Kanguru

Kanguru

Son dakika kanguru haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kanguru ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kanguru haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kanguru

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kanguru gelişmeleri de dahil olmak üzere 83 kanguru haberi bulunmuştur. Tüm kanguru haberleri aşağıda listelenmiştir.
Falda Kanguru Görmek Ne Demek? Kahve Falında Kanguru Nasıl Yorumlanır?
Falda Kanguru Görmek Ne Demek? Kahve Falında Kanguru Nasıl Yorumlanır? Falda kanguru görmek fal sahibinin hayatına yeni birilerini girebileceği üzerine işaret eder. Özellikle bu insanlar ile keyifli bir vakit geçirebileceği yönünde yorumlanır. Ayrıca hem iş hayatında hem de özel yaşantısında güvenebileceği insanlar ile tanışabilir. Başka fal uzmanlarına göre ise bu insanlara karşı fal sahibinin ne olursa olsun dikkat etmesi gerektiğine dair öne çıkar. Diğer yandan fal sahibinin çevresinde saygı ve sevgi gören, değerli bir insan olduğu ya da olabileceği üzerine yorulur.
1.08.2023 Gündem
Eylül enkazdan 38 saat sonra çıkarıldı, babası kızına sarılıp ağladı
Eylül enkazdan 38 saat sonra çıkarıldı, babası kızına sarılıp ağladı Hatay'ın Antakya ilçesinde yıkılan Fuat Koku sitesinin enkazında kalan Eylül Canpolat (17), depremden 38 saat sonra Eskişehir'den giden Odunpazarı Belediyesi Arama Kurtarma Ekibi (OBAK) tarafından enkazdan çıkarıldı. Eylül'ün babası kızına sarılarak ağlaması, ekipleri ve enkaz başında bekleyenleri duygulandırdı.
7.02.2023 Gündem
168 yıldır sırrı çözülemiyor! 'Şeytanın izleri' kasabalıları dehşete düşürdü
168 yıldır sırrı çözülemiyor! 'Şeytanın izleri' kasabalıları dehşete düşürdü 1855 yılında günlük işlerini halletmek için sabah dışarı çıkan kasabalıların gördüğü şey herkesi dehşete düşürdü. Kasabalılara 'şeytan cehennemden çıktı' dedirten bu olayın 168 yıldır gizemi çözülemedi ve hala bir sır. İşte karda hiç durmadan dümdüz ilerleyen ve evlerin çatılarından geçen 'bilinmeyenin' hikayesi...
6.01.2023 Dünya
1 Nisan BİM kataloğu 2022! 1 Nisan BİM aktüel ürünler kataloğunda neler var? BİM 1 Nisan Cuma 2022 kataloğu!
1 Nisan BİM kataloğu 2022! 1 Nisan BİM aktüel ürünler kataloğunda neler var? BİM 1 Nisan Cuma 2022 kataloğu! 1 Nisan BİM aktüel ürünler kataloğu ile hangi ürünlerin indirimli olduğu Ramazan öncesi sorgulanıyor. 1 Nisan BİM kataloğu 2022 aktüel ürünler 5 sayfa olarak yayınlandı. Nisan ayının ilk aktüel ürünler kataloğu içerisinde bu hafta birbirinden farklı ürünler indirimli fiyatlarla vatandaşa sunuldu. İşte 1 Nisan BİM kataloğu 2022!
1.04.2022 Ekonomi
Kırmızı listedeydi, Türkiye’de görüldü! Adeta ‘voltran havyan’
Kırmızı listedeydi, Türkiye’de görüldü! Adeta ‘voltran havyan’ Elazığ'da doğada nadir görülen bir hayvana rastlandı. Kırmızı listede yer alan ve soyu tükenmek üzere olan bu türün, kulakları tavşana, vücudu fareye, ayakları ise kanguruya benziyor. Besin sıkıntısı çekmemek için kış ayı boyunca uykuda kalıyor. Toprağın altında 2-3 metre uzunluğunda oyuklar kazarak kendisini sıcaktan koruyor.
