Gazete Vatan Logo

KANAL D yayın akışında bugün neler var? - 24 Ağustos Perşembe

Kanal 24 Ağustos Perşembe günü yayın akışı Nursel’le Evin Tadı programının tekrar bölümüyle başlıyor. Ardından Sabah Haberleri canlı olarak yayınlanıyor. Sabah Haberlerinden sonra Evim Lokanta programı yeni bölümüyle sizlerle oluyor. Sabah kuşağının ilerleyen saatlerinde Asuman Dabak’la Hayat, Nursel’le Evin Tadı ve Magazin D Yaz programları yayın akışında yerlerini alıyor. Akşam kuşağı Kanal D Haber ile başlarken yabancı sinema filmi Gri Kurt ile devam ediyor. Yayın akışının sonlarına doğru tekrarlar bulunuyor. Kanal D 24 Ağustos Perşembe günü yayın akışının tüm detayları haberimizde…

KANAL D yayın akışında bugün neler var? - 24 Ağustos Perşembe

Kanal D 24 Ağustos Perşembe yayın akışı Nursel’le Evin Tadı programının tekrar bölümüyle başlıyor. Yemek tarifleri ve sohbetlerin bir arada olduğu program ev hanımları tarafından ilgi görüyor. Nursel’le Evin Tadı programının tekrar bölümünün ardından ekranlara Sabah Haberleri geliyor. 07.00’da gündemde olan gelişmeler izleyicilere aktarılıyor. Sabah Haberleri programından sonra da Evim Lokanta programı yayın akışında yerini alıyor. Burak Zafer Sırmaçekici’nin sunumuyla gerçekleşen programın her bölümünde farklı bir tarif bulabilirsiniz. Farklı lezzetlere imza atacağınız Evim Lokanta programını 09.00’da Kanal D ekranlarında izleyebilirsiniz.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

10.00’da Asuman Dabak’la Hayat programı yayın akışına giriyor. Küslerin barıştığı, sevenlerin kavuştuğu program Asuman Dabak’la Hayat hız kesmeden devam ediyor. Asuman Dabak’la Hayat programı biter bitmez Nursel’le Evin Tadı programının yeni bölümü yayınlanıyor. Nursel’le Evin Tadı programının her bölümünde lezzetli ve pratik yemek tarifleri verilirken, farklı konularda uzman görüşlerine de yer veriliyor. Nursel’le Evin Tadı 13.00’da Kanal D ekranlarında sizlerle olacak.

Haberin Devamı

14.15’te Magazin D Yaz yayın akışında sizlerle oluyor. Magazin dünyasında neler olmuş, kim nerede tatil yapıyor, kimler kimlerle aşk yaşıyor? Merak ediyorsanız Magazin D Yaz’ı sakın kaçırmayın. Magazin D Yaz programından sonra Arka Sokaklar tekrar bölümüyle yayınlanıyor. Arka Sokaklar dizisinin bu bölümünde de polisiye maceraları devam ediyor. Kaçıranlar için Arka Sokaklar tekrar bölümü 16.30’da Kanal D ekranlarında olacak.

18.45’te akşam kuşağının başlangıcında Kanal D Haber yer alıyor. Canlı olarak yayınlanan haber programından tüm gelişmeleri öğrenebilirsiniz. Akşam kuşağının devamında ise Gri Kurt yabancı sinema filmi yer alıyor. Aksiyo, dram ve macera türünde uyarlanan filmin oyuncuları arasında Liam Neeson, Dermot Mulroney, Joe Anderson, Frank Grillo ve James Badge Dale yer alıyor. Uçak kazası sonucunda vahşi bir ortamda masur kalan kişilerin soğuk hava koşullarına karşı verdikleri mücadele filmde konu alınıyor.

Haberin Devamı

22.15’te Kanal D ekranlarına yerli dizilerinden bir tanesinin tekrarı geliyor. Hemen ardından sabah kuşağı programlarından Asuman Dabak’la Hayat yayınlanıyor. Son olarak ise Galip Derviş yerli dizisinin tekrar bölümü yayınlanıyor.