Kanal D Dizi

Kanal D Dizi

Son dakika kanal d dizi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kanal d dizi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kanal d dizi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kanal D Dizi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kanal d dizi gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.688 kanal d dizi haberi bulunmuştur. Tüm kanal d dizi haberleri aşağıda listelenmiştir.
'İnci Taneleri'nin ekrana dönüşü muhteşem olacak! Yeni şarkı ve dans geliyor
'İnci Taneleri'nin ekrana dönüşü muhteşem olacak! Yeni şarkı ve dans geliyor Kanal D’nin reyting rekorları kıran fenomen dizisi ‘İnci Taneleri’, iki haftalık aranın ardından ekrana hızlı bir dönüş yapacak. Reytinglerin yanı sıra sosyal medyanın da gündeminden hiç düşmeyen dizi, yeni bölümüyle 18 Nisan Perşembe akşamı saat 20.00’da izleyici karşısına çıkacak.
11.04.2024 Vatan TV
Üç Kız Kardeş son bölümüyle ekranlara damga vurdu! İşte yaşananlar...
Üç Kız Kardeş son bölümüyle ekranlara damga vurdu! İşte yaşananlar... Kanal D ekranlarında yayınlanan ’Üç Kız Kardeş’, 12 Nisan Salı akşamı sekizinci bölümüyle ekranlara geldi. İclal Aydın’ın aynı adlı romanından uyarlanan diziye; Somer ile Türkan arasındaki bağ giderek artarken, Mine’nin vazgeçmeyişi ve Nihat’ın intikam yemini damga vurdu. Mine’nin her şeyi itiraf ettiği mektubun dengeleri nasıl değiştireceği ise merak konusu oldu. İşte ‘Üç Kız Kardeş’ son bölümde yaşananlar…
13.04.2022 Magazin
Kanal D’ye Ödül Yağmuru…
Kanal D’ye Ödül Yağmuru… Bu yıl ikincisi gerçekleşen “Uluslararası Zirve Ödülleri’’ ödülleri sahiplerini buldu.
23.02.2022 Televizyon
Hayranlarını şoke eden final kararı!
Hayranlarını şoke eden final kararı! Kanal D'nin iddialı dizisi, 30. bölümüyle ekranlara veda edecek.
9.02.2018 Televizyon
İddialı dizi veda ediyor! Final ne zaman?
İddialı dizi veda ediyor! Final ne zaman? Kanal D'nin en iddialı dizilerinden biri daha final kararı aldı. İşte final yapacak olan o dizi...
29.01.2018 Magazin
Dostlar Mahallesi’nin yayın tarihi belli oldu!
Dostlar Mahallesi’nin yayın tarihi belli oldu! Kanal D'nin yeni dizisi Dostlar Mahallesi’nin yayın tarihi belli oldu.
11.12.2017 Televizyon
Hayranları şokta! Final yapıyor...
Hayranları şokta! Final yapıyor... Final yapacak olan dizinin yerine gelecek dizi de belli oldu.
8.12.2017 Televizyon
Kanal D'den flaş karar! O dizi...
Kanal D'den flaş karar! O dizi... Kanal D'nin geçtiğimiz sezon ilgiyle izlenen ve 2'nci sezona yeni isimlerin de dahil olduğı İsimsizler dizisi gün değiştirdi.
11.10.2017 Televizyon
Mesut Yar açıkladı: Kanal D'nin yeni dizisi...
Mesut Yar açıkladı: Kanal D'nin yeni dizisi... Kanal D'den bomba bir hamle geldi. Mesut Yar, yeni dizinin detaylarını açıkladı.
2.10.2017 Televizyon
'İsimsizler'in yayın tarihi belli oldu!
'İsimsizler'in yayın tarihi belli oldu! 'İsimsizler' dizisi, yeni sezonu ile 11 Eylül Pazartesi günü Kanal D ekranında olacak.
6.09.2017 Televizyon
Kanal D'den bomba hamle! Her gün...
Kanal D'den bomba hamle! Her gün... Kanal D'den yeni sezon öncesi bomba bir hamle geldi.
30.08.2017 Televizyon
Kanal D'nin iddialı dizisi final yapıyor!
Kanal D'nin iddialı dizisi final yapıyor! Kanal D'nin iddialı dizisinden kötü haber. Dizinin final yapacağı ekibe bildirildi. İşte Kanal D'nin final yapacağı o iddialı dizisi...
25.08.2017 Televizyon
Kanal D'den şok karar! Yayından kaldırıldı...
Kanal D'den şok karar! Yayından kaldırıldı... Kanal D'de yayınlanan iddialı dizi final yapmadan yayından kaldırıldı. İşte o açıklama...
15.08.2017 Televizyon
Kanal D'den flaş karar! O dizi yayından kaldırıldı...
Kanal D'den flaş karar! O dizi yayından kaldırıldı... Kanal D'nin fenomen dizilerinden biri yayından kaldırıldı. İşte yayından kaldırılan o dizi...
11.08.2017 Televizyon
Arka Sokaklar'da bomba transfer!
Arka Sokaklar'da bomba transfer! Kanal D'nin fenomen dizisi Arka Sokaklar'ın kadrosuna bomba bir isim dahil oldu. İşte Arka Sokaklar'ın oyuncu kadrosuna katılan o ünlü isim...