25.08.2021 Gündem
Antalya Hayvanat Bahçesi'nde büyük sevinç! Zebra, kanguru, keçi, tavşan ve lemur...
Antalya Hayvanat Bahçesi'nde büyük sevinç! Zebra, kanguru, keçi, tavşan ve lemur... Antalya Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi ve Doğal Yaşam Parkı'nda baharla birlikte doğumlar arttı. Zebra, kanguru, keçi, tavşan ve lemurlarda yavru sevinci yaşanıyor. Sevimli yavrular ziyaretçilerin ilgisini çekiyor.
19.03.2021 Yaşam
Kırmızı listede yer alıyor! Orada görüntülendi ve...
Kırmızı listede yer alıyor! Orada görüntülendi ve... Dünya Doğa ve Doğal Kaynakları Koruma Birliği (IUCN) tarafından türünün tehlike altında olmasından endişe duyulduğu gerekçesiyle kırmızı listede yer alan Arap tavşanı Şırnak’ın Uludere ilçesine bağlı Hilal Beldesi kırsalında görüntülendi.
18.01.2021 Yaşam
Sivas’ta hedef bebek ölümlerini azaltmak
Sivas’ta hedef bebek ölümlerini azaltmak Sivas Cumhuriyet Üniversitesinde hizmete açılan Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Ek Binası’nda yapılan çalışmalarla daha nitelikli hizmetler sunulmaya başlandı.
25.08.2020 Sağlık
Pooh Patoloji Testi nedir? Twitter’da trend topic olan testi kim hazırlamıştır?
Pooh Patoloji Testi nedir? Twitter’da trend topic olan testi kim hazırlamıştır? Pooh Patoloji Testi, bugün sosyal medya arası twitter’in en çok konuşulan konuları arasına girdi. Pooh Patoloji Testi’nin trend topic listesine girmesinden sonra hakkında merak edilenler de arttı ve birçok kişi arama motorları üzerinden testi araştırmaya başladı. Testin resmi adresi üzerinden yapılan açıklamaya göre, Profesör Dr. Sarah E. Shea (M.D.), Profesör Dr. Kevin Gordon (M.D) ve meslektaşları ''Winnie the Pooh'' karakterlerini incelemiş ve her birinin belli bir psikolojik tanıyla ilişkilendirilebileceği sonucuna varmıştır. İşte detaylar…
2.03.2020 Gündem
Kanguru adası ateş topu gibi
Kanguru adası ateş topu gibi Nasa'nın uydu fotoğraflarına göre Kanguru Adası'nın üçte biri yandı.
9.01.2020 Bilim ve Teknoloji
Annelere uyarı: Yeni doğan bebeğinizi internetten tanımayın
Annelere uyarı: Yeni doğan bebeğinizi internetten tanımayın Yeni doğan bebeklerin bakımı sırasında dikkat edilmesi gerekenler konusunda annelere tavsiyelerde bulunan Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hekimi Uzman Dr. İlknur Demir, annelerin bebeklerine dokunarak onları tanıması gerektiğini vurguladı.
6.11.2019 Sağlık
İrem Derici ile Rıza Esendemir barıştı mı?
İrem Derici ile Rıza Esendemir barıştı mı? İrem Derici, iki yıl evli kalıp 2016'da boşandığı radyocu Rıza Esendemir'in babasının 14 Şubat'taki cenazesine çiçek yollamıştı. Bunun üzerine eski çiftin barıştığı iddia edilmişti.
24.02.2019 Magazin
İrem Derici: Kanguru yedim
İrem Derici: Kanguru yedim Avusturalya'da verdiği konserinden sonra Avrupa konserlerine başlayacak olan İrem Derici, önceki gün Bebek'te objektiflere takıldı
23.02.2019 Magazin
Askerler kırmızı listede bulunan 'Arap Tavşanı' buldu
Askerler kırmızı listede bulunan 'Arap Tavşanı' buldu Operasyona giden askerler kırmızı listede yer alan Arap tavşanı buldu.
