldu. Yüz yüze eğitim için yeni öneri. Tüm okullarda uygulanabilir. Bakan tek tek açıkladı. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, katıldığı canlı yayında soruları yanıtladı. Bakan Özer, "Şu anda 71 bin 320 okulumuzdan hiçbiri vaka nedeniyle kapatılmadı" dedi. Bakan Özer, "Okullarımızda elektronik takip sistemi kurduk. Bu ilk defa yapılan bir şeydir. Her okuldaki aşı, test durumları anlık takip ediliyor" ifadelerini kullandı. Bakan Özer, 'Hafta sonu eğitim olacak mı?' sorusuna "Hafta sonu eğitim gibi sistematik bir yaklaşımımız yok. Sorun bazlı okullarda çözümler üretiyoruz" yanıtını verdi. Bakan Özer, öte yandan Sağlık Bakanlığı'na yüz yüze eğitim için önerdikleri yeni uygulamanın detaylarını açıkladı.
18.09.2021 Eğitim
Bakan Koca'dan Bilim Kurulu Toplantısı sonrası son dakika açıklamaları!
Bakan Koca'dan Bilim Kurulu Toplantısı sonrası son dakika açıklamaları! Koronavirüs Bilim Kurulu Sağlık Bakanı Fahrettin Koca başkanlığında toplandı. Okulların yüz yüze eğitime başlayacak ve üniversitelerin açılacak olması nedeniyle toplantıya Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer ile YÖK Başkanı Erol Özvar da katıldı. İşte açıklamalardan satır başları... Öte yandan Sağlık Bakanlığı tarafından 2 eylül koronavirüs tablosu, vaka, hasta, test, vefat sayısı ve son durum açıklandı. Türkiye'de son 24 saatte 23.496 kişinin testi pozitif çıktı, 283 kişi hayatını kaybetti
2.09.2021 Gündem
Meslek liseleri yüz yüze eğitime başladı! 9. sınıflar evlerine gönderildi
Meslek liseleri yüz yüze eğitime başladı! 9. sınıflar evlerine gönderildi Anaokulları ve ilkokullar için çalan ders zili, bu hafta da meslek liseleri için çaldı. Uygulamalı eğitim yapacak olan 10, 11 ve 12'nci sınıflar ders başı yaparken, henüz alan dersi seçmeyen 9'uncu sınıf öğrencileri ise evlerine geri gönderildi.
5.10.2020 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Kapatılan Okullar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kapatılan okullar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.