4.08.2017 Televizyon
Bodrum Masalı ve Adı Efsane'nin akıbetleri belli oldu!
Bodrum Masalı ve Adı Efsane'nin akıbetleri belli oldu! Kanal D'den fenomen iki dizisi Bodrum Masalı ve Adı Efsane hakkında flaş karar. İki başarılı dizi devam edecek mi? İşte cevabı...
2.06.2017 Televizyon
Kara Yazı final kararı aldı!
Kara Yazı final kararı aldı! Kanal D'nin iddialı dizisi Kara Yazı, final kararı aldı. Kara Yazı 30 Nisan Pazar günü yayınlanacak olan 5. bölümüyle ekranlara veda edecek.
27.04.2017 Televizyon
Yargı dizisi bugün bitiyor mu? Kanal D Yargı kaçıncı bölüm final yapacak? 28 Nisan Yargı final mi yapıyor?
Yargı dizisi bugün bitiyor mu? Kanal D Yargı kaçıncı bölüm final yapacak? 28 Nisan Yargı final mi yapıyor? Pazar akşamları Kanal D'de yayınlanan Yargı dizisi bu akşam 91'inci bölümüyle ekrana gelecek. Son 5 bölümü kalan rekortmen dizi hakkında izleyicinin de meraklı araştırmaları devam ediyor. Peki Yargı bugün final mi yapacak? Yargı dizisi kaçıncı bölüm bitiyor? İşte detaylar...
28.04.2024 Magazin
Yalan dizisi ne zaman başlayacak? Kanal D’nin yeni dizisi Yalan’ın konusu ve oyuncu kadrosu
Yalan dizisi ne zaman başlayacak? Kanal D’nin yeni dizisi Yalan’ın konusu ve oyuncu kadrosu KANAL D ekranlarında yaz sezonunda yayınlanacak olan Yalan dizisinin konusu ve oyuncu kadrosu sorgulanıyor. Peki, Yalan dizisi ne zaman yayınlanacak, uyarlama mı, gerçek hayat hikayesi mi?
27.04.2024 Magazin
Yargı final mi yapıyor, final bölümü ne zaman? Yargı’nın final tarihi belli oldu!
Yargı final mi yapıyor, final bölümü ne zaman? Yargı’nın final tarihi belli oldu! Kanal D’nin sevilen dizisi Yargı final için geri sayıma başladı. Üç sezondur reyting rekorları kıran dizinin final tarihi belli oldu. Peki, Yargı final mi yapıyor, ne zaman bitiyor?
27.04.2024 Magazin
Merakla beklenen Yalan’ın ilk tanıtımı yayınlandı! En korkunç yalan, anneye söylenen yalandır
Merakla beklenen Yalan’ın ilk tanıtımı yayınlandı! En korkunç yalan, anneye söylenen yalandır İnci Taneleri ve Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu gibi kaliteli yapımları izleyici ile buluşturan Kanal D, projelerine bir yenisini daha ekledi. Yakında seyirci ile buluşmaya hazırlanan yeni dizi Yalan’ın ilk tanıtım filmi izleyici ile buluştu.
26.04.2024 Magazin
Yargı'da eski dostlar karşı karşıya geldi! Eren: Ben kimseyi öldürmedim
Yargı'da eski dostlar karşı karşıya geldi! Eren: Ben kimseyi öldürmedim Kanal D’nin Emmy ödüllü dizisi Yargı’nın son bölümü nefesleri kesti. Tuğçe'ye saldıranların cesetleri bulundu. En yakın arkadaşı Eren'den şüphelenen Ilgaz çaresiz kaldı. İki eski dost karşı karşıya geldi. Heyecanın bir an olsun düşmediği 90. bölümün finalinde Ilgaz'ın bir otomobilin bagajında yer aldığı görüntüler merak uyandırdı.
22.04.2024 Magazin
Hande Ataizi: Bu dizideki 'taş' benim
Hande Ataizi: Bu dizideki 'taş' benim Kanal D’de yayınlanan “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” dizisinde ‘Süreyya’ rolünü canlandıran Hande Ataizi önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi. Ayaküstü muhabirlerin sorularını yanıtlayan Ataizi, güzel giden dizi hakkında da açıklamalarda bulundu.
17.04.2024 Magazin
Taş Kağıt Makas'ın Rüya'sı ilk kez konuştu: Oyun yeni başlıyor
Taş Kağıt Makas'ın Rüya'sı ilk kez konuştu: Oyun yeni başlıyor Kanal D’nin iddialı dizisi “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” ile ekrana dönen ünlü oyuncu Yüsra Geyik, hayat verdiği “Rüya Emirkıran” karakteri ve dizideki rol arkadaşı “Umut” ile ilgili ilk kez konuştu. Geyik, “İkisi arasındaki ilişkiyi çok yüzeyde görüyorum. Çünkü Rüya, bir hukukçu olarak Umut’u beğeniyor ve iletişim halindeler. Ama henüz çok iç gıdıklayacak bir yerde değiller.” dedi.
16.04.2024 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Kanal D Dizi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kanal d dizi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.