Kanal D Dizi

Kanal D Dizi

Son dakika kanal d dizi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kanal d dizi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kanal d dizi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kanal D Dizi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kanal d dizi gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.715 kanal d dizi haberi bulunmuştur. Tüm kanal d dizi haberleri aşağıda listelenmiştir.
'İnci Taneleri'nin ekrana dönüşü muhteşem olacak! Yeni şarkı ve dans geliyor
'İnci Taneleri'nin ekrana dönüşü muhteşem olacak! Yeni şarkı ve dans geliyorKanal D’nin reyting rekorları kıran fenomen dizisi ‘İnci Taneleri’, iki haftalık aranın ardından ekrana hızlı bir dönüş yapacak. Reytinglerin yanı sıra sosyal medyanın da gündeminden hiç düşmeyen dizi, yeni bölümüyle 18 Nisan Perşembe akşamı saat 20.00’da izleyici karşısına çıkacak.
11.04.2024Vatan TV
Üç Kız Kardeş son bölümüyle ekranlara damga vurdu! İşte yaşananlar...
Üç Kız Kardeş son bölümüyle ekranlara damga vurdu! İşte yaşananlar...Kanal D ekranlarında yayınlanan ’Üç Kız Kardeş’, 12 Nisan Salı akşamı sekizinci bölümüyle ekranlara geldi. İclal Aydın’ın aynı adlı romanından uyarlanan diziye; Somer ile Türkan arasındaki bağ giderek artarken, Mine’nin vazgeçmeyişi ve Nihat’ın intikam yemini damga vurdu. Mine’nin her şeyi itiraf ettiği mektubun dengeleri nasıl değiştireceği ise merak konusu oldu. İşte ‘Üç Kız Kardeş’ son bölümde yaşananlar…
13.04.2022Magazin
Kanal D’ye Ödül Yağmuru…
Kanal D’ye Ödül Yağmuru…Bu yıl ikincisi gerçekleşen “Uluslararası Zirve Ödülleri’’ ödülleri sahiplerini buldu.
23.02.2022Televizyon
Hayranlarını şoke eden final kararı!
Hayranlarını şoke eden final kararı!Kanal D'nin iddialı dizisi, 30. bölümüyle ekranlara veda edecek.
9.02.2018Televizyon
İddialı dizi veda ediyor! Final ne zaman?
İddialı dizi veda ediyor! Final ne zaman?Kanal D'nin en iddialı dizilerinden biri daha final kararı aldı. İşte final yapacak olan o dizi...
29.01.2018Magazin
Dostlar Mahallesi’nin yayın tarihi belli oldu!
Dostlar Mahallesi’nin yayın tarihi belli oldu!Kanal D'nin yeni dizisi Dostlar Mahallesi’nin yayın tarihi belli oldu.
11.12.2017Televizyon
Hayranları şokta! Final yapıyor...
Hayranları şokta! Final yapıyor...Final yapacak olan dizinin yerine gelecek dizi de belli oldu.
8.12.2017Televizyon
Kanal D'den flaş karar! O dizi...
Kanal D'den flaş karar! O dizi...Kanal D'nin geçtiğimiz sezon ilgiyle izlenen ve 2'nci sezona yeni isimlerin de dahil olduğı İsimsizler dizisi gün değiştirdi.
11.10.2017Televizyon
Mesut Yar açıkladı: Kanal D'nin yeni dizisi...
Mesut Yar açıkladı: Kanal D'nin yeni dizisi...Kanal D'den bomba bir hamle geldi. Mesut Yar, yeni dizinin detaylarını açıkladı.
2.10.2017Televizyon
'İsimsizler'in yayın tarihi belli oldu!
'İsimsizler'in yayın tarihi belli oldu!'İsimsizler' dizisi, yeni sezonu ile 11 Eylül Pazartesi günü Kanal D ekranında olacak.
6.09.2017Televizyon
Kanal D'den bomba hamle! Her gün...
Kanal D'den bomba hamle! Her gün...Kanal D'den yeni sezon öncesi bomba bir hamle geldi.
30.08.2017Televizyon
Kanal D'nin iddialı dizisi final yapıyor!
Kanal D'nin iddialı dizisi final yapıyor!Kanal D'nin iddialı dizisinden kötü haber. Dizinin final yapacağı ekibe bildirildi. İşte Kanal D'nin final yapacağı o iddialı dizisi...
25.08.2017Televizyon
Kanal D'den şok karar! Yayından kaldırıldı...
Kanal D'den şok karar! Yayından kaldırıldı...Kanal D'de yayınlanan iddialı dizi final yapmadan yayından kaldırıldı. İşte o açıklama...
15.08.2017Televizyon
Kanal D'den flaş karar! O dizi yayından kaldırıldı...
Kanal D'den flaş karar! O dizi yayından kaldırıldı...Kanal D'nin fenomen dizilerinden biri yayından kaldırıldı. İşte yayından kaldırılan o dizi...
11.08.2017Televizyon
Arka Sokaklar'da bomba transfer!