2.10.2018 Gündem
Kırmız listede yer alıyordu! Orada görüldü
Kırmız listede yer alıyordu! Orada görüldü Kırmızı listede yer alan Arap tavşanı, Gümüşhane'de görüntülendi.
19.09.2018 Gündem
Sürpriz ziyaretçi camdan girdi!
Sürpriz ziyaretçi camdan girdi! Avustralya'da panikleyen kanguru gece yarısı camı kırarak eve girdi.
30.07.2018 Dünya
Bilime göre  mükemmel  insan bedeni
Bilime göre mükemmel insan bedeni Anatomi uzmanı Alice Roberts, hayvan uzuvlarından faydalanarak mükemmel insan bedeninin neye benzeyebileceğini araştırdı. Ortaya filmlerdeki uzay karakterlerine benzeyen bir beden çıktı.
10.07.2018 Bilim ve Teknoloji
Elazığ'da kanguru faresi görüntülendi
Elazığ'da kanguru faresi görüntülendi Elazığ'ın Maden ilçesine bağlı Osmançayır köyünde, kanguru faresi görüntülendi. Veteriner hekim Veysel Çam, kanguru faresinin dünyanın en ilginç 19 hayvanından biri olduğunu belirterek, "Bu fareler bitkilerin köklerindeki sıvılar ile beslenirler. Özellikleri zıplayarak hareket etmeleridir. Normal fareler gibi kaçmazlar. Keseleri yok, kuyrukları dikenlidir, kulakları tavşan kulaklarına benzer" dedi. Çam ayrıca bu farelerin aç kaldıkları anda insanların burun kısmını yeme özellikleri olduğunu da ekledi.
20.06.2018 Gündem
Kanguru Katy
Kanguru Katy ABD’li şarkıcı Katy Perry, önceki gün Los Angeles’ta yürüyüş yaparken objektiflere yansıdı.
13.05.2018 Magazin
Kanguru Selma
Kanguru Selma ‘Yaşamayanlar’ dizisi ile tekrar sevenleriyle buluşmaya hazırlanan Selma Ergeç, 2 yaşındaki kızı Yasmin ile İstinyePark’ta görüntülendi.
5.05.2018 Magazin
Nazar değdi
Nazar değdi Ceyda Düvenci-Bülent Şakrak çifti, oğulları Ali ile Nişantaşı’nda objektiflere yansıdı.
15.11.2017 Magazin
'Her Şey Yolunda' için destek arıyor!
'Her Şey Yolunda' için destek arıyor! 2016 yılında çektiği 7 santimetre ile ulusal ve uluslararası başarılara imza atan Metehan Şereflioğlu, yeni kısa film projesi "Her Şey Yolunda" için destek arıyor.
9.11.2017 Kültür Sanat
Okan Ali kanguruda
Okan Ali kanguruda Ceyda Düvenci-Bülent Şakrak çifti, 3 ay önce Amerika’da dünyaya gelen oğulları Okan Ali ile alışverişe çıktı.
12.10.2017 Magazin
'Kanguruları yiyin' talimatı!
'Kanguruları yiyin' talimatı! Avustralya’nın sembol hayvanları olan kanguruların nüfusu insan sayısını geçince, uzmanlar çareyi ‘kanguruların avlanılarak yenmesinde’ buldu.
13.09.2017 Dünya
Makyajsız Irina Shayk bebeğiyle yakalandı!
Makyajsız Irina Shayk bebeğiyle yakalandı! Bebeği Lea de Seine ile birlikte gezintide görüntülenen Rus model Irina Shayk'ın, sıfır makyajlı hali dikkati çekti.
6.09.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Kanguru ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kanguru haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.