Kanal 24

Kanal 24

Son dakika kanal 24 haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kanal 24 ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kanal 24 haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kanal 24

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kanal 24 gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.009 kanal 24 haberi bulunmuştur. Tüm kanal 24 haberleri aşağıda listelenmiştir.
‘Medya Oscarları’ sahiplerini buldu... CNN Türk ve Kanal D 3 ödül aldı
‘Medya Oscarları’ sahiplerini buldu... CNN Türk ve Kanal D 3 ödül aldı Ahmet Hakan’ın sunduğu CNN Türk’te yayınlanan ‘Tarafsız Bölge’ Yılın Tartışma Programı ödülünü, Mine Uzun’un hazırladığı ‘Parametre’ yılın ekonomi programı ödülünü aldı. Yılın Kadın Oyuncusu Oscarı Kanal D’de yayınlanan ‘Zalim İstanbul’ dizisinden Deniz Uğur’a verildi.
14.08.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan 41 günde 44 ilde miting yaptı
Cumhurbaşkanı Erdoğan 41 günde 44 ilde miting yaptı Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart yerel seçim maratonunda 41 günde 44 il ve 14 ilçede düzenlenen mitinglerde vatandaşlara hitap etti.
21.03.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'nun o sözlerine sert tepki
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'nun o sözlerine sert tepki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun 'YPG bize saldırmaz' sözüne sert tepki göstererek beka sorunu vurgusu yaptı. Erdoğan "Türkiye'nin en önemli sorunu beka sorunu ile muhalefet sorunudur" dedi.
6.03.2019 Siyaset
Bakan Gül:Yeni ezber bozacak belgelere ulaşıldı
Bakan Gül:Yeni ezber bozacak belgelere ulaşıldı Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, "Cumhurbaşkanının ilk turda, pazar günü seçileceğini ve milletimizin Meclis'te de çoğunluğu AK Parti'ye vereceğine inanıyorum." dedi. Bakan Gül, FETÖ elebaşı ile ilgili de yeni ezber bozacak belgelere ulaşıldığını açıkladı.
22.06.2018 Siyaset
Adalet Bakanı Gül: Seçim ittifakı düzenlemesi üzerinde çalışma yapılıyor
Adalet Bakanı Gül: Seçim ittifakı düzenlemesi üzerinde çalışma yapılıyor Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, seçim ittifakı düzenlemesi için çalışma yapıldığını açıkladı. Gül seçim barajı ile ilgili bir çalışma olmadığını da dile getirdi.ABD'deki Sarraf davası ile ilgili de konuşan Gül, "Tanığının FETÖ'cü, hakiminin, savcısının FETÖ ile çalıştığı bir kurguyu izliyoruz, hukuk açısından trajedi olan bir dava komediye dönüştü" ifadesini kullandı.
19.12.2017 Siyaset
KANAL D yayın akışında bugün neler var? - 24 Ağustos Perşembe
KANAL D yayın akışında bugün neler var? - 24 Ağustos Perşembe Kanal 24 Ağustos Perşembe günü yayın akışı Nursel’le Evin Tadı programının tekrar bölümüyle başlıyor. Ardından Sabah Haberleri canlı olarak yayınlanıyor. Sabah Haberlerinden sonra Evim Lokanta programı yeni bölümüyle sizlerle oluyor. Sabah kuşağının ilerleyen saatlerinde Asuman Dabak’la Hayat, Nursel’le Evin Tadı ve Magazin D Yaz programları yayın akışında yerlerini alıyor. Akşam kuşağı Kanal D Haber ile başlarken yabancı sinema filmi Gri Kurt ile devam ediyor. Yayın akışının sonlarına doğru tekrarlar bulunuyor. Kanal D 24 Ağustos Perşembe günü yayın akışının tüm detayları haberimizde…
29.09.2021 Gündem
Gülay Özdem'in yeni adresi belli oldu!
Gülay Özdem'in yeni adresi belli oldu! Ekranların en deneyimli ve güzel yüzlerinden biri olan Gülay Özdem, 5 Haziran Pazartesi gününden itibaren yeni kanalında ekrana gelecek.
4.06.2017 Televizyon
O hainin fotoğrafı ortaya çıktı
O hainin fotoğrafı ortaya çıktı Derik Kaymakamı Muhammet Fatih Safitürk'e yönelik saldırıyı planlayan teröristin fotoğrafı ortaya çıktı
29.09.2021 Gündem
Bozdağ: Yukarıdan bir talimat geldi
Bozdağ: Yukarıdan bir talimat geldi Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Almanya ve Hollanda'nın tutumunu sert bir dille eleştirdi
13.03.2017 Siyaset
Fatih Altaylı'dan Volkan Demirel'e olay sözler!
Fatih Altaylı'dan Volkan Demirel'e olay sözler! Fatih Altaylı, Bloomberg HT'de spor gündemini yorumladı
24.09.2021 Fenerbahçe
Bekir Bozdağ'dan Batı'ya sert tepki!
Bekir Bozdağ'dan Batı'ya sert tepki! FETÖ'cüleri Türkiye'ye iade etmeyen ülkelere resti çeken Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Bundan sonra aynı muameleyi görecekler" dedi. İşte Bekir Bozdağ haberinin ayrıntıları...
29.09.2021 Gündem
"Reina teröristinin FETÖ'cü binbaşı ile ilişkisi var"
"Reina teröristinin FETÖ'cü binbaşı ile ilişkisi var" Gazeteci Nedim Şener, Reina saldırısını gerçekleştiren DEAŞ'lı teröristle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Şener Reina saldırganı ile birlikte ele geçen tabletten FETÖ'cü binbaşı ile ilgili bilgilerin çıktığını iddia etti.
29.09.2021 Gündem
Gökçek: "Moskova'ya başsağlığına gideceğiz"
Gökçek: "Moskova'ya başsağlığına gideceğiz" Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Moskova'nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov'un katledilmesi nedeniyle muhtemelen gelecek ay içinde bir heyetle birlikte Moskova'ya başsağlığı ziyareti yapacaklarını söyledi.
29.09.2021 Gündem
Sur'da zarar tespit çalışmaları başlıyor
Sur'da zarar tespit çalışmaları başlıyor Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, terör bölgelerindeki zarar tespit çalışmalarına ilişkin, "Pazartesi günü sayın valimizin talimatlarıyla birlikte ekiplerimizi Sur'a gönderiyoruz. Orada da zarar tespit çalışmalarına başlıyoruz." dedi.
29.09.2021 Gündem
TRT'ye flaş atama!
TRT'ye flaş atama! Yaşar Taşkın Koç'un, TRT Haber ve Spor Yayınları Dairesi Başkanlığı görevine ataması az önce yapıldı.
21.03.2016 Televizyon
İl merkezi taşımak için liderlere çağrı
İl merkezi taşımak için liderlere çağrı Bakan Bozdağ, Hakkari ve Şırnak il merkezlerinin değiştirilmesinin yasa gerektirdiğine dikkat çekti.
29.09.2021 Gündem
Medine’de vefat etti
Medine’de vefat etti Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Suudi Arabistan ziyaretine eşlik eden gazeteci 58 yaşındaki Hasan Karakaya, Medine’de kaldığı otelde kalp krizi geçirerek vefat etti.
29.09.2021 Gündem
Spikerden oyuncak gafı
Spikerden oyuncak gafı Kanal 24'ün spor spikeri Nuran Hazal Ayasan, Fikret Orman'ın katıldığı bir açılışla ilgili haberi sunarken oyuncularına demek yerine 'oyuncaklarına' diyerek büyük bir gaf yaptı.
18.11.2015 Sinema-Dizi
Spor spikerinden canlı yayında "oyuncak" gafı
Spor spikerinden canlı yayında "oyuncak" gafı Kanal 24'ün spor spikeri Nuran Hazal Ayasan, Fikret Orman'ın katıldığı bir açılışla ilgili haberi sunarken oyuncularına demek yerine 'oyuncaklarına' diyerek büyük bir gaf yaptı.
18.11.2015 Televizyon
Volkswagen Türkiye'deki araçlarını çağırıyor
Volkswagen Türkiye'deki araçlarını çağırıyor Teknoloji Bakanı Fikri Işık, firmanın Türkiye’deki 323 bin 977 aracı geri çağıracağını açıkladı...
17.10.2015 Ekonomi
İçişleri'nden ilk açıklama
İçişleri'nden ilk açıklama İçişleri Bakanlığı, Suruç'ta meydana gelen patlama sonrası yazılı açıklama yaptı...
29.09.2021 Gündem
Yalçın Akdoğan'dan koalisyon açıklamsı
Yalçın Akdoğan'dan koalisyon açıklamsı Akdoğan, "üç partiyi kıyasladığımızda CHP'nin takındığı tavır koalisyona yakın olduğunu gösteriyor ama bu görüşmeler başlamış değil" dedi...
29.09.2021 Gündem
Akdoğan: Nasıl oluyor bu?
Akdoğan: Nasıl oluyor bu? Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan doğu illerindeki HDP'nin çoğu sandıkta tulum çıkarmasının şaibeli olduğunu söyledi.
29.09.2021 Gündem
‘Burada bir terslik var!’
‘Burada bir terslik var!’ “Üç puan fazla alıyorsunuz aynı vekili çıkarıyorsunuz veya biz 40’ın üzerinde oy alıyoruz tek başına iktidar olamıyoruz”
29.09.2021 Gündem
Akdoğan: 'HDP'nin barajı geçmemesi süper olur' derken...
Akdoğan: 'HDP'nin barajı geçmemesi süper olur' derken... Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Seçim sonuçlarını değerlendiren Akdoğan "Bir parti yüzde 40-45 bandında oy alıyor ama tek başına iktidar olamıyor. MHP üç puan fazla alıyor, ama milletvekili HDP ile aynı. Burada bir terslik yok mu? 'HDP'nin barajı geçmemesi süper olur" derken bu mantıkla söyledim." diye konuştu.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kanal 24 ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kanal 24 haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.