Arka Sokaklar'da bomba transfer!Kanal D'nin fenomen dizisi Arka Sokaklar'ın kadrosuna bomba bir isim dahil oldu. İşte Arka Sokaklar'ın oyuncu kadrosuna katılan o ünlü isim...
4.08.2017Televizyon
Bodrum Masalı ve Adı Efsane'nin akıbetleri belli oldu!
Bodrum Masalı ve Adı Efsane'nin akıbetleri belli oldu!Kanal D'den fenomen iki dizisi Bodrum Masalı ve Adı Efsane hakkında flaş karar. İki başarılı dizi devam edecek mi? İşte cevabı...
2.06.2017Televizyon
Kara Yazı final kararı aldı!
Kara Yazı final kararı aldı!Kanal D'nin iddialı dizisi Kara Yazı, final kararı aldı. Kara Yazı 30 Nisan Pazar günü yayınlanacak olan 5. bölümüyle ekranlara veda edecek.
27.04.2017Televizyon
“Ayazın Sonu Güneş” 22 Temmuz Pazartesi başlıyor
“Ayazın Sonu Güneş” 22 Temmuz Pazartesi başlıyorYaz sezonuna damga vuran Kanal D’nin merakla beklenen yeni dizisinde geri sayım başladı. Birand Tunca ile Hira Koyuncuoğlu’nun başrollerini paylaştığı günlük dizi “Ayazın Sonu Güneş”, 22 Temmuz Pazartesi günü ekran yolculuğuna başlıyor.
18.07.2024Magazin
Ayazın Sonu Güneş konusu nedir? Kanal D günlük dizisi Ayazın Sonu Güneş oyuncuları kimler? Ayazın Sonu Güneş nerede çekiliyor?
Ayazın Sonu Güneş konusu nedir? Kanal D günlük dizisi Ayazın Sonu Güneş oyuncuları kimler? Ayazın Sonu Güneş nerede çekiliyor?Ayazın Sonu Güneş dizisi konusu nedir? Kanal D'nin günlük dizisi Ayazın Sonu Güneş yakında başlıyor. Hafta içi her gün yayınlanacak dizi izleyenlerin merak konusu oldu. Peki Ayazın Sonu Güneş oyuncuları kimler? Günlük dizi Ayazın Sonu Güneş hikayesi nedir, uyarlama mı?
18.07.2024Gündem
Melike’nin “Öz ablam çocuğumu sattı!” sözleri damga vurdu: Yalan'da heyecanın dozu giderek artıyor
Melike’nin “Öz ablam çocuğumu sattı!” sözleri damga vurdu: Yalan'da heyecanın dozu giderek artıyorBüyük bir yalanın alt üst ettiği hayatları sürükleyici bir senaryo ile anlatan dizi Yalan, 6’ncı bölümüyle bu akşam Kanal D’de olacak. Heyecan dolu dizinin yayınlanan son fragmanına, Melike’nin “Öz ablam çocuğumu sattı!” sözleri damga vurdu.
8.07.2024Magazin
Kanal D’nin bir döneme damga vuran dizileri D Smart GO’da
Kanal D’nin bir döneme damga vuran dizileri D Smart GO’daD-Smart GO’da nostalji rüzgarı esecek. Kanal D’nin bir döneme damgasını vuran dizileri, D-Smart GO’da “Yaz Aşkı” kategorisinde izleyicilerle buluşacak.
7.07.2024Gündem
Kanal D'den dijitale özel yeni format
Kanal D'den dijitale özel yeni formatDizilerden tanıdığınız oyuncuları daha yakından tanımak ister misiniz? Oyunculuk hayalleri neler? İdol olarak gördüğü sanatçılar kimler? En sevdiği yemek hangisi? Tüm bu soruların cevabı artık Kanal D’nin Youtube kanalında. Özel bir formata sahip olan Youtube içeriği Oyuncu’nun ilk bölümü yayınlandı. Arka Sokaklar’ın Emre Komiseri Oğuz Peçe, Oyuncu’da Sunucu Beste Sırapınar’ın terleten sorularına samimi cevaplar verdi.
29.06.2024Magazin
Arka Sokaklar sezon finaliyle zirvede bıraktı! En çok izlenen dizi oldu
Arka Sokaklar sezon finaliyle zirvede bıraktı! En çok izlenen dizi olduYıllara meydan okuyan polisiye dizisi Arka Sokaklar, sezon finaliyle zirvede yer aldı. Total grupta birinci olan dizi, AB ve ABC1 kategorilerinde de günün en çok izlenen dizisi olmayı başardı.
29.06.2024Magazin
Dile kolay: 19 sezon! Arka Sokaklar tatile çıkıyor
Dile kolay: 19 sezon! Arka Sokaklar tatile çıkıyorTürk televizyonlarının en uzun soluklu yapımlarından olan Arka Sokaklar, 19’uncu sezonuyla Kanal D’de olacak. 18 yıldır ekranda olan polisiye dizi, 28 Haziran’da yayınlanacak 680’inci bölümünün ardından tatile çıkacak.
27.06.2024Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Kanal D Dizi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kanal d dizi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.