Kapanıyor

Kapanıyor

Son dakika kapanıyor haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kapanıyor ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kapanıyor haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kapanıyor

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kapanıyor gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.375 kapanıyor haberi bulunmuştur. Tüm kapanıyor haberleri aşağıda listelenmiştir.
Emeklilikte yeni dönem: Otomatik ayarlamaya geçilecek, emekli aylıkları düzenlenecek! Yaş ve prim detayı ortaya çıktı
Emeklilikte yeni dönem: Otomatik ayarlamaya geçilecek, emekli aylıkları düzenlenecek! Yaş ve prim detayı ortaya çıktı Emeklilikte bir dönem kapanıyor. Emeklilik sistemi tamamen değişiyor. Yeni sistem ile ilgili detaylar ortaya çıkmaya başladı. Otomatik ayarlama sistemi devreye alınacak. Peki, nedir, emeklilik uygulamalarında otomatik ayarlama mekanizması? Amaç, emekli aylığı hesaplamalarında nüfusta yaşanan değişiklikleri dikkate alarak, sürdürülebilirliği sağlamak. İşte detaylar...
17.04.2024 Çalışma Hayatı
Threads neden yasaklandı, Türkiye’de neden kapanıyor?
Threads neden yasaklandı, Türkiye’de neden kapanıyor? Threads, Rekabet Kurulu’nun ‘kişisel veriler’ üzerine verdiği karar gereği faaliyetlerini 29 Nisan’dan sonra durduracak.
16.04.2024 Yaşam
Ara tatil ne zaman bitiyor, okullar ne zaman kapanıyor? Pazartesi okul var mı, bayram tatili sonrası okullar ne zaman açılacak?
Ara tatil ne zaman bitiyor, okullar ne zaman kapanıyor? Pazartesi okul var mı, bayram tatili sonrası okullar ne zaman açılacak? Bayram tatilinden sonra okullar ne zaman açılacak, okullar pazartesi açılacak mı? İlkokul, ortaokul, lise öğrencileri bayram tatiline denk gelen ara tatilin biteceği tarihi sorguluyor. Bayramın son günü idrak edilirken okullar ne zaman açılacak, sorusu gündeme geldi. İşte detaylar…
14.04.2024 Yaşam
Balık sezonu yarın kapanıyor
Balık sezonu yarın kapanıyor Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı “2023-2024 balıkçılık av sezonu başta hamsi olmak üzere birçok türün avcılığı açısından bereketli geçti” dedi. 2023-2024 balıkçılık av sezonu ise 15 Nisan’da kapanacak" dedi.
14.04.2024 Ekonomi
ABD Mart ayı enflasyon verisi açıklandı! Altın fiyatları tepki verdi
ABD Mart ayı enflasyon verisi açıklandı! Altın fiyatları tepki verdi Yıllık enflasyonun Mart ayında yükselmesi ve temel fiyat baskılarının inatçı bir şekilde güçlü kalmaya devam etmesi, Fed'in bu yıl faiz oranlarını ne kadar düşürebileceğine dair soru işaretlerini arttırdı.
10.04.2024 Ekonomi
BES'te bir dönem kapanıyor! Bireysel Emeklilik Sistemi'nde kritik detay belli oldu: Asgari ücretin beş katı
BES'te bir dönem kapanıyor! Bireysel Emeklilik Sistemi'nde kritik detay belli oldu: Asgari ücretin beş katı Bireysel Emeklilik Sistemi'ne katılanların sayısı her geçen gün artıyor. Devlet BES katılımcılarına büyük destek sağlıyor. Bireysel Emeklilik Sistemi Hakkında Yönetmelik’te yapılan bir değişiklikle BES katılımcıları için kolay kredi kullanımının yolu açıldı. BES'te kısmen ödeme hakkında yönetmelik değişikliği Resmi Gazete'de yayımlandı. Evlilik, konut satın alma, üniversite eğitimi ve doğal afet durumlarında BES kullanıcılarına sistemden çıkmadan birikimlerinin yüzde 50’sine kadar olan kısmını çekme hakkına sahip. 1 Temmuz’dan itibaren BES’teki birikmiş tutarın yarısı evlenme, konut satın alma ve doğal afet gibi durumlarda sistemden çıkmadan ve hak kaybına uğramadan çekilebilecek. İşte şartlar...
10.04.2024 Ekonomi
Türkiye’de bir ilk! D-Smart GO, T10X kullanıcılarının hizmetinde
Türkiye’de bir ilk! D-Smart GO, T10X kullanıcılarının hizmetinde Togg T10X’in sınıfının en büyük bilgi&eğlence ekranından D-Smart Go ile canlı TV kanalları izlenebilecek.
4.04.2024 Ekonomi
Borsa bayram tatilinde kapalı mı 💹 Bayramda borsa kaç gün kapalı 2024? 8-12 Nisan arası borsa açık mı, ne zaman kapanıyor?
Borsa bayram tatilinde kapalı mı 💹 Bayramda borsa kaç gün kapalı 2024? 8-12 Nisan arası borsa açık mı, ne zaman kapanıyor? Borsa bayram tatilinde kapalı mı, bayramda borsa açık mı 2024? Bayram tatilinin 9 olduğunun duyurulmasının ardından bayram tatili boyunca bazı kurumların da kapalı olması nedeniyle yatırımcılar borsanın bayram mesaisini sorgulamaya başladı. Ramazan Bayramı 9 günlük tatilde borsanın işlem görüp görmeyeceği merak konusu oldu. Peki, borsa 9 gün kapalı mı, bayramda borsa kaç gün kapalı, borsa 9 gün tatil mi?
3.04.2024 Ekonomi
Sandıklar saat kaçta açılıyor? Seçim günü sandıklar ne zaman açılacak, kaçta kapanıyor 2024?
Sandıklar saat kaçta açılıyor? Seçim günü sandıklar ne zaman açılacak, kaçta kapanıyor 2024? Türkiye, 31 Mart'ta sandık başına gidecek. Yüksek Seçim Kurulunun (YSK) seçim takvimine göre seçim yasakları 21 Mart Perşembe günü başlayacak. Seçmenler ise sandıkların saat kaçta açılacağını sorgulamaya başladı. Peki, sandıklar kaçta açılacak, seçim günü sandıklar saat kaçta kapanıyor?
23.03.2024 Gündem
Roblox Brookhaven 1 Mart’ta silinecek mi? Roblox Brookhaven kapanacak mı?
Roblox Brookhaven 1 Mart’ta silinecek mi? Roblox Brookhaven kapanacak mı? Brookhaven RP Mod, büyük bir şehirde kendi evlerinizi inşa edebileceğiniz ve araba satın alabileceğiniz bir sosyal oyunudur. Oyun hakkında sosyal medyada Roblox Brookhaven 1 Mart’ta silineceği iddia edildi. Söz konusu iddiaların ardından Roblox Brookhaven kapanacak mı, silinecek mi? Roblox Brookhaven 1 Mart’ta kapanıyor mu?
28.02.2024 Yaşam
Gmail kapanıyor mu? 1 Ağustos’ta Gmail kapanacak mı?
Gmail kapanıyor mu? 1 Ağustos’ta Gmail kapanacak mı? Google'ın Gmail hizmetinin birkaç ay içerisinde kapanacağı iddiası sosyal medyada gündem oldu. Peki Gmail kapanacak mı? X'te dolaşan bir görsele ve görselde yazılan notta Gmail'in kapatılacağı yazısı, kullanıcıları meraklandırdı.
23.02.2024 Gündem
Apple'a  500 milyon euroluk Spotify cezası!
Apple'a 500 milyon euroluk Spotify cezası! Müzik uygulaması Spotify'in başvurusu üzerine Avrupa Birliği, Apple'a rekabet kurallarını ihlal ettiği gerekçesiyle 500 milyon euro ceza verdi.
19.02.2024 Ekonomi
Kredi kartı kullanımında bir dönem kapanıyor! Tamamen değişiyor: Kart limiti, taksit imkanı, asgari ödeme tutarı...
Kredi kartı kullanımında bir dönem kapanıyor! Tamamen değişiyor: Kart limiti, taksit imkanı, asgari ödeme tutarı... Kredi kartı kullanan herkesi kapsıyor. Bankalar harekete geçiyor. Kredi kartı kullanımında bir dönem kapanıyor. Kredi kartı asgari ödeme tutarı artacak mı? Sadece ülkemizde uygulanan taksit imkanı devam edecek mi? Kredi kartı faizlerinde değişiklik olacak mı? Kredi kartı kullanım hacminin her geçen gün arttığı göz önünde bulundurulursa toplumun büyük kesimini yakından ilgilendiren değişiklikler ile ilgili detaylar haberimizde
19.02.2024 Ekonomi
Kredi kartı kullanımında yeni dönem başlıyor! Asgari ödeme tutarı, taksit imkanı ve faiz oranları ile ilgili detaylar belli oldu
Kredi kartı kullanımında yeni dönem başlıyor! Asgari ödeme tutarı, taksit imkanı ve faiz oranları ile ilgili detaylar belli oldu Kredi kartı kullanan herkesi doğrudan ilgilendiriyor. Bankalar harekete geçiyor. Kredi kartı kullanımında bir dönem kapanıyor. Kredi kartı asgari ödeme tutarı artacak mı? Sadece ülkemizde uygulanan taksit imkanı devam edecek mi? Kredi kartı faizlerinde değişiklik olacak mı? Kredi kartı kullanım hacminin her geçen gün arttığı göz önünde bulundurulursa toplumun büyük kesimini yakından ilgilendiren değişiklikler ile ilgili detaylar haberimizde
19.02.2024 Ekonomi
Konut sektöründe bir dönem kapanıyor! Yeni sistem geliyor, fiyatlar yüzde 40 düşecek
Konut sektöründe bir dönem kapanıyor! Yeni sistem geliyor, fiyatlar yüzde 40 düşecek Ev alma planı yapanları yakından ilgilendiriyor. Satılık konut fiyatlarını düşürecek adım atılıyor. Sektör temsilcileri detayları paylaştı. Artan fiyatlar ve yüksek faiz oranları ev sahibi olmayı zorlaştırınca firmalar yeni modeller geliştirdi. Tek seferde ev borcuna girilemediğini gören firmalar, ‘kademeli satışa’ başladı. Yeni modelde önce arsa payı, sonra evler satılıyor. Aşamalı konut edinme sistemiyle, tüketici önce arsayı taksitle alacak, ardından inşaat maliyetini ödeyecek. İşte detaylar...
30.01.2024 Ekonomi
İkinci dönem okullar açılmayabilir mi? Okullar 2. dönem açılacak mı, 2. dönem ne zaman başlıyor 2024?
İkinci dönem okullar açılmayabilir mi? Okullar 2. dönem açılacak mı, 2. dönem ne zaman başlıyor 2024? Covid-19'un yeni varyantı olan JN1’in Türkiye'de yayılmaya başlaması sonrası sosyal medya üzerinden okulların ikinci dönem açılmayabileceği iddiaları dolaştı. Söz konusu iddiaların ardından veliler ve öğrenciler “Okullar ikinci dönem açılmayabilir mi?” sorusuna yanıt aramaya başladı.
20.01.2024 Eğitim
e okul yoklama ne zaman kapanacak 2024? Okullarda yoklama alınacak mı 2024, bu hafta yok yazılma var mı?
e okul yoklama ne zaman kapanacak 2024? Okullarda yoklama alınacak mı 2024, bu hafta yok yazılma var mı? Okulların kapanmasına az bir süre kaldı. MEB'e bağlı okullarda eğitim gören öğrenciler 19 Ocak'ta karne alacak. Okullarda son haftaya girilirken son hafta ders işlenip işlenmeyeceği ve yoklama alınıp alınmayacağı merak ediliyor. Milli Eğitim Bakanlığı açıklama yaptı. Peki, e okul yoklama ne zaman kapanacak 2024? Okullarda yoklama alınacak mı 2024, bu hafta yok yazılma var mı?
16.01.2024 Eğitim
e okul öğretmenlere ne zaman kapanıyor 2024? e okula en son ne zaman not giriliyor 2024, e okul not girişi kapandı mı?
e okul öğretmenlere ne zaman kapanıyor 2024? e okula en son ne zaman not giriliyor 2024, e okul not girişi kapandı mı? e okul öğretmen not girişi ne zaman kapanıyor 2024, 1 dönem e okul ne zaman kapanacak 2024? e-Okul öğretmenlere not ve devamsızlık girişi kapanma tarihi öğrenciler tarafından yoğun bir şekilde sorgulanıyor. 2023-2024 eğitim ve öğretim yılı birinci dönemi sona eriyor. Son ders zili çalıp karne gününü yaklaşırken e-Okul'un ne zaman kapanacağı, sorgulanmaya başlandı. İşte 2024 e-Okul kapanma tarihi…
15.01.2024 Eğitim
Google ve Meta’yı dize getirip yasayı çıkarmıştı! Avustralya Komisyon Başkanı konuştu
Google ve Meta’yı dize getirip yasayı çıkarmıştı! Avustralya Komisyon Başkanı konuştu Google ve Meta’yı dijital yayıncılara ödeme yapmak zorunda bırak ilk ülke olan Avustralya, çıkardığı yasayı hem 2021 yılından bu yana başarılı bir şekilde uyguluyor hem de birçok ülkeye ilham veriyor. İnternet devlerini dijital yayıncılara ödeme yapmak için masaya oturtan yasayı hazırlayan, Avustralya eski Başbakanı Bob Hawke'un baş ekonomi danışmanı, dönemin Avustralya Rekabet ve Tüketici Komisyonu Başkanı Rod Sims süreci, yasayı, sektörde meydana gelen değişmeleri ve Google’ın tehditlerinin ardından devreye giren Microsoft’la ilgili ayrıntıları anlattı.
24.12.2023 Gündem
The Day Before kapanıyor mu, The Day Before iade nasıl yapılır? Steam oyun iade etme şartları neler, nasıl yapılır? Steam oyun iade etme süresi
The Day Before kapanıyor mu, The Day Before iade nasıl yapılır? Steam oyun iade etme şartları neler, nasıl yapılır? Steam oyun iade etme süresi The Day Before oyununun tartışmalı Steam Erken Erişim lansmanından sadece günler sonra, oyunun geliştiricisi Fantastic'in faaliyetlerini durdurduğu duyuruldu. Söz konusu gelişmenin ardından Steam oyun iade etme şartları neler, The Day Before iade nasıl yapılır, Steam oyun iade etme kaç saat sürer?
12.12.2023 Bilim ve Teknoloji
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'ndan engelli yolcular için açıklama
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'ndan engelli yolcular için açıklama Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, demir yolunda yapılan 'Erişilebilir Ulaşım' çalışmaları ile 2023 yılının başından bugüne kadar yüksek hızlı tren ve ana hat trenlerinde 1 milyon 142 bin 142 engelli yolcunun seyahat ettiğini duyurdu. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığından yapılan açıklamada, 'Temin çalışmaları devam eden Milli Tren Projesi ve yeni imal edilecek araçlar engelli yolcuların erişimine uygun olarak projelendirildi.' ifadeleri kullanıldı.
3.12.2023 Gündem
Araba satışında yeni dönem başlıyor! Resmen değişiyor, 30 gün süresi var
Araba satışında yeni dönem başlıyor! Resmen değişiyor, 30 gün süresi var Otomotiv sektöründe bir dönem kapanıyor. Ticaret bakanlığı harekete geçti. Yeni kurallar getirildi. Bu kapsamda, AB ülkeleri ve STA dahilindeki 39 ülke dışında kalan Çin, Japonya, Meksika, Güney Afrika gibi ülkelerden yapılacak elektrikli araç ithalatında; Türkiye’de temsilci bulundurulma, 7 bölgede en 20 servisi bizzat açma, en az 40 personele sahip Türkçe çağrı merkezi hizmeti verme gibi şartları karşılayamayanlar ithalat ‘İzin Belgesi’ alamayacaktı.
3.12.2023 Ekonomi
Gayrimenkul sektöründe bir dönem resmen kapanıyor! Yeni sistem ile evi olmayan kalmayacak
Gayrimenkul sektöründe bir dönem resmen kapanıyor! Yeni sistem ile evi olmayan kalmayacak Konut sektöründe yeni bir dönem başlıyor. Ev alacak yeterli birikimi olmayanları doğrudan ilgilendiriyor. Gayrimenkule talep var ama erişim kolay değil. Firmalar üretimde, vatandaş alımda zorlanıyor. Çıkış yolları arayan sektörün gündeminde fonlar var. SPK’nın taslağını hazırladığı Proje Gayrimenkul Yatırım Fonları ile yeni bir dönemin başlaması bekleniyor. Şirketler fon üzerinden sağladığı finansmanla yatırım yapacak, 5-10 milyon liraya ev alamayan tüketici küçük birikimleriyle milyarlık projelere ortak olacak.
3.12.2023 Ekonomi
Trendyolmilla kapanıyor mu? Trendyol’da milla artık satılmayacak mı?
Trendyolmilla kapanıyor mu? Trendyol’da milla artık satılmayacak mı? E-ticaret sitesi Trendyol'un kendi markası olan Trendyolmilla'nın kapanıp kapanmayacağı kullanıcılar tarafından sorgulanmaya başlandı. Kullanıcılar, Trendyolmilla kapanıyor mu? Trendyolmilla kapanacak mı? Sorularına yanıt arıyor.
2.12.2023 Gündem
Araba satışında yeni dönem! Değişiklik yapıldı, kritik süre 30 gün
Araba satışında yeni dönem! Değişiklik yapıldı, kritik süre 30 gün Otomotiv sektöründe bir dönem kapanıyor. Ticaret bakanlığı harekete geçti. Yeni kurallar getirildi. Avrupa Birliği ve Serbest Ticaret Anlaşması imzalanan ülkeler menşeli olmayan elektrikli araçların satışına ilişkin yeni kurallar getirildi. Yetkili servis, çağrı merkezi, yerleşik temsilci, servis personelinde yeterlilik belgesi gibi şartlar aranacak. Özellikle son dönemde Çin üzerinden gelen ve hiçbir parça, servis tedariği garantisi olmayan araçlar için geçerli olacak.
29.11.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Kapanıyor ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kapanıyor haